Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

MATINO BASEBALL vs ASD BC FOGGIA (22-04-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
MATINO BASEBALL at ASD BC FOGGIA - Composite Box Score
22-04-2012 at Foggia (Comunale Via Gramsci)

MATINO BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DE CESARIO R cf 
PANTALEO L rf 
GUILLERMO ss 
PROTOPAPA 3b/2b 
MOLLE lf 
PERDICCHIA c 
FALZETTI 2b/p 
FEBLES dh 
CASTRI' 3b 
CALZOLARO 1b 
FELLINE p 
Totals   38  12  24 

ASD BC FOGGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMATO cf 
MIGLIOZZI lf 
CORBO ss 
IACOVELLI V 1b  10 
CONFLENTI rf 
POMPILIO 3b 
BOVE dh/p 
DIMITRIO c 
LOPEZ 2b 
MAGNONI p 
STRIPPOLI A p 
Totals   38  12  17  11  27 

MATINO BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FELLINE Andrea L  6.0  25  31 
FALZETTI Paolo   2.0  13  14 
 
ASD BC FOGGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MAGNONI Claudio W  5.1  23  27 
STRIPPOLI Alfredo   0.2 
BOVE Ettore S  3.0  11  11 

Umpires - HP: VITAGLIANO Rinaldo 1B: GIORDANO Giacomo
Start: 11:00 Time: 3:00 Attendance:
Game notes: Classificatore : STRIPPOLI Salvatore
STRIPPOLI A faced 1 batter in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
MATINO BASEBALL at ASD BC FOGGIA
22-04-2012 at Foggia (Comunale Via Gramsci)

MATINO BASEBALL starters: 28/cf DE CESARIO R; 22/rf PANTALEO L; 42/ss GUILLERMO; 38/3b PROTOPAPA; 39/lf MOLLE; 37/c PERDICCHIA; 33/2b FALZETTI; 86/dh FEBLES; 27/1b CALZOLARO; 34/p FELLINE;

ASD BC FOGGIA starters: 7/cf D'AMATO; 13/lf MIGLIOZZI; 12/ss CORBO; 11/1b IACOVELLI V; 21/rf CONFLENTI; 2/3b POMPILIO; 4/dh BOVE; 10/c DIMITRIO; 14/2b LOPEZ; 23/p MAGNONI;

MATINO BASEBALL 1st - DE CESARIO R doubled to right field. DE CESARIO R stole third. PANTALEO L flied out to cf. GUILLERMO grounded out to 3b. PROTOPAPA flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 1st - D'AMATO walked. D'AMATO stole second. MIGLIOZZI flied out to cf. CORBO grounded out to 2b, SAC; D'AMATO advanced to third. IACOVELLI V grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 2nd - MOLLE singled to shortstop. MOLLE stole second. MOLLE advanced to third on a wild pitch. PERDICCHIA reached on an error by 2b. PERDICCHIA stole second. FALZETTI struck out looking. FEBLES struck out looking. CALZOLARO singled to left field, RBI; PERDICCHIA advanced to third; MOLLE scored, unearned. DE CESARIO R grounded out to p. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 2nd - CONFLENTI grounded out to p unassisted. POMPILIO flied out to cf. BOVE grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MATINO BASEBALL 3rd - PANTALEO L flied out to 1b. GUILLERMO singled to center field. GUILLERMO stole second. PROTOPAPA walked. MOLLE grounded into double play 3b to 1b; GUILLERMO out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 3rd - DIMITRIO grounded out to p. LOPEZ singled to left field. D'AMATO grounded out to p, SAC; LOPEZ advanced to third. MIGLIOZZI fouled out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 4th - PERDICCHIA struck out swinging. FALZETTI singled to center field. FEBLES struck out swinging. CALZOLARO reached on an error by ss; FALZETTI advanced to second. DE CESARIO R hit by pitch; CALZOLARO advanced to second; FALZETTI advanced to third. PANTALEO L flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

ASD BC FOGGIA 4th - CORBO tripled to center field. IACOVELLI V singled to left field, RBI; CORBO scored. IACOVELLI V out at second c to ss, caught stealing. CONFLENTI hit by pitch. POMPILIO flied out to cf. BOVE walked; CONFLENTI advanced to second. DIMITRIO grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

MATINO BASEBALL 5th - GUILLERMO flied out to lf. PROTOPAPA grounded out to ss. MOLLE struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC FOGGIA 5th - LOPEZ struck out swinging. D'AMATO reached on an error by ss. MIGLIOZZI tripled to right field, RBI; D'AMATO scored, unearned. CORBO singled to shortstop, RBI; MIGLIOZZI scored. CORBO stole second. IACOVELLI V flied out to lf. CONFLENTI singled to left field, RBI; CORBO scored, unearned. POMPILIO walked; CONFLENTI advanced to second. BOVE flied out to 2b. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

MATINO BASEBALL 6th - PERDICCHIA singled to second base. PERDICCHIA stole second. FALZETTI struck out looking. PERDICCHIA advanced to third on a wild pitch. FEBLES walked. CALZOLARO walked; FEBLES advanced to second. STRIPPOLI A to p for MAGNONI. DE CESARIO R singled to center field, RBI; CALZOLARO advanced to second; FEBLES advanced to third; PERDICCHIA scored. PANTALEO L walked, RBI; DE CESARIO R advanced to second; CALZOLARO advanced to third; FEBLES scored. GUILLERMO flied out to rf, SF, RBI; DE CESARIO R advanced to third; CALZOLARO scored. PROTOPAPA singled to left field, RBI; PANTALEO L advanced to second; DE CESARIO R scored. MOLLE grounded out to 2b. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 6th - DIMITRIO flied out to 2b. LOPEZ singled to center field. LOPEZ stole second. D'AMATO singled to center field; LOPEZ advanced to third. D'AMATO stole second. D'AMATO advanced to third; LOPEZ scored on a throwing error by p, unearned. MIGLIOZZI grounded out to 2b. CORBO singled to shortstop, RBI; D'AMATO scored, unearned. IACOVELLI V out at first 1b to p. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 7th - PERDICCHIA singled to third base. BOVE to p. / for STRIPPOLI A. FALZETTI singled to shortstop; PERDICCHIA advanced to second. PERDICCHIA out at third c to 3b, caught stealing. FALZETTI stole second. FEBLES struck out swinging. CALZOLARO flied out to lf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 7th - PROTOPAPA to 2b. FALZETTI to p. CASTRI' to 3b for FEBLES. / for FELLINE. CONFLENTI singled to left field. POMPILIO struck out swinging. BOVE singled to center field, advanced to second on an error by cf; CONFLENTI advanced to third. DIMITRIO flied out to lf, SF, RBI; CONFLENTI scored. LOPEZ doubled to right field, RBI; BOVE scored. D'AMATO fouled out to 1b. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 8th - DE CESARIO R grounded out to ss. PANTALEO L grounded out to 2b. GUILLERMO doubled to center field. PROTOPAPA flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 8th - MIGLIOZZI flied out to lf. CORBO doubled to center field. IACOVELLI V struck out swinging. CONFLENTI singled to center field, RBI; CORBO scored. POMPILIO homered, 2 RBI; CONFLENTI scored. BOVE singled to shortstop. DIMITRIO doubled to center field, RBI; BOVE scored. LOPEZ flied out to 2b. 4 runs, 5 hits, 0 errors, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 9th - MOLLE flied out to lf. PERDICCHIA doubled to center field. FALZETTI grounded out to 1b unassisted. CASTRI' grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


ASD BC FOGGIA 12, MATINO BASEBALL 5 (22-04-2012 at Foggia)
----------------------------------------------------------------------
MATINO BASEBALL..... 010 004 000  -  5 12  3
ASD BC FOGGIA....... 000 132 24X  - 12 17  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: MATINO BASEBALL - FELLINE Andrea; FALZETTI Paolo(7) and PERDICCHIA Danilo.
ASD BC FOGGIA - MAGNONI Claudio; STRIPPOLI Alfredo(6); BOVE Ettore(7) and DIMITRIO Nicola.
Win-MAGNONI Claudio  Save-BOVE Ettore  Loss-FELLINE Andrea  T-3:00  A-0
HR FOG - POMPILIO Romolo.
Game notes:
Classificatore : STRIPPOLI Salvatore

STRIPPOLI A faced 1 batter in the 7th.
Comitato Nazionale Classificatori