Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

MATINO BASEBALL vs ASD BC FOGGIA (22-04-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
MATINO BASEBALL at ASD BC FOGGIA - Composite Box Score
22-04-2012 at Foggia (Comunale Via Gramsci)

MATINO BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DE CESARIO R cf 
PANTALEO L rf 
GUILLERMO ss 
PROTOPAPA 3b/p 
MOLLE lf 
CASTRI' c/p 
FALZETTI 2b 
PERDICCHIA dh/c 
CALZOLARO 1b 
STEFANELLI p 
Totals   39  12  11  10  24 

ASD BC FOGGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMATO cf 
MIGLIOZZI lf 
CORBO 2b 
IACOVELLI V 1b 
CONFLENTI rf 
POMPILIO 3b 
STRIPPOLI A dh 
SERINO M dh 
BOVE c  11 
C.VENTURA ss 
ROMANI p 
CARBONE p 
GRIMALDI p 
STRIPPOLI S p 
Totals   43  19  19  14  27  12 

MATINO BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
STEFANELLI Giovanni L  3.1  10  11  20  25 
CASTRI' Claudio   4.1  22  32 
PROTOPAPA Giorgio   0.1 
 
ASD BC FOGGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ROMANI Lorenzo   4.0  16  21 
CARBONE Alessio   0.1 
GRIMALDI Domenico   0.2 
STRIPPOLI Salvatore W  4.0  15  17 

Umpires - HP: GIORDANO Giacomo 1B: VITAGLIANO Rinaldo
Start: 15:30 Time: 3:30 Attendance:
Game notes: Classificatore : STRIPPOLI Salvatore
GRIMALDI faced 4 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
MATINO BASEBALL at ASD BC FOGGIA
22-04-2012 at Foggia (Comunale Via Gramsci)

MATINO BASEBALL starters: 28/cf DE CESARIO R; 22/rf PANTALEO L; 42/ss GUILLERMO; 38/3b PROTOPAPA; 39/lf MOLLE; 35/c CASTRI'; 33/2b FALZETTI; 37/dh PERDICCHIA; 27/1b CALZOLARO; 90/p STEFANELLI;

ASD BC FOGGIA starters: 7/cf D'AMATO; 13/lf MIGLIOZZI; 12/2b CORBO; 11/1b IACOVELLI V; 21/rf CONFLENTI; 2/3b POMPILIO; 65/dh STRIPPOLI A; 4/c BOVE; 40/ss C.VENTURA; 19/p ROMANI;

MATINO BASEBALL 1st - DE CESARIO R walked. PANTALEO L singled to left field; DE CESARIO R advanced to second. GUILLERMO struck out looking. PROTOPAPA walked; PANTALEO L advanced to second; DE CESARIO R advanced to third. MOLLE reached on a fielder's choice; PROTOPAPA advanced to second; PANTALEO L advanced to third; DE CESARIO R out at home p to c. CASTRI' out at first 1b to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

ASD BC FOGGIA 1st - D'AMATO doubled to center field. MIGLIOZZI reached on a fielder's choice; D'AMATO out at third 3b unassisted. CORBO singled to second base; MIGLIOZZI advanced to second. IACOVELLI V reached on an error by ss; CORBO advanced to second; MIGLIOZZI scored, unearned. CONFLENTI flied out to 2b. POMPILIO singled to third base; IACOVELLI V advanced to second; CORBO advanced to third. STRIPPOLI A reached on a throwing error by p; POMPILIO advanced to third; IACOVELLI V scored, unearned; CORBO scored, unearned. BOVE flied out to 1b. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

MATINO BASEBALL 2nd - FALZETTI walked. FALZETTI stole second. PERDICCHIA struck out swinging. CALZOLARO struck out swinging. DE CESARIO R reached on an error by ss; FALZETTI advanced to third. PANTALEO L flied out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 2nd - C.VENTURA walked. D'AMATO grounded out to p, SAC; C.VENTURA advanced to second. C.VENTURA advanced to third on a throwing error by p. MIGLIOZZI flied out to cf, SF, RBI; C.VENTURA scored. CORBO singled to center field. IACOVELLI V grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 3rd - GUILLERMO walked. GUILLERMO stole second. PROTOPAPA struck out looking. MOLLE struck out swinging. CASTRI' struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 3rd - CONFLENTI flied out to cf. POMPILIO walked. STRIPPOLI A reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by 2b; POMPILIO out at second ss to 2b. BOVE singled to left field, RBI; STRIPPOLI A scored, unearned. BOVE stole second. C.VENTURA singled to left field, RBI; BOVE scored, unearned. D'AMATO reached on a fielder's choice; C.VENTURA out at second ss to 2b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 4th - FALZETTI walked. FALZETTI stole second. PERDICCHIA reached on an error by 3b; FALZETTI scored, unearned. CALZOLARO struck out looking. DE CESARIO R struck out swinging. PANTALEO L reached on an error by ss; PERDICCHIA advanced to second. GUILLERMO grounded out to ss. 1 run, 0 hits, 2 errors, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 4th - MIGLIOZZI singled to second base. CORBO singled to left field; MIGLIOZZI advanced to second. IACOVELLI V walked; CORBO advanced to second; MIGLIOZZI advanced to third. CONFLENTI doubled to left field, 3 RBI; IACOVELLI V scored; CORBO scored; MIGLIOZZI scored. POMPILIO fouled out to 3b. STRIPPOLI A singled to right field; CONFLENTI advanced to third. CASTRI' to p. PERDICCHIA to c. / for STEFANELLI. STRIPPOLI A advanced to second on a wild pitch; CONFLENTI scored on a wild pitch. BOVE hit by pitch. C.VENTURA struck out swinging. D'AMATO hit by pitch; BOVE advanced to second; STRIPPOLI A advanced to third. MIGLIOZZI walked, RBI; D'AMATO advanced to second; BOVE advanced to third; STRIPPOLI A scored. CORBO hit by pitch, RBI; MIGLIOZZI advanced to second; D'AMATO advanced to third; BOVE scored. IACOVELLI V struck out looking. 6 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

MATINO BASEBALL 5th - CARBONE to p for ROMANI. PROTOPAPA singled to left field. MOLLE flied out to 2b. CASTRI' walked; PROTOPAPA advanced to second. FALZETTI walked; CASTRI' advanced to second; PROTOPAPA advanced to third. PERDICCHIA walked, RBI; FALZETTI advanced to second; CASTRI' advanced to third; PROTOPAPA scored. CALZOLARO walked, RBI; PERDICCHIA advanced to second; FALZETTI advanced to third; CASTRI' scored. DE CESARIO R hit by pitch, RBI; CALZOLARO advanced to second; PERDICCHIA advanced to third; FALZETTI scored. GRIMALDI to p for CARBONE. PANTALEO L singled to left field, RBI; DE CESARIO R advanced to second; CALZOLARO advanced to third; PERDICCHIA scored. GUILLERMO grounded into double play 2b to ss to 1b; PANTALEO L out on the play. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 5th - CONFLENTI flied out to cf. POMPILIO singled to third base. POMPILIO stole second. STRIPPOLI A flied out to cf. BOVE struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 6th - PROTOPAPA singled to left field. MOLLE doubled to left field; PROTOPAPA advanced to third. CASTRI' singled to left field, RBI; MOLLE advanced to third; PROTOPAPA scored. FALZETTI singled to left field, RBI; CASTRI' advanced to third; MOLLE scored. STRIPPOLI S to p for GRIMALDI. PERDICCHIA walked; FALZETTI advanced to second. PERDICCHIA advanced to second on a wild pitch; FALZETTI advanced to third on a wild pitch; CASTRI' scored on a wild pitch. CALZOLARO flied out to 2b. DE CESARIO R grounded out to ss, RBI; PERDICCHIA advanced to third; FALZETTI scored. PANTALEO L reached on an error by 1b; PERDICCHIA scored, unearned. GUILLERMO reached on an error by ss; PANTALEO L advanced to second. PANTALEO L out at third c to 3b, caught stealing. 5 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 6th - C.VENTURA walked. C.VENTURA advanced to second on a wild pitch. D'AMATO struck out swinging. MIGLIOZZI grounded out to 2b, SAC; C.VENTURA advanced to third. CORBO reached on an error by 2b; C.VENTURA scored, unearned. IACOVELLI V doubled to left field; CORBO advanced to third. CONFLENTI walked. POMPILIO out at first ss to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

MATINO BASEBALL 7th - PROTOPAPA struck out swinging. MOLLE walked. CASTRI' grounded out to ss. FALZETTI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 7th - STRIPPOLI A lined out to 2b. BOVE struck out swinging. C.VENTURA singled to left field. D'AMATO flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 8th - PERDICCHIA singled to second base. CALZOLARO grounded out to p; PERDICCHIA advanced to second. DE CESARIO R reached on an error by ss; PERDICCHIA advanced to third. PANTALEO L reached on an error by 3b, RBI; DE CESARIO R advanced to third; PERDICCHIA scored, unearned. GUILLERMO hit into double play p to 1b to 2b, RBI; PANTALEO L advanced to second, out on the play; DE CESARIO R scored, unearned. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 0 LOB.

ASD BC FOGGIA 8th - MIGLIOZZI walked. CORBO doubled to left field; MIGLIOZZI advanced to third. IACOVELLI V singled to shortstop, 2 RBI; CORBO scored; MIGLIOZZI scored. CONFLENTI reached on a fielder's choice; IACOVELLI V out at second 2b to ss. POMPILIO doubled to left field; CONFLENTI advanced to third. STRIPPOLI A intentionally walked. SERINO M to dh for STRIPPOLI A. BOVE infield fly to 3b. C.VENTURA singled to left field, RBI; SERINO M advanced to second; POMPILIO advanced to third; CONFLENTI scored. D'AMATO singled to center field, 2 RBI; C.VENTURA advanced to third; SERINO M scored; POMPILIO scored. MIGLIOZZI walked; D'AMATO advanced to second. CORBO singled to center field, RBI; MIGLIOZZI advanced to second; D'AMATO advanced to third; C.VENTURA scored. PROTOPAPA to p. CASTRI' to 3b. IACOVELLI V struck out swinging. 6 runs, 6 hits, 0 errors, 3 LOB.

MATINO BASEBALL 9th - PROTOPAPA fouled out to 3b. MOLLE struck out swinging. CASTRI' flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


ASD BC FOGGIA 19, MATINO BASEBALL 12 (22-04-2012 at Foggia)
----------------------------------------------------------------------
MATINO BASEBALL..... 000 145 020  - 12  8  5
ASD BC FOGGIA....... 312 601 06X  - 19 19  7
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: MATINO BASEBALL - STEFANELLI Giovanni; CASTRI' Claudio(4); PROTOPAPA Giorgio(8) and
CASTRI' Claudio; PERDICCHIA Danilo. ASD BC FOGGIA - ROMANI Lorenzo; CARBONE Alessio(5);
GRIMALDI Domenico(5); STRIPPOLI Salvatore(6) and BOVE Ettore.
Win-STRIPPOLI Salvatore  Loss-STEFANELLI Giovanni  T-3:30  A-0
Game notes:
Classificatore : STRIPPOLI Salvatore

GRIMALDI faced 4 batters in the 6th.
Comitato Nazionale Classificatori