Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD BC FOGGIA vs RAMS VITERBO (17-06-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC FOGGIA at RAMS VITERBO - Composite Box Score
17-06-2012 at Viterbo (G.Massini)

ASD BC FOGGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMATO cf 
STRIPPOLI S dh 
DIMITRIO dh 
CORBO 2b 
CONFLENTI rf 
IACOVELLI V 1b 
C.VENTURA 3b 
LOPEZ ss 
POMPILIO ss/3b 
BOVE c 
MASSARO F c 
ARCANO lf 
SERINO M lf 
MAGNONI p 
STRIPPOLI A p 
CARBONE p 
Totals   29  18  10 

RAMS VITERBO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DI MEO cf/3b 
PROIETTI P. 2b 
PIZZICHETTI ph/2b 
FELIZ C ss 
FAVILLA ss 
GUILLEN dh 
TAVAREZ 1b 
PALLOTTA ph/1b 
PASSARELLI lf 
CONTI c/1b 
MONACHINI lf 
DIMONTE c 
GENTILI 3b 
LATINI rf 
PROSPERI rf/cf 
FANALI p 
CIATTI p 
Totals   34  23  17  18  21  13 

ASD BC FOGGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MAGNONI Claudio L  1.1  13 
STRIPPOLI Alfredo   1.0  12  13 
CARBONE Alessio   3.2  16  21 
 
RAMS VITERBO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FANALI Stefano W  5.0  21  21 
CIATTI Matteo   2.0 

Umpires - HP: LALLI Maurizio 1B: GILARDO Remo
Start: 11:30 Time: 2:00 Attendance: 30
Game notes: Classificatori : MERLI Valter - BURLA Angelo - FANALI Franco HT : MASSINI - VT : STRIPPOLI

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC FOGGIA at RAMS VITERBO
17-06-2012 at Viterbo (G.Massini)

ASD BC FOGGIA starters: 7/cf D'AMATO; 22/dh STRIPPOLI S; 12/2b CORBO; 21/rf CONFLENTI; 11/1b IACOVELLI V; 40/3b C.VENTURA; 2/ss POMPILIO; 4/c BOVE; 77/lf ARCANO; 23/p MAGNONI;

RAMS VITERBO starters: 22/cf DI MEO; 8/2b PROIETTI P.; 10/ss FELIZ C; 1/dh GUILLEN; 9/1b TAVAREZ; 23/c CONTI; 12/lf MONACHINI; 34/3b GENTILI; 54/rf PROSPERI; 28/p FANALI;

ASD BC FOGGIA 1st - D'AMATO flied out to rf. STRIPPOLI S grounded out to 3b. CORBO singled to pitcher. CONFLENTI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RAMS VITERBO 1st - DI MEO walked. DI MEO advanced to second on a wild pitch. PROIETTI P. grounded out to 2b; DI MEO advanced to third. FELIZ C hit by pitch. FELIZ C advanced to second on a wild pitch; DI MEO scored on a wild pitch. FELIZ C stole third, scored on an error by p, unearned. GUILLEN hit by pitch. GUILLEN out at second p unassisted. TAVAREZ fouled out to 1b. 2 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

ASD BC FOGGIA 2nd - IACOVELLI V flied out to lf. C.VENTURA grounded out to ss. POMPILIO singled to left field. BOVE popped up to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RAMS VITERBO 2nd - CONTI lined out to rf. MONACHINI hit by pitch. GENTILI singled to left field; MONACHINI advanced to second. PROSPERI reached on an error by 1b, assist by p, SAC, advanced to second; GENTILI advanced to third; MONACHINI scored. DI MEO walked. DI MEO advanced to second on a wild pitch; PROSPERI advanced to third on a wild pitch; GENTILI scored on a wild pitch. PROIETTI P. walked. FELIZ C singled to left field, RBI; PROIETTI P. advanced to second; DI MEO advanced to third; PROSPERI scored, unearned. GUILLEN singled to left field, 2 RBI; FELIZ C advanced to third; PROIETTI P. scored; DI MEO scored. STRIPPOLI A to p for MAGNONI. TAVAREZ singled to left field, RBI; GUILLEN advanced to second; FELIZ C scored. CONTI infield fly to ss. MONACHINI singled to left field; TAVAREZ advanced to second; GUILLEN advanced to third. GENTILI doubled to left field, 3 RBI; MONACHINI scored, team unearned; TAVAREZ scored, team unearned; GUILLEN scored. PROSPERI doubled to left field, RBI; GENTILI scored, team unearned. DI MEO singled to third base; PROSPERI advanced to third. PROIETTI P. doubled to right field, RBI; DI MEO advanced to third; PROSPERI scored, team unearned. FELIZ C singled to center field, 2 RBI; PROIETTI P. scored, team unearned; DI MEO scored, team unearned. GUILLEN flied out to rf. 13 runs, 10 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 3rd - ARCANO grounded out to 3b. D'AMATO reached on an error by ss. STRIPPOLI S struck out swinging. CORBO flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

RAMS VITERBO 3rd - SERINO M to lf for ARCANO. TAVAREZ grounded out to 3b. CONTI singled to left field. MONACHINI reached on an error by ss; CONTI advanced to second. GENTILI walked; MONACHINI advanced to second; CONTI advanced to third. CARBONE to p for STRIPPOLI A. PROSPERI singled to left field, 2 RBI; GENTILI advanced to second; MONACHINI scored, unearned; CONTI scored. DI MEO grounded into double play 3b to 2b to 1b; PROSPERI out on the play. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 4th - CONFLENTI singled to second base. IACOVELLI V reached on a fielder's choice; CONFLENTI out at second p to ss to 2b. C.VENTURA reached on a fielder's choice; IACOVELLI V out at second ss to 2b. POMPILIO singled to left field; C.VENTURA advanced to second. BOVE out at first p to 3b to 1b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

RAMS VITERBO 4th - PROIETTI P. walked. FELIZ C doubled to right field; PROIETTI P. advanced to third. GUILLEN singled to left field, 2 RBI; FELIZ C scored; PROIETTI P. scored. PALLOTTA pinch hit for TAVAREZ. PALLOTTA grounded into double play 3b to 2b to 1b; GUILLEN out on the play. CONTI walked. MONACHINI walked; CONTI advanced to second. GENTILI singled to left field, RBI; MONACHINI advanced to third; CONTI scored. PROSPERI reached on a throwing error by p, advanced to second on the error; GENTILI advanced to third; MONACHINI scored, unearned. DI MEO doubled to left field, 2 RBI; PROSPERI scored, unearned; GENTILI scored, unearned. PROIETTI P. grounded out to ss. 6 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 5th - DI MEO to 3b. PALLOTTA to 1b. LATINI to rf for GENTILI. PROSPERI to cf. SERINO M grounded out to ss. D'AMATO singled to shortstop. STRIPPOLI S struck out swinging. CORBO struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RAMS VITERBO 5th - LOPEZ to ss for C.VENTURA. POMPILIO to 3b. FELIZ C grounded out to 2b. GUILLEN struck out swinging. PALLOTTA walked. CONTI flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 6th - PALLOTTA to lf. CONTI to 1b. DIMONTE to c for MONACHINI. CIATTI to p for FANALI. CONFLENTI flied out to lf. IACOVELLI V singled to left field. LOPEZ grounded into double play p to ss to 1b; IACOVELLI V out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

RAMS VITERBO 6th - MASSARO F to c for BOVE. DIMONTE grounded out to 3b. LATINI singled to center field. PROSPERI hit by pitch; LATINI advanced to second. DI MEO flied out to cf. PIZZICHETTI pinch hit for PROIETTI P.. PIZZICHETTI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 7th - PIZZICHETTI to 2b. FAVILLA to ss for FELIZ C. PASSARELLI to lf for PALLOTTA. POMPILIO singled to left field. MASSARO F flied out to 2b. SERINO M hit by pitch; POMPILIO advanced to second. D'AMATO flied out to rf. DIMITRIO to dh for STRIPPOLI S. DIMITRIO reached on a fielding error by lf; SERINO M advanced to second; POMPILIO advanced to third. CORBO singled to right field, 2 RBI; DIMITRIO advanced to second, out at third rf to c to 3b; SERINO M scored, unearned; POMPILIO scored, unearned. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Line score
 


RAMS VITERBO 23, ASD BC FOGGIA 2 (17-06-2012 at Viterbo)
----------------------------------------------------------------------
ASD BC FOGGIA....... 00   0 000 2 -  2  8  4
RAMS VITERBO........ 2(13)2 600 X - 23 17  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ASD BC FOGGIA - MAGNONI Claudio; STRIPPOLI Alfredo(2); CARBONE Alessio(3) and
BOVE Ettore; MASSARO Fabio. RAMS VITERBO - FANALI Stefano; CIATTI Matteo(6) and CONTI Emiliano;
DIMONTE Simone.
Win-FANALI Stefano  Loss-MAGNONI Claudio  T-2:00  A-30
Game notes:
Classificatori : MERLI Valter - BURLA Angelo - FANALI Franco
HT : MASSINI - VT : STRIPPOLI
Comitato Nazionale Classificatori