Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD BC FOGGIA vs RAMS VITERBO (17-06-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC FOGGIA at RAMS VITERBO - Composite Box Score
17-06-2012 at Viterbo (G.Massini)

ASD BC FOGGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMATO cf 
POMPILIO ss 
CORBO 2b 
CONFLENTI rf 
IACOVELLI V 1b 
C.VENTURA 3b 
LOPEZ ph/3b 
BOVE dh/p 
STRIPPOLI A lf 
CARBONE lf 
SERINO M ph 
DIMITRIO c 
MASSARO F c 
ROMANI p 
STRIPPOLI S p 
Totals   29  18 

RAMS VITERBO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DI MEO cf/3b 
PROIETTI P. 2b 
PIZZICHETTI 2b 
FELIZ C ss 
TESTA ph 
FAVILLA ss 
GUILLEN dh 
TAVAREZ 1b 
PALLOTTA 1b 
CONTI c 
DIMONTE c 
MONACHINI lf 
GENTILI 3b 
PROSPERI cf 
CIATTI rf 
MASINI rf 
CIAMPELLI p 
Totals   33  20  15  18  11  21  11 

ASD BC FOGGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ROMANI Lorenzo L  1.2  11  17 
STRIPPOLI Salvatore   1.2  15 
BOVE Ettore   2.2  13  16 
 
RAMS VITERBO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CIAMPELLI Paolo W  7.0  29  31  10 

Umpires - HP: GILARDO Remo 1B: LALLI Maurizio
Start: 15:30 Time: 2:30 Attendance: 30
Game notes: Classificatori : MERLI Valter - BURLA Angelo - PANUNZI Inisa HT : MASSINI - VT : STRIPPOLI

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC FOGGIA at RAMS VITERBO
17-06-2012 at Viterbo (G.Massini)

ASD BC FOGGIA starters: 7/cf D'AMATO; 2/ss POMPILIO; 12/2b CORBO; 21/rf CONFLENTI; 11/1b IACOVELLI V; 40/3b C.VENTURA; 4/dh BOVE; 65/lf STRIPPOLI A; 10/c DIMITRIO; 19/p ROMANI;

RAMS VITERBO starters: 22/cf DI MEO; 8/2b PROIETTI P.; 10/ss FELIZ C; 1/dh GUILLEN; 9/1b TAVAREZ; 23/c CONTI; 12/lf MONACHINI; 34/3b GENTILI; 33/rf CIATTI; 35/p CIAMPELLI;

ASD BC FOGGIA 1st - D'AMATO flied out to lf. POMPILIO lined out to lf. CORBO reached on an error by c. CORBO stole second, advanced to third on an error by c. CONFLENTI popped up to ss. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

RAMS VITERBO 1st - DI MEO walked. DI MEO stole second. PROIETTI P. walked. FELIZ C tripled to right field, 2 RBI; PROIETTI P. scored; DI MEO scored. GUILLEN grounded out to p. FELIZ C scored on a wild pitch. TAVAREZ flied out to rf. CONTI singled to right field. CONTI advanced to second on a passed ball. MONACHINI reached on a fielding error by cf, advanced to second on the error; CONTI scored, unearned. GENTILI walked. CIATTI struck out swinging. 4 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 2nd - IACOVELLI V grounded out to p. C.VENTURA grounded out to ss. BOVE walked. STRIPPOLI A hit by pitch; BOVE advanced to second. BOVE out at third p to 3b, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RAMS VITERBO 2nd - DI MEO walked. DI MEO advanced to second on a wild pitch. PROIETTI P. hit by pitch. PROIETTI P. advanced to second on a wild pitch; DI MEO advanced to third on a wild pitch. FELIZ C flied out to cf, SF, RBI; PROIETTI P. advanced to third; DI MEO scored. GUILLEN singled to left field, RBI; PROIETTI P. scored. TAVAREZ reached on a fielding error by 3b; GUILLEN advanced to second. CONTI flied out to rf. MONACHINI doubled to center field, RBI; TAVAREZ advanced to third; GUILLEN scored, unearned. GENTILI doubled to center field, 2 RBI; MONACHINI scored, unearned; TAVAREZ scored, unearned. STRIPPOLI S to p for ROMANI. CIATTI struck out swinging. 5 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 3rd - DIMITRIO singled to center field. D'AMATO popped up to 2b. DIMITRIO advanced to second on a wild pitch. POMPILIO tripled to center field, RBI; DIMITRIO scored. CORBO grounded out to 3b, RBI; POMPILIO scored. CONFLENTI singled to center field. IACOVELLI V reached on a fielder's choice; CONFLENTI out at second ss to 2b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

RAMS VITERBO 3rd - CARBONE to lf for STRIPPOLI A. DI MEO grounded out to ss. PROIETTI P. singled to left field. FELIZ C reached on a fielder's choice; PROIETTI P. out at second 1b to ss. GUILLEN singled to left field; FELIZ C advanced to second. TAVAREZ singled to right field, RBI; GUILLEN advanced to second; FELIZ C scored. CONTI struck out swinging. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 4th - C.VENTURA tripled to left field. BOVE struck out swinging. CARBONE struck out looking. DIMITRIO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RAMS VITERBO 4th - MONACHINI walked. GENTILI walked; MONACHINI advanced to second. CIATTI reached on a fielder's choice; GENTILI out at second 2b unassisted; MONACHINI advanced to third. DI MEO hit by pitch; CIATTI advanced to second. PROIETTI P. walked, RBI; DI MEO advanced to second; CIATTI advanced to third; MONACHINI scored. FELIZ C walked, RBI; PROIETTI P. advanced to second; DI MEO advanced to third; CIATTI scored. GUILLEN singled to left field, RBI; FELIZ C advanced to second; PROIETTI P. advanced to third; DI MEO scored. TAVAREZ walked, RBI; GUILLEN advanced to second; FELIZ C advanced to third; PROIETTI P. scored. BOVE to p. / for STRIPPOLI S. CONTI singled to right field, RBI; TAVAREZ advanced to second; GUILLEN advanced to third; FELIZ C scored. MONACHINI walked, RBI; CONTI advanced to second; TAVAREZ advanced to third; GUILLEN scored. GENTILI walked, RBI; MONACHINI advanced to second; CONTI advanced to third; TAVAREZ scored. CIATTI doubled to right field, 2 RBI; GENTILI advanced to third; MONACHINI scored; CONTI scored. DI MEO flied out to rf, SF, RBI; GENTILI scored. PROIETTI P. grounded out to ss. 10 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 5th - PALLOTTA to 1b for TAVAREZ. DIMONTE to c for CONTI. D'AMATO grounded out to 2b. POMPILIO singled to right field. CORBO grounded into double play 2b to ss to 1b; POMPILIO out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

RAMS VITERBO 5th - FELIZ C grounded out to 2b. GUILLEN singled to center field. PALLOTTA flied out to cf. DIMONTE singled to center field; GUILLEN advanced to second. MONACHINI reached on a fielder's choice; DIMONTE advanced to second; GUILLEN out at third 3b unassisted. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 6th - DI MEO to 3b. PROSPERI to cf for GENTILI. CONFLENTI flied out to cf. IACOVELLI V grounded out to ss. LOPEZ pinch hit for C.VENTURA. LOPEZ struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RAMS VITERBO 6th - LOPEZ to 3b. MASSARO F to c for DIMITRIO. PROSPERI grounded out to p. MASINI to rf for CIATTI. MASINI struck out swinging. DI MEO singled to third base. PIZZICHETTI to 2b for PROIETTI P.. PIZZICHETTI singled to third base; DI MEO advanced to second. TESTA pinch hit for FELIZ C. TESTA flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 7th - FAVILLA to ss for TESTA. BOVE singled to center field. SERINO M pinch hit for CARBONE. SERINO M singled to left field; BOVE advanced to second. MASSARO F reached on an error by ss; SERINO M advanced to second; BOVE advanced to third. D'AMATO reached on a fielder's choice, RBI; MASSARO F out at second ss to 2b; SERINO M advanced to third; BOVE scored. POMPILIO singled to center field, RBI; D'AMATO advanced to second; SERINO M scored. CORBO reached on a fielder's choice; POMPILIO out at second ss unassisted; D'AMATO advanced to third, scored on a throwing error by ss, unearned. CONFLENTI reached on a fielder's choice; CORBO out at second 3b to 2b. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


RAMS VITERBO 20, ASD BC FOGGIA 5 (17-06-2012 at Viterbo)
----------------------------------------------------------------------
ASD BC FOGGIA....... 002 0   00 3 -  5  8  2
RAMS VITERBO........ 451 (10)00 X - 20 15  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ASD BC FOGGIA - ROMANI Lorenzo; STRIPPOLI Salvatore(2); BOVE Ettore(4) and
DIMITRIO Nicola; MASSARO Fabio. RAMS VITERBO - CIAMPELLI Paolo and CONTI Emiliano;
DIMONTE Simone.
Win-CIAMPELLI Paolo  Loss-ROMANI Lorenzo  T-2:30  A-30
Game notes:
Classificatori : MERLI Valter - BURLA Angelo - PANUNZI Inisa
HT : MASSINI - VT : STRIPPOLI
Comitato Nazionale Classificatori