Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD BC FOGGIA vs FANOP BAS. '94 (01-07-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC FOGGIA at FANOP BAS. '94 - Composite Box Score
01-07-2012 at Fano (Via Trave)

ASD BC FOGGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMATO cf 
POMPILIO ss 
CORBO 2b 
CONFLENTI rf 
IACOVELLI V 1b  12 
C.VENTURA 3b 
STRIPPOLI A lf/p 
BOVE p 
DIMITRIO c 
ARCANO dh/lf 
STRIPPOLI S p 
Totals   51  18  24  14  27  11 

FANOP BAS. '94   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
AMBROSINI R ss 
FERRI S cf 
AMBROSINI E c 
CANELO REYES 1b 
GASPERONI p 
MUNGARI ph 
BRANCHINI lf 
BARBARESI E p/1b 
DI PRIMIO 2b 
GABBIANELLI 3b 
FERRI G rf 
RODRIGUEZ ph 
FREGUGLIA pr/rf 
Totals   35  11  11  12  27  13 

ASD BC FOGGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
STRIPPOLI Salvatore W  6.1  23  35 
STRIPPOLI Alfredo   0.0 
BOVE Ettore   2.2  12  14 
 
FANOP BAS. '94   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BARBARESI Enrico L  5.1  12  11  29  32 
GASPERONI Davide   3.2  12  22  24 

Umpires - HP: FALCONE Giuseppe 1B: FINELLI Raffaele
Start: 11:30 Time: 3:00 Attendance: 60
Game notes: Classificatore : RICCI Ercole HT : FIGUEREO ALMONTE Adolfino - VT : STRIPPOLI Salvatore
STRIPPOLI A faced 3 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC FOGGIA at FANOP BAS. '94
01-07-2012 at Fano (Via Trave)

ASD BC FOGGIA starters: 7/cf D'AMATO; 2/ss POMPILIO; 12/2b CORBO; 21/rf CONFLENTI; 11/1b IACOVELLI V; 40/3b C.VENTURA; 65/lf STRIPPOLI A; 10/c DIMITRIO; 77/dh ARCANO; 22/p STRIPPOLI S;

FANOP BAS. '94 starters: 20/ss AMBROSINI R; 30/cf FERRI S; 16/c AMBROSINI E; 44/1b CANELO REYES; 41/lf BRANCHINI; 37/p BARBARESI E; 6/2b DI PRIMIO; 43/3b GABBIANELLI; 17/rf FERRI G;

ASD BC FOGGIA 1st - D'AMATO flied out to cf. POMPILIO flied out to 3b. CORBO singled to third base, advanced to second on a throwing error by 3b. CONFLENTI singled up the middle, advanced to second on the throw, RBI; CORBO scored, unearned. IACOVELLI V grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

FANOP BAS. '94 1st - AMBROSINI R walked. FERRI S walked; AMBROSINI R advanced to second. AMBROSINI E walked; FERRI S advanced to second; AMBROSINI R advanced to third. CANELO REYES reached on a fielder's choice, RBI; AMBROSINI E advanced to second on an error by ss; FERRI S advanced to third; AMBROSINI R scored. BRANCHINI reached on a fielder's choice, RBI; CANELO REYES advanced to second; AMBROSINI E advanced to third; FERRI S scored. BARBARESI E flied out to rf, SF, RBI; AMBROSINI E scored, unearned. DI PRIMIO singled down the lf line; BRANCHINI advanced to second; CANELO REYES advanced to third. GABBIANELLI flied out to rf. FERRI G walked, RBI; DI PRIMIO advanced to second; BRANCHINI advanced to third; CANELO REYES scored, unearned. AMBROSINI R struck out looking. 4 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

ASD BC FOGGIA 2nd - C.VENTURA singled up the middle. STRIPPOLI A struck out swinging; C.VENTURA stole second. DIMITRIO fouled out to c. ARCANO fouled out to c. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FANOP BAS. '94 2nd - FERRI S singled through the left side. AMBROSINI E singled through the left side; FERRI S advanced to third. CANELO REYES grounded out to 3b, RBI; AMBROSINI E advanced to second; FERRI S scored. BRANCHINI grounded out to 3b; AMBROSINI E advanced to third. BARBARESI E grounded out to 1b unassisted. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 3rd - D'AMATO grounded out to 3b. POMPILIO struck out swinging. CORBO flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

FANOP BAS. '94 3rd - DI PRIMIO struck out swinging. GABBIANELLI singled to right field. FERRI G grounded out to 3b, SAC; GABBIANELLI advanced to second. AMBROSINI R grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 4th - CONFLENTI hit by pitch. IACOVELLI V singled through the left side; CONFLENTI advanced to second. C.VENTURA grounded out to ss; IACOVELLI V advanced to second; CONFLENTI advanced to third. STRIPPOLI A grounded out to ss, RBI; IACOVELLI V advanced to third; CONFLENTI scored. DIMITRIO grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

FANOP BAS. '94 4th - FERRI S grounded out to 2b. AMBROSINI E flied out to cf. CANELO REYES grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC FOGGIA 5th - ARCANO singled to right field. D'AMATO grounded out to p, SAC; ARCANO advanced to second. POMPILIO tripled to left field, RBI; ARCANO scored. CORBO reached on a fielder's choice; POMPILIO scored on a throwing error by 1b, unearned. CONFLENTI reached on a fielder's choice; CORBO out at second 2b to ss. IACOVELLI V doubled down the lf line; CONFLENTI advanced to third. C.VENTURA singled to left field, RBI; IACOVELLI V advanced to third; CONFLENTI scored, unearned. STRIPPOLI A popped up to 1b. 3 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

FANOP BAS. '94 5th - BRANCHINI grounded out to 3b. BARBARESI E grounded out to 3b. DI PRIMIO hit by pitch. GABBIANELLI walked; DI PRIMIO advanced to second. FERRI G struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 6th - DIMITRIO reached on an error by 3b. ARCANO grounded out to p, SAC; DIMITRIO advanced to second. D'AMATO reached on an error by 1b, assist by 3b. POMPILIO singled to third base; D'AMATO advanced to second; DIMITRIO advanced to third. CORBO singled to center field, RBI; POMPILIO advanced to second; D'AMATO advanced to third; DIMITRIO scored, unearned. CONFLENTI singled to shortstop, RBI; CORBO advanced to second; POMPILIO advanced to third; D'AMATO scored, unearned. IACOVELLI V tripled to right field, 3 RBI; CONFLENTI scored, unearned; CORBO scored, unearned; POMPILIO scored, unearned. GASPERONI to p for CANELO REYES. BARBARESI E to 1b. C.VENTURA grounded out to 2b, RBI; IACOVELLI V scored, unearned. STRIPPOLI A grounded out to ss. 6 runs, 4 hits, 2 errors, 0 LOB.

FANOP BAS. '94 6th - AMBROSINI R tripled to right field. FERRI S struck out swinging. AMBROSINI E flied out to lf, SF, RBI; AMBROSINI R scored. GASPERONI struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC FOGGIA 7th - DIMITRIO singled to left center. ARCANO struck out swinging. D'AMATO struck out swinging. POMPILIO singled to shortstop; DIMITRIO advanced to second. CORBO singled to catcher, bunt; POMPILIO advanced to second; DIMITRIO advanced to third. CONFLENTI singled to right field, RBI; CORBO advanced to second; POMPILIO advanced to third; DIMITRIO scored. IACOVELLI V struck out swinging. 1 run, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

FANOP BAS. '94 7th - BRANCHINI walked. BARBARESI E flied out to rf. DI PRIMIO hit by pitch; BRANCHINI advanced to second. GABBIANELLI walked; DI PRIMIO advanced to second; BRANCHINI advanced to third. STRIPPOLI A to p. ARCANO to lf. / for STRIPPOLI S. RODRIGUEZ pinch hit for FERRI G. RODRIGUEZ walked, RBI; GABBIANELLI advanced to second; DI PRIMIO advanced to third; BRANCHINI scored. FREGUGLIA pinch ran for RODRIGUEZ. AMBROSINI R walked, RBI; FREGUGLIA advanced to second; GABBIANELLI advanced to third; DI PRIMIO scored. FERRI S walked, RBI; AMBROSINI R advanced to second; FREGUGLIA advanced to third; GABBIANELLI scored. BOVE to p for STRIPPOLI A. AMBROSINI E walked, RBI; FERRI S advanced to second; AMBROSINI R advanced to third; FREGUGLIA scored. GASPERONI grounded out to 1b unassisted, RBI; AMBROSINI E advanced to second; FERRI S advanced to third; AMBROSINI R scored. BRANCHINI flied out to cf. 5 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 8th - FREGUGLIA to rf. C.VENTURA singled to right field. BOVE singled to right field; C.VENTURA advanced to second. DIMITRIO reached on a throwing error by 3b, SAC; BOVE advanced to third; C.VENTURA scored. ARCANO grounded out to p, SAC, RBI; DIMITRIO advanced to second; BOVE scored, unearned. D'AMATO grounded out to 3b; DIMITRIO advanced to third. POMPILIO singled through the left side, RBI; DIMITRIO scored, unearned. CORBO doubled to left field, RBI; POMPILIO scored, unearned. CORBO advanced to third on a wild pitch, scored on a throwing error by c, unearned. CONFLENTI singled to third base. IACOVELLI V singled to right field; CONFLENTI advanced to second. C.VENTURA flied out to cf. 5 runs, 6 hits, 2 errors, 2 LOB.

FANOP BAS. '94 8th - BARBARESI E singled through the right side. DI PRIMIO grounded out to p; BARBARESI E advanced to second. GABBIANELLI walked. FREGUGLIA flied out to ss. AMBROSINI R singled to center field; GABBIANELLI advanced to second; BARBARESI E advanced to third. FERRI S reached on a fielder's choice; AMBROSINI R out at second ss to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD BC FOGGIA 9th - BOVE flied out to lf. DIMITRIO flied out to rf. ARCANO singled, advanced to second on a throwing error by 3b. D'AMATO singled to first base; ARCANO advanced to third, scored on a throwing error by 2b, unearned. POMPILIO flied out to lf. 1 run, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

FANOP BAS. '94 9th - AMBROSINI E grounded out to 3b. MUNGARI pinch hit for GASPERONI. MUNGARI singled up the middle. BRANCHINI singled to center field; MUNGARI advanced to second. BARBARESI E reached on a fielder's choice; BRANCHINI advanced to second on a fielder's choice; MUNGARI out at third ss to 3b. DI PRIMIO struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


ASD BC FOGGIA 18, FANOP BAS. '94 11 (01-07-2012 at Fano)
----------------------------------------------------------------------
ASD BC FOGGIA....... 100 136 151  - 18 24  1
FANOP BAS. '94...... 410 001 500  - 11  9  8
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ASD BC FOGGIA - STRIPPOLI Salvatore; STRIPPOLI Alfredo(7); BOVE Ettore(7) and
DIMITRIO Nicola. FANOP BAS. '94 - BARBARESI Enrico; GASPERONI Davide(6) and AMBROSINI Eugenio.
Win-STRIPPOLI Salvatore  Loss-BARBARESI Enrico  T-3:00  A-60
Game notes:
Classificatore : RICCI Ercole
HT : FIGUEREO ALMONTE Adolfino - VT : STRIPPOLI Salvatore

STRIPPOLI A faced 3 batters in the 7th.
Comitato Nazionale Classificatori