Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

JOLLY ROGER BC vs PULIRAPIDFA PESARO (30-06-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
JOLLY ROGER BC at PULIRAPIDFA PESARO - Composite Box Score
30-06-2012 at Pesaro (Comunale)

JOLLY ROGER BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CIANI lf 
MONTANELLI 1b 
TONIAZZI rf 
DEL MECIO dh 
MAZZILLI dh 
ATTRITI c 
VITILLO cf 
VALERI 3b 
SONNINI ph/ss 
CASELLI 2b 
APRILI ph/2b 
AREZZINI ss/3b 
BOCCIA p 
FUNZIONE p 
Totals   33  24 

PULIRAPIDFA PESARO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DOMENICONI 2b 
ALBERTONI lf/cf 
CUELLO SENA ss 
RIDOLFI R 3b 
CRINELLI CR c 
RUSPINI 1b/p 
CIUCCOLI dh/1b 
VICHI cf 
VANNINI ph/lf 
BELLUCCI rf 
IACOMUCCI p 
Totals   40  12  15  10  27 

JOLLY ROGER BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BOCCIA Gianluca   5.0  22  24 
FUNZIONE Dario L  3.0  18  23 
 
PULIRAPIDFA PESARO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
IACOMUCCI Thomas   6.1  24  29 
RUSPINI Mirko W  2.2  11 

Umpires - HP: ZANNONI Christian 1B: FLOCCUZIO G.Luca
Start: 16:00 Time: 3:00 Attendance: 20
Game notes: Classificatore : GIORDANO Luigi HT : CIUCCOLI Andrea - VT : RULLO Paolo

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
JOLLY ROGER BC at PULIRAPIDFA PESARO
30-06-2012 at Pesaro (Comunale)

JOLLY ROGER BC starters: 8/lf CIANI; 38/1b MONTANELLI; 10/rf TONIAZZI; 99/dh DEL MECIO; 29/c ATTRITI; 33/cf VITILLO; 12/3b VALERI; 14/2b CASELLI; 41/ss AREZZINI; 15/p BOCCIA;

PULIRAPIDFA PESARO starters: 4/2b DOMENICONI; 21/lf ALBERTONI; 6/ss CUELLO SENA; 16/3b RIDOLFI R; 24/c CRINELLI CR; 30/1b RUSPINI; 5/dh CIUCCOLI; 33/cf VICHI; 26/rf BELLUCCI; 13/p IACOMUCCI;

JOLLY ROGER BC 1st - CIANI flied out to rf. MONTANELLI hit by pitch. TONIAZZI flied out to cf. DEL MECIO flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 1st - DOMENICONI grounded out to 3b. ALBERTONI singled to pitcher. CUELLO SENA doubled down the lf line, RBI; ALBERTONI scored. RIDOLFI R doubled to left field, RBI; CUELLO SENA scored. CRINELLI CR flied out to lf. RUSPINI singled to right field, RBI; RIDOLFI R scored. CIUCCOLI flied out to rf. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 2nd - ATTRITI struck out swinging. VITILLO out at first 1b to p. VALERI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 2nd - VICHI out at first 1b to p. BELLUCCI struck out looking. DOMENICONI singled through the left side. ALBERTONI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 3rd - CASELLI struck out swinging. AREZZINI flied out to rf. CIANI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 3rd - CUELLO SENA struck out swinging. RIDOLFI R flied out to rf. CRINELLI CR walked. RUSPINI singled to shortstop; CRINELLI CR advanced to third. CIUCCOLI singled to left field, RBI; RUSPINI advanced to second; CRINELLI CR scored. VICHI flied out to lf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

JOLLY ROGER BC 4th - MONTANELLI flied out to ss. TONIAZZI struck out swinging. DEL MECIO walked. ATTRITI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 4th - BELLUCCI struck out swinging. DOMENICONI struck out swinging. ALBERTONI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JOLLY ROGER BC 5th - VITILLO grounded out to p. VALERI struck out swinging. CASELLI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 5th - CUELLO SENA flied out to lf. RIDOLFI R hit by pitch. RIDOLFI R stole second. CRINELLI CR grounded out to ss; RIDOLFI R advanced to third. RUSPINI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 6th - AREZZINI lined out to p. CIANI singled to third base. MONTANELLI singled to center field; CIANI advanced to second. TONIAZZI reached on a fielder's choice; MONTANELLI out at second ss to 2b; CIANI advanced to third. DEL MECIO walked; TONIAZZI advanced to second. ATTRITI walked, RBI; DEL MECIO advanced to second; TONIAZZI advanced to third; CIANI scored. VITILLO singled to center field, RBI; ATTRITI advanced to second; DEL MECIO advanced to third; TONIAZZI scored. VALERI struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 6th - FUNZIONE to p for BOCCIA. CIUCCOLI singled to third base. CIUCCOLI stole second. CIUCCOLI out at third c to 3b, caught stealing. VICHI flied out to 3b. BELLUCCI walked. DOMENICONI walked; BELLUCCI advanced to second. ALBERTONI flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

JOLLY ROGER BC 7th - CASELLI struck out swinging. AREZZINI walked. CIANI reached on an error by ss; AREZZINI advanced to second. MONTANELLI singled to right field, RBI; CIANI advanced to third; AREZZINI scored. RUSPINI to p. CIUCCOLI to 1b. / for IACOMUCCI. TONIAZZI singled to right field, RBI; MONTANELLI advanced to second; CIANI scored, unearned. DEL MECIO flied into double play cf to ss; MONTANELLI out on the play. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 7th - CUELLO SENA flied out to rf. RIDOLFI R reached on an error by 3b. CRINELLI CR singled to catcher, bunt; RIDOLFI R advanced to second. RUSPINI singled to left field; CRINELLI CR advanced to second; RIDOLFI R advanced to third. CIUCCOLI reached on a fielder's choice, advanced to second; RUSPINI advanced to second on a throwing error by 2b, advanced to third; CRINELLI CR scored, unearned; RIDOLFI R scored, unearned. VICHI intentionally walked. BELLUCCI hit by pitch, RBI; VICHI advanced to second; CIUCCOLI advanced to third; RUSPINI scored, unearned. DOMENICONI singled to left field, RBI; BELLUCCI advanced to second; VICHI advanced to third; CIUCCOLI scored, unearned. ALBERTONI struck out looking. CUELLO SENA singled to left field, 2 RBI; DOMENICONI advanced to second; BELLUCCI scored, unearned; VICHI scored, unearned. RIDOLFI R singled to shortstop, RBI; CUELLO SENA advanced to second; DOMENICONI scored, unearned. CRINELLI CR flied out to 1b. 7 runs, 5 hits, 2 errors, 2 LOB.

JOLLY ROGER BC 8th - ATTRITI flied out to lf. VITILLO walked. SONNINI pinch hit for VALERI. SONNINI struck out swinging. APRILI pinch hit for CASELLI. APRILI walked; VITILLO advanced to second. AREZZINI singled to shortstop; APRILI advanced to second; VITILLO advanced to third. CIANI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 8th - SONNINI to ss. APRILI to 2b. AREZZINI to 3b. RUSPINI walked. CIUCCOLI grounded out to 3b; RUSPINI advanced to second. VANNINI pinch hit for VICHI. VANNINI singled to center field; RUSPINI advanced to third. BELLUCCI fouled out to 3b. DOMENICONI singled to left field, RBI; VANNINI advanced to third; RUSPINI scored. ALBERTONI struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

JOLLY ROGER BC 9th - ALBERTONI to cf. VANNINI to lf. MONTANELLI flied out to 3b. TONIAZZI flied out to rf. MAZZILLI to dh for DEL MECIO. MAZZILLI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


PULIRAPIDFA PESARO 12, JOLLY ROGER BC 4 (30-06-2012 at Pesaro)
----------------------------------------------------------------------
JOLLY ROGER BC...... 000 002 200  -  4  6  2
PULIRAPIDFA PESARO.. 301 000 71X  - 12 15  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: JOLLY ROGER BC - BOCCIA Gianluca; FUNZIONE Dario(6) and ATTRITI Filippo.
PULIRAPIDFA PESARO - IACOMUCCI Thomas; RUSPINI Mirko(7) and CRINELLI Cristiano.
Win-RUSPINI Mirko  Loss-FUNZIONE Dario  T-3:00  A-20
Game notes:
Classificatore : GIORDANO Luigi
HT : CIUCCOLI Andrea - VT : RULLO Paolo
Comitato Nazionale Classificatori