Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

JOLLY ROGER BC vs PULIRAPIDFA PESARO (30-06-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
JOLLY ROGER BC at PULIRAPIDFA PESARO - Composite Box Score
30-06-2012 at Pesaro (Comunale)

JOLLY ROGER BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CIANI lf 
MONTANELLI 1b/rf 
TONIAZZI rf/1b 
DEL MECIO dh/p 
ATTRITI c 
VITILLO cf 
SONNINI ss 
APRILI 2b 
AREZZINI 3b 
LENZI p 
Totals   33  10  27  10 

PULIRAPIDFA PESARO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DOMENICONI dh 
ALBERTONI lf/cf 
IACOMUCCI ph/rf 
CUELLO SENA ss 
RIDOLFI R cf/3b 
CRINELLI CR c/p 
RUSPINI 1b 
CIUCCOLI 3b/p 
ALESSANDRI 3b 
VANNINI rf 
BELLUCCI rf/cf 
KAJMAKU 2b 
VICHI p/lf 
Totals   36  13  27  14 

JOLLY ROGER BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LENZI Massimiliano W  6.1  25  27 
DEL MECIO Alessandro   2.2  11  13 
 
PULIRAPIDFA PESARO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VICHI Alessandro   5.0  17  22 
CIUCCOLI Andrea L  1.2  12 
RIDOLFI Riccardo   1.2 
CRINELLI Cristiano   0.2 

Umpires - HP: FLOCCUZIO G.Luca 1B: ZANNONI Christian
Start: 20:30 Time: 3:20 Attendance: 40
Game notes: Classificatori : GIORDANO Luigi - RICCI Ercole HT : CIUCCOLI Andrea - VT : RULLO Paolo

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
JOLLY ROGER BC at PULIRAPIDFA PESARO
30-06-2012 at Pesaro (Comunale)

JOLLY ROGER BC starters: 8/lf CIANI; 38/1b MONTANELLI; 10/rf TONIAZZI; 99/dh DEL MECIO; 29/c ATTRITI; 33/cf VITILLO; 4/ss SONNINI; 2/2b APRILI; 41/3b AREZZINI; 21/p LENZI;

PULIRAPIDFA PESARO starters: 4/dh DOMENICONI; 21/lf ALBERTONI; 6/ss CUELLO SENA; 16/cf RIDOLFI R; 24/c CRINELLI CR; 30/1b RUSPINI; 5/3b CIUCCOLI; 9/rf VANNINI; 31/2b KAJMAKU; 33/p VICHI;

JOLLY ROGER BC 1st - CIANI singled through the left side. MONTANELLI singled through the left side; CIANI advanced to second. TONIAZZI flied out to cf; CIANI advanced to third. DEL MECIO grounded into double play 3b to 2b to 1b; MONTANELLI out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 1st - DOMENICONI flied out to 2b. ALBERTONI walked. ALBERTONI advanced to second on a wild pitch. CUELLO SENA grounded out to ss; ALBERTONI advanced to third. RIDOLFI R struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 2nd - ATTRITI walked. VITILLO struck out swinging. SONNINI grounded into double play ss to 2b to 1b; ATTRITI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 2nd - CRINELLI CR grounded out to 3b. RUSPINI singled down the rf line. RUSPINI out at second c to ss, caught stealing. CIUCCOLI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

JOLLY ROGER BC 3rd - APRILI grounded out to ss. BELLUCCI to rf for VANNINI. AREZZINI singled to right field. CIANI struck out swinging; AREZZINI advanced to second on a wild pitch. MONTANELLI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 3rd - BELLUCCI singled down the rf line. BELLUCCI stole second. KAJMAKU grounded out to 1b unassisted; BELLUCCI advanced to third. DOMENICONI grounded out to ss, RBI; BELLUCCI scored. ALBERTONI struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

JOLLY ROGER BC 4th - TONIAZZI reached on an error by 3b. DEL MECIO singled to center field; TONIAZZI advanced to second. ATTRITI out at first 1b to 2b, SAC; DEL MECIO advanced to second; TONIAZZI advanced to third. VITILLO walked. SONNINI reached on a fielder's choice; VITILLO advanced to second on a fielder's choice; DEL MECIO advanced to third on a fielder's choice; TONIAZZI out at home ss to c. APRILI walked, RBI; SONNINI advanced to second; VITILLO advanced to third; DEL MECIO scored, unearned. AREZZINI reached on a fielder's choice; APRILI out at second 2b to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 4th - CUELLO SENA singled through the right side. RIDOLFI R singled through the right side; CUELLO SENA advanced to third. CRINELLI CR flied out to lf, SF, RBI; CUELLO SENA scored. RUSPINI reached on a fielder's choice; RIDOLFI R out at second 3b to 2b. CIUCCOLI singled to right field; RUSPINI advanced to third. BELLUCCI flied out to cf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

JOLLY ROGER BC 5th - CIANI walked. MONTANELLI flied out to cf. TONIAZZI reached on a fielder's choice; CIANI out at second 3b to 2b. DEL MECIO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 5th - MONTANELLI to rf. TONIAZZI to 1b. KAJMAKU grounded out to 1b unassisted. DOMENICONI grounded out to p. ALBERTONI singled to left field. CUELLO SENA flied out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 6th - VICHI to lf for DOMENICONI. ALBERTONI to cf. RIDOLFI R to 3b. CIUCCOLI to p. / for VICHI. ATTRITI singled to center field. ATTRITI stole second. VITILLO out at first 1b to p; ATTRITI advanced to third. SONNINI singled to shortstop. SONNINI stole second. APRILI grounded out to p. AREZZINI singled to right field, advanced to second on the throw, 2 RBI; SONNINI scored; ATTRITI scored. CIANI reached on an error by 3b. CIANI out at second p to ss, caught stealing. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 6th - RIDOLFI R singled up the middle. CRINELLI CR reached on a fielder's choice; RIDOLFI R out at second 2b to ss. RUSPINI flied out to ss. CRINELLI CR stole second. CIUCCOLI flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 7th - MONTANELLI flied out to 2b. TONIAZZI flied out to rf. DEL MECIO hit by pitch. ATTRITI hit by pitch; DEL MECIO advanced to second. VITILLO reached on a fielding error by 2b; ATTRITI advanced to second; DEL MECIO advanced to third. SONNINI walked, RBI; VITILLO advanced to second; ATTRITI advanced to third; DEL MECIO scored, unearned. RIDOLFI R to p. ALESSANDRI to 3b for CIUCCOLI. APRILI walked, RBI; SONNINI advanced to second; VITILLO advanced to third; ATTRITI scored, unearned. AREZZINI walked, RBI; APRILI advanced to second; SONNINI advanced to third; VITILLO scored, unearned. CIANI struck out looking. 3 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 7th - BELLUCCI flied out to 2b. KAJMAKU singled to center field. DEL MECIO to p. / for LENZI. VICHI grounded out to p, SAC; KAJMAKU advanced to second. KAJMAKU stole third. IACOMUCCI pinch hit for ALBERTONI. IACOMUCCI flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 8th - IACOMUCCI to rf. BELLUCCI to cf. MONTANELLI reached on a fielding error by 2b. TONIAZZI grounded into double play ss to 2b to 1b; MONTANELLI out on the play. DEL MECIO flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 8th - CUELLO SENA flied out to lf. RIDOLFI R singled to center field. CRINELLI CR singled to left field; RIDOLFI R advanced to third. RUSPINI singled down the rf line, RBI; CRINELLI CR advanced to second; RIDOLFI R scored. ALESSANDRI struck out looking. BELLUCCI reached on a fielder's choice; RUSPINI advanced to second on a fielder's choice; CRINELLI CR out at third 3b unassisted. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

JOLLY ROGER BC 9th - ATTRITI fouled out to 1b. VITILLO walked. VITILLO stole second. VITILLO stole third, scored on a throwing error by c, unearned. SONNINI walked. VICHI to cf. RIDOLFI R to lf. CRINELLI CR to p. BELLUCCI to c. APRILI walked; SONNINI advanced to second. AREZZINI flied out to cf. APRILI advanced to second on a passed ball; SONNINI advanced to third on a passed ball. CIANI singled to shortstop; APRILI out at second ss unassisted. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 9th - KAJMAKU singled to second base. VICHI flied out to lf. IACOMUCCI grounded out to p, SAC; KAJMAKU advanced to second. CUELLO SENA singled to center field, RBI; KAJMAKU scored. RIDOLFI R grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


JOLLY ROGER BC 7, PULIRAPIDFA PESARO 4 (30-06-2012 at Pesaro)
----------------------------------------------------------------------
JOLLY ROGER BC...... 000 102 301  -  7  8  0
PULIRAPIDFA PESARO.. 001 100 011  -  4 13  5
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: JOLLY ROGER BC - LENZI Massimiliano; DEL MECIO Alessandro(7) and ATTRITI Filippo.
PULIRAPIDFA PESARO - VICHI Alessandro; CIUCCOLI Andrea(6); RIDOLFI Riccardo(7);
CRINELLI Cristiano(9) and CRINELLI Cristiano; BELLUCCI Alessandro.
Win-LENZI Massimiliano  Loss-CIUCCOLI Andrea  T-3:20  A-40
Game notes:
Classificatori : GIORDANO Luigi - RICCI Ercole
HT : CIUCCOLI Andrea - VT : RULLO Paolo
Comitato Nazionale Classificatori