Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

PULIRAPIDFA PESARO vs RAMS VITERBO (08-07-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
PULIRAPIDFA PESARO at RAMS VITERBO - Composite Box Score
08-07-2012 at Viterbo (G.Massini)

PULIRAPIDFA PESARO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DOMENICONI 2b 
ALBERTONI cf 
VERZOLINI ph/cf 
CUELLO SENA ss/3b 
RIDOLFI R 3b/lf 
CRINELLI CR c 
BELLUCCI c 
RUSPINI 1b 
CIUCCOLI dh/p 
KAJMAKU ss 
VICHI rf 
ZONZINI ph/rf 
VANNINI lf/p 
IACOMUCCI p 
Totals   33  14  22 

RAMS VITERBO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DI MEO cf 
CIATTI ph 
PROIETTI P. 2b 
FELIZ C ss 
GUILLEN dh 
TAVAREZ 1b 
CONTI c 
DIMONTE c 
MONACHINI lf 
GENTILI 3b 
PROSPERI rf 
FANALI p 
Totals   38  14  15  13  24  14 

PULIRAPIDFA PESARO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
IACOMUCCI Thomas L  4.1  10  25  27 
CIUCCOLI Andrea   1.2  10  11 
VANNINI Alessandro   1.1 
 
RAMS VITERBO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FANALI Stefano W  8.0  14  33  35 

Umpires - HP: MORINI Carlo 1B: ARDISSONE Enrico
Start: 11:30 Time: 2:50 Attendance: 30
Game notes: Classificatori : MERLI Valter - BURLA Angelo - PANUNZI Luisa HT : MASSINI A. - VT : CIUCCOLI A.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
PULIRAPIDFA PESARO at RAMS VITERBO
08-07-2012 at Viterbo (G.Massini)

PULIRAPIDFA PESARO starters: 4/2b DOMENICONI; 21/cf ALBERTONI; 6/ss CUELLO SENA; 16/3b RIDOLFI R; 24/c CRINELLI CR; 30/1b RUSPINI; 5/dh CIUCCOLI; 33/rf VICHI; 9/lf VANNINI; 13/p IACOMUCCI;

RAMS VITERBO starters: 22/cf DI MEO; 8/2b PROIETTI P.; 10/ss FELIZ C; 1/dh GUILLEN; 9/1b TAVAREZ; 23/c CONTI; 12/lf MONACHINI; 34/3b GENTILI; 54/rf PROSPERI; 28/p FANALI;

PULIRAPIDFA PESARO 1st - DOMENICONI singled to right field. ALBERTONI grounded into double play p to ss to 1b; DOMENICONI out on the play. CUELLO SENA doubled to right field. RIDOLFI R flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

RAMS VITERBO 1st - DI MEO reached on a throwing error by 3b. DI MEO stole second. PROIETTI P. singled to center field, RBI; DI MEO scored, unearned. FELIZ C struck out swinging. GUILLEN fouled out to 1b. TAVAREZ singled to center field; PROIETTI P. advanced to second. CONTI reached on an error by ss; TAVAREZ advanced to second; PROIETTI P. scored, unearned. MONACHINI reached on a fielder's choice; CONTI out at second 2b unassisted. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 2nd - CRINELLI CR singled to left field. CRINELLI CR out at second c to ss, caught stealing. RUSPINI singled to center field. CIUCCOLI singled to right field, out at second rf to 2b to ss; RUSPINI advanced to third. VICHI flied out to cf. 0 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

RAMS VITERBO 2nd - GENTILI singled to right field. PROSPERI flied out to c. DI MEO hit by pitch; GENTILI advanced to second. PROIETTI P. flied out to cf. FELIZ C flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 3rd - VANNINI hit by pitch. DOMENICONI singled to pitcher; VANNINI advanced to second. ALBERTONI struck out swinging. CUELLO SENA grounded into double play 3b to 2b to 1b; DOMENICONI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RAMS VITERBO 3rd - GUILLEN flied out to lf. TAVAREZ flied out to lf. CONTI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 4th - RIDOLFI R singled to center field. RIDOLFI R out at first p to 1b, caught stealing. CRINELLI CR grounded out to 3b. RUSPINI popped up to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

RAMS VITERBO 4th - MONACHINI singled to left field. GENTILI reached on a fielder's choice; MONACHINI out at second 2b to ss. PROSPERI doubled to right field, out at second rf to 2b; GENTILI advanced to third. DI MEO struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 5th - CIUCCOLI singled to center field. VICHI reached on a fielder's choice; CIUCCOLI out at second ss to 2b. VICHI stole second. VANNINI struck out swinging. DOMENICONI singled to shortstop; VICHI advanced to third. ALBERTONI grounded out to p. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

RAMS VITERBO 5th - PROIETTI P. singled to center field. FELIZ C hit by pitch; PROIETTI P. advanced to second. GUILLEN singled to left field; FELIZ C advanced to second; PROIETTI P. advanced to third. TAVAREZ singled to right field, 2 RBI; GUILLEN advanced to second; FELIZ C scored; PROIETTI P. scored. CONTI struck out swinging. MONACHINI doubled to center field, RBI; TAVAREZ advanced to third; GUILLEN scored. GENTILI reached on an error by 2b, RBI; MONACHINI advanced to third; TAVAREZ scored. PROSPERI singled to left field, RBI; GENTILI advanced to second; MONACHINI scored. BELLUCCI to c for CRINELLI CR. CIUCCOLI to p. / for IACOMUCCI. DI MEO flied out to lf. PROIETTI P. singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; PROSPERI scored, unearned; GENTILI scored, unearned. FELIZ C singled to center field, RBI; PROIETTI P. scored, team unearned. GUILLEN struck out swinging. 8 runs, 7 hits, 1 error, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 6th - CUELLO SENA walked. RIDOLFI R doubled to center field, RBI; CUELLO SENA scored. BELLUCCI singled to left field; RIDOLFI R advanced to third. RUSPINI singled to right field, RBI; BELLUCCI advanced to second; RIDOLFI R scored. CIUCCOLI reached on a throwing error by ss; RUSPINI advanced to third; BELLUCCI scored. ZONZINI pinch hit for VICHI. ZONZINI struck out swinging. VANNINI singled to center field, RBI; CIUCCOLI advanced to second; RUSPINI scored. DOMENICONI singled to left field; VANNINI advanced to second; CIUCCOLI advanced to third. VERZOLINI pinch hit for ALBERTONI. VERZOLINI struck out swinging, out at first c to 1b, caught stealing; DOMENICONI out on the play. 4 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

RAMS VITERBO 6th - VERZOLINI to cf. ZONZINI to rf. TAVAREZ walked. CONTI reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; TAVAREZ advanced to third. MONACHINI doubled to left field, 2 RBI; CONTI scored, unearned; TAVAREZ scored. GENTILI grounded out to 2b; MONACHINI advanced to third. PROSPERI singled to right field, RBI; MONACHINI scored. DI MEO singled to center field; PROSPERI advanced to second. PROIETTI P. grounded into double play 2b to 1b; DI MEO out on the play. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 7th - CUELLO SENA reached on an error by 2b. RIDOLFI R grounded into double play 3b to 2b to 1b; CUELLO SENA out on the play. BELLUCCI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

RAMS VITERBO 7th - CUELLO SENA to 3b. RIDOLFI R to lf. KAJMAKU to ss for CIUCCOLI. VANNINI to p. FELIZ C grounded out to p. GUILLEN flied out to cf. TAVAREZ walked. CONTI popped up to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 8th - DIMONTE to c for CONTI. RUSPINI popped up to ss. KAJMAKU struck out looking. ZONZINI popped up to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RAMS VITERBO 8th - MONACHINI hit by pitch. GENTILI walked; MONACHINI advanced to second. PROSPERI walked; GENTILI advanced to second; MONACHINI advanced to third. CIATTI pinch hit for DI MEO. CIATTI flied out to cf, SF, RBI; MONACHINI scored. 1 run, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


RAMS VITERBO 14, PULIRAPIDFA PESARO 4 (08-07-2012 at Viterbo)
----------------------------------------------------------------------
PULIRAPIDFA PESARO.. 000 004 00 -  4 14  4
RAMS VITERBO........ 200 083 01 - 14 15  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: PULIRAPIDFA PESARO - IACOMUCCI Thomas; CIUCCOLI Andrea(5); VANNINI Alessandro(7) and
CRINELLI Cristiano; BELLUCCI Alessandro. RAMS VITERBO - FANALI Stefano and CONTI Emiliano;
DIMONTE Simone.
Win-FANALI Stefano  Loss-IACOMUCCI Thomas  T-2:50  A-30
Game notes:
Classificatori : MERLI Valter - BURLA Angelo - PANUNZI Luisa
HT : MASSINI A. - VT : CIUCCOLI A.
Comitato Nazionale Classificatori