Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

MATINO BASEBALL vs JOLLY ROGER BC (07-07-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
MATINO BASEBALL at JOLLY ROGER BC - Composite Box Score
07-07-2012 at Castiglione dPescaia (Casa Mora)

MATINO BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PANTALEO L lf 
DE CESARIO R cf 
GUILLERMO ss 
PERDICCHIA c 
FALZETTI 3b/2b 
FELLINE p/1b 
DELLE CESTEL 2b 
MERENDA 1b 
PANTALEO A rf 
STEFANELLI 1b/p 
Totals   31  24  13 

JOLLY ROGER BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CIANI lf 
VITILLO cf 
TONIAZZI dh/p 
MONTANELLI 1b/2b 
ATTRITI c 
CASELLI ph/c 
SONNINI ss 
APRILI 2b 
OLIVELLI ph/1b 
MAZZILLI rf 
PUCCI rf 
AREZZINI 3b 
FUNZIONE p 
Totals   36  27  10 

MATINO BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FELLINE Andrea L  4.1  21  27 
STEFANELLI Giovanni   3.2  15  17 
 
JOLLY ROGER BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FUNZIONE Dario W  5.1  19  24 
TONIAZZI Roberto S  3.2  12  12 

Umpires - HP: NEGRO Antonio 1B: MALENTACCHI Mauro
Start: 15:30 Time: 2:45 Attendance: 20
Game notes: Classificatore : DEL BOTTEGONE Anna HT : RULLO Paolo - VT : MERENDA Gianluca

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
MATINO BASEBALL at JOLLY ROGER BC
07-07-2012 at Castiglione dPescaia (Casa Mora)

MATINO BASEBALL starters: 22/lf PANTALEO L; 28/cf DE CESARIO R; 42/ss GUILLERMO; 37/c PERDICCHIA; 33/3b FALZETTI; 34/p FELLINE; 36/2b DELLE CESTEL; 29/rf PANTALEO A; 90/1b STEFANELLI;

JOLLY ROGER BC starters: 8/lf CIANI; 33/cf VITILLO; 10/dh TONIAZZI; 38/1b MONTANELLI; 29/c ATTRITI; 4/ss SONNINI; 2/2b APRILI; 37/rf MAZZILLI; 41/3b AREZZINI; 68/p FUNZIONE;

MATINO BASEBALL 1st - PANTALEO L struck out swinging. DE CESARIO R flied out to rf. GUILLERMO doubled to right field. GUILLERMO advanced to third on a wild pitch. PERDICCHIA walked. PERDICCHIA stole second. FALZETTI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

JOLLY ROGER BC 1st - CIANI walked. VITILLO grounded out to ss; CIANI advanced to second. TONIAZZI grounded out to ss; CIANI advanced to third. MONTANELLI singled up the middle, RBI; CIANI scored. ATTRITI reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; MONTANELLI advanced to third. SONNINI reached on a fielder's choice, RBI; ATTRITI out at second 3b to 2b; MONTANELLI scored, unearned. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 2nd - FELLINE grounded out to ss. DELLE CESTEL walked. PANTALEO A flied out to lf. STEFANELLI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 2nd - APRILI singled down the lf line. APRILI out at second p to 1b to ss, caught stealing. MAZZILLI singled down the rf line. AREZZINI singled to shortstop, advanced to second on a throwing error by ss; MAZZILLI advanced to third. CIANI singled to center field, RBI; AREZZINI advanced to third; MAZZILLI scored. CIANI stole second; AREZZINI stole home, unearned. VITILLO walked. VITILLO advanced to second on a wild pitch; CIANI advanced to third on a wild pitch. TONIAZZI struck out swinging. MONTANELLI grounded out to ss. 2 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

MATINO BASEBALL 3rd - PANTALEO L grounded out to 2b. DE CESARIO R grounded out to p. GUILLERMO singled to right field. PERDICCHIA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 3rd - ATTRITI grounded out to 3b. SONNINI grounded out to 3b. APRILI walked. MAZZILLI doubled to left center, RBI; APRILI scored. AREZZINI reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; MAZZILLI scored, unearned. CIANI flied out to cf. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 4th - FALZETTI singled to right field. FELLINE walked; FALZETTI advanced to second. DELLE CESTEL reached on a fielder's choice; FELLINE advanced to second on a fielder's choice; FALZETTI out at third 3b unassisted. PANTALEO A flied into double play 1b to ss; FELLINE out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 4th - VITILLO struck out swinging. TONIAZZI grounded out to 2b. MONTANELLI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MATINO BASEBALL 5th - STEFANELLI flied out to cf. PANTALEO L hit by pitch. DE CESARIO R reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by ss; PANTALEO L out at second 2b to ss. GUILLERMO walked. PERDICCHIA reached on a fielder's choice; GUILLERMO out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

JOLLY ROGER BC 5th - ATTRITI walked. SONNINI singled to center field; ATTRITI advanced to second. APRILI walked; SONNINI advanced to second; ATTRITI advanced to third. MAZZILLI struck out swinging. AREZZINI walked, RBI; APRILI advanced to second; SONNINI advanced to third; ATTRITI scored. FELLINE to 1b. STEFANELLI to p. CIANI walked, RBI; AREZZINI advanced to second; APRILI advanced to third; SONNINI scored. VITILLO fouled out to 1b. TONIAZZI grounded out to ss. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

MATINO BASEBALL 6th - FALZETTI reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. FELLINE struck out looking. TONIAZZI to p. / for FUNZIONE. DELLE CESTEL struck out looking. PANTALEO A flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 6th - MONTANELLI grounded out to ss. CASELLI pinch hit for ATTRITI. CASELLI struck out swinging. SONNINI singled through the left side. APRILI reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; SONNINI advanced to third. MAZZILLI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

MATINO BASEBALL 7th - CASELLI to c. STEFANELLI struck out looking. PANTALEO L grounded out to 1b unassisted. DE CESARIO R grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JOLLY ROGER BC 7th - AREZZINI grounded out to 2b. CIANI walked. VITILLO flied out to lf. TONIAZZI doubled to right center, RBI; CIANI scored. MONTANELLI flied out to cf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 8th - PUCCI to rf for MAZZILLI. GUILLERMO popped up to 1b. PERDICCHIA popped up to 3b. FALZETTI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JOLLY ROGER BC 8th - FALZETTI to 2b. FELLINE to 3b. MERENDA to 1b for DELLE CESTEL. CASELLI flied out to cf. SONNINI reached on an error by 3b. OLIVELLI pinch hit for APRILI. OLIVELLI flied out to 2b. PUCCI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 9th - MONTANELLI to 2b. OLIVELLI to 1b. FELLINE singled through the left side. MERENDA singled to right field; FELLINE advanced to second. PANTALEO A flied out to cf. STEFANELLI grounded into double play ss to 1b; MERENDA out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


JOLLY ROGER BC 9, MATINO BASEBALL 0 (07-07-2012 at Castiglione dPescaia)
----------------------------------------------------------------------
MATINO BASEBALL..... 000 000 000  -  0  5  5
JOLLY ROGER BC...... 222 020 10X  -  9  9  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: MATINO BASEBALL - FELLINE Andrea; STEFANELLI Giovanni(5) and PERDICCHIA Danilo.
JOLLY ROGER BC - FUNZIONE Dario; TONIAZZI Roberto(6) and ATTRITI Filippo; CASELLI Masimo.
Win-FUNZIONE Dario  Save-TONIAZZI Roberto  Loss-FELLINE Andrea  T-2:45  A-20
Game notes:
Classificatore : DEL BOTTEGONE Anna
HT : RULLO Paolo - VT : MERENDA Gianluca
Comitato Nazionale Classificatori