Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

POLISPORTIVA PADULE vs ASD BC FOGGIA (08-07-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
POLISPORTIVA PADULE at ASD BC FOGGIA - Composite Box Score
08-07-2012 at Foggia (N.N.)

POLISPORTIVA PADULE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LABARDI ss 
GOZZINI cf 
NERI 2b 
PINTO 3b 
LUMINI 1b  10 
FOCCHI rf/c 
GUASTI lf 
ANDREINI c/rf 
GUERRI dh 
SPIGNESE dh 
LENZERINI p 
MAGNELLI p 
Totals   39  16  15  14  10  27  11 

ASD BC FOGGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMATO lf 
POMPILIO 2b 
IACOVELLI V 1b 
CONFLENTI cf 
C.VENTURA ss 
LOPEZ ph 
BOVE c 
MASSARO F c 
STRIPPOLI A rf/p 
SERINO M p 
DIMITRIO dh 
CARBONE rf 
ARCANO 3b 
MAGNONI p 
Totals   31  27 

POLISPORTIVA PADULE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LENZERINI G. Denny W  6.0  20  21 
MAGNELLI Andrea S  3.0  11  13 
 
ASD BC FOGGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MAGNONI Claudio L  3.0  13  16 
STRIPPOLI Alfredo   4.0  17  19 
SERINO Mose'   2.0  17 

Umpires - HP: LEZZI Mauro 1B: PINTO Pompeo
Start: 10:00 Time: N.N. Attendance:
Game notes: Classificatore : N.N.
MAGNONI faced 2 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
POLISPORTIVA PADULE at ASD BC FOGGIA
08-07-2012 at Foggia (N.N.)

POLISPORTIVA PADULE starters: 8/ss LABARDI; 22/cf GOZZINI; 9/2b NERI; 55/3b PINTO; 69/1b LUMINI; 43/rf FOCCHI; 31/lf GUASTI; 33/c ANDREINI; 4/dh GUERRI; 23/p LENZERINI;

ASD BC FOGGIA starters: 7/lf D'AMATO; 2/2b POMPILIO; 11/1b IACOVELLI V; 21/cf CONFLENTI; 40/ss C.VENTURA; 4/c BOVE; 65/rf STRIPPOLI A; 10/dh DIMITRIO; 77/3b ARCANO; 23/p MAGNONI;

POLISPORTIVA PADULE 1st - LABARDI lined out to p. GOZZINI singled to third base. NERI grounded into double play 2b to ss to 1b; GOZZINI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC FOGGIA 1st - D'AMATO lined out to ss. POMPILIO reached on an error by ss. IACOVELLI V reached on a fielder's choice; POMPILIO out at second ss to 2b. CONFLENTI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 2nd - PINTO fouled out to 1b. LUMINI walked. LUMINI stole second. FOCCHI walked. GUASTI flied out to rf; LUMINI advanced to third. ANDREINI singled to center field, RBI; FOCCHI advanced to third; LUMINI scored. ANDREINI stole second. GUERRI walked. LABARDI doubled to right field, 2 RBI; GUERRI advanced to third; ANDREINI scored; FOCCHI scored. GOZZINI grounded out to 1b unassisted. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 2nd - C.VENTURA grounded out to 2b. BOVE grounded out to ss. STRIPPOLI A struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 3rd - NERI grounded out to ss. PINTO popped up to 2b. LUMINI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC FOGGIA 3rd - DIMITRIO grounded out to 2b. ARCANO grounded out to 3b. D'AMATO hit by pitch. POMPILIO reached on a fielder's choice; D'AMATO out at second ss unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 4th - FOCCHI singled to left field. GUASTI doubled to center field, RBI; FOCCHI scored. STRIPPOLI A to p. CARBONE to rf for DIMITRIO. / for MAGNONI. ANDREINI grounded out to 3b; GUASTI advanced to third. GUERRI flied out to cf, SF, RBI; GUASTI scored. LABARDI flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC FOGGIA 4th - IACOVELLI V struck out swinging. CONFLENTI homered to left field, RBI. C.VENTURA singled to center field. C.VENTURA out at first p to 1b. BOVE flied out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 5th - GOZZINI grounded out to 1b unassisted. NERI walked. PINTO doubled to left field; NERI advanced to third. LUMINI struck out swinging. FOCCHI singled to center field, 2 RBI; PINTO scored; NERI scored. FOCCHI stole second. GUASTI struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 5th - STRIPPOLI A struck out swinging. CARBONE grounded out to ss. ARCANO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 6th - ANDREINI flied out to cf. GUERRI struck out looking. LABARDI singled to center field. LABARDI stole second. GOZZINI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 6th - D'AMATO grounded out to ss. POMPILIO popped up to 1b. IACOVELLI V flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 7th - NERI singled to left field. PINTO homered to left field, 2 RBI; NERI scored. LUMINI flied out to lf. FOCCHI doubled to left field. GUASTI grounded out to ss. ANDREINI popped up to ss. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 7th - FOCCHI to c. ANDREINI to rf. MAGNELLI to p for LENZERINI. CONFLENTI struck out looking. C.VENTURA flied out to lf. BOVE struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 8th - MASSARO F to c for BOVE. SERINO M to p for STRIPPOLI A. GUERRI hit by pitch. LABARDI grounded out to 1b unassisted, SAC; GUERRI advanced to second. GUERRI stole third. GOZZINI walked. GOZZINI advanced to second on a wild pitch; GUERRI scored on a wild pitch. NERI flied out to ss. PINTO flied out to lf. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 8th - SERINO M struck out swinging. CARBONE struck out, reached first on a passed ball. ARCANO walked; CARBONE advanced to second. D'AMATO reached on a fielder's choice; ARCANO out at second ss unassisted; CARBONE advanced to third. POMPILIO singled to left field, RBI; D'AMATO advanced to second; CARBONE scored, unearned. IACOVELLI V struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 9th - LUMINI walked. FOCCHI walked; LUMINI advanced to second. GUASTI walked; FOCCHI advanced to second; LUMINI advanced to third. ANDREINI walked, RBI; GUASTI advanced to second; FOCCHI advanced to third; LUMINI scored. SPIGNESE to dh for GUERRI. ANDREINI advanced to second on a wild pitch; GUASTI advanced to third on a wild pitch; FOCCHI scored on a wild pitch. SPIGNESE popped up to 2b. LABARDI singled to left field, RBI; ANDREINI advanced to third; GUASTI scored. GOZZINI singled to right field, RBI; LABARDI advanced to second; ANDREINI scored. NERI fouled out to c. PINTO singled to left field, RBI; GOZZINI advanced to second; LABARDI scored. LUMINI singled to right field; PINTO advanced to second; GOZZINI advanced to third. FOCCHI walked, RBI; LUMINI advanced to second; PINTO advanced to third; GOZZINI scored. GUASTI flied out to rf. 6 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD BC FOGGIA 9th - CONFLENTI grounded out to ss. LOPEZ pinch hit for C.VENTURA. LOPEZ out at first 1b to p. MASSARO F walked. SERINO M struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


POLISPORTIVA PADULE 16, ASD BC FOGGIA 2 (08-07-2012 at Foggia)
----------------------------------------------------------------------
POLISPORTIVA PADULE. 030 220 216  - 16 15  1
ASD BC FOGGIA....... 000 100 010  -  2  3  0
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: POLISPORTIVA PADULE - LENZERINI G. Denny; MAGNELLI Andrea(7) and ANDREINI Marco;
FOCCHI Amedeo. ASD BC FOGGIA - MAGNONI Claudio; STRIPPOLI Alfredo(4); SERINO Mose'(8) and
BOVE Ettore; MASSARO Fabio.
Win-LENZERINI G. Denny  Save-MAGNELLI Andrea  Loss-MAGNONI Claudio  T-N.N.  A-0
HR PDU - PINTO Francesco.
HR FOG - CONFLENTI Corey.
Game notes:
Classificatore : N.N.

MAGNONI faced 2 batters in the 4th.
Comitato Nazionale Classificatori