Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

PULIRAPIDFA PESARO vs RAMS VITERBO (08-07-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
PULIRAPIDFA PESARO at RAMS VITERBO - Composite Box Score
08-07-2012 at Viterbo (G.Massini)

PULIRAPIDFA PESARO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
ZONZINI dh 
ALBERTONI cf/p 
VANNINI lf 
CUELLO SENA ss 
RIDOLFI R lf/3b 
CRINELLI CR c/p 
RUSPINI 1b/p 
CIUCCOLI 3b/1b 
VERZOLINI rf 
BELLUCCI rf/c 
KAJMAKU 2b 
DOMENICONI 2b 
VICHI p/cf 
Totals   34  11  14  11  24 

RAMS VITERBO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DI MEO cf/3b 
PROIETTI P. 2b 
FELIZ C ss 
GUILLEN dh 
PASSARELLI pr 
TAVAREZ 1b  11 
CONTI c 
DIMONTE ph/c 
MONACHINI lf 
PALLOTTA lf 
GENTILI 3b/p 
PROSPERI rf/cf 
CIAMPELLI p 
CIATTI p/rf 
Totals   45  19  24  17  12  27  16 

PULIRAPIDFA PESARO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VICHI Alessandro   3.0  16  21 
ALBERTONI Diego L  2.2  12  18 
RUSPINI Mirko   0.1 
CRINELLI Cristiano   1.1  11 
RIDOLFI Riccardo   0.2 
 
RAMS VITERBO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CIAMPELLI Paolo W  6.2  22  34 
CIATTI Matteo   0.2  10 
GENTILI Riccardo   1.2 

Umpires - HP: ARDISSONE Enrico 1B: MARINI Carlo
Start: 15:30 Time: 4:20 Attendance: 30
Game notes: Classificatori : MERLI Valter - PANUNZI Luisa - BURLA Angelo HT : MASSINI A. - VT : CIUCCOLI A.
RUSPINI faced 3 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
PULIRAPIDFA PESARO at RAMS VITERBO
08-07-2012 at Viterbo (G.Massini)

PULIRAPIDFA PESARO starters: 19/dh ZONZINI; 21/cf ALBERTONI; 6/ss CUELLO SENA; 16/lf RIDOLFI R; 24/c CRINELLI CR; 30/1b RUSPINI; 5/3b CIUCCOLI; 26/rf BELLUCCI; 31/2b KAJMAKU; 33/p VICHI;

RAMS VITERBO starters: 22/cf DI MEO; 8/2b PROIETTI P.; 10/ss FELIZ C; 1/dh GUILLEN; 9/1b TAVAREZ; 23/c CONTI; 12/lf MONACHINI; 34/3b GENTILI; 54/rf PROSPERI; 35/p CIAMPELLI;

PULIRAPIDFA PESARO 1st - ZONZINI singled to right field. ZONZINI advanced to second on a wild pitch. ALBERTONI walked. CUELLO SENA flied out to rf; ZONZINI advanced to third. ALBERTONI stole second. RIDOLFI R doubled to left field, advanced to third on the throw, 2 RBI; ALBERTONI scored; ZONZINI scored. CRINELLI CR flied out to cf, SF, RBI; RIDOLFI R scored. RUSPINI walked. RUSPINI stole second. CIUCCOLI singled to center field, RBI; RUSPINI scored. BELLUCCI struck out looking. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

RAMS VITERBO 1st - DI MEO struck out looking. PROIETTI P. singled to center field. FELIZ C walked; PROIETTI P. advanced to second. GUILLEN lined out to 3b. TAVAREZ homered to left field, 3 RBI; FELIZ C scored; PROIETTI P. scored. CONTI walked. CONTI advanced to second on a wild pitch. MONACHINI singled to left field; CONTI advanced to third. MONACHINI stole second. GENTILI walked. PROSPERI flied out to lf. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 2nd - KAJMAKU grounded out to 1b unassisted. ZONZINI grounded out to 2b. ALBERTONI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RAMS VITERBO 2nd - DI MEO singled to first base. PROIETTI P. flied out to rf. FELIZ C flied out to cf. GUILLEN singled to center field; DI MEO advanced to second. DI MEO stole third. TAVAREZ singled to right field, RBI; GUILLEN advanced to second; DI MEO scored. CONTI singled to first base; TAVAREZ advanced to second; GUILLEN advanced to third. MONACHINI reached on a fielder's choice; CONTI out at second ss to 2b. 1 run, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 3rd - CUELLO SENA singled to left field. RIDOLFI R flied out to cf. CRINELLI CR singled to left field; CUELLO SENA advanced to second. RUSPINI lined into double play p to 1b; CRINELLI CR out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

RAMS VITERBO 3rd - GENTILI struck out swinging. PROSPERI walked. DI MEO flied out to cf. PROSPERI stole second. PROIETTI P. walked. FELIZ C grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 4th - CIUCCOLI walked. BELLUCCI grounded out to p, SAC; CIUCCOLI advanced to second. KAJMAKU grounded out to 2b; CIUCCOLI advanced to third. ZONZINI walked. ALBERTONI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

RAMS VITERBO 4th - VICHI to cf for ZONZINI. ALBERTONI to p. / for VICHI. GUILLEN grounded out to ss. TAVAREZ doubled to right field. TAVAREZ stole third. CONTI walked. MONACHINI walked; CONTI advanced to second. GENTILI flied out to rf, SF, RBI; TAVAREZ scored. PROSPERI hit by pitch; MONACHINI advanced to second; CONTI advanced to third. DI MEO walked, RBI; PROSPERI advanced to second; MONACHINI advanced to third; CONTI scored. PROIETTI P. grounded out to p. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 5th - CUELLO SENA hit by pitch. RIDOLFI R singled to center field; CUELLO SENA advanced to third. CRINELLI CR doubled to center field, 2 RBI; RIDOLFI R scored; CUELLO SENA scored. RUSPINI grounded out to 2b; CRINELLI CR advanced to third. CIUCCOLI hit by pitch. CIUCCOLI advanced to second on a fielder's choice; CRINELLI CR out at home c to ss to c, caught stealing. BELLUCCI singled to left field; CIUCCOLI advanced to third, out at home lf to c. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

RAMS VITERBO 5th - FELIZ C doubled to left field. GUILLEN flied out to lf; FELIZ C advanced to third. TAVAREZ grounded out to p. CONTI popped up to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 6th - KAJMAKU hit by pitch. KAJMAKU out at second c to ss, caught stealing. VICHI flied out to lf. ALBERTONI walked. CUELLO SENA reached on a fielder's choice; ALBERTONI out at second 3b to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

RAMS VITERBO 6th - MONACHINI singled to right field. GENTILI singled to center field; MONACHINI advanced to second. PROSPERI struck out swinging. DI MEO reached on a fielder's choice; GENTILI out at second ss to 2b; MONACHINI advanced to third. DI MEO stole second; MONACHINI stole home. DI MEO advanced to third on a passed ball. PROIETTI P. singled to left field, RBI; DI MEO scored. FELIZ C walked; PROIETTI P. advanced to second. VANNINI to lf for ALBERTONI. RIDOLFI R to 3b. RUSPINI to p. CIUCCOLI to 1b. GUILLEN singled to left field, RBI; FELIZ C advanced to second, out at third p to 2b to 3b; PROIETTI P. scored. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 7th - RIDOLFI R grounded out to 3b. CRINELLI CR lined out to 3b. RUSPINI walked. CIUCCOLI walked; RUSPINI advanced to second. CIATTI to p for CIAMPELLI. BELLUCCI reached on a throwing error by p; CIUCCOLI advanced to second; RUSPINI advanced to third. KAJMAKU grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

RAMS VITERBO 7th - TAVAREZ walked. CONTI singled to third base, advanced to second on a throwing error by 3b; TAVAREZ scored. MONACHINI walked. CRINELLI CR to p. RUSPINI to 1b. VERZOLINI to rf for CIUCCOLI. BELLUCCI to c. GENTILI singled to right field; MONACHINI advanced to second; CONTI advanced to third. PROSPERI struck out swinging. DI MEO flied out to cf, SF, RBI; CONTI scored. PROIETTI P. singled to right field; GENTILI advanced to second; MONACHINI advanced to third. FELIZ C singled to right field, 2 RBI; PROIETTI P. advanced to third; GENTILI scored; MONACHINI scored. GUILLEN singled to left field, RBI; FELIZ C advanced to second; PROIETTI P. scored. PASSARELLI pinch ran for GUILLEN. TAVAREZ walked; PASSARELLI advanced to second; FELIZ C advanced to third. DIMONTE pinch hit for CONTI. DIMONTE struck out swinging. 5 runs, 5 hits, 1 error, 3 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 8th - DIMONTE to c. PALLOTTA to lf for MONACHINI. VICHI singled to second base. VANNINI singled to shortstop; VICHI advanced to second. CUELLO SENA singled to center field, RBI; VANNINI advanced to second; VICHI scored. RIDOLFI R struck out swinging. CRINELLI CR singled to center field; CUELLO SENA advanced to second; VANNINI advanced to third. RUSPINI walked, RBI; CRINELLI CR advanced to second; CUELLO SENA advanced to third; VANNINI scored. VERZOLINI singled to right field, RBI; RUSPINI advanced to second; CRINELLI CR advanced to third; CUELLO SENA scored. BELLUCCI walked, RBI; VERZOLINI advanced to second; RUSPINI advanced to third; CRINELLI CR scored. DI MEO to 3b. CIATTI to rf for PASSARELLI. GENTILI to p. PROSPERI to cf. / for CIATTI. DOMENICONI to 2b for KAJMAKU. DOMENICONI flied out to lf, SF, RBI; RUSPINI scored. VICHI flied out to lf. 5 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

RAMS VITERBO 8th - PALLOTTA struck out swinging. GENTILI tripled to center field. PROSPERI singled to center field, RBI; GENTILI scored. RIDOLFI R to p. CRINELLI CR to 3b. PROSPERI advanced to second on a wild pitch. DI MEO singled to left field, advanced to second on the throw, RBI; PROSPERI scored. PROIETTI P. grounded out to ss; DI MEO advanced to third. FELIZ C singled to right field, advanced to second on an error by rf, RBI; DI MEO scored. CIATTI doubled to right field, RBI; FELIZ C scored. TAVAREZ singled to right field, RBI; CIATTI scored. DIMONTE reached on a fielder's choice; TAVAREZ out at second 2b unassisted. 5 runs, 6 hits, 1 error, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 9th - VANNINI singled to right field. CUELLO SENA flied out to lf. RIDOLFI R grounded into double play ss to 2b to 1b; VANNINI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


RAMS VITERBO 19, PULIRAPIDFA PESARO 11 (08-07-2012 at Viterbo)
----------------------------------------------------------------------
PULIRAPIDFA PESARO.. 400 020 050  - 11 14  2
RAMS VITERBO........ 310 203 55X  - 19 24  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: PULIRAPIDFA PESARO - VICHI Alessandro; ALBERTONI Diego(4); RUSPINI Mirko(6);
CRINELLI Cristiano(7); RIDOLFI Riccardo(8) and CRINELLI Cristiano; BELLUCCI Alessandro.
RAMS VITERBO - CIAMPELLI Paolo; CIATTI Matteo(7); GENTILI Riccardo(8) and CONTI Emiliano;
DIMONTE Simone.
Win-CIAMPELLI Paolo  Loss-ALBERTONI Diego  T-4:20  A-30
HR VIT - TAVAREZ Hector Ramon.
Game notes:
Classificatori : MERLI Valter - PANUNZI Luisa - BURLA Angelo
HT : MASSINI A. - VT : CIUCCOLI A.

RUSPINI faced 3 batters in the 7th.
Comitato Nazionale Classificatori