Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

MATINO BASEBALL vs JOLLY ROGER BC (07-07-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
MATINO BASEBALL at JOLLY ROGER BC - Composite Box Score
07-07-2012 at Castiglione dPescaia (Casa Mora)

MATINO BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
PANTALEO L lf 
DE CESARIO R cf 
GUILLERMO ss 
PERDICCHIA c 
FALZETTI p 
FELLINE 3b 
PANTALEO A rf 
STEFANELLI 2b 
MERENDA 1b 
Totals   31  24  10 

JOLLY ROGER BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CIANI lf 
AREZZINI 3b 
TONIAZZI 1b 
DEL MECIO dh 
MONTANELLI 2b 
ATTRITI c 
CASELLI c 
VITILLO cf 
VALERI rf 
DEL CARLO ss 
LENZI p 
BOCCIA p 
Totals   42  12  17  10  27  10 

MATINO BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FALZETTI Paolo L  8.0  17  12  42  43  10 
 
JOLLY ROGER BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LENZI Massimiliano W  6.0  22  28 
BOCCIA Gianluca S  3.0  14 

Umpires - HP: MALENTACCHI Mauro 1B: NEGRO Antonio
Start: 20:30 Time: 2:05 Attendance: 35
Game notes: Classificatore : DEL BOTTEGONE Anna HT : RULLO Paolo - VT : MERENDA Gianluca

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
MATINO BASEBALL at JOLLY ROGER BC
07-07-2012 at Castiglione dPescaia (Casa Mora)

MATINO BASEBALL starters: 22/lf PANTALEO L; 28/cf DE CESARIO R; 42/ss GUILLERMO; 37/c PERDICCHIA; 33/p FALZETTI; 34/3b FELLINE; 29/rf PANTALEO A; 90/2b STEFANELLI; 76/1b MERENDA;

JOLLY ROGER BC starters: 8/lf CIANI; 41/3b AREZZINI; 10/1b TONIAZZI; 99/dh DEL MECIO; 38/2b MONTANELLI; 29/c ATTRITI; 33/cf VITILLO; 12/rf VALERI; 30/ss DEL CARLO; 21/p LENZI;

MATINO BASEBALL 1st - PANTALEO L flied out to rf. DE CESARIO R flied out to rf. GUILLERMO hit by pitch. PERDICCHIA walked; GUILLERMO advanced to second. FALZETTI singled to center field, RBI; PERDICCHIA advanced to second; GUILLERMO scored. FELLINE flied out to lf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

JOLLY ROGER BC 1st - CIANI grounded out to ss. AREZZINI struck out swinging. TONIAZZI singled through the right side. DEL MECIO flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 2nd - PANTALEO A grounded out to c unassisted. STEFANELLI grounded out to p. MERENDA reached on a throwing error by ss. PANTALEO L reached on a fielder's choice; MERENDA out at second ss unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 2nd - MONTANELLI grounded out to ss. ATTRITI doubled to left field. VITILLO doubled to right field; ATTRITI advanced to third. VALERI singled through the right side, 2 RBI; VITILLO scored; ATTRITI scored. DEL CARLO grounded out to 3b; VALERI advanced to second. CIANI flied out to lf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 3rd - DE CESARIO R grounded out to ss. GUILLERMO reached on a fielding error by rf. PERDICCHIA grounded out to p; GUILLERMO advanced to second. FALZETTI walked. FALZETTI stole second; GUILLERMO stole third. FELLINE walked. PANTALEO A reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; FELLINE advanced to third, out at home 1b to c; FALZETTI scored, unearned; GUILLERMO scored, unearned. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 3rd - AREZZINI grounded out to 2b. TONIAZZI flied out to lf. DEL MECIO reached on a throwing error by ss. MONTANELLI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 4th - STEFANELLI struck out looking. MERENDA singled through the right side. PANTALEO L grounded out to p; MERENDA advanced to second. DE CESARIO R walked. GUILLERMO struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

JOLLY ROGER BC 4th - ATTRITI doubled to left field. VITILLO singled to left field; ATTRITI advanced to third. VITILLO out at second p to ss, caught stealing; ATTRITI advanced to home on a fielder's choice. VALERI singled to left field. DEL CARLO singled through the left side; VALERI advanced to second. CIANI singled to right field, RBI; DEL CARLO advanced to third; VALERI scored. CIANI stole second; DEL CARLO stole home. AREZZINI flied out to cf. TONIAZZI singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; CIANI scored. DEL MECIO struck out looking. 4 runs, 6 hits, 0 errors, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 5th - PERDICCHIA walked. FALZETTI grounded out to 2b; PERDICCHIA advanced to second. FELLINE struck out looking. PERDICCHIA stole third, scored on a throwing error by c, unearned. PANTALEO A fouled out to 3b. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

JOLLY ROGER BC 5th - MONTANELLI flied out to cf. ATTRITI flied out to cf. VITILLO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MATINO BASEBALL 6th - STEFANELLI struck out looking. MERENDA grounded out to 2b. PANTALEO L singled to center field. PANTALEO L out at second c to 2b, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

JOLLY ROGER BC 6th - VALERI singled through the right side. DEL CARLO flied out to lf. VALERI advanced to second on a passed ball. VALERI advanced to third on a wild pitch. CIANI reached on an error by rf, SF, RBI; VALERI scored. AREZZINI doubled to right center; CIANI advanced to third. TONIAZZI reached on a fielder's choice; CIANI out at third p to 3b. DEL MECIO singled through the right side, RBI; TONIAZZI advanced to second; AREZZINI scored, unearned. MONTANELLI singled through the right side, RBI; DEL MECIO advanced to second; TONIAZZI scored, unearned. ATTRITI reached on an error by 3b; MONTANELLI advanced to second; DEL MECIO advanced to third. VITILLO singled to left field, RBI; ATTRITI advanced to second; MONTANELLI advanced to third; DEL MECIO scored, unearned. VALERI singled to right field, 2 RBI; VITILLO advanced to second; ATTRITI scored, unearned; MONTANELLI scored, unearned. DEL CARLO flied out to rf. 6 runs, 6 hits, 2 errors, 2 LOB.

MATINO BASEBALL 7th - BOCCIA to p for LENZI. DE CESARIO R struck out looking. GUILLERMO walked. GUILLERMO out at second c to ss, caught stealing. PERDICCHIA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JOLLY ROGER BC 7th - CIANI flied out to rf. AREZZINI singled through the right side. TONIAZZI grounded into double play p to ss to 1b; AREZZINI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

MATINO BASEBALL 8th - CASELLI to c for ATTRITI. FALZETTI flied out to 1b. FELLINE walked. PANTALEO A struck out looking. STEFANELLI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 8th - DEL MECIO reached on an error by ss. MONTANELLI flied out to cf. CASELLI struck out swinging. VITILLO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 9th - MERENDA walked. PANTALEO L singled through the right side; MERENDA advanced to second. DE CESARIO R singled to shortstop; PANTALEO L advanced to second; MERENDA advanced to third. GUILLERMO singled to left field, advanced to second on the throw, 2 RBI; DE CESARIO R advanced to third; PANTALEO L scored; MERENDA scored. PERDICCHIA flied out to cf, SF, RBI; GUILLERMO advanced to third; DE CESARIO R scored. FALZETTI flied out to cf, SF, RBI; GUILLERMO scored. FELLINE struck out looking. 4 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


JOLLY ROGER BC 12, MATINO BASEBALL 8 (07-07-2012 at Castiglione dPescaia)
----------------------------------------------------------------------
MATINO BASEBALL..... 102 010 004  -  8  6  4
JOLLY ROGER BC...... 020 406 00X  - 12 17  4
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: MATINO BASEBALL - FALZETTI Paolo and PERDICCHIA Danilo. JOLLY ROGER BC -
LENZI Massimiliano; BOCCIA Gianluca(7) and ATTRITI Filippo; CASELLI Masimo.
Win-LENZI Massimiliano  Save-BOCCIA Gianluca  Loss-FALZETTI Paolo  T-2:05  A-35
Game notes:
Classificatore : DEL BOTTEGONE Anna
HT : RULLO Paolo - VT : MERENDA Gianluca
Comitato Nazionale Classificatori