Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

JOLLY ROGER BC vs FANOP BAS. '94 (15-07-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
JOLLY ROGER BC at FANOP BAS. '94 - Composite Box Score
15-07-2012 at Fano (Via Trave)

JOLLY ROGER BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CIANI lf 
CAPPUCCINI ss 
TONIAZZI rf 
MONTANELLI 1b 
DEL MECIO dh/p 
ATTRITI c 
VITILLO cf 
SONNINI 2b 
AREZZINI 3b 
TRIVARELLI 3b 
LENZI p 
BOCCIA p 
Totals   38  14  22 

FANOP BAS. '94   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
AMBROSINI R ss 
FERRI S lf 
AMBROSINI E 1b 
BARBARESI E dh 
RODRIGUEZ 3b 
BRANCHINI rf 
BERNARDINI ph/2b 
FREGUGLIA cf 
BERTI c 
FERRI G 2b/rf 
TRIVARELLI p 
PIGHIN p 
Totals   45  18  21  16  24  11 

JOLLY ROGER BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LENZI Massimiliano L  1.0  11  14 
BOCCIA Gianluca   5.0  22  26 
DEL MECIO Alessandro   1.1  12  12 
 
FANOP BAS. '94   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TRIVARELLI Alessio W  5.0  12  27  32 
PIGHIN Alessandro S  3.0  11  14 

Umpires - HP: AMURRI Roberto 1B: ZANNONI Christian
Start: 15:30 Time: 2:40 Attendance: 25
Game notes: Classificatore : RICCI Ercole HT : FIGUEREO ALMONTE Adolfino - VT : RULLO Paolo
LENZI faced 5 batters in the 2nd.
TRIVARELLI faced 3 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
JOLLY ROGER BC at FANOP BAS. '94
15-07-2012 at Fano (Via Trave)

JOLLY ROGER BC starters: 8/lf CIANI; 26/ss CAPPUCCINI; 10/rf TONIAZZI; 38/1b MONTANELLI; 99/dh DEL MECIO; 29/c ATTRITI; 33/cf VITILLO; 4/2b SONNINI; 41/3b AREZZINI; 21/p LENZI;

FANOP BAS. '94 starters: 20/ss AMBROSINI R; 30/lf FERRI S; 16/1b AMBROSINI E; 37/dh BARBARESI E; 11/3b RODRIGUEZ; 41/rf BRANCHINI; 78/cf FREGUGLIA; 32/c BERTI; 17/2b FERRI G; 12/p TRIVARELLI;

JOLLY ROGER BC 1st - CIANI flied out to cf. CAPPUCCINI homered to left field, RBI. TONIAZZI grounded out to ss. MONTANELLI singled up the middle. DEL MECIO reached on a fielder's choice; MONTANELLI out at second 2b to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

FANOP BAS. '94 1st - AMBROSINI R reached on a fielding error by 3b. FERRI S singled to right field; AMBROSINI R advanced to second. AMBROSINI E singled through the left side; FERRI S advanced to second; AMBROSINI R advanced to third. BARBARESI E reached on a fielder's choice, RBI; AMBROSINI E advanced to second; FERRI S out at third ss to 3b; AMBROSINI R scored, unearned. RODRIGUEZ flied out to cf. BRANCHINI singled to left field; BARBARESI E advanced to second; AMBROSINI E advanced to third. FREGUGLIA doubled down the rf line, 2 RBI; BRANCHINI advanced to third; BARBARESI E scored, unearned; AMBROSINI E scored, unearned. BERTI singled to left field, RBI; FREGUGLIA advanced to third; BRANCHINI scored, unearned. FERRI G reached on a fielder's choice; BERTI out at second ss to 2b. 4 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

JOLLY ROGER BC 2nd - ATTRITI struck out swinging. VITILLO walked. SONNINI singled through the left side; VITILLO advanced to second. AREZZINI grounded out to 2b; SONNINI advanced to second; VITILLO advanced to third. CIANI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

FANOP BAS. '94 2nd - AMBROSINI R singled to right field. FERRI S hit by pitch; AMBROSINI R advanced to second. FERRI S advanced to second on a wild pitch; AMBROSINI R advanced to third on a wild pitch. AMBROSINI E intentionally walked. BARBARESI E doubled to center field, 2 RBI; AMBROSINI E advanced to third; FERRI S scored; AMBROSINI R scored. RODRIGUEZ hit by pitch. BOCCIA to p for LENZI. BRANCHINI walked, RBI; RODRIGUEZ advanced to second; BARBARESI E advanced to third; AMBROSINI E scored. FREGUGLIA reached on a fielder's choice, RBI; BRANCHINI out at second 2b to ss; RODRIGUEZ advanced to third; BARBARESI E scored. BERTI singled to right field, RBI; FREGUGLIA advanced to third; RODRIGUEZ scored. FERRI G flied out to lf. AMBROSINI R flied out to ss. 5 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

JOLLY ROGER BC 3rd - CAPPUCCINI reached on a throwing error by 3b. CAPPUCCINI advanced to second on a wild pitch. TONIAZZI flied out to rf; CAPPUCCINI advanced to third. MONTANELLI singled down the rf line, RBI; CAPPUCCINI scored, unearned. MONTANELLI advanced to second on a passed ball, advanced to third. DEL MECIO grounded out to ss, RBI; MONTANELLI scored, unearned. ATTRITI walked. ATTRITI stole second. VITILLO walked. SONNINI singled to left field; VITILLO advanced to second; ATTRITI advanced to third. AREZZINI reached on a fielder's choice; SONNINI out at second ss unassisted. 2 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

FANOP BAS. '94 3rd - FERRI S reached on an error by ss. FERRI S stole second. AMBROSINI E grounded out to ss; FERRI S advanced to third. BARBARESI E flied out to lf. RODRIGUEZ singled to center field, RBI; FERRI S scored, unearned. BRANCHINI flied out to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 4th - CIANI grounded out to ss. CAPPUCCINI singled to shortstop. TONIAZZI singled to right field; CAPPUCCINI advanced to second. MONTANELLI singled up the middle, RBI; TONIAZZI advanced to second; CAPPUCCINI scored. DEL MECIO grounded into double play 2b to ss to 1b; MONTANELLI out on the play. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

FANOP BAS. '94 4th - FREGUGLIA grounded out to 2b. BERTI flied out to lf. FERRI G flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JOLLY ROGER BC 5th - ATTRITI grounded out to 3b. VITILLO walked. SONNINI flied out to lf. AREZZINI singled to third base, advanced to second on an error by 3b; VITILLO advanced to third. CIANI doubled to left field, 2 RBI; AREZZINI scored, unearned; VITILLO scored. CAPPUCCINI flied out to 3b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

FANOP BAS. '94 5th - AMBROSINI R grounded out to p. FERRI S walked. AMBROSINI E walked; FERRI S advanced to second. BARBARESI E infield fly to 2b. RODRIGUEZ hit by pitch; AMBROSINI E advanced to second; FERRI S advanced to third. BRANCHINI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

JOLLY ROGER BC 6th - TONIAZZI doubled to center field. MONTANELLI walked. DEL MECIO singled up the middle; MONTANELLI advanced to second; TONIAZZI advanced to third. PIGHIN to p for TRIVARELLI. ATTRITI flied out to ss. VITILLO doubled to left center, 2 RBI; DEL MECIO advanced to third; MONTANELLI scored; TONIAZZI scored. SONNINI lined out to 3b. AREZZINI grounded out to 3b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

FANOP BAS. '94 6th - FREGUGLIA singled to left center. FREGUGLIA stole second. BERTI doubled to center field; FREGUGLIA advanced to third. FERRI G struck out swinging. AMBROSINI R singled to center field, advanced to second on a throwing error by cf, RBI; BERTI advanced to third; FREGUGLIA scored. FERRI S grounded out to 3b. AMBROSINI E singled to shortstop, RBI; AMBROSINI R advanced to third, scored on a throwing error by ss, unearned; BERTI scored. BARBARESI E flied out to cf. 3 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 7th - CIANI fouled out to 3b. CAPPUCCINI flied out to lf. TONIAZZI walked. MONTANELLI doubled down the rf line; TONIAZZI advanced to third. DEL MECIO grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

FANOP BAS. '94 7th - DEL MECIO to p. / for BOCCIA. RODRIGUEZ grounded out to 3b. BERNARDINI pinch hit for BRANCHINI. BERNARDINI singled to shortstop. FREGUGLIA fouled out to 1b. BERTI flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 8th - BERNARDINI to 2b. FERRI G to rf. ATTRITI lined out to 3b. VITILLO walked. SONNINI walked; VITILLO advanced to second. TRIVARELLI to 3b for AREZZINI. TRIVARELLI reached on a fielder's choice; SONNINI out at second 2b to ss; VITILLO advanced to third. CIANI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

FANOP BAS. '94 8th - FERRI G singled to left field. AMBROSINI R singled through the left side; FERRI G advanced to second. FERRI S singled to pitcher, RBI; AMBROSINI R advanced to second; FERRI G scored. AMBROSINI E tripled to right center, 2 RBI; FERRI S scored; AMBROSINI R scored. BARBARESI E flied out to ss. RODRIGUEZ singled to left field, RBI; AMBROSINI E scored. BERNARDINI singled through the left side; RODRIGUEZ advanced to second. FREGUGLIA singled to left field; BERNARDINI advanced to second; RODRIGUEZ advanced to third. BERNARDINI advanced to third on a wild pitch; RODRIGUEZ scored on a wild pitch. 5 runs, 7 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


FANOP BAS. '94 18, JOLLY ROGER BC 8 (15-07-2012 at Fano)
----------------------------------------------------------------------
JOLLY ROGER BC...... 102 122 00 -  8 14  4
FANOP BAS. '94...... 451 003 05 - 18 21  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: JOLLY ROGER BC - LENZI Massimiliano; BOCCIA Gianluca(2); DEL MECIO Alessandro(7) and
ATTRITI Filippo. FANOP BAS. '94 - TRIVARELLI Alessio; PIGHIN Alessandro(6) and BERTI Luca.
Win-TRIVARELLI Alessio  Save-PIGHIN Alessandro  Loss-LENZI Massimiliano  T-2:40  A-25
HR JOL - CAPPUCCINI Stefano.
Game notes:
Classificatore : RICCI Ercole
HT : FIGUEREO ALMONTE Adolfino - VT : RULLO Paolo

LENZI faced 5 batters in the 2nd.
TRIVARELLI faced 3 batters in the 6th.
Comitato Nazionale Classificatori