Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

RAMS VITERBO vs MATINO BASEBALL (14-07-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
RAMS VITERBO at MATINO BASEBALL - Composite Box Score
14-07-2012 at Matino (N.N.)

RAMS VITERBO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DI MEO cf 
PROIETTI P. 2b 
FELIZ C ss 
TAVAREZ 1b 
CONTI c  10 
PALLOTTA lf 
MONACHINI dh 
CIATTI p 
GENTILI 3b 
PROSPERI rf 
CIAMPELLI p 
Totals   41  27  10 

MATINO BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MOLLE cf 
DE CESARIO S 2b/ss 
GUILLERMO ss/2b 
PERDICCHIA c 
FALZETTI 3b 
PANTALEO L lf 
CALZOLARO 1b 
CASTRI' 1b 
PANTALEO A rf 
DE CESARIO R rf 
FELLINE p 
STEFANELLI p 
Totals   34  27  10 

RAMS VITERBO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CIAMPELLI Paolo W  8.0  30  33 
CIATTI Matteo   1.0 
 
MATINO BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FELLINE Andrea L  6.2  31  36  10 
STEFANELLI Giovanni   2.1  10  12 

Umpires - HP: N.N.
Start: 19:00 Time: Attendance:
Game notes: Classificatore : DELLE CASTELLE Antonio

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
RAMS VITERBO at MATINO BASEBALL
14-07-2012 at Matino (N.N.)

RAMS VITERBO starters: 22/cf DI MEO; 8/2b PROIETTI P.; 10/ss FELIZ C; 9/1b TAVAREZ; 23/c CONTI; 44/lf PALLOTTA; 12/dh MONACHINI; 34/3b GENTILI; 54/rf PROSPERI; 35/p CIAMPELLI;

MATINO BASEBALL starters: 39/cf MOLLE; 26/2b DE CESARIO S; 42/ss GUILLERMO; 37/c PERDICCHIA; 33/3b FALZETTI; 22/lf PANTALEO L; 27/1b CALZOLARO; 29/rf PANTALEO A; 34/p FELLINE;

RAMS VITERBO 1st - DI MEO struck out. PROIETTI P. flied out to rf. FELIZ C struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MATINO BASEBALL 1st - MOLLE singled to center field. DE CESARIO S reached on a throwing error by ss; MOLLE advanced to second. GUILLERMO reached on a fielder's choice; DE CESARIO S advanced to second; MOLLE out at third 3b unassisted. PERDICCHIA singled to shortstop, RBI; GUILLERMO advanced to second; DE CESARIO S scored, unearned. GUILLERMO out at second c to 2b, caught stealing. PERDICCHIA stole second. PERDICCHIA out at second c to 2b, caught stealing. 1 run, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

RAMS VITERBO 2nd - TAVAREZ singled to first base. CONTI singled to second base; TAVAREZ advanced to second. PALLOTTA flied out to c. MONACHINI flied out to cf. GENTILI grounded out to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

MATINO BASEBALL 2nd - FALZETTI grounded out to ss. PANTALEO L singled to right field. PANTALEO L advanced to second on a passed ball. PANTALEO L advanced to third on a wild pitch. CALZOLARO flied out to cf. PANTALEO A grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RAMS VITERBO 3rd - PROSPERI walked. PROSPERI advanced to second on a balk. DI MEO reached on an error by 1b; PROSPERI advanced to third. DI MEO stole second. PROIETTI P. struck out. FELIZ C doubled to left field, 2 RBI; DI MEO scored, unearned; PROSPERI scored. FELIZ C stole third. FELIZ C scored on a passed ball, unearned. TAVAREZ struck out. CONTI hit by pitch. CONTI stole second. CONTI advanced to third on a passed ball. CONTI scored on a wild pitch, unearned. PALLOTTA walked. MONACHINI reached on an error by 1b; PALLOTTA advanced to third. GENTILI grounded out to 2b. 4 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

MATINO BASEBALL 3rd - FELLINE hit by pitch. FELLINE advanced to second on a wild pitch. MOLLE struck out. DE CESARIO S struck out. GUILLERMO walked. PERDICCHIA reached on an error by rf; GUILLERMO advanced to second; FELLINE scored, unearned. FALZETTI singled to left field, RBI; PERDICCHIA advanced to second; GUILLERMO scored, unearned. PANTALEO L singled to center field, RBI; FALZETTI advanced to third; PERDICCHIA scored, unearned. FALZETTI out at home p to c, caught stealing. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

RAMS VITERBO 4th - PROSPERI grounded out to 3b. DI MEO singled to second base. DI MEO stole second. PROIETTI P. grounded out to ss. FELIZ C singled to right field; DI MEO advanced to third. FELIZ C stole second. TAVAREZ grounded out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

MATINO BASEBALL 4th - CALZOLARO struck out. PANTALEO A grounded out to 3b. FELLINE struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RAMS VITERBO 5th - CONTI grounded out to c. PALLOTTA walked. MONACHINI grounded out to 3b; PALLOTTA advanced to second. GENTILI singled to shortstop, RBI; PALLOTTA scored. PROSPERI struck out. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 5th - MOLLE singled to second base. DE CESARIO S grounded out to 3b; MOLLE advanced to second. MOLLE stole third. GUILLERMO struck out. PERDICCHIA walked. PERDICCHIA stole second. FALZETTI flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

RAMS VITERBO 6th - DI MEO reached on an error by 1b. DI MEO advanced to second on a wild pitch. PROIETTI P. struck out. FELIZ C hit by pitch. TAVAREZ flied out to rf. CONTI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

MATINO BASEBALL 6th - PANTALEO L struck out. CALZOLARO singled to left field. PANTALEO A flied out to rf. FELLINE flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

RAMS VITERBO 7th - DE CESARIO S to ss. GUILLERMO to 2b. CASTRI' to 1b for CALZOLARO. DE CESARIO R to rf for PANTALEO A. PALLOTTA grounded out to 3b. MONACHINI singled to shortstop. GENTILI reached on a fielder's choice; MONACHINI out at second 2b unassisted. GENTILI advanced to second on a wild pitch. PROSPERI reached on an error by 2b. GENTILI stole third. GENTILI stole home, unearned. STEFANELLI to p for FELLINE. DI MEO reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; PROSPERI advanced to third. PROIETTI P. singled to center field, 2 RBI; DI MEO scored, unearned; PROSPERI scored, unearned. FELIZ C grounded out to 2b. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 7th - MOLLE singled to third base. DE CESARIO S grounded out to p; MOLLE advanced to second. MOLLE out at third p to 2b to 3b, caught stealing. GUILLERMO struck out. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

RAMS VITERBO 8th - TAVAREZ struck out. CONTI flied out to cf. PALLOTTA walked. MONACHINI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 8th - PERDICCHIA flied out to 1b. FALZETTI flied out to ss. PANTALEO L flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

RAMS VITERBO 9th - GENTILI walked. GENTILI stole second. PROSPERI reached on a throwing error by ss; GENTILI scored, unearned. PROSPERI stole second. DI MEO struck out. PROIETTI P. flied out to rf. FELIZ C flied out to cf. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 9th - CIATTI to p for MONACHINI. / for CIAMPELLI. CASTRI' struck out. DE CESARIO R doubled to right field. STEFANELLI walked. MOLLE flied out to 1b. DE CESARIO S walked; STEFANELLI advanced to second; DE CESARIO R advanced to third. DE CESARIO S advanced to second on a passed ball; STEFANELLI advanced to third on a passed ball; DE CESARIO R scored on a passed ball, unearned. GUILLERMO struck out. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


RAMS VITERBO 9, MATINO BASEBALL 5 (14-07-2012 at Matino)
----------------------------------------------------------------------
RAMS VITERBO........ 004 010 301  -  9  8  2
MATINO BASEBALL..... 103 000 001  -  5  9  6
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: RAMS VITERBO - CIAMPELLI Paolo; CIATTI Matteo(9) and CONTI Emiliano.
MATINO BASEBALL - FELLINE Andrea; STEFANELLI Giovanni(7) and PERDICCHIA Danilo.
Win-CIAMPELLI Paolo  Loss-FELLINE Andrea  T-  A-0
Game notes:
Classificatore : DELLE CASTELLE Antonio
Comitato Nazionale Classificatori