Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

PULIRAPIDFA PESARO vs MATINO BASEBALL (28-07-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
PULIRAPIDFA PESARO at MATINO BASEBALL - Composite Box Score
28-07-2012 at Matino (Delle Castelle)

PULIRAPIDFA PESARO   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BELLUCCI lf 
ALBERTONI cf 
CUELLO SENA ss 
RIDOLFI R 3b 
CRINELLI CR c  10 
RUSPINI 1b 
CIUCCOLI dh 
VICHI A rf 
AGOSTINELLI 2b 
IACOMUCCI p 
Totals   34  10  12  21 

MATINO BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
MOLLE cf/lf 
PANTALEO A rf 
DE CESARIO R cf 
PANTALEO L lf/rf 
FALZETTI ss 
PERDICCHIA c 
CASTRI' 3b 
DELLE CESTEL 2b 
CALZOLARO 1b 
FELLINE p 
Totals   28  10  21 

PULIRAPIDFA PESARO   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
IACOMUCCI Thomas W  7.0  10  28  29 
 
MATINO BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FELLINE Andrea L  7.0  12  10  34  39 

Umpires - HP: N.N.
Start: Time: Attendance:
Game notes: Classificatore : DELLE CASTELLE Antonio

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
PULIRAPIDFA PESARO at MATINO BASEBALL
28-07-2012 at Matino (Delle Castelle)

PULIRAPIDFA PESARO starters: 26/lf BELLUCCI; 21/cf ALBERTONI; 6/ss CUELLO SENA; 16/3b RIDOLFI R; 24/c CRINELLI CR; 30/1b RUSPINI; 5/dh CIUCCOLI; 33/rf VICHI A; 27/2b AGOSTINELLI; 13/p IACOMUCCI;

MATINO BASEBALL starters: 39/cf MOLLE; 29/rf PANTALEO A; 22/lf PANTALEO L; 33/ss FALZETTI; 37/c PERDICCHIA; 35/3b CASTRI'; 36/2b DELLE CESTEL; 27/1b CALZOLARO; 34/p FELLINE;

PULIRAPIDFA PESARO 1st - BELLUCCI walked. ALBERTONI singled to first base, advanced to second on an error by ss; BELLUCCI advanced to third. CUELLO SENA flied out to lf. RIDOLFI R reached on an error by 3b; ALBERTONI scored, unearned; BELLUCCI scored, unearned. RIDOLFI R out at second c to ss, caught stealing. CRINELLI CR flied out to lf. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 0 LOB.

MATINO BASEBALL 1st - MOLLE struck out. PANTALEO A flied out to cf. PANTALEO L singled to shortstop. PANTALEO L stole second. FALZETTI flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 2nd - RUSPINI singled to center field. CIUCCOLI reached on a fielder's choice; RUSPINI out at second 3b to 2b. VICHI A reached on an error by p, advanced to second on the error; CIUCCOLI advanced to third. AGOSTINELLI singled to shortstop, RBI; VICHI A advanced to third; CIUCCOLI scored, unearned. AGOSTINELLI stole second. BELLUCCI struck out. ALBERTONI struck out. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

MATINO BASEBALL 2nd - PERDICCHIA struck out. CASTRI' reached on an error by 3b. DELLE CESTEL struck out. CALZOLARO singled to right field; CASTRI' advanced to second. FELLINE lined out to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 3rd - CUELLO SENA walked. CUELLO SENA out at second c to ss, caught stealing. RIDOLFI R grounded out to p. CRINELLI CR flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MATINO BASEBALL 3rd - MOLLE walked. PANTALEO A struck out. PANTALEO L reached on a fielder's choice; MOLLE out at second 2b to ss. PANTALEO L stole second. FALZETTI singled to shortstop. PERDICCHIA singled to shortstop; FALZETTI advanced to second; PANTALEO L advanced to third. CASTRI' flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 4th - RUSPINI singled to second base. CIUCCOLI singled to right field; RUSPINI advanced to third. VICHI A singled to pitcher; CIUCCOLI advanced to second. AGOSTINELLI reached on a fielder's choice, RBI; VICHI A out at second ss to 2b; CIUCCOLI advanced to third; RUSPINI scored. AGOSTINELLI stole second. BELLUCCI flied out to lf. ALBERTONI grounded out to p. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

MATINO BASEBALL 4th - DELLE CESTEL struck out. CALZOLARO grounded out to p. FELLINE struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 5th - CUELLO SENA reached on an error by ss. RIDOLFI R doubled to left field, RBI; CUELLO SENA scored, unearned. CRINELLI CR struck out. RUSPINI doubled to left field, RBI; RIDOLFI R scored. CIUCCOLI struck out. RUSPINI stole third. VICHI A walked. VICHI A stole second. AGOSTINELLI struck out. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

MATINO BASEBALL 5th - MOLLE doubled to center field. PANTALEO A grounded out to 2b; MOLLE advanced to third. PANTALEO L struck out. FALZETTI struck out. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 6th - BELLUCCI grounded out to 3b. ALBERTONI grounded out to p unassisted. CUELLO SENA singled to left field. CUELLO SENA out at first p to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

MATINO BASEBALL 6th - PERDICCHIA struck out. CASTRI' struck out. DELLE CESTEL singled to center field. CALZOLARO grounded out to p unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PULIRAPIDFA PESARO 7th - MOLLE to lf. DE CESARIO R to cf for PANTALEO A. PANTALEO L to rf. RIDOLFI R singled to center field. CRINELLI CR reached on a fielder's choice; RIDOLFI R advanced to second on a throwing error by 3b, advanced to third on the error. RUSPINI singled to right field, RBI; CRINELLI CR advanced to second; RIDOLFI R scored, unearned. CIUCCOLI reached on a fielding error by rf; RUSPINI advanced to third; CRINELLI CR scored, unearned. CIUCCOLI stole second. VICHI A flied out to rf, SF, RBI; CIUCCOLI advanced to third; RUSPINI scored, unearned. AGOSTINELLI singled to pitcher, RBI; CIUCCOLI scored, unearned. AGOSTINELLI advanced to second on a passed ball. BELLUCCI struck out. ALBERTONI walked. ALBERTONI advanced to second on a passed ball; AGOSTINELLI advanced to third on a passed ball. CUELLO SENA flied out to 2b. 4 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

MATINO BASEBALL 7th - FELLINE flied out to p. MOLLE flied out to lf. DE CESARIO R flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

 
Line score
 


PULIRAPIDFA PESARO 10, MATINO BASEBALL 0 (28-07-2012 at Matino)
----------------------------------------------------------------------
PULIRAPIDFA PESARO.. 210 120 4 - 10 12  1
MATINO BASEBALL..... 000 000 0 -  0  6  6
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: PULIRAPIDFA PESARO - IACOMUCCI Thomas and CRINELLI Cristiano. MATINO BASEBALL -
FELLINE Andrea and PERDICCHIA Danilo.
Win-IACOMUCCI Thomas  Loss-FELLINE Andrea  T-  A-0
Game notes:
Classificatore : DELLE CASTELLE Antonio
Comitato Nazionale Classificatori