Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

JOLLY ROGER BC vs ASD BC FOGGIA (29-07-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
JOLLY ROGER BC at ASD BC FOGGIA - Composite Box Score
29-07-2012 at Foggia (Via Gramsci)

JOLLY ROGER BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
CIANI lf 
VITILLO cf 
TONIAZZI 1b 
ATTRITI c/3b 
VALERI 3b/p 
AREZZINI rf 
APRILI 2b/c 
CASELLI ss 
MAZZILLI dh/2b 
BOCCIA p 
Totals   44  10  13  11  24 

ASD BC FOGGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMATO lf 
SERINO M ph/lf 
C.VENTURA 3b 
LOPEZ ss/2b 
CORBO 2b 
SCUCCIMARRA 2b 
CONFLENTI cf 
MASSARO F cf 
IACOVELLI V 1b 
POMPILIO ss/3b 
CARBONE rf 
ARCANO dh/3b 
BOVE c  13 
MAGNONI p 
STRIPPOLI A p 
Totals   48  18  21  15  27 

JOLLY ROGER BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BOCCIA Gianluca L  4.1  17  17  14  33  38 
VALERI Alessandro   3.2  15  15 
 
ASD BC FOGGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MAGNONI Claudio   3.0  14  18 
STRIPPOLI Alfredo W  6.0  30  34 

Umpires - HP: VITAGLIANO Rinaldo 1B: GIORDANO Giacomo
Start: 15:30 Time: 3:00 Attendance:

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
JOLLY ROGER BC at ASD BC FOGGIA
29-07-2012 at Foggia (Via Gramsci)

JOLLY ROGER BC starters: 8/lf CIANI; 33/cf VITILLO; 10/1b TONIAZZI; 29/c ATTRITI; 12/3b VALERI; 41/rf AREZZINI; 2/2b APRILI; 14/ss CASELLI; 37/dh MAZZILLI; 15/p BOCCIA;

ASD BC FOGGIA starters: 7/lf D'AMATO; 40/3b C.VENTURA; 12/2b CORBO; 21/cf CONFLENTI; 11/1b IACOVELLI V; 2/ss POMPILIO; 0/rf CARBONE; 77/dh ARCANO; 4/c BOVE; 23/p MAGNONI;

JOLLY ROGER BC 1st - CIANI walked. VITILLO grounded into double play ss to 1b; CIANI out on the play. TONIAZZI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC FOGGIA 1st - D'AMATO singled to shortstop. C.VENTURA doubled to left field, RBI; D'AMATO scored. CORBO doubled to left field, RBI; C.VENTURA scored. CONFLENTI walked. IACOVELLI V singled to left field; CONFLENTI advanced to second; CORBO advanced to third. POMPILIO fouled out to 3b. CARBONE flied out to 2b. ARCANO struck out looking. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

JOLLY ROGER BC 2nd - ATTRITI singled to center field. VALERI walked; ATTRITI advanced to second. AREZZINI singled to center field; VALERI advanced to second; ATTRITI advanced to third. APRILI reached on a fielder's choice; AREZZINI advanced to second; VALERI advanced to third; ATTRITI out at home 1b to c. CASELLI struck out swinging. MAZZILLI struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD BC FOGGIA 2nd - BOVE singled to center field. D'AMATO singled to right field, advanced to third on an error by rf; BOVE scored. C.VENTURA walked. CORBO tripled to left field, 2 RBI; C.VENTURA scored; D'AMATO scored. CONFLENTI homered, 2 RBI; CORBO scored. IACOVELLI V doubled to left field. POMPILIO grounded out to 3b; IACOVELLI V advanced to third, scored on an error by 1b. CARBONE singled to center field. ARCANO singled to left field; CARBONE advanced to third. BOVE reached on a fielder's choice; ARCANO out at second 2b unassisted. D'AMATO grounded out to p. 6 runs, 7 hits, 2 errors, 2 LOB.

JOLLY ROGER BC 3rd - CIANI doubled to center field. VITILLO struck out looking. TONIAZZI doubled to left field, RBI; CIANI scored. ATTRITI walked. VALERI struck out looking. AREZZINI singled to center field, RBI; ATTRITI advanced to third; TONIAZZI scored. APRILI walked; AREZZINI advanced to second. CASELLI singled to first base, RBI; APRILI advanced to second; AREZZINI advanced to third; ATTRITI scored. MAZZILLI struck out looking. 3 runs, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD BC FOGGIA 3rd - C.VENTURA walked. CORBO walked; C.VENTURA advanced to second. CONFLENTI singled to shortstop; CORBO advanced to second; C.VENTURA advanced to third. IACOVELLI V doubled to left field, 3 RBI; CONFLENTI scored; CORBO scored; C.VENTURA scored. IACOVELLI V advanced to third on a wild pitch. POMPILIO singled to second base, RBI; IACOVELLI V scored. CARBONE struck out swinging. ARCANO flied out to cf. BOVE reached on an error by ss; POMPILIO advanced to second. D'AMATO flied out to p. 4 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

JOLLY ROGER BC 4th - STRIPPOLI A to p for MAGNONI. CIANI reached on an error by 2b. VITILLO hit by pitch; CIANI advanced to second. TONIAZZI infield fly to 2b. ATTRITI flied out to cf. VALERI grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 4th - C.VENTURA flied out to cf. CORBO grounded out to 2b. CONFLENTI walked. IACOVELLI V struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 5th - AREZZINI walked. APRILI struck out swinging. CASELLI flied out to ss. MAZZILLI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 5th - POMPILIO reached on an error by ss. CARBONE fouled out to 1b. ARCANO singled to center field; POMPILIO advanced to second. BOVE singled to center field; ARCANO advanced to second; POMPILIO advanced to third. D'AMATO singled to right field, advanced to second on an error by rf, 2 RBI; BOVE scored; ARCANO scored; POMPILIO scored, unearned. C.VENTURA reached on an error by 2b; D'AMATO advanced to third. ATTRITI to 3b. VALERI to p. APRILI to c. MAZZILLI to 2b. / for BOCCIA. CORBO tripled to right field, 2 RBI; C.VENTURA scored, unearned; D'AMATO scored, unearned. CONFLENTI singled to right field, RBI; CORBO scored, unearned. IACOVELLI V lined out to 3b. POMPILIO flied out to lf. 6 runs, 5 hits, 3 errors, 1 LOB.

JOLLY ROGER BC 6th - LOPEZ to ss for C.VENTURA. SCUCCIMARRA to 2b for CORBO. POMPILIO to 3b. CIANI singled to left field. VITILLO reached on an error by 3b; CIANI advanced to second. TONIAZZI reached on a fielder's choice; VITILLO out at second ss to 2b; CIANI advanced to third. ATTRITI doubled to left field, RBI; TONIAZZI advanced to third; CIANI scored. VALERI walked. AREZZINI reached on a fielder's choice; VALERI advanced to second; ATTRITI advanced to third; TONIAZZI out at home 3b to c. APRILI grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

ASD BC FOGGIA 6th - CARBONE struck out swinging. ARCANO grounded out to ss. BOVE singled to shortstop. SERINO M pinch hit for D'AMATO. SERINO M reached on an error by 3b; BOVE advanced to second. LOPEZ flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

JOLLY ROGER BC 7th - SERINO M to lf. LOPEZ to 2b. STRIPPOLI A to p for SCUCCIMARRA. MASSARO F to cf for CONFLENTI. POMPILIO to ss. ARCANO to 3b. / for STRIPPOLI A. CASELLI reached on an error by 3b. MAZZILLI reached on an error by 2b; CASELLI advanced to third. CIANI doubled to left field, 2 RBI; MAZZILLI scored, unearned; CASELLI scored, unearned. VITILLO fouled out to rf. TONIAZZI reached on an error by ss; CIANI scored, unearned. ATTRITI singled to center field; TONIAZZI advanced to second. VALERI reached on a fielder's choice; ATTRITI advanced to second; TONIAZZI out at third ss to 3b. AREZZINI doubled to center field, 2 RBI; VALERI scored, unearned; ATTRITI scored, unearned. APRILI struck out swinging. 5 runs, 3 hits, 3 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 7th - STRIPPOLI A grounded out to 2b. MASSARO F flied out to cf. IACOVELLI V grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JOLLY ROGER BC 8th - CASELLI struck out looking. MAZZILLI grounded out to p. CIANI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC FOGGIA 8th - POMPILIO flied out to cf. CARBONE singled to center field. ARCANO lined into double play ss to 1b; CARBONE out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

JOLLY ROGER BC 9th - VITILLO singled to center field. TONIAZZI lined out to 2b. ATTRITI flied out to cf. VALERI walked; VITILLO advanced to second. AREZZINI singled to left field, RBI; VALERI advanced to second; VITILLO scored. APRILI struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

 
Line score
 


ASD BC FOGGIA 18, JOLLY ROGER BC 10 (29-07-2012 at Foggia)
----------------------------------------------------------------------
JOLLY ROGER BC...... 003 001 501  - 10 13  7
ASD BC FOGGIA....... 264 060 00X  - 18 21  5
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: JOLLY ROGER BC - BOCCIA Gianluca; VALERI Alessandro(5) and ATTRITI Filippo;
APRILI Emiliano. ASD BC FOGGIA - MAGNONI Claudio; STRIPPOLI Alfredo(4) and BOVE Ettore.
Win-STRIPPOLI Alfredo  Loss-BOCCIA Gianluca  T-3:00  A-0
HR FOG - CONFLENTI Corey.
Comitato Nazionale Classificatori