Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD BC FOGGIA vs MATINO BASEBALL (10-06-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC FOGGIA at MATINO BASEBALL - Composite Box Score
10-06-2012 at Matino (Delle Castelle)

ASD BC FOGGIA   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
D'AMATO cf 
LOPEZ 2b 
C.VENTURA 2b 
CORBO dh/3b 
CONFLENTI rf 
IACOVELLI V 1b 
POMPILIO ss 
BOVE c 
MASSARO P lf 
DIMITRIO lf 
ARCANO 3b 
STRIPPOLI A p 
STRIPPOLI S p 
ROMANI p 
Totals   40  10  14  25  11 

MATINO BASEBALL   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
DE CESARIO S 2b 
DE CESARIO R cf 
GUILLERMO ss 
PROTOPAPA 1b 
PERDICCHIA c 
MOLLE lf 
FALZETTI 3b 
FELLINE p 
PANTALEO A rf 
PANTALEO L ph 
Totals   36  11  15  27  11 

ASD BC FOGGIA   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ROMANI Lorenzo   1.0 
STRIPPOLI Alfredo   5.0  20  24 
STRIPPOLI Salvatore L  2.1  12  14 
 
MATINO BASEBALL   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FELLINE Andrea W  9.0  14  10  40  46  10 

Umpires - HP: N.N.
Start: 15:30 Time: Attendance: 121
Game notes: Classificatore : DELLE CASTELLE Antonio

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
ASD BC FOGGIA at MATINO BASEBALL
10-06-2012 at Matino (Delle Castelle)

ASD BC FOGGIA starters: 7/cf D'AMATO; 14/2b LOPEZ; 12/dh CORBO; 21/rf CONFLENTI; 11/1b IACOVELLI V; 2/ss POMPILIO; 4/c BOVE; 94/lf MASSARO P; 77/3b ARCANO; 19/p ROMANI;

MATINO BASEBALL starters: 26/2b DE CESARIO S; 28/cf DE CESARIO R; 42/ss GUILLERMO; 38/1b PROTOPAPA; 37/c PERDICCHIA; 39/lf MOLLE; 33/3b FALZETTI; 34/p FELLINE; 29/rf PANTALEO A;

ASD BC FOGGIA 1st - D'AMATO hit by pitch. LOPEZ grounded out to c; D'AMATO advanced to second. D'AMATO stole third. CORBO doubled to left field, RBI; D'AMATO scored. CONFLENTI struck out. IACOVELLI V struck out. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 1st - DE CESARIO S singled to right field. DE CESARIO R grounded out to 2b; DE CESARIO S advanced to second. DE CESARIO S advanced to third on a passed ball. GUILLERMO walked. GUILLERMO stole second. PROTOPAPA flied out to lf, SF, RBI; GUILLERMO advanced to third; DE CESARIO S scored. PERDICCHIA walked. PERDICCHIA stole second. GUILLERMO scored on a throwing error by c, unearned. MOLLE singled to third base, RBI; PERDICCHIA scored, unearned. FALZETTI struck out. 3 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 2nd - POMPILIO walked. BOVE walked; POMPILIO advanced to second. MASSARO P reached on an error by p; BOVE advanced to second; POMPILIO advanced to third. ARCANO flied out to 1b. D'AMATO reached on a fielder's choice, RBI; MASSARO P out at second ss to 2b; BOVE advanced to third; POMPILIO scored, unearned. LOPEZ singled to second base, RBI; D'AMATO advanced to second; BOVE scored, unearned. LOPEZ stole second; D'AMATO stole third. CORBO flied out to cf. 2 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

MATINO BASEBALL 2nd - CORBO to 3b. STRIPPOLI A to p for ARCANO. / for ROMANI. FELLINE grounded out to 2b. PANTALEO A struck out. DE CESARIO S struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC FOGGIA 3rd - CONFLENTI doubled to center field. IACOVELLI V doubled to center field, RBI; CONFLENTI scored. POMPILIO grounded out to ss; IACOVELLI V advanced to third. BOVE lined into double play lf to 3b; IACOVELLI V out on the play. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

MATINO BASEBALL 3rd - DE CESARIO R flied out to rf. GUILLERMO walked. GUILLERMO out at second c to 2b, caught stealing. PROTOPAPA singled to center field. PERDICCHIA walked; PROTOPAPA advanced to second. PERDICCHIA advanced to second on a passed ball; PROTOPAPA advanced to third on a passed ball. MOLLE flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 4th - MASSARO P struck out. STRIPPOLI A grounded out to 3b. D'AMATO struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MATINO BASEBALL 4th - FALZETTI singled to shortstop. FALZETTI out at first c to 1b. FELLINE grounded out to p. PANTALEO A struck out. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

ASD BC FOGGIA 5th - LOPEZ grounded out to 3b. CORBO lined out to ss. CONFLENTI tripled to center field. IACOVELLI V singled to shortstop, RBI; CONFLENTI scored. POMPILIO grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 5th - DE CESARIO S walked. DE CESARIO R singled to left field; DE CESARIO S advanced to second. GUILLERMO reached on a fielder's choice; DE CESARIO R advanced to second; DE CESARIO S out at third 3b unassisted. PROTOPAPA grounded into double play ss to 2b to 1b; GUILLERMO out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 6th - BOVE singled to first base. BOVE stole second. MASSARO P grounded out to 3b. STRIPPOLI A singled to center field; BOVE advanced to third. STRIPPOLI A stole second. D'AMATO flied out to lf, SF, RBI; BOVE scored. LOPEZ grounded out to 3b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 6th - PERDICCHIA singled to center field. MOLLE singled to third base; PERDICCHIA advanced to second. FALZETTI grounded out to p; MOLLE advanced to second; PERDICCHIA advanced to third. FELLINE flied out to lf, SF, RBI; MOLLE advanced to third; PERDICCHIA scored. PANTALEO A singled to second base, RBI; MOLLE scored. PANTALEO A stole second. DE CESARIO S singled to left field. DE CESARIO S stole second; PANTALEO A stole third. DE CESARIO R reached on an error by ss; DE CESARIO S scored, unearned; PANTALEO A scored, unearned. DE CESARIO R stole second. GUILLERMO doubled to center field, RBI; DE CESARIO R scored, unearned. PROTOPAPA lined out to lf. 5 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 7th - CORBO lined out to cf. CONFLENTI grounded out to ss. IACOVELLI V singled to right field. POMPILIO walked; IACOVELLI V advanced to second. BOVE flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

MATINO BASEBALL 7th - C.VENTURA to 2b for LOPEZ. DIMITRIO to lf for MASSARO P. STRIPPOLI S to p for STRIPPOLI A. PERDICCHIA flied out to cf. MOLLE struck out, out at first c to 1b. FALZETTI reached on a fielding error by lf, advanced to second on the error. FALZETTI advanced to third on a wild pitch. FELLINE walked. PANTALEO A flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD BC FOGGIA 8th - DIMITRIO singled to right field. STRIPPOLI S flied out to lf. D'AMATO walked; DIMITRIO advanced to second. C.VENTURA flied into double play cf to 3b; DIMITRIO out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 8th - DE CESARIO S singled to second base. DE CESARIO R reached on a fielder's choice; DE CESARIO S out at second ss to 2b. GUILLERMO singled to center field; DE CESARIO R advanced to third. PROTOPAPA flied into double play ss to 2b; GUILLERMO out on the play. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD BC FOGGIA 9th - CORBO singled to center field. CONFLENTI doubled to center field; CORBO advanced to third. IACOVELLI V doubled to right field, 2 RBI; CONFLENTI scored; CORBO scored. POMPILIO lined out to 3b. BOVE reached on an error by ss, advanced to second on the error; IACOVELLI V scored, unearned. DIMITRIO struck out. STRIPPOLI S doubled to center field, RBI; BOVE scored, unearned. D'AMATO struck out. 4 runs, 4 hits, 1 error, 1 LOB.

MATINO BASEBALL 9th - PERDICCHIA hit by pitch. MOLLE singled to shortstop; PERDICCHIA advanced to second. FALZETTI singled to center field, RBI; MOLLE advanced to second; PERDICCHIA scored. FELLINE struck out. PANTALEO L pinch hit for PANTALEO A. MOLLE stole third. PANTALEO L doubled to center field, 2 RBI; FALZETTI scored; MOLLE scored. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

 
Line score
 


MATINO BASEBALL 11, ASD BC FOGGIA 10 (10-06-2012 at Matino)
----------------------------------------------------------------------
ASD BC FOGGIA....... 121 011 004  - 10 14  3
MATINO BASEBALL..... 300 005 003  - 11 15  2
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: ASD BC FOGGIA - ROMANI Lorenzo; STRIPPOLI Alfredo(2); STRIPPOLI Salvatore(7) and
BOVE Ettore. MATINO BASEBALL - FELLINE Andrea and PERDICCHIA Danilo.
Win-FELLINE Andrea  Loss-STRIPPOLI Salvatore  T-  A-121
Game notes:
Classificatore : DELLE CASTELLE Antonio
Comitato Nazionale Classificatori