Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SAGER EUROPA BC vs POLISPORTIVA PADULE (22-09-2012)

 
Composite Box Score
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
SAGER EUROPA BC at POLISPORTIVA PADULE - Composite Box Score
22-09-2012 at Sesto Fiorentino (Togliatti)

SAGER EUROPA BC   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
BERTOLDI D lf/p 
PAOLETICH 2b 
BERTOLDI F p/lf 
COLUSSI ss 
MARCANO 3b 
CECOTTI 1b 
FEDELE 1b 
ORSO c 
VINCENZINO c 
CALLIGARO cf 
RIGONAT Mi ph/cf 
SADIKOVIC rf 
Totals   30  23 

POLISPORTIVA PADULE   ab    r    h  rbi  2b  3b  hr  bb  sb  cs  hp  sh  sf  so  ibb  kl  gdp  po    a    e 
LABARDI ss 
GOZZINI cf 
NERI dh 
PINTO 3b 
PARRI 1b 
FOCCHI lf 
ANDREINI c 
GUERRI rf 
ROSATI ph 
SORRI 2b 
LENZERINI p 
VANNINI p 
MAGNELLI p 
Totals   31  13  10  24  12 

SAGER EUROPA BC   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BERTOLDI Francesco L  7.0  27  35 
BERTOLDI Davide   0.2 
 
POLISPORTIVA PADULE   ip    h    r  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LENZERINI G. Denny W  7.0  27  29 
VANNINI Leonardo   0.2 
MAGNELLI Andrea S  0.1 

Umpires - HP: GUAZZINI Ildo 1B: ROSSI Marco 3B: FANCELLU Renzo
Start: 20:30 Time: 3:19 Attendance: 250
Game notes: Classificatori : TRAVAGLI Marco - BERNASCONI Cristina - CAPANNI Manola HT : PIERI L. - VT : PAOLETICH F.
BERTOLDI F faced 3 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Campionato Italiano SerieB Baseball 2012
SAGER EUROPA BC at POLISPORTIVA PADULE
22-09-2012 at Sesto Fiorentino (Togliatti)

SAGER EUROPA BC starters: 3/lf BERTOLDI D; 5/2b PAOLETICH; 15/p BERTOLDI F; 14/ss COLUSSI; 13/3b MARCANO; 18/1b CECOTTI; 69/c ORSO; 23/cf CALLIGARO; 22/rf SADIKOVIC;

POLISPORTIVA PADULE starters: 8/ss LABARDI; 22/cf GOZZINI; 9/dh NERI; 55/3b PINTO; 44/1b PARRI; 43/lf FOCCHI; 33/c ANDREINI; 4/rf GUERRI; 14/2b SORRI; 23/p LENZERINI;

SAGER EUROPA BC 1st - BERTOLDI D singled to third base. PAOLETICH reached on a fielder's choice, SAC; BERTOLDI D advanced to second. BERTOLDI F grounded into double play ss to 1b; PAOLETICH out on the play; BERTOLDI D advanced to third. COLUSSI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 1st - LABARDI grounded out to 2b. GOZZINI flied out to cf. NERI walked. PINTO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 2nd - MARCANO grounded out to ss. CECOTTI struck out swinging. ORSO struck out swinging, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 2nd - PARRI grounded out to 2b. FOCCHI flied out to rf. ANDREINI reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. GUERRI lined out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

SAGER EUROPA BC 3rd - CALLIGARO struck out swinging. SADIKOVIC struck out looking. BERTOLDI D popped up to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 3rd - SORRI reached on an error by 3b, advanced to second on the error. LABARDI singled to third base, bunt; SORRI advanced to third. VINCENZINO to c for ORSO. LABARDI stole second. GOZZINI struck out swinging to catcher. NERI struck out swinging. PINTO intentionally walked. PARRI singled through the left side, advanced to second on a throwing error by cf, 2 RBI; PINTO advanced to third; LABARDI scored, unearned; SORRI scored, unearned. PARRI advanced to third on a passed ball; PINTO scored on a passed ball, unearned. FOCCHI walked. FOCCHI stole second. FOCCHI advanced to third on a passed ball; PARRI scored on a passed ball, unearned. ANDREINI singled to second base, RBI; FOCCHI scored, unearned. ANDREINI out at first p to 1b. 5 runs, 3 hits, 2 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 4th - PAOLETICH grounded out to ss. BERTOLDI F singled to center field. COLUSSI out at first 1b to 2b to 1b; BERTOLDI F advanced to third. MARCANO singled up the middle, RBI; BERTOLDI F scored. CECOTTI singled to left field; MARCANO advanced to second. VINCENZINO struck out swinging. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 4th - GUERRI walked. SORRI reached on a fielder's choice, bunt; GUERRI out at second p to ss. SORRI stole second. LABARDI grounded out to ss. GOZZINI walked. NERI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 5th - CALLIGARO struck out looking. SADIKOVIC doubled to center field. BERTOLDI D grounded out to ss; SADIKOVIC advanced to third. PAOLETICH flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 5th - PINTO flied out to cf. PARRI lined out to p. FOCCHI fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 6th - BERTOLDI F flied out to lf. COLUSSI flied out to rf. MARCANO singled to third base. CECOTTI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 6th - ANDREINI singled to left center. GUERRI reached on a fielder's choice, bunt; ANDREINI out at second p to ss. GUERRI out at first p to 1b. SORRI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SAGER EUROPA BC 7th - VINCENZINO walked. RIGONAT Mi pinch hit for CALLIGARO. RIGONAT Mi singled to third base; VINCENZINO advanced to second. RIGONAT Mi advanced to second on a fielder's choice; VINCENZINO out at third c to 3b, caught stealing. SADIKOVIC struck out swinging. BERTOLDI D reached on an error by 3b; RIGONAT Mi advanced to third. PAOLETICH singled to right center, RBI; BERTOLDI D advanced to third; RIGONAT Mi scored, unearned. PAOLETICH out at first p to 2b to 1b, caught stealing; BERTOLDI D advanced to home on a fielder's choice, unearned. 2 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 7th - RIGONAT Mi to cf. FEDELE to 1b for CECOTTI. LABARDI struck out swinging. GOZZINI walked. NERI struck out swinging; GOZZINI stole second. PINTO intentionally walked. PARRI reached on a fielder's choice; PINTO advanced to second on a fielder's choice; GOZZINI out at third 3b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

SAGER EUROPA BC 8th - VANNINI to p for LENZERINI. BERTOLDI F flied out to rf. COLUSSI walked. MARCANO lined out to rf. FEDELE walked; COLUSSI advanced to second. MAGNELLI to p for VANNINI. VINCENZINO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

POLISPORTIVA PADULE 8th - FOCCHI walked. ANDREINI singled through the right side; FOCCHI advanced to second. ROSATI pinch hit for GUERRI. ROSATI singled through the right side, RBI; ANDREINI advanced to third; FOCCHI scored. BERTOLDI D to p. BERTOLDI F to lf. ROSATI advanced to second on a wild pitch; ANDREINI scored on a wild pitch. SORRI struck out swinging. LABARDI walked. LABARDI advanced to second on a passed ball; ROSATI advanced to third on a passed ball. GOZZINI walked. NERI singled to right field, advanced to second on the throw, 2 RBI; GOZZINI advanced to third; LABARDI scored; ROSATI scored. PINTO flied out to cf, SF, RBI; GOZZINI scored. PARRI reached on a throwing error by 3b; NERI advanced to third. FOCCHI singled through the right side, RBI; PARRI advanced to second; NERI scored, unearned. FOCCHI advanced to second on a wild pitch; PARRI advanced to third on a wild pitch. FOCCHI advanced to third on a wild pitch; PARRI scored on a wild pitch, unearned. FOCCHI scored on a wild pitch, unearned. 8 runs, 4 hits, 1 error, 0 LOB.

 
Line score
 


POLISPORTIVA PADULE 13, SAGER EUROPA BC 3 (22-09-2012 at Sesto Fiorentino)
----------------------------------------------------------------------
SAGER EUROPA BC..... 000 100 20 -  3  8  4
POLISPORTIVA PADULE. 005 000 08 - 13  8  1
----------------------------------------------------------------------
Pitchers: SAGER EUROPA BC - BERTOLDI Francesco; BERTOLDI Davide(8) and ORSO Sebastiano;
VINCENZINO Luca. POLISPORTIVA PADULE - LENZERINI G. Denny; VANNINI Leonardo(8);
MAGNELLI Andrea(8) and ANDREINI Marco.
Win-LENZERINI G. Denny  Save-MAGNELLI Andrea  Loss-BERTOLDI Francesco  T-3:19  A-250
Game notes:
Classificatori : TRAVAGLI Marco - BERNASCONI Cristina - CAPANNI Manola
HT : PIERI L. - VT : PAOLETICH F.

BERTOLDI F faced 3 batters in the 8th.
Comitato Nazionale Classificatori