Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

PALFINGER REGGIO EM vs LONGBRIDGE 2000 BC (Jun 09, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
LONGBRIDGE 2000 BC 15, PALFINGER REGGIO EM 5
Jun 09, 2013 at Casteldebole (Leoni)

PALFINGER REGGIO EM   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
GANASSI Luca 3b 
BASSO Gianluca ss 
RODRIGUEZ Edwin c 
SPAGGIARI Andrea rf 
MONTANARI Daniele 1b/p 
FODERARO Fabio cf/1b 
NEGRI Alberto p 
   NOVARINI Simone pr/lf 
RIVETTI Michele 2b/p 
   PELLEGRINI Cristiano ph 
BORGHI Gabriele lf/2b 
Totals  27  18  11 
  
LONGBRIDGE 2000 BC   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
AGRETTI Filippo ss/c 
MARZADURI Francesco dh/2b 
CLEMENTE Jacopo 2b/3b 
LANDUZZI Lorenzo 3b/1b 
DOBBOLETTA Lorenzo cf 
AMMUTINATO Alessand c/3b 
PIZZURRO Gianmarco rf 
   PISANI Lorenzo rf 
MENOZZI Davide lf 
   BATTILANA Lorenzo lf 
BARDASI Francesco 1b/p 
BORTOLOTTI Luca p/ph 
Totals  32  15  13  21  10  10 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
PALFINGER REGGIO EM. 001 040 0 -  5  4  7
LONGBRIDGE 2000 BC.. 323 232 X - 15 13  6
-----------------------------------------
E - GANASSI 3; BASSO; FODERARO; RIVETTI; BORGHI; AGRETTI 2; LANDUZZI 2; AMMUTINATO; BARDASI. DP - REG2 1; LON 1. LOB - REG2 11; LON 10. 2B - AMMUTINATO 2. 3B - AGRETTI; LANDUZZI 2. HBP - RODRIGUEZ; FODERARO; BATTILANA. SH - BASSO. SF - SPAGGIARI; MARZADURI; AMMUTINATO. SB - GANASSI; FODERARO; MARZADURI; CLEMENTE J 4; LANDUZZI; AMMUTINATO; PIZZURRO; MENOZZI; BARDASI.

PALFINGER REGGIO EM   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NEGRI Alberto L  4.0  10  22  29 
RIVETTI Michele   0.0 
MONTANARI Daniele   2.0  11 
  
LONGBRIDGE 2000 BC   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BORTOLOTTI Luca   4.1  15  23 
BARDASI Francesco W  2.2  12  14 

Win - BARDASI. Loss - NEGRI. Save - None. WP - NEGRI 3; BORTOLOTTI. HBP - by BORTOLOTTI (RODRIGUEZ); by NEGRI (BATTILANA); by BARDASI (FODERARO). PB - RODRIGUEZ.

Umpires - HP: CARPANI Giampiero 1B: FINELLI Raffaele
Start: 15:34 Time: 2:53 Attendance: 20
Game notes: Scorekeeper: BORTOLOTTI Graziano VM: GUTIERREZ Evelio - HM: ARGENTIERI Angel VC: RODRIGUEZ G., GANASSI Luca HC: BARBIERI Ermanno
RIVETTI faced 3 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
LONGBRIDGE 2000 BC 15, PALFINGER REGGIO EM 5
Jun 09, 2013 at Casteldebole (Leoni)

PALFINGER REGGIO EM starters: 46/3b GANASSI; 25/ss BASSO; 9/c RODRIGUEZ; 34/rf SPAGGIARI; 52/1b MONTANARI; 30/cf FODERARO; 36/p NEGRI; 0/2b RIVETTI; 23/lf BORGHI;

LONGBRIDGE 2000 BC starters: 23/ss AGRETTI; 9/dh MARZADURI; 12/2b CLEMENTE J; 25/3b LANDUZZI; 30/cf DOBBOLETTA; 17/c AMMUTINATO; 2/rf PIZZURRO; 7/lf MENOZZI; 5/1b BARDASI; 24/p BORTOLOTTI;

PALFINGER REGGIO EM 1st - GANASSI walked. BASSO grounded out to p, SAC; GANASSI advanced to second. RODRIGUEZ fouled out to rf. SPAGGIARI walked. MONTANARI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

LONGBRIDGE 2000 BC 1st - AGRETTI walked. MARZADURI singled to center field; AGRETTI advanced to second, advanced to third on an error by cf. MARZADURI stole second. MARZADURI advanced to third on a wild pitch; AGRETTI scored on a wild pitch. CLEMENTE J singled to left field, RBI; MARZADURI scored. CLEMENTE J stole second. LANDUZZI walked. DOBBOLETTA flied out to lf. AMMUTINATO singled to second base, RBI; LANDUZZI advanced to second; CLEMENTE J scored. AMMUTINATO stole second; LANDUZZI stole third. PIZZURRO infield fly to ss. MENOZZI walked. BARDASI reached on a fielder's choice; MENOZZI advanced to second on a fielder's choice; AMMUTINATO out at third 3b unassisted. 3 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 2nd - FODERARO struck out looking. NEGRI reached on a fielding error by ss. NEGRI advanced to second on a muffed throw by 1b, picked off, assist by p. RIVETTI grounded out to 1b unassisted; NEGRI advanced to third. BORGHI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

LONGBRIDGE 2000 BC 2nd - AGRETTI tripled to left center. MARZADURI flied out to cf, SF, RBI; AGRETTI scored. CLEMENTE J lined out to ss. LANDUZZI tripled to left field, scored on an error by lf, unearned. DOBBOLETTA struck out looking. 2 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 3rd - GANASSI singled to center field. GANASSI stole second. BASSO walked. RODRIGUEZ hit by pitch; BASSO advanced to second; GANASSI advanced to third. SPAGGIARI grounded into double play 2b to 1b; RODRIGUEZ out on the play; BASSO advanced to third; GANASSI scored. MONTANARI grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

LONGBRIDGE 2000 BC 3rd - AMMUTINATO reached on a fielding error by ss. AMMUTINATO advanced to second on a passed ball. PIZZURRO grounded out to p; AMMUTINATO advanced to third. MENOZZI reached on a fielding error by 3b. MENOZZI stole second. BARDASI singled to left field, RBI; MENOZZI advanced to third; AMMUTINATO scored, unearned. BARDASI stole second. AGRETTI flied out to 2b. MARZADURI reached on a throwing error by 2b, advanced to second on the error; BARDASI scored on the error, unearned; MENOZZI scored on the error, unearned. MARZADURI advanced to third on a wild pitch. CLEMENTE J walked. CLEMENTE J stole second. LANDUZZI struck out looking. 3 runs, 1 hit, 3 errors, 2 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 4th - BATTILANA to lf for MENOZZI. FODERARO struck out swinging. NEGRI grounded out to 3b. RIVETTI reached on a fielding error by 3b. BORGHI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

LONGBRIDGE 2000 BC 4th - DOBBOLETTA flied out to cf. AMMUTINATO doubled down the lf line, scored on a throwing error by 3b. PIZZURRO singled to center field. BATTILANA hit by pitch; PIZZURRO advanced to second. BARDASI grounded out to 2b; BATTILANA advanced to second; PIZZURRO advanced to third. BATTILANA advanced to third on a wild pitch; PIZZURRO scored on a wild pitch. AGRETTI walked. MARZADURI grounded out to 1b unassisted. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 5th - GANASSI singled to shortstop. GANASSI advanced to second on a wild pitch. BASSO walked. RODRIGUEZ walked; BASSO advanced to second; GANASSI advanced to third. SPAGGIARI flied out to cf, SF, RBI; GANASSI scored. MONTANARI reached on a fielding error by 3b; RODRIGUEZ advanced to second; BASSO advanced to third, scored on the error. MARZADURI to 2b. CLEMENTE J to 3b. LANDUZZI to 1b. BARDASI to p. / for BORTOLOTTI. FODERARO hit by pitch; MONTANARI advanced to second; RODRIGUEZ advanced to third. NEGRI singled to shortstop, RBI; FODERARO advanced to second; MONTANARI advanced to third; RODRIGUEZ scored. NOVARINI pinch ran for NEGRI. RIVETTI reached on a fielder's choice; NOVARINI advanced to second on a fielder's choice; FODERARO advanced to third on a fielder's choice; MONTANARI scored on a muffed throw by c, assist by 3b, unearned. BORGHI flied out to 2b. GANASSI flied out to cf. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 3 LOB.

LONGBRIDGE 2000 BC 5th - NOVARINI to lf. RIVETTI to p. BORGHI to 2b. CLEMENTE J singled through the left side. CLEMENTE J stole second. LANDUZZI walked. DOBBOLETTA walked; LANDUZZI advanced to second; CLEMENTE J advanced to third. MONTANARI to p. FODERARO to 1b. RIVETTI to cf. AMMUTINATO doubled down the lf line, 2 RBI; DOBBOLETTA advanced to third; LANDUZZI scored; CLEMENTE J scored. PIZZURRO singled to first base, RBI; AMMUTINATO advanced to third; DOBBOLETTA scored. PIZZURRO stole second. BATTILANA struck out looking. BARDASI reached on a fielder's choice; PIZZURRO advanced to third on a fielder's choice; AMMUTINATO out at home p to c. AGRETTI walked; BARDASI advanced to second. BORTOLOTTI pinch hit for MARZADURI. BORTOLOTTI lined out to ss. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 6th - BORTOLOTTI to 2b. PISANI to rf for PIZZURRO. BASSO grounded out to ss. RODRIGUEZ lined out to ss. SPAGGIARI reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. MONTANARI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

LONGBRIDGE 2000 BC 6th - CLEMENTE J singled to third base. CLEMENTE J stole second. LANDUZZI tripled to left field, RBI; CLEMENTE J scored. DOBBOLETTA reached on a fielding error by 3b. AMMUTINATO flied out to cf, SF, RBI; LANDUZZI scored. PISANI grounded into double play 2b to 1b; DOBBOLETTA out on the play. 2 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 7th - AGRETTI to c. CLEMENTE J to ss. AMMUTINATO to 3b. FODERARO singled down the lf line. FODERARO stole second. NOVARINI struck out swinging. PELLEGRINI pinch hit for RIVETTI. PELLEGRINI struck out swinging. BORGHI walked. GANASSI reached on a fielder's choice; BORGHI out at second 2b to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori