Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

COMCOR JUNIOR MODENA vs PALFINGER REGGIO EM (May 12, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
COMCOR JUNIOR MODENA 22, PALFINGER REGGIO EM 6
May 12, 2013 at Reggio Emilia (Caselli)

COMCOR JUNIOR MODENA   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
ARDISSONE Stefano cf 
CORRADO Alessio 1b 
   SPACCAPELI Mirko ph/1b 
NAVA Andrea c 
BIGNARDI Enrico dh/ss 
VENERI Daniele lf 
   BARILE Geremia ph/2b 
MALAGUTI Maurizio ss/p 
ALBERTI Leo rf 
   ANITOHIN Ronald ph/rf 
STRADI Lorenzo 3b 
RICUCCI Francesco 2b/lf 
VELTRI Alessandro p 
Totals  36  22  17  20  17  21  10  10 
  
PALFINGER REGGIO EM   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
GANASSI Luca 3b/p 
BASSO Gianluca 2b 
   NOVARINI Simone cf 
RODRIGUEZ Edwin ss 
SPAGGIARI Andrea rf 
MONTANARI Daniele 1b  10 
MORILLO Josè cf/c 
FODERARO Fabio lf 
NEGRI Alberto dh/p 
   BORGHI Gabriele 2b 
CAVAZZUTI Enrico c/3b 
RIVETTI Michele p 
Totals  24  21  13 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
COMCOR JUNIOR MODENA 218 060 5 - 22 17  0
PALFINGER REGGIO EM. 101 400 0 -  6  5  3
-----------------------------------------
E - BASSO; RODRIGUEZ 2. DP - MOD2 2; REG2 1. LOB - MOD2 10; REG2 3. 2B - ARDISSONE; MALAGUTI. 3B - ALBERTI. HR - ARDISSONE. HBP - FODERARO. SB - CORRADO 2; NAVA A; BIGNARDI; STRADI; RICUCCI 2; GANASSI 2; RODRIGUEZ 2; CAVAZZUTI 2. CS - NAVA A; RICUCCI.

COMCOR JUNIOR MODENA  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VELTRI Alessandro   3.2  13  18 
MALAGUTI Maurizio W  3.1  11  12 
  
PALFINGER REGGIO EM   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RIVETTI Michele L  2.1  13  15 
NEGRI Alberto   2.2  12  11  16  24 
GANASSI Luca   2.0  14 

Win - MALAGUTI. Loss - RIVETTI. Save - None. WP - MALAGUTI 2; VELTRI; GANASSI 2; NEGRI 3; RIVETTI. HBP - by VELTRI (FODERARO).

Umpires - HP: BASSI Jacopo
Start: 15:30 Time: Attendance:

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
COMCOR JUNIOR MODENA 22, PALFINGER REGGIO EM 6
May 12, 2013 at Reggio Emilia (Caselli)

COMCOR JUNIOR MODENA starters: 11/cf ARDISSONE; 3/1b CORRADO; 40/c NAVA A; 39/dh BIGNARDI; 31/lf VENERI; 93/ss MALAGUTI; 44/rf ALBERTI; 86/3b STRADI; 6/2b RICUCCI; 1/p VELTRI;

PALFINGER REGGIO EM starters: 46/3b GANASSI; 25/2b BASSO; 9/ss RODRIGUEZ; 34/rf SPAGGIARI; 52/1b MONTANARI; 21/cf MORILLO; 30/lf FODERARO; 36/dh NEGRI; 15/c CAVAZZUTI; 50/p RIVETTI;

COMCOR JUNIOR MODENA 1st - ARDISSONE doubled to right field. CORRADO singled to second base; ARDISSONE advanced to third. CORRADO stole second. NAVA A walked. BIGNARDI singled to left field, RBI; NAVA A advanced to second; CORRADO advanced to third; ARDISSONE scored. CORRADO out at third c to 3b. NAVA A out at third c to 3b, caught stealing. VENERI singled to third base; BIGNARDI advanced to second. MALAGUTI reached on a fielding error by ss, advanced to second on a throwing error by ss; VENERI advanced to third on the error; BIGNARDI scored on the error, unearned. ALBERTI flied out to rf. 2 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 1st - GANASSI struck out. BASSO struck out. RODRIGUEZ walked. RODRIGUEZ stole second. RODRIGUEZ stole third. RODRIGUEZ scored on a wild pitch. SPAGGIARI struck out. 1 run, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

COMCOR JUNIOR MODENA 2nd - STRADI grounded out to p. RICUCCI singled to center field. RICUCCI stole second. RICUCCI stole third. RICUCCI scored on a wild pitch. ARDISSONE grounded out to 3b. CORRADO walked. NAVA A grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 2nd - MONTANARI singled to center field. MORILLO grounded into double play 2b to ss to 1b; MONTANARI out on the play. FODERARO grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

COMCOR JUNIOR MODENA 3rd - BIGNARDI singled to left field. VENERI grounded out to c; BIGNARDI advanced to second. MALAGUTI doubled to center field, RBI; BIGNARDI scored. NEGRI to p. / for RIVETTI. ALBERTI tripled to right field, RBI; MALAGUTI scored. STRADI singled to left field, RBI; ALBERTI scored. STRADI stole second. RICUCCI walked. ARDISSONE homered, 3 RBI; RICUCCI scored; STRADI scored. CORRADO walked. NAVA A reached on a fielding error by 2b, advanced to second on the error; CORRADO advanced to second, advanced to third on the error. BIGNARDI singled to left field, 2 RBI; NAVA A scored, unearned; CORRADO scored. BIGNARDI advanced to second on a wild pitch. BIGNARDI advanced to third on a wild pitch. VENERI grounded out to 3b. MALAGUTI flied out to 3b. 8 runs, 6 hits, 1 error, 1 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 3rd - NEGRI grounded out to ss. CAVAZZUTI walked. CAVAZZUTI stole second. GANASSI singled to right field, RBI; CAVAZZUTI scored. GANASSI stole second. BASSO flied out to cf. RODRIGUEZ singled to left field; GANASSI advanced to third. SPAGGIARI struck out. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

COMCOR JUNIOR MODENA 4th - ALBERTI grounded out to 2b. STRADI struck out. RICUCCI walked. ARDISSONE flied out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 4th - MONTANARI walked. MORILLO singled to right field; MONTANARI advanced to second. FODERARO hit by pitch; MORILLO advanced to second; MONTANARI advanced to third. NEGRI grounded into double play 2b to ss to 1b; FODERARO out on the play; MORILLO advanced to third; MONTANARI scored. CAVAZZUTI walked. BIGNARDI to ss. MALAGUTI to p. / for VELTRI. CAVAZZUTI stole second. GANASSI singled to third base, RBI; CAVAZZUTI advanced to third; MORILLO scored. GANASSI stole second. GANASSI advanced to third on a wild pitch; CAVAZZUTI scored on a wild pitch. GANASSI scored on a wild pitch. BASSO struck out. 4 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

COMCOR JUNIOR MODENA 5th - CORRADO walked. CORRADO stole second. CORRADO advanced to third on a wild pitch. NAVA A singled to third base, RBI; CORRADO scored. BIGNARDI walked; NAVA A advanced to second. BIGNARDI stole second; NAVA A stole third. BARILE pinch hit for VENERI. BARILE struck out. MALAGUTI walked. ANITOHIN pinch hit for ALBERTI. ANITOHIN walked, RBI; MALAGUTI advanced to second; BIGNARDI advanced to third; NAVA A scored. STRADI walked, RBI; ANITOHIN advanced to second; MALAGUTI advanced to third; BIGNARDI scored. RICUCCI singled to third base, 2 RBI; STRADI advanced to third; ANITOHIN scored; MALAGUTI scored. ARDISSONE reached on a fielder's choice, RBI; RICUCCI out at second ss to 2b; STRADI scored. CORRADO singled to right field; ARDISSONE advanced to third. NAVA A grounded out to ss. 6 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 5th - BARILE to 2b. ANITOHIN to rf. RICUCCI to lf. RODRIGUEZ flied out to lf. SPAGGIARI grounded out to p. MONTANARI walked. MORILLO flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

COMCOR JUNIOR MODENA 6th - GANASSI to p. NOVARINI to cf for BASSO. MORILLO to c. BORGHI to 2b for NEGRI. CAVAZZUTI to 3b. BIGNARDI singled to center field. BARILE flied out to lf. MALAGUTI flied out to p; BIGNARDI advanced to second on a wild pitch. ANITOHIN walked. ANITOHIN advanced to second on a wild pitch; BIGNARDI advanced to third on a wild pitch. STRADI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 6th - FODERARO flied out to lf. BORGHI struck out. CAVAZZUTI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

COMCOR JUNIOR MODENA 7th - RICUCCI walked. RICUCCI out at second c to ss, caught stealing. ARDISSONE walked. SPACCAPELI pinch hit for CORRADO. SPACCAPELI singled to left field; ARDISSONE advanced to second. NAVA A walked; SPACCAPELI advanced to second; ARDISSONE advanced to third. BIGNARDI walked, RBI; NAVA A advanced to second; SPACCAPELI advanced to third; ARDISSONE scored. BARILE walked, RBI; BIGNARDI advanced to second; NAVA A advanced to third; SPACCAPELI scored. MALAGUTI walked, RBI; BARILE advanced to second; BIGNARDI advanced to third; NAVA A scored. ANITOHIN singled to right field, 2 RBI; MALAGUTI advanced to second; BARILE scored; BIGNARDI scored. STRADI flied into double play 2b to 1b; ANITOHIN out on the play. 5 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 7th - SPACCAPELI to 1b. GANASSI struck out. NOVARINI grounded out to p. RODRIGUEZ grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori