Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

COMCOR JUNIOR MODENA vs LONGBRIDGE 2000 BC (Jun 23, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
LONGBRIDGE 2000 BC 22, COMCOR JUNIOR MODENA 3
Jun 23, 2013 at Casteldebole (Leoni)

COMCOR JUNIOR MODENA   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
ALBERTI Leo lf/ss 
CORRADO Alessio 1b 
   ANITOHIN Ronald p/lf 
ARDISSONE Stefano cf 
   FANTONI Federico ph/cf 
NAVA Matteo ss/p 
MARTINELLI Adolfo 2b 
   BARILE Geremia 2b 
STRADI Lorenzo 3b 
SPACCAPELI Mirko dh/p 
TONI Luca c 
   SANTANA Gregory c 
BORRACINO Giulio rf 
VELTRI Alessandro p 
Totals  24  10  18 
  
LONGBRIDGE 2000 BC   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
MONTANINI Cristiano 3b 
   MENGOGNI Alberto 3b 
AGRETTI Filippo ss 
CLEMENTE Jacopo 2b 
LANDUZZI Lorenzo 1b 
DOBBOLETTA Lorenzo cf 
BATTISTINI Daniele c  10 
MARZADURI Francesco dh 
AMMUTINATO Alessand lf 
MENOZZI Davide rf 
   PISANI Lorenzo rf 
BORTOLOTTI Luca p 
   PIZZURRO Gianmarco p 
Totals  36  22  17  19  21 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
COMCOR JUNIOR MODENA 003 000 0 -  3  3  5
LONGBRIDGE 2000 BC.. 914 035 X - 22 17  1
-----------------------------------------
E - ARDISSONE; STRADI 4; AGRETTI. DP - MOD2 1; LON 1. LOB - MOD2 2; LON 7. 2B - ARDISSONE; MONTANINI; LANDUZZI; BATTISTINI. HR - MENGOGNI. HBP - MARZADURI; PISANI. SB - MONTANINI 3; CLEMENTE J.

COMCOR JUNIOR MODENA  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VELTRI Alessandro L  0.2  12 
SPACCAPELI Mirko   1.2  11  13 
ANITOHIN Ronald   3.1  16  21 
NAVA Matteo   0.1 
  
LONGBRIDGE 2000 BC   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BORTOLOTTI Luca W  5.0  18  19 
PIZZURRO Gianmarco   2.0 

Win - BORTOLOTTI. Loss - VELTRI. Save - None. WP - ANITOHIN; SPACCAPELI 2; VELTRI. HBP - by ANITOHIN (MARZADURI); by ANITOHIN (PISANI). PB - TONI.

Umpires - HP: PAVAN Luca
Start: 15:30 Time: 2:27 Attendance: 30
Game notes: Scorekeeper: BORTOLOTTI Graziano VM: MARTINELLI Adolfo - HM: ARGENTIERI Angel VC: BOCHICCHIO Andrea HC: BARBIERI Ermanno

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
LONGBRIDGE 2000 BC 22, COMCOR JUNIOR MODENA 3
Jun 23, 2013 at Casteldebole (Leoni)

COMCOR JUNIOR MODENA starters: 44/lf ALBERTI; 3/1b CORRADO; 11/cf ARDISSONE; 43/ss NAVA M; 33/2b MARTINELLI; 86/3b STRADI; 52/dh SPACCAPELI; 8/c TONI; 11/rf BORRACINO; 1/p VELTRI;

LONGBRIDGE 2000 BC starters: 13/3b MONTANINI; 23/ss AGRETTI; 12/2b CLEMENTE J; 25/1b LANDUZZI; 30/cf DOBBOLETTA; 27/c BATTISTINI; 9/dh MARZADURI; 17/lf AMMUTINATO; 7/rf MENOZZI; 24/p BORTOLOTTI;

COMCOR JUNIOR MODENA 1st - ALBERTI walked. CORRADO grounded into double play 1b to ss to 1b; ALBERTI out on the play. ARDISSONE grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

LONGBRIDGE 2000 BC 1st - MONTANINI walked. MONTANINI stole second. AGRETTI walked. AGRETTI advanced to second on a passed ball; MONTANINI advanced to third on a passed ball. CLEMENTE J singled through the left side, RBI; AGRETTI advanced to third; MONTANINI scored. CLEMENTE J stole second. LANDUZZI struck out looking. DOBBOLETTA walked. BATTISTINI singled through the left side, RBI; DOBBOLETTA advanced to second; CLEMENTE J advanced to third; AGRETTI scored. MARZADURI singled to left field, RBI; BATTISTINI advanced to second; DOBBOLETTA advanced to third; CLEMENTE J scored. AMMUTINATO singled to center field, 2 RBI; MARZADURI advanced to second; BATTISTINI scored; DOBBOLETTA scored. MENOZZI flied out to cf. AMMUTINATO advanced to second on a wild pitch; MARZADURI advanced to third on a wild pitch. MONTANINI doubled to center field, 2 RBI; AMMUTINATO scored; MARZADURI scored. AGRETTI singled to center field, advanced to second on the throw, advanced to third on a throwing error by cf, RBI; MONTANINI scored. CLEMENTE J walked. SPACCAPELI to p. / for VELTRI. LANDUZZI reached on a fielding error by 3b; CLEMENTE J advanced to second on the error; AGRETTI scored on the error, unearned. DOBBOLETTA flied out to cf. 9 runs, 6 hits, 2 errors, 2 LOB.

COMCOR JUNIOR MODENA 2nd - NAVA M grounded out to 1b unassisted. MARTINELLI flied out to ss. STRADI out at first 1b to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

LONGBRIDGE 2000 BC 2nd - BATTISTINI doubled to left field. MARZADURI singled to second base; BATTISTINI advanced to third. MARZADURI advanced to second on a wild pitch. AMMUTINATO singled to left field, out at second lf to ss to 2b, RBI; MARZADURI advanced to third; BATTISTINI scored. MENOZZI flied into double play cf to c; MARZADURI out on the play. 1 run, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

COMCOR JUNIOR MODENA 3rd - SPACCAPELI struck out looking. TONI reached on a throwing error by ss. BORRACINO struck out looking. ALBERTI singled to second base; TONI advanced to second. CORRADO singled through the left side; ALBERTI advanced to second; TONI advanced to third. ARDISSONE doubled to right field, advanced to third on the throw, 3 RBI; CORRADO scored, unearned; ALBERTI scored, unearned; TONI scored, unearned. NAVA M struck out swinging. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

LONGBRIDGE 2000 BC 3rd - MONTANINI singled through the left side. MONTANINI stole second. MONTANINI stole third. MONTANINI scored on a wild pitch. AGRETTI walked. CLEMENTE J singled through the left side; AGRETTI advanced to third. LANDUZZI doubled to center field, 2 RBI; CLEMENTE J scored; AGRETTI scored. DOBBOLETTA walked. BATTISTINI flied out to cf. MARZADURI singled up the middle, RBI; DOBBOLETTA advanced to second; LANDUZZI scored. ANITOHIN to p for CORRADO. SPACCAPELI to 1b. AMMUTINATO flied out to lf. MENOZZI flied out to rf. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

COMCOR JUNIOR MODENA 4th - MARTINELLI flied out to cf. STRADI fouled out to lf. SPACCAPELI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

LONGBRIDGE 2000 BC 4th - BARILE to 2b for MARTINELLI. SANTANA to c for TONI. MONTANINI grounded out to p. AGRETTI grounded out to p. CLEMENTE J walked. LANDUZZI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

COMCOR JUNIOR MODENA 5th - MENGOGNI to 3b for MONTANINI. PISANI to rf for MENOZZI. SANTANA struck out looking. BORRACINO struck out looking. ALBERTI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

LONGBRIDGE 2000 BC 5th - DOBBOLETTA grounded out to 3b. BATTISTINI reached on a throwing error by 3b. MARZADURI hit by pitch; BATTISTINI advanced to second. MARZADURI advanced to second on a wild pitch; BATTISTINI advanced to third on a wild pitch. AMMUTINATO singled to third base, advanced to third on an error by 3b, RBI; MARZADURI advanced to third, scored on the error, unearned; BATTISTINI scored, unearned. PISANI reached on a fielding error by 3b, RBI; AMMUTINATO scored, unearned. MENGOGNI flied out to rf. AGRETTI singled through the left side; PISANI advanced to second. CLEMENTE J reached on a fielder's choice; AGRETTI advanced to second on a fielder's choice; PISANI out at third 3b unassisted. 3 runs, 2 hits, 3 errors, 2 LOB.

COMCOR JUNIOR MODENA 6th - PIZZURRO to p for BORTOLOTTI. ANITOHIN struck out looking. FANTONI F pinch hit for ARDISSONE. FANTONI F struck out swinging. NAVA M walked. BARILE grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

LONGBRIDGE 2000 BC 6th - FANTONI F to cf. LANDUZZI singled down the lf line. DOBBOLETTA walked; LANDUZZI advanced to second. BATTISTINI flied out to cf. MARZADURI walked; DOBBOLETTA advanced to second; LANDUZZI advanced to third. AMMUTINATO infield fly to 2b. PISANI hit by pitch, RBI; MARZADURI advanced to second; DOBBOLETTA advanced to third; LANDUZZI scored. MENGOGNI homered to left field, inside the park, 4 RBI; PISANI scored; MARZADURI scored; DOBBOLETTA scored. ALBERTI to ss. ANITOHIN to lf. NAVA M to p. AGRETTI flied out to cf. 5 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

COMCOR JUNIOR MODENA 7th - STRADI grounded out to p. SPACCAPELI grounded out to 2b. SANTANA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori