Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

PALFINGER REGGIO EM vs JUNIOR BRAVES (Jun 23, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
JUNIOR BRAVES 14, PALFINGER REGGIO EM 3
Jun 23, 2013 at Parma (T. Massera)

PALFINGER REGGIO EM   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
GANASSI Luca 2b/3b 
BASSO Gianluca 3b 
   BORGHI Gabriele 2b 
RODRIGUEZ Edwin ss 
SPAGGIARI Andrea rf 
MONTANARI Daniele 1b/p 
NEGRI Alberto p/lf 
   RIVETTI Michele ph/3b 
MORILLO Josè cf/p 
FODERARO Fabio lf/1b 
FERRARI c 
Totals  30  22  11 
  
JUNIOR BRAVES   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
CREMASCHI Mirko cf 
SACCHI Michele 3b 
DI ZAZZO Enrico c 
CERESINI Matteo 1b  13 
BRAMBILLA Umberto p 
GUTIERREZJuan Jesus lf 
MUSSINI Emanuele rf 
   PELIZZONI Giacomo ph/rf 
BARBARINI ss 
TAGLIAVINI Nicola 2b 
Totals  33  14  11  11  12  24  13  14 

Score by Innings                   R  H  E
------------------------------------------
PALFINGER REGGIO EM. 003 000 00 -  3  7  5
JUNIOR BRAVES....... 004 211 15 - 14 11  2
------------------------------------------

Note: 1 out, 2 runners LOB when the game ended.

E - GANASSI 2; NEGRI; RIVETTI; FODERARO; BARBARINI; TAGLIAVINI. DP - JPR 3. LOB - REG2 6; JPR 14. 3B - CREMASCHI. HBP - RODRIGUEZ 2; MORILLO; CREMASCHI; DI ZAZZO; CERESINI. SH - SACCHI. SF - SACCHI. SB - CREMASCHI 3; CERESINI; BRAMBILLA; GUTIERREZ 2; MUSSINI; PELIZZONI; BARBARINI 2.

PALFINGER REGGIO EM   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NEGRI Alberto L  2.0  14 
MONTANARI Daniele   0.2 
MORILLO Josè   4.1  19  24 
GANASSI Luca   0.1 
  
JUNIOR BRAVES   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BRAMBILLA Umberto W  8.0  30  33  10 

Win - BRAMBILLA. Loss - NEGRI. Save - None. WP - GANASSI; NEGRI; MORILLO. HBP - by BRAMBILLA (RODRIGUEZ); by NEGRI (CERESINI); by MORILLO (CREMASCHI); by BRAMBILLA (MORILLO); by MORILLO (DI ZAZZO); by BRAMBILLA (RODRIGUEZ).

Umpires - HP: BIANCHI Vittorio
Start: 15:30 Time: Attendance:

NEGRI faced 4 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
JUNIOR BRAVES 14, PALFINGER REGGIO EM 3
Jun 23, 2013 at Parma (T. Massera)

PALFINGER REGGIO EM starters: 46/2b GANASSI; 25/3b BASSO; 9/ss RODRIGUEZ; 34/rf SPAGGIARI; 52/1b MONTANARI; 36/p NEGRI; 21/cf MORILLO; 30/lf FODERARO; 0/c FERRARI;

JUNIOR BRAVES starters: 4/cf CREMASCHI; 7/3b SACCHI; 33/c DI ZAZZO; 20/1b CERESINI; 17/p BRAMBILLA; 10/lf GUTIERREZ; 19/rf MUSSINI; 18/ss BARBARINI; 23/2b TAGLIAVINI;

PALFINGER REGGIO EM 1st - GANASSI reached on a fielding error by 2b. BASSO grounded out to p; GANASSI advanced to second. RODRIGUEZ grounded out to 3b. SPAGGIARI struck out looking, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

JUNIOR BRAVES 1st - CREMASCHI singled to left field. CREMASCHI stole second. SACCHI reached on a fielder's choice; CREMASCHI out at third ss to 3b. DI ZAZZO walked; SACCHI advanced to second. DI ZAZZO advanced to second on a wild pitch; SACCHI advanced to third on a wild pitch. CERESINI flied out to lf. BRAMBILLA walked. GUTIERREZ reached on a fielder's choice; BRAMBILLA advanced to second on a fielder's choice; DI ZAZZO advanced to third on a fielder's choice; SACCHI out at home p to c. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 2nd - MONTANARI singled to center field. NEGRI singled to center field; MONTANARI advanced to second. MORILLO struck out swinging. FODERARO flied out to 2b. FERRARI struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

JUNIOR BRAVES 2nd - MUSSINI struck out swinging. BARBARINI struck out looking to catcher. TAGLIAVINI singled to left field, advanced to second on an error by lf. CREMASCHI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 3rd - GANASSI singled to first base. BASSO grounded out to ss; GANASSI advanced to second. RODRIGUEZ hit by pitch. SPAGGIARI singled to third base; RODRIGUEZ advanced to second; GANASSI advanced to third. MONTANARI struck out swinging. NEGRI reached on a fielding error by ss; SPAGGIARI advanced to second on the error; RODRIGUEZ advanced to third on the error; GANASSI scored on the error, unearned. MORILLO singled to center field, 2 RBI; NEGRI advanced to second; SPAGGIARI scored, unearned; RODRIGUEZ scored, unearned. FODERARO grounded out to ss. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

JUNIOR BRAVES 3rd - SACCHI singled to left field. DI ZAZZO walked; SACCHI advanced to second. CERESINI hit by pitch; DI ZAZZO advanced to second; SACCHI advanced to third. BRAMBILLA walked, RBI; CERESINI advanced to second; DI ZAZZO advanced to third; SACCHI scored. MONTANARI to p. NEGRI to lf. FODERARO to 1b. GUTIERREZ walked, RBI; BRAMBILLA advanced to second; CERESINI advanced to third; DI ZAZZO scored. GUTIERREZ stole second; BRAMBILLA stole third; CERESINI stole home. MUSSINI grounded out to ss. BARBARINI walked. GUTIERREZ out at second ss to 2b. BARBARINI stole second. TAGLIAVINI walked. MONTANARI to 1b. MORILLO to p. FODERARO to cf. CREMASCHI hit by pitch, RBI; TAGLIAVINI advanced to second; BARBARINI advanced to third; BRAMBILLA scored. SACCHI flied out to 3b. 4 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 4th - FERRARI struck out swinging. GANASSI grounded out to 1b unassisted. BASSO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR BRAVES 4th - DI ZAZZO grounded out to 1b unassisted. CERESINI reached on a fielding error by 2b. BRAMBILLA reached on a fielder's choice; CERESINI out at second 2b to ss. GUTIERREZ reached on a fielding error by 2b; BRAMBILLA advanced to second on the error. GUTIERREZ advanced to second on a wild pitch; BRAMBILLA advanced to third on a wild pitch. MUSSINI singled to left field, RBI; GUTIERREZ advanced to third; BRAMBILLA scored, unearned. MUSSINI stole second; GUTIERREZ stole home, unearned. BARBARINI grounded out to ss. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 5th - RODRIGUEZ struck out swinging. SPAGGIARI singled to center field. MONTANARI grounded into double play ss to 2b to 1b; SPAGGIARI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR BRAVES 5th - TAGLIAVINI struck out swinging. CREMASCHI singled to shortstop. CREMASCHI stole second. CREMASCHI stole third. SACCHI flied out to cf, SF, RBI; CREMASCHI scored. DI ZAZZO grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 6th - NEGRI grounded out to ss. MORILLO hit by pitch. FODERARO grounded into double play ss to 2b to 1b; MORILLO out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR BRAVES 6th - CERESINI grounded out to 3b. BRAMBILLA singled to third base, advanced to second on an error by lf. GUTIERREZ singled to catcher, bunt; BRAMBILLA advanced to third. PELIZZONI pinch hit for MUSSINI. PELIZZONI grounded out to p; GUTIERREZ advanced to second; BRAMBILLA no advance. BARBARINI singled to left field, RBI; GUTIERREZ advanced to third; BRAMBILLA scored. BARBARINI stole second. TAGLIAVINI flied out to cf. 1 run, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 7th - PELIZZONI to rf. FERRARI flied out to 1b. GANASSI struck out swinging. BASSO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

JUNIOR BRAVES 7th - GANASSI to 3b. BORGHI to 2b for BASSO. CREMASCHI tripled to left field. SACCHI grounded out to ss, SAC, RBI; CREMASCHI scored. DI ZAZZO hit by pitch. CERESINI struck out swinging. BRAMBILLA walked; DI ZAZZO advanced to second. GUTIERREZ flied out to cf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 8th - RODRIGUEZ hit by pitch. SPAGGIARI fouled into double play c to 1b; RODRIGUEZ out on the play. MONTANARI singled to center field. RIVETTI pinch hit for NEGRI. RIVETTI grounded out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

JUNIOR BRAVES 8th - GANASSI to p. RIVETTI to 3b. MORILLO to cf. FODERARO to lf. PELIZZONI singled to left field. PELIZZONI stole second. BARBARINI walked. TAGLIAVINI flied out to cf. CREMASCHI walked; BARBARINI advanced to second; PELIZZONI advanced to third. SACCHI reached on a fielding error by 3b, RBI; CREMASCHI advanced to second; BARBARINI advanced to third; PELIZZONI scored. SACCHI advanced to second on a wild pitch; CREMASCHI advanced to third on a wild pitch; BARBARINI scored on a wild pitch. DI ZAZZO walked. CERESINI walked, RBI; DI ZAZZO advanced to second; SACCHI advanced to third; CREMASCHI scored. BRAMBILLA singled to center field, 2 RBI; CERESINI advanced to second; DI ZAZZO scored; SACCHI scored. 5 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori