Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

PALFINGER REGGIO EM vs ASD COLORNO BC (Jul 21, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
ASD COLORNO BC 18, PALFINGER REGGIO EM 7
Jul 21, 2013 at Colorno (Sartori)

PALFINGER REGGIO EM   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
RIVETTI Michele 2b 
MONTANARI Daniele 3b 
RODRIGUEZ Edwin ss 
SPAGGIARI Andrea rf/c 
NEGRI Alberto p/lf 
MORILLO Josè c/p 
FODERARO Fabio 1b 
NOVARINI Simone lf/p 
BORGHI Gabriele cf 
Totals  32  11  18  12 
  
ASD COLORNO BC   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
MULAZZI Mauro cf 
ROSATI Francesco 1b/p 
BONGHI Federico 3b/ss 
CACERES M. Luis M. c 
CAVALLARI Nicholas rf 
BIZZOCCHI Gabriele ss 
   TAVERNA Emilio 3b 
CATTELLANI Luca p 
   MULAZZI Emanuele p/lf 
SARACCA Alessandro lf/1b 
ALLODI Federico 2b 
   TORTINI Marco ph/2b 
Totals  28  18  10  11  11  21  10 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
PALFINGER REGGIO EM. 100 015 0 -  7 11  5
ASD COLORNO BC...... 090 801 X - 18 10  1
-----------------------------------------
E - MONTANARI; RODRIGUEZ 2; NEGRI; NOVARINI; BONGHI. DP - REG2 2. LOB - REG2 12; COO 5. 2B - SPAGGIARI. 3B - MORILLO. HBP - MULAZZI; ALLODI. SF - MORILLO. SB - FODERARO; CAVALLARI. CS - CACERES.

PALFINGER REGGIO EM   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NEGRI Alberto L  3.1  13  18  25 
NOVARINI Simone   0.2 
MORILLO Josè   2.0 
  
ASD COLORNO BC   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CATTELLANI Luca   4.0  17  22 
MULAZZI Emanuele   2.0  12  13 
ROSATI Francesco W  1.0 

Win - ROSATI. Loss - NEGRI. Save - None. WP - NEGRI; MORILLO; NOVARINI; CATTELLANI 2. HBP - by NEGRI (ALLODI); by MORILLO (MULAZZI). PB - MORILLO; CACERES.

Umpires - HP: PEGORARO Franco
Start: 15:30 Time: Attendance:
Game notes: Scorekeeper: SARACCA Pier Luigi

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
ASD COLORNO BC 18, PALFINGER REGGIO EM 7
Jul 21, 2013 at Colorno (Sartori)

PALFINGER REGGIO EM starters: 50/2b RIVETTI; 52/3b MONTANARI; 9/ss RODRIGUEZ; 34/rf SPAGGIARI; 36/p NEGRI; 21/c MORILLO; 30/1b FODERARO; 3/lf NOVARINI; 23/cf BORGHI;

ASD COLORNO BC starters: 10/cf MULAZZI; 19/1b ROSATI; 36/3b BONGHI; 12/c CACERES; 48/rf CAVALLARI; 28/ss BIZZOCCHI; 66/p CATTELLANI; 15/lf SARACCA; 60/2b ALLODI;

PALFINGER REGGIO EM 1st - RIVETTI struck out swinging, out at first c to 1b. MONTANARI walked. RODRIGUEZ singled to left field; MONTANARI advanced to second. SPAGGIARI reached on a fielding error by 3b; RODRIGUEZ advanced to second; MONTANARI advanced to third. NEGRI reached on a fielder's choice; SPAGGIARI advanced to second on a fielder's choice; RODRIGUEZ advanced to third on a fielder's choice; MONTANARI out at home c unassisted. NEGRI advanced to second on a wild pitch; SPAGGIARI advanced to third on a wild pitch; RODRIGUEZ scored on a wild pitch, unearned. MORILLO flied out to rf. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

ASD COLORNO BC 1st - MULAZZI flied out to cf. ROSATI grounded out to 2b. BONGHI flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 2nd - FODERARO grounded out to ss. NOVARINI struck out swinging. BORGHI singled to center field. RIVETTI walked; BORGHI advanced to second. MONTANARI walked; RIVETTI advanced to second; BORGHI advanced to third. RODRIGUEZ grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

ASD COLORNO BC 2nd - CACERES singled down the lf line. CAVALLARI walked; CACERES advanced to second. BIZZOCCHI walked; CAVALLARI advanced to second; CACERES advanced to third. BIZZOCCHI advanced to second on a fielder's choice; CAVALLARI advanced to third on a fielder's choice; CACERES out at home c to p, caught stealing. CATTELLANI singled to left field, 2 RBI; BIZZOCCHI scored; CAVALLARI scored. SARACCA walked; CATTELLANI advanced to second. ALLODI hit by pitch; SARACCA advanced to second; CATTELLANI advanced to third. MULAZZI reached on a fielding error by 3b, RBI; ALLODI advanced to second; SARACCA advanced to third; CATTELLANI scored. ROSATI singled to center field, RBI; MULAZZI advanced to second; ALLODI advanced to third; SARACCA scored. BONGHI reached on a fielder's choice; ROSATI advanced to second on a fielder's choice; MULAZZI advanced to third on a fielder's choice; ALLODI scored on a throwing error by ss, unearned. CACERES singled to third base, RBI; BONGHI advanced to second; ROSATI advanced to third; MULAZZI scored, unearned. CAVALLARI singled to left field, advanced to second on an error by lf, RBI; CACERES advanced to second, scored on the error, unearned; BONGHI advanced to third, scored on the error, unearned; ROSATI scored, unearned. BIZZOCCHI grounded out to 3b; CAVALLARI advanced to third. CATTELLANI singled to third base. SARACCA grounded out to 2b. 9 runs, 6 hits, 3 errors, 2 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 3rd - SPAGGIARI flied out to cf. NEGRI flied out to cf. MORILLO walked. MORILLO advanced to second on a wild pitch. MORILLO advanced to third on a passed ball. FODERARO walked. FODERARO stole second. NOVARINI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD COLORNO BC 3rd - ALLODI flied out to 1b. MULAZZI walked. ROSATI grounded into double play ss to 1b; MULAZZI out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 4th - BORGHI struck out looking. RIVETTI grounded out to 2b. MONTANARI singled to left field. RODRIGUEZ singled through the left side; MONTANARI advanced to second. SPAGGIARI grounded out to p. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD COLORNO BC 4th - BONGHI singled to center field. CACERES reached on a fielder's choice; BONGHI out at second 2b to ss. CACERES advanced to second on a passed ball. CACERES advanced to third on a wild pitch. CAVALLARI walked. CAVALLARI stole second. BIZZOCCHI reached on a fielder's choice; CAVALLARI advanced to third on a fielder's choice, scored on the error, unearned; CACERES scored on a throwing error by ss, unearned. CATTELLANI walked; BIZZOCCHI advanced to second. NEGRI to lf. NOVARINI to p. SARACCA out on batter's interference. ALLODI walked; CATTELLANI advanced to second; BIZZOCCHI advanced to third. MULAZZI walked, RBI; ALLODI advanced to second; CATTELLANI advanced to third; BIZZOCCHI scored, unearned. ROSATI singled to left field, advanced to second on a throwing error by lf, RBI; MULAZZI advanced to second, advanced to third on the error; ALLODI advanced to third, scored on the error, team unearned; CATTELLANI scored, unearned. ROSATI advanced to third on a wild pitch; MULAZZI scored on a wild pitch, team unearned. BONGHI walked. CACERES walked; BONGHI advanced to second. CAVALLARI singled up the middle, 2 RBI; CACERES advanced to second; BONGHI scored, team unearned; ROSATI scored, team unearned. BIZZOCCHI flied out to lf. 8 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 5th - MULAZZI E to p for CATTELLANI. NEGRI grounded out to 3b. MORILLO tripled to left field. FODERARO grounded out to 3b, RBI; MORILLO scored. NOVARINI grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

ASD COLORNO BC 5th - SPAGGIARI to c. NEGRI to rf. MORILLO to p. NOVARINI to lf. MULAZZI E grounded out to 2b. SARACCA grounded out to ss. TORTINI pinch hit for ALLODI. TORTINI flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 6th - BONGHI to ss. TAVERNA to 3b for BIZZOCCHI. TORTINI to 2b. BORGHI singled to center field. RIVETTI popped up to c. MONTANARI singled to first base; BORGHI advanced to second. RODRIGUEZ singled down the lf line; MONTANARI advanced to second; BORGHI advanced to third. SPAGGIARI doubled to left field, 3 RBI; RODRIGUEZ scored; MONTANARI scored; BORGHI scored. NEGRI singled to center field, advanced to second on the throw; SPAGGIARI advanced to third. MORILLO flied out to cf, SF, RBI; SPAGGIARI scored. FODERARO singled to left field, RBI; NEGRI scored. NOVARINI grounded out to p. 5 runs, 6 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD COLORNO BC 6th - MULAZZI hit by pitch. ROSATI reached on a fielder's choice; MULAZZI out at second 2b to ss. ROSATI advanced to second on a wild pitch. BONGHI walked. CACERES singled down the lf line, RBI; BONGHI advanced to second; ROSATI scored. CAVALLARI lined into double play 2b unassisted; BONGHI out on the play. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

PALFINGER REGGIO EM 7th - ROSATI to p. MULAZZI E to lf. SARACCA to 1b. BORGHI struck out swinging. RIVETTI walked. MONTANARI struck out swinging. RODRIGUEZ walked; RIVETTI advanced to second. SPAGGIARI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori