Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CRAL MATTEI vs REDSKINS IMOLA (Jun 02, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
CRAL MATTEI 17, REDSKINS IMOLA 4
Jun 02, 2013 at Imola (Tozzona)

CRAL MATTEI   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
MOLIERO Jonhatan rf/ss 
CORSINO Marco dh/p 
MANCAZANILLO Frankli c 
   TULLI Andrea ph/3b 
SCHIRRIPA Simone 1b 
PAZZI Davide lf 
MELANDRI Simone cf 
COVERI Ludovico ss/p 
MENNELLA Mattia 3b/c 
FALANGA Anthony 2b 
VISANI p 
   GIACOBBI Alessandro p 
Totals  30  17  21 
  
REDSKINS IMOLA   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
CAPELLI Enrico 3b 
   TINTI 2b 
PASOTTI Luca ss 
FREDDI Luca 2b/3b 
CONTI Francesco 1b 
GUERRINI Enrico dh 
   SERRA Marco p 
MARTUCCI Alessandro c 
SPOGLIANTI Robin cf 
BARACCANI Danilo rf 
   LAROTONDA Davide rf 
BOLOGNA Simone lf 
   SCOPECE Davide lf 
VISANI Manuel p 
Totals  31  21  11 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
CRAL MATTEI......... 044 213 3 - 17  9  6
REDSKINS IMOLA...... 001 210 0 -  4  6  7
-----------------------------------------
E - MANCAZANILLO 2; COVERI; MENNELLA 2; GIACOBBI; TINTI; PASOTTI; FREDDI; CONTI; BOLOGNA; SCOPECE; VISANI. LOB - RAV 6; IMO2 11. 2B - TULLI; MELANDRI. HBP - MANCAZANILLO; MELANDRI 2; COVERI; FALANGA; LAROTONDA. SB - CORSINO 2; MANCAZANILLO; SCHIRRIPA; PAZZI 2; FALANGA; PASOTTI; FREDDI; MARTUCCI. CS - MANCAZANILLO.

CRAL MATTEI   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VISANI   0.0 
GIACOBBI Alessandro   3.1  15  17 
CORSINO Marco W  2.2  13  16 
COVERI Ludovico   1.0 
  
REDSKINS IMOLA   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VISANI Manuel L  4.0  10  17  23 
SERRA Marco   3.0  13  21 

Win - CORSINO. Loss - VISANI. Save - None. WP - CORSINO; SERRA 2; VISANI 2. HBP - by VISANI (FALANGA); by VISANI (COVERI); by VISANI (MANCAZANILLO); by CORSINO (LAROTONDA); by SERRA (MELANDRI); by SERRA (MELANDRI).

Umpires - HP: BASSI Jacopo
Start: 15:30 Time: 2:45 Attendance:

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
CRAL MATTEI 17, REDSKINS IMOLA 4
Jun 02, 2013 at Imola (Tozzona)

CRAL MATTEI starters: 91/rf MOLIERO; 10/dh CORSINO; 66/c MANCAZANILLO; 14/1b SCHIRRIPA; 0/lf PAZZI; 84/cf MELANDRI; 55/ss COVERI; 28/3b MENNELLA; 15/2b FALANGA; 0/p VISANI;

REDSKINS IMOLA starters: 67/3b CAPELLI E; 64/ss PASOTTI; 71/2b FREDDI; 9/1b CONTI; 82/dh GUERRINI; 59/c MARTUCCI; 23/cf SPOGLIANTI; 8/rf BARACCANI; 26/lf BOLOGNA; 41/p VISANI;

CRAL MATTEI 1st - MOLIERO struck out swinging. CORSINO fouled out to 3b. MANCAZANILLO singled to left field, advanced to second on an error by lf. MANCAZANILLO out at third c to 3b, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

REDSKINS IMOLA 1st - GIACOBBI to p for VISANI. CAPELLI E grounded out to ss. PASOTTI singled to right center. FREDDI singled to right field; PASOTTI advanced to third. FREDDI stole second. CONTI struck out swinging. GUERRINI flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CRAL MATTEI 2nd - TINTI to 2b for CAPELLI E. FREDDI to 3b. SCHIRRIPA walked. PAZZI singled to center field; SCHIRRIPA advanced to second. MELANDRI singled to pitcher, advanced to third on a throwing error by p; PAZZI advanced to second, scored on the error; SCHIRRIPA advanced to third, scored on the error. COVERI grounded out to 3b. MENNELLA flied out to ss. FALANGA hit by pitch. FALANGA stole second. FALANGA advanced to third on a wild pitch; MELANDRI scored on a wild pitch. FALANGA scored on a wild pitch. MOLIERO grounded out to 3b. 4 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

REDSKINS IMOLA 2nd - MARTUCCI grounded out to 3b. SPOGLIANTI grounded out to 3b. BARACCANI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CRAL MATTEI 3rd - CORSINO walked. CORSINO stole second. MANCAZANILLO flied out to cf. SCHIRRIPA walked. PAZZI singled to left field; SCHIRRIPA advanced to second; CORSINO advanced to third. PAZZI stole second; SCHIRRIPA stole third; CORSINO stole home. MELANDRI doubled to right field, 2 RBI; PAZZI scored; SCHIRRIPA scored. ::: MELANDRI scored on the same play :::. MELANDRI scored on an error by 3b, unearned. COVERI hit by pitch. MENNELLA flied out to ss. FALANGA flied out to cf. 4 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

REDSKINS IMOLA 3rd - BOLOGNA walked. TINTI reached on a fielder's choice; BOLOGNA out at second 3b to 2b. PASOTTI reached on a fielding error by ss; TINTI advanced to second. TINTI advanced to third on a throwing error by p. PASOTTI stole second. FREDDI singled to third base, RBI; PASOTTI advanced to third; TINTI scored, unearned. CONTI struck out swinging. GUERRINI grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

CRAL MATTEI 4th - MOLIERO grounded out to 3b. CORSINO grounded out to 2b. MANCAZANILLO hit by pitch. MANCAZANILLO stole second, advanced to third on an error by ss. SCHIRRIPA reached on a fielding error by 2b; MANCAZANILLO scored on the error, unearned. PAZZI reached on a fielding error by 1b; SCHIRRIPA scored on the error, unearned. PAZZI stole second. PAZZI out at second c to ss. 2 runs, 0 hits, 3 errors, 0 LOB.

REDSKINS IMOLA 4th - MARTUCCI reached on a fielding error by 3b. SPOGLIANTI reached on a fielder's choice; MARTUCCI out at second 3b to 2b. BARACCANI walked; SPOGLIANTI advanced to second. CORSINO to p. / for GIACOBBI. BARACCANI advanced to second on a wild pitch; SPOGLIANTI advanced to third on a wild pitch. BOLOGNA walked. TINTI flied out to 1b. PASOTTI reached on a fielder's choice; BOLOGNA advanced to second on an error by c; BARACCANI advanced to third on the error; SPOGLIANTI scored on the error, unearned. FREDDI reached on a fielder's choice, RBI; PASOTTI out at second 2b unassisted; BOLOGNA advanced to third; BARACCANI scored, unearned. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 2 LOB.

CRAL MATTEI 5th - SERRA to p for GUERRINI. LAROTONDA to rf for BARACCANI. / for VISANI. MELANDRI walked. COVERI singled to left center; MELANDRI advanced to second. MENNELLA fouled out to 1b. FALANGA grounded out to 3b, RBI; COVERI advanced to second; MELANDRI scored. MOLIERO grounded out to 1b unassisted. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

REDSKINS IMOLA 5th - CONTI walked. SERRA struck out looking. MARTUCCI singled to shortstop; CONTI advanced to second, advanced to third on a throwing error by 3b. MARTUCCI stole second. SPOGLIANTI struck out swinging, reached first on a throwing error by c; MARTUCCI advanced to third on a fielder's choice; CONTI advanced to home on a fielder's choice, unearned. LAROTONDA hit by pitch; SPOGLIANTI advanced to second. BOLOGNA struck out looking. TINTI grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 2 errors, 3 LOB.

CRAL MATTEI 6th - SCOPECE to lf for BOLOGNA. CORSINO walked. CORSINO advanced to second on a wild pitch. MANCAZANILLO walked. SCHIRRIPA grounded out to 1b unassisted; MANCAZANILLO advanced to second; CORSINO advanced to third. MANCAZANILLO advanced to third on a wild pitch; CORSINO scored on a wild pitch. PAZZI walked. MELANDRI hit by pitch; PAZZI advanced to second. COVERI reached on a fielder's choice, RBI; MELANDRI out at second ss to 2b; PAZZI advanced to third; MANCAZANILLO scored. MENNELLA singled to second base, RBI; COVERI advanced to second; PAZZI scored. FALANGA lined out to p. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

REDSKINS IMOLA 6th - PASOTTI flied out to 1b. FREDDI singled to left field. CONTI singled to right field; FREDDI advanced to second. SERRA grounded out to 1b unassisted; CONTI advanced to second; FREDDI advanced to third. MARTUCCI grounded out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

CRAL MATTEI 7th - MOLIERO walked. CORSINO flied out to 1b. TULLI pinch hit for MANCAZANILLO. TULLI doubled to center field, RBI; MOLIERO scored. SCHIRRIPA struck out swinging. PAZZI walked. MELANDRI hit by pitch; PAZZI advanced to second; TULLI advanced to third. COVERI singled to left field, advanced to second on an error by lf, RBI; MELANDRI advanced to second, advanced to third on the error; PAZZI advanced to third, scored on the error, unearned; TULLI scored. MENNELLA flied out to c. 3 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

REDSKINS IMOLA 7th - MOLIERO to ss. CORSINO to rf. TULLI to 3b. COVERI to p. MENNELLA to c. SPOGLIANTI struck out swinging. LAROTONDA struck out looking. SCOPECE struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori