Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD AICS CHIETI vs PROGETTO TERAMANO (Apr 28, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
PROGETTO TERAMANO 5, ASD AICS CHIETI 1
Apr 28, 2013 at Atri (Comunale)

ASD AICS CHIETI   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
D'AMBROSIO Morgan 1b 
D'AMARIO Massimo ss 
D'ARIELLI Francesco cf 
   DE SIMONE Samuele ph/cf 
DI BATTISTA Gianmarc c 
LEYVA CANCIO Jhonny 3b 
FLAMINI Filippo lf 
   LA TORRE Gianvito ph 
D'INTINOSANTE Paolo dh/p 
   ROSALES Diego p 
GUZMAN Maikel rf 
RULLI Lorenzo 2b 
TRIVARELLI Alessio p 
Totals  34  24  10 
  
PROGETTO TERAMANO   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
DI LORENZO Ezio cf 
DI FRANCESCO Gianni 2b 
ROSSI Giulio dh/p 
MUNDARAIN Edgar ss 
VALLESO Brindisi c  12 
DI LORENZO Paolo 1b 
CANTORO Gennaro 3b 
SIGISMONDI Fabio lf 
   D'ALONZO Emanuele lf 
IEZZI Alessandro rf 
   D'ALONZO Federico rf 
COLANTONIO Gianluca p 
Totals  28  27  13 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
ASD AICS CHIETI..... 001 000 000 -  1  8  3
PROGETTO TERAMANO... 010 002 11X -  5  6  3
-------------------------------------------
E - DE SIMONE; DI BATTISTA; RULLI; DI FRANCESCO; CANTORO 2. DP - CHI 2; PRO 2. LOB - CHI 8; PRO 9. 2B - MUNDARAIN. SF - ROSSI. SB - RULLI; DI LORENZO E; VALLESO; CANTORO. CS - D'AMBROSIO; D'AMARIO; DI LORENZO P.

ASD AICS CHIETI   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TRIVARELLI Alessio   5.0  18  20 
D'INTINOSANTE Paolo L  1.0 
ROSALES Diego   2.0  10 
  
PROGETTO TERAMANO   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
COLANTONIO Gianluca   2.1  11 
ROSSI Giulio W  6.2  25  25 

Win - ROSSI. Loss - D'INTINOSANT. Save - None. WP - TRIVARELLI. PB - DI BATTISTA 2; VALLESO.

Umpires - HP: FAINI M. (N.F.) 1B: FURGIUELE R. (N.F.)
Start: 15:30 Time: 2:50 Attendance:
Game notes: Scorekeeper: COLANTONIO Greta
D'INTINOSANT faced 2 batters in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
PROGETTO TERAMANO 5, ASD AICS CHIETI 1
Apr 28, 2013 at Atri (Comunale)

ASD AICS CHIETI starters: 1/1b D'AMBROSIO; 2/ss D'AMARIO; 13/cf D'ARIELLI F.; 23/c DI BATTISTA; 22/3b LEYVA CANCIO; 17/lf FLAMINI; 12/dh D'INTINOSANT; 19/rf GUZMAN; 16/2b RULLI; 46/p TRIVARELLI;

PROGETTO TERAMANO starters: 95/cf DI LORENZO E; 50/2b DI FRANCESCO; 69/dh ROSSI; 9/ss MUNDARAIN; 5/c VALLESO; 33/1b DI LORENZO P; 1/3b CANTORO; 12/lf SIGISMONDI; 6/rf IEZZI; 42/p COLANTONIO;

ASD AICS CHIETI 1st - D'AMBROSIO struck out swinging. D'AMARIO struck out swinging. D'ARIELLI F. grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PROGETTO TERAMANO 1st - DI LORENZO E walked. DI FRANCESCO singled to right field; DI LORENZO E advanced to second. ROSSI flied into double play cf to 2b; DI LORENZO E out on the play. MUNDARAIN flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD AICS CHIETI 2nd - DI BATTISTA reached on a fielding error by 3b. LEYVA CANCIO singled to first base; DI BATTISTA advanced to second. FLAMINI struck out swinging. LEYVA CANCIO advanced to second on a passed ball; DI BATTISTA advanced to third on a passed ball. D'INTINOSANT struck out swinging. GUZMAN grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

PROGETTO TERAMANO 2nd - VALLESO reached on a throwing error by 2b, advanced to second on the error. VALLESO advanced to third on a wild pitch. DI LORENZO P singled to right field, RBI; VALLESO scored, unearned. DI LORENZO P out at first c to 1b, caught stealing. CANTORO grounded out to 2b. SIGISMONDI fouled out to 1b. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

ASD AICS CHIETI 3rd - RULLI walked. RULLI stole second. D'AMBROSIO singled to pitcher; RULLI advanced to third. D'AMBROSIO out at second c to ss, caught stealing. D'AMARIO walked. ROSSI to p. / for COLANTONIO. D'ARIELLI F. singled to first base, RBI; D'AMARIO advanced to second; RULLI scored. D'AMARIO out at third c to 3b, caught stealing. DI BATTISTA singled to left field; D'ARIELLI F. advanced to second. LEYVA CANCIO reached on a fielder's choice; DI BATTISTA advanced to second on a fielder's choice; D'ARIELLI F. out at third ss to 1b to c. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

PROGETTO TERAMANO 3rd - IEZZI grounded out to 2b. DI LORENZO E grounded out to ss. DI FRANCESCO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD AICS CHIETI 4th - FLAMINI struck out swinging. D'INTINOSANT struck out swinging. GUZMAN flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PROGETTO TERAMANO 4th - ROSSI flied out to ss. MUNDARAIN doubled to right field. VALLESO flied out to rf. DI LORENZO P grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD AICS CHIETI 5th - RULLI reached on a fielding error by 3b. D'AMBROSIO grounded into double play p to 2b to 3b; RULLI out on the play. D'AMARIO struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

PROGETTO TERAMANO 5th - CANTORO singled to right field. CANTORO stole second, advanced to third on a throwing error by c. SIGISMONDI struck out looking. IEZZI struck out swinging. DI LORENZO E walked. DI LORENZO E stole second. DI FRANCESCO flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

ASD AICS CHIETI 6th - DE SIMONE pinch hit for D'ARIELLI F.. DE SIMONE reached on a fielding error by 2b. DI BATTISTA flied out to rf. LEYVA CANCIO struck out swinging. FLAMINI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

PROGETTO TERAMANO 6th - DE SIMONE to cf. D'INTINOSANT to p. / for TRIVARELLI. ROSSI walked. ROSSI advanced to second on a passed ball. MUNDARAIN grounded out to p; ROSSI advanced to third. VALLESO walked. VALLESO stole second. DI LORENZO P struck out looking. CANTORO reached on a dropped fly by cf, advanced to second on the error; VALLESO scored on the error, unearned; ROSSI scored on the error, unearned. SIGISMONDI fouled out to c. 2 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD AICS CHIETI 7th - D'ALONZO E to lf for SIGISMONDI. D'ALONZO F to rf for IEZZI. D'INTINOSANT singled to right field. GUZMAN singled to right field; D'INTINOSANT advanced to second. RULLI flied out to c. D'AMBROSIO fouled out to c. D'AMARIO flied out to lf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

PROGETTO TERAMANO 7th - D'ALONZO F walked. DI LORENZO E walked; D'ALONZO F advanced to second. ROSALES to p for D'INTINOSANT. DI FRANCESCO walked; DI LORENZO E advanced to second; D'ALONZO F advanced to third. ROSSI flied out to rf, SF, RBI; D'ALONZO F scored. MUNDARAIN hit into double play ss to 2b to 1b; DI FRANCESCO out on the play. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD AICS CHIETI 8th - DE SIMONE singled to left field. DI BATTISTA reached on a fielder's choice; DE SIMONE out at second 3b to 2b. LEYVA CANCIO grounded into double play p to ss to 1b; DI BATTISTA out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

PROGETTO TERAMANO 8th - VALLESO singled to second base. DI LORENZO P singled to right field; VALLESO advanced to second. CANTORO flied out to ss. DI LORENZO P advanced to second on a passed ball; VALLESO advanced to third on a passed ball. D'ALONZO E walked. D'ALONZO F struck out swinging. DI LORENZO E walked, RBI; D'ALONZO E advanced to second; DI LORENZO P advanced to third; VALLESO scored. DI FRANCESCO grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD AICS CHIETI 9th - LA TORRE pinch hit for FLAMINI. LA TORRE struck out swinging. ROSALES grounded out to 3b. GUZMAN singled to right field. RULLI flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori