Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BC ANCONA vs PROGETTO TERAMANO (Jul 21, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
PROGETTO TERAMANO 13, BC ANCONA 8
Jul 21, 2013 at Atri (Comunale)

BC ANCONA   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
UBALDI Kristian ss 
MALERBA Romulus 2b 
LIBERTI Filippo p/1b 
MARZIOLI Moreno c 
DI FLORIO Aulo 3b 
CARLONI Vittorio 1b/p 
GROSSI Manuele lf 
DE LEON G. Junior rf 
PEDALINO Pasquale cf 
   LIBERTI Luca cf 
Totals  37  24 
  
PROGETTO TERAMANO   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
IEZZI Alessandro 1b/rf 
DI LORENZO Ezio cf 
DI FRANCESCO Gianni 2b 
ROSSI Giulio dh/p 
COLLELUORI Lorenzo c 
   MARINELLI Stefano ph/c 
D'ALONZO Federico ss 
D'ALONZO Emanuele lf 
TUTTOLANI Riccardo 3b 
   FAINI Federico 3b 
CENTOFANTI rf 
   DI LORENZO Paolo 1b 
COLANTONIO Gianluca p 
Totals  31  13  10  12  27  11 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
BC ANCONA........... 301 001 102 -  8  7 11
PROGETTO TERAMANO... 200 130 43X - 13 10  6
-------------------------------------------
E - UBALDI 2; MALERBA; LIBERTI; MARZIOLI 3; CARLONI 2; GROSSI 2; IEZZI; TUTTOLANI 2; CENTOFANTI; DI LORENZO P 2. LOB - ANC 5; PRO 7. 2B - D'ALONZO F; D'ALONZO E. 3B - MARZIOLI. HBP - UBALDI; LIBERTI L.; IEZZI. SB - CARLONI 2; IEZZI; DI LORENZO E 2; D'ALONZO F. CS - DE LEON; D'ALONZO F; D'ALONZO E 2; DI LORENZO P.

BC ANCONA   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
LIBERTI Filippo   5.0  17  25 
CARLONI Vittorio L  3.0  14  19 
  
PROGETTO TERAMANO   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
COLANTONIO Gianluca W  7.0  30  32 
ROSSI Giulio   2.0 

Win - COLANTONIO. Loss - CARLONI. Save - None. HBP - by LIBERTI (IEZZI); by COLANTONIO (UBALDI); by ROSSI (LIBERTI L.). BK - LIBERTI. PB - MARZIOLI 2; COLLELUORI.

Umpires - HP: AMURRI Roberto
Start: 15:30 Time: Attendance:
Game notes: Scorekeeper: COLANTONIO Greta

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
PROGETTO TERAMANO 13, BC ANCONA 8
Jul 21, 2013 at Atri (Comunale)

BC ANCONA starters: 21/ss UBALDI; 2/2b MALERBA; 32/p LIBERTI; 76/c MARZIOLI; 14/3b DI FLORIO; 22/1b CARLONI; 56/lf GROSSI; 40/rf DE LEON; 64/cf PEDALINO;

PROGETTO TERAMANO starters: 6/1b IEZZI; 95/cf DI LORENZO E; 50/2b DI FRANCESCO; 69/dh ROSSI; 17/c COLLELUORI; 18/ss D'ALONZO F; 10/lf D'ALONZO E; 3/3b TUTTOLANI; 0/rf CENTOFANTI; 42/p COLANTONIO;

BC ANCONA 1st - UBALDI grounded out to 2b. MALERBA singled to right field. LIBERTI reached on a fielding error by 3b; MALERBA advanced to second. MARZIOLI tripled to center field, 2 RBI; LIBERTI scored, unearned; MALERBA scored. MARZIOLI scored on a passed ball, unearned. DI FLORIO grounded out to p. CARLONI singled to right field. GROSSI struck out looking. 3 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

PROGETTO TERAMANO 1st - IEZZI hit by pitch. DI LORENZO E walked; IEZZI advanced to second. DI FRANCESCO singled to right field; DI LORENZO E advanced to second; IEZZI advanced to third. DI FRANCESCO advanced to second on the error, advanced to third on a throwing error by 2b; DI LORENZO E stole third, scored on a throwing error by c, unearned; IEZZI stole home. ROSSI walked. ROSSI out at first ss to 1b. COLLELUORI struck out swinging. D'ALONZO F flied out to ss. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

BC ANCONA 2nd - DE LEON reached on a fielding error by 3b. DE LEON out at second c to ss, caught stealing. PEDALINO struck out swinging. UBALDI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

PROGETTO TERAMANO 2nd - D'ALONZO E walked. D'ALONZO E out at second c to 2b, caught stealing. TUTTOLANI struck out swinging. CENTOFANTI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BC ANCONA 3rd - MALERBA fouled out to 3b. LIBERTI singled to right field, advanced to third on an error by rf. MARZIOLI singled to center field, RBI; LIBERTI scored, unearned. DI FLORIO fouled out to 1b. CARLONI flied out to 2b. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

PROGETTO TERAMANO 3rd - IEZZI flied out to 2b. DI LORENZO E grounded out to p. DI FRANCESCO walked. ROSSI flied out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BC ANCONA 4th - GROSSI struck out looking. DE LEON fouled out to c. PEDALINO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PROGETTO TERAMANO 4th - COLLELUORI flied out to ss. D'ALONZO F singled to third base. D'ALONZO F stole second. D'ALONZO E walked. TUTTOLANI struck out swinging. CENTOFANTI singled to right field, RBI; D'ALONZO E advanced to second; D'ALONZO F scored. IEZZI flied out to rf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

BC ANCONA 5th - FAINI to 3b for TUTTOLANI. UBALDI grounded out to p. MALERBA grounded out to p. LIBERTI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PROGETTO TERAMANO 5th - DI LORENZO E walked. DI LORENZO E stole second. DI LORENZO E advanced to third on a balk. DI FRANCESCO walked. ROSSI singled to left field, advanced to second on an error by lf, RBI; DI FRANCESCO advanced to second, advanced to third on the error; DI LORENZO E scored. COLLELUORI struck out to catcher. ROSSI advanced to third on a throwing error by 1b; DI FRANCESCO scored on the error. D'ALONZO F reached on a fielding error by ss, RBI; ROSSI scored. D'ALONZO F out at second c to 2b, caught stealing. D'ALONZO E doubled to center field. D'ALONZO E out at third c to 3b, caught stealing. 3 runs, 2 hits, 3 errors, 0 LOB.

BC ANCONA 6th - IEZZI to rf. DI LORENZO P to 1b for CENTOFANTI. MARZIOLI singled to right field. DI FLORIO grounded out to 2b; MARZIOLI advanced to second. CARLONI reached on a dropped fly by rf; MARZIOLI advanced to third on the error. CARLONI stole second. GROSSI grounded out to 1b unassisted, RBI; MARZIOLI scored, unearned. CARLONI stole third. DE LEON struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

PROGETTO TERAMANO 6th - LIBERTI to 1b. CARLONI to p. LIBERTI L. to cf for PEDALINO. FAINI flied out to rf. DI LORENZO P struck out swinging. IEZZI walked. DI LORENZO E grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BC ANCONA 7th - LIBERTI L. fouled out to c. UBALDI hit by pitch. MALERBA walked; UBALDI advanced to second. LIBERTI singled to left field, RBI; MALERBA advanced to second; UBALDI scored. MARZIOLI flied out to rf. DI FLORIO reached on a fielder's choice; LIBERTI out at second 2b unassisted. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

PROGETTO TERAMANO 7th - DI FRANCESCO walked. ROSSI singled to left field, advanced to second on an error by lf; DI FRANCESCO advanced to second, scored on the error. MARINELLI pinch hit for COLLELUORI. MARINELLI grounded out to 3b; ROSSI advanced to third. D'ALONZO F singled to left field, RBI; ROSSI scored. D'ALONZO F advanced to second on a throwing error by c. D'ALONZO E struck out swinging. FAINI singled to left field; D'ALONZO F no advance. DI LORENZO P walked; FAINI advanced to second; D'ALONZO F advanced to third. DI LORENZO P advanced to second on a passed ball; FAINI advanced to third on a passed ball; D'ALONZO F scored on a passed ball. IEZZI walked. FAINI scored on a throwing error by c. DI LORENZO E walked; IEZZI advanced to second; DI LORENZO P advanced to third. DI LORENZO P out at third c to 3b, caught stealing. 4 runs, 3 hits, 3 errors, 2 LOB.

BC ANCONA 8th - ROSSI to p. MARINELLI to c. / for COLANTONIO. CARLONI flied out to ss. GROSSI struck out swinging. DE LEON grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

PROGETTO TERAMANO 8th - DI FRANCESCO reached on an error by ss. ROSSI struck out swinging. MARINELLI singled to shortstop; DI FRANCESCO advanced to second. MARINELLI advanced to second on a throwing error by p, failed pickoff attempt; DI FRANCESCO scored on the error, unearned. D'ALONZO F doubled to right field, RBI; MARINELLI scored, unearned. D'ALONZO F advanced to third on a passed ball. D'ALONZO E struck out swinging. FAINI reached on a fielding error by 1b; D'ALONZO F scored on the error, unearned. FAINI out at first p to 1b, picked off. 3 runs, 2 hits, 3 errors, 0 LOB.

BC ANCONA 9th - LIBERTI L. hit by pitch. UBALDI reached on a fielder's choice, advanced to second on the error; LIBERTI L. advanced to second on a throwing error by 1b, advanced to third on the error. MALERBA grounded out to ss, RBI; UBALDI advanced to third, scored on a throwing error by 1b, unearned; LIBERTI L. scored, unearned. LIBERTI grounded out to ss. MARZIOLI struck out swinging. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori