Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

AUTO ITALIA LIVORNO vs LANCERS BC (Apr 01, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
AUTO ITALIA LIVORNO 13, LANCERS BC 6
Apr 01, 2013 at Lastra a Signa (Porto di Mezzo)

AUTO ITALIA LIVORNO   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
DAINA P. Andrea 2b 
MANDOLFO Tiziano rf 
LA ROSA Giacomo 1b 
COLUCCINI Michele 3b 
GENTINI Federico cf/p 
PENA Juan Fernando ss 
DAINA Alessandro lf 
   GERMANO Andrea ph/lf 
PIACENTINI Matteo p/cf 
RAZZAUTI Matteo c  11 
Totals  40  13  10  10  10  27  13 
  
LANCERS BC   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
DEGL'INNOCENTI Giaco ss 
PECORARO Alessio 3b 
NERBINI Gabriele dh 
   VANNUZZI Matteo p 
   ROMEI Marco rf/cf 
GLIELMI Gianluca lf 
CIAPPI Daniele rf/p 
   NOCENTINI Francesco p 
   GRACEFFA p 
GERI Simone cf 
   LAPINI Daniele rf 
ALBANO Silvano 1b 
MARGHERI Manuele c 
   BECATTINI Manuele c 
PISTOL Andrei 2b 
BARATELLA Simone p/1b 
Totals  36  11  27  17 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
AUTO ITALIA LIVORNO. 441 100 120 - 13 10  4
LANCERS BC.......... 000 222 000 -  6  9  9
-------------------------------------------
E - LA ROSA G 2; PENA 2; DEGL'INNOCE; PECORARO; GLIELMI; CIAPPI; MARGHERI 3; PISTOL 2. DP - LAN 1. LOB - LIV2 13; LAN 8. 2B - MANDOLFO; PIACENTINI; DEGL'INNOCE; GLIELMI; CIAPPI. HBP - PENA; GERI. SH - DAINA An; VANNUZZI. SF - LA ROSA G; CIAPPI. SB - LA ROSA G; RAZZAUTI. CS - RAZZAUTI.

AUTO ITALIA LIVORNO   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PIACENTINI Matteo W  5.0  20  24 
GENTINI Federico S  4.0  16  17 
  
LANCERS BC   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BARATELLA Simone L  2.0  13  17 
VANNUZZI Matteo   5.0  19  25 
CIAPPI Daniele   1.0 
NOCENTINI Francesco   0.0 
GRACEFFA   1.0 

Win - PIACENTINI. Loss - BARATELLA. Save - GENTINI . WP - BARATELLA. HBP - by PIACENTINI (GERI); by VANNUZZI (PENA). PB - RAZZAUTI; BECATTINI.

Umpires - HP: GERMANO Alberto
Start: 15:30 Time: 4:00 Attendance:
Game notes: Scorekeeper: PASQUALE Sacha
PIACENTINI faced 1 batter in the 6th.
VANNUZZI faced 1 batter in the 8th.
NOCENTINI faced 1 batter in the 9th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
AUTO ITALIA LIVORNO 13, LANCERS BC 6
Apr 01, 2013 at Lastra a Signa (Porto di Mezzo)

AUTO ITALIA LIVORNO starters: 48/2b DAINA An; 88/rf MANDOLFO; 37/1b LA ROSA G; 9/3b COLUCCINI; 27/cf GENTINI; 5/ss PENA; 44/lf DAINA; 99/p PIACENTINI; 34/c RAZZAUTI;

LANCERS BC starters: 58/ss DEGL'INNOCE; 10/3b PECORARO; 33/dh NERBINI; 0/lf GLIELMI; 0/rf CIAPPI; 6/cf GERI; 7/1b ALBANO; 11/c MARGHERI; 23/2b PISTOL; 22/p BARATELLA;

AUTO ITALIA LIVORNO 1st - DAINA An grounded out to ss. MANDOLFO walked. LA ROSA G singled to left field; MANDOLFO advanced to third. LA ROSA G stole second; MANDOLFO scored on a throwing error by c. COLUCCINI singled to right field; LA ROSA G advanced to third. GENTINI singled to left field, RBI; COLUCCINI advanced to second; LA ROSA G scored. PENA reached on a dropped fly by rf; GENTINI advanced to second; COLUCCINI advanced to third. DAINA reached on a fielder's choice; PENA advanced to second on a fielder's choice; GENTINI advanced to third on a fielder's choice; COLUCCINI out at home p to c. PIACENTINI doubled to center field, 2 RBI; DAINA advanced to third; PENA scored, unearned; GENTINI scored, unearned. RAZZAUTI grounded out to ss. 4 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

LANCERS BC 1st - DEGL'INNOCE struck out. PECORARO struck out. NERBINI struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AUTO ITALIA LIVORNO 2nd - DAINA An reached on a throwing error by 3b. DAINA An advanced to second on a wild pitch, advanced to third on a throwing error by c. MANDOLFO walked. LA ROSA G flied out to 2b. COLUCCINI walked; MANDOLFO advanced to second. GENTINI walked, RBI; COLUCCINI advanced to second; MANDOLFO advanced to third; DAINA An scored, unearned. PENA grounded out to 3b, RBI; GENTINI advanced to second; COLUCCINI advanced to third; MANDOLFO scored, unearned. DAINA reached on a fielding error by 2b; GENTINI scored on the error, unearned; COLUCCINI scored on the error, unearned. PIACENTINI grounded out to 2b. 4 runs, 0 hits, 3 errors, 1 LOB.

LANCERS BC 2nd - GLIELMI struck out. CIAPPI singled to left field. GERI reached on a fielder's choice; CIAPPI out at second rf to 2b. ALBANO grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

AUTO ITALIA LIVORNO 3rd - VANNUZZI to p for NERBINI. BARATELLA to 1b for ALBANO. / for BARATELLA. RAZZAUTI grounded out to ss. DAINA An walked. MANDOLFO doubled to left field; DAINA An advanced to third. LA ROSA G flied out to cf, SF, RBI; MANDOLFO advanced to third; DAINA An scored. COLUCCINI grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

LANCERS BC 3rd - MARGHERI fouled out to p. PISTOL struck out. DEGL'INNOCE singled to left field. DEGL'INNOCE out at first p to 1b, picked off. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

AUTO ITALIA LIVORNO 4th - GENTINI walked. PENA singled to center field; GENTINI advanced to third. DAINA grounded out to 2b, RBI; PENA advanced to second; GENTINI scored. PIACENTINI struck out. RAZZAUTI grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

LANCERS BC 4th - PECORARO grounded out to 3b. VANNUZZI grounded out to 1b unassisted. GLIELMI doubled to right field. CIAPPI doubled to left field, RBI; GLIELMI scored. CIAPPI advanced to third on a passed ball. GERI reached on a fielding error by ss; CIAPPI scored on the error, unearned. BARATELLA reached on a fielding error by 1b; GERI advanced to second on the error. MARGHERI struck out. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

AUTO ITALIA LIVORNO 5th - DAINA An grounded out to p. MANDOLFO reached on a fielding error by 2b. LA ROSA G flied out to rf. COLUCCINI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

LANCERS BC 5th - PISTOL singled to left field. DEGL'INNOCE doubled to center field; PISTOL advanced to third. PECORARO singled to center field, RBI; DEGL'INNOCE advanced to third; PISTOL scored. VANNUZZI grounded out to p, SAC; PECORARO advanced to second. GLIELMI walked. CIAPPI flied out to cf, SF, RBI; DEGL'INNOCE scored. PECORARO out at third p to 3b, picked off. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

AUTO ITALIA LIVORNO 6th - GENTINI reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error. PENA reached on a fielding error by c. DAINA flied into double play ss unassisted; GENTINI out on the play. PIACENTINI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

LANCERS BC 6th - GERI hit by pitch. GENTINI to p. PIACENTINI to cf. BARATELLA walked; GERI advanced to second. MARGHERI singled to third base; BARATELLA advanced to second; GERI advanced to third. PISTOL flied out to 1b. DEGL'INNOCE reached on a fielding error by 1b, RBI; MARGHERI advanced to second; BARATELLA advanced to third, scored on the error, unearned; GERI scored. PECORARO flied out to 3b. VANNUZZI struck out. 2 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

AUTO ITALIA LIVORNO 7th - RAZZAUTI reached on a fielding error by ss. DAINA An grounded out to p, SAC; RAZZAUTI advanced to second. RAZZAUTI stole third. MANDOLFO grounded out to 2b, RBI; RAZZAUTI scored, unearned. LA ROSA G singled to left field. COLUCCINI walked; LA ROSA G advanced to second. GENTINI flied out to rf. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

LANCERS BC 7th - GLIELMI reached on a throwing error by ss. CIAPPI struck out. GERI struck out. BARATELLA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

AUTO ITALIA LIVORNO 8th - PENA hit by pitch. ROMEI to rf for VANNUZZI. CIAPPI to p. DAINA singled to third base; PENA advanced to second. PIACENTINI grounded out to p; DAINA advanced to second; PENA advanced to third. RAZZAUTI singled to left field, 2 RBI; DAINA scored; PENA scored. RAZZAUTI out at second p to 1b to 2b, caught stealing. DAINA An walked. MANDOLFO walked; DAINA An advanced to second. LA ROSA G flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

LANCERS BC 8th - MARGHERI grounded out to ss. PISTOL struck out. DEGL'INNOCE singled to third base. PECORARO reached on a fielder's choice; DEGL'INNOCE out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

AUTO ITALIA LIVORNO 9th - NOCENTINI to p for CIAPPI. COLUCCINI singled to center field. ROMEI to cf. GRACEFFA to p for NOCENTINI. LAPINI to rf for GERI. BECATTINI to c for MARGHERI. GENTINI walked; COLUCCINI advanced to second. COLUCCINI advanced to third on a passed ball. PENA fouled out to 3b; GENTINI advanced to second. GERMANO An pinch hit for DAINA. GERMANO An reached on a fielder's choice; GENTINI advanced to third on a fielder's choice; COLUCCINI out at home p to c. PIACENTINI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

LANCERS BC 9th - GERMANO An to lf. ROMEI grounded out to 1b unassisted. GLIELMI grounded out to ss. GRACEFFA struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori