Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

MASSA CARRARA SSD vs LANCERS BC (May 05, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
LANCERS BC 20, MASSA CARRARA SSD 5
May 05, 2013 at Lastra a Signa (Porto di Mezzo)

MASSA CARRARA SSD   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
REYES Johan ss/p 
SALVADORI David c 
MENCHETTI Stefano 2b 
GARRIDO Davide 1b 
REYES Johendry cf 
   GONZALES Ronald ss 
GRAZZINI Ettore lf 
   MADAFARI Tommaso lf 
MANFREDI Luca 3b/cf 
MADRIGNANI Diego rf 
PROSCIA Andrea dh 
   BUFFA lessndro 3b 
RIZZO Francesco p 
   SPERONI Luca p 
Totals  33  11  18 
  
LANCERS BC   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
NARDI Simone ss 
NERBINI Gabriele dh 
GLIELMI Gianluca lf/cf 
BARATELLA Simone 1b  10 
CIAPPI Daniele rf 
GERI Simone cf 
   ROMEI Marco lf 
DEGL'INNOCENTI Giaco 2b 
PECORARO Alessio 3b 
   ALBANO Silvano 3b 
GENTILINI Paolo c 
VANNUZZI Matteo p 
   NOCENTINI Francesco p 
Totals  30  20  13  18  12  21  10 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
MASSA CARRARA SSD... 100 400 0 -  5 11  5
LANCERS BC.......... 262 640 X - 20 13  3
-----------------------------------------
E - REYES; GONZALES; GRAZZINI; MANFREDI; RIZZO; PECORARO 2; ALBANO. DP - MAS 1; LAN 1. LOB - MAS 8; LAN 8. 2B - SALVADORI; NARDI; CIAPPI 2. 3B - CIAPPI. HBP - BARATELLA. SF - GLIELMI 2; GENTILINI. SB - REYES J; MENCHETTI; GARRIDO; NARDI 2; NERBINI 2; GERI; DEGL'INNOCE; PECORARO; GENTILINI.

MASSA CARRARA SSD   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
RIZZO Francesco L  2.1  10  10  19 
SPERONI Luca   1.0 
REYES Johan   2.2  13  18 
  
LANCERS BC   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VANNUZZI Matteo W  6.0  11  30  31 
NOCENTINI Francesco   1.0 

Win - VANNUZZI. Loss - RIZZO. Save - None. WP - REYES J; RIZZO. HBP - by REYES J (BARATELLA). PB - SALVADORI 2.

Umpires - HP: GERMANO Alberto
Start: 15:30 Time: 3:00 Attendance:
Game notes: Scorekeeper: PASQUALE Sacha

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
LANCERS BC 20, MASSA CARRARA SSD 5
May 05, 2013 at Lastra a Signa (Porto di Mezzo)

MASSA CARRARA SSD starters: 17/ss REYES J; 4/c SALVADORI; 18/2b MENCHETTI; 23/1b GARRIDO; 10/cf REYES; 62/lf GRAZZINI; 7/3b MANFREDI; 59/rf MADRIGNANI; 9/dh PROSCIA; 11/p RIZZO;

LANCERS BC starters: 1/ss NARDI; 33/dh NERBINI; 19/lf GLIELMI; 22/1b BARATELLA; 13/rf CIAPPI; 6/cf GERI; 58/2b DEGL'INNOCE; 10/3b PECORARO; 34/c GENTILINI; 44/p VANNUZZI;

MASSA CARRARA SSD 1st - REYES J singled to left field. SALVADORI flied out to 1b. MENCHETTI singled to center field; REYES J advanced to second. GARRIDO flied out to rf; REYES J advanced to third. MENCHETTI stole second; REYES J stole home. REYES singled to center field; MENCHETTI advanced to third, out at home cf to c. 1 run, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

LANCERS BC 1st - NARDI walked. NERBINI walked; NARDI advanced to second. NARDI stole third. NERBINI advanced to second on a passed ball. GLIELMI grounded out to ss, RBI; NERBINI advanced to third; NARDI scored. BARATELLA singled to center field, RBI; NERBINI scored, unearned. CIAPPI grounded into double play 3b to 2b to 1b; BARATELLA out on the play. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

MASSA CARRARA SSD 2nd - GRAZZINI flied out to ss. MANFREDI struck out. MADRIGNANI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

LANCERS BC 2nd - GERI walked. DEGL'INNOCE walked; GERI advanced to second. GERI advanced to third on a wild pitch. DEGL'INNOCE stole second. PECORARO walked. GENTILINI reached on a fielder's choice, RBI; PECORARO advanced to second on a fielder's choice, advanced to third on the error; DEGL'INNOCE advanced to third on a fielder's choice, scored on the error; GERI scored on a throwing error by p, unearned. GENTILINI stole second. NARDI walked. NERBINI reached on a fielding error by 3b, RBI; NARDI advanced to second; GENTILINI advanced to third; PECORARO scored. GLIELMI flied out to cf, SF, RBI; GENTILINI scored, unearned. BARATELLA flied out to lf. NERBINI stole second; NARDI stole third. CIAPPI tripled to right field, 2 RBI; NERBINI scored, unearned; NARDI scored, unearned. GERI grounded out to ss. 6 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

MASSA CARRARA SSD 3rd - PROSCIA grounded out to 3b. REYES J grounded out to 3b. SALVADORI doubled to right field. MENCHETTI flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

LANCERS BC 3rd - DEGL'INNOCE walked. PECORARO singled to center field; DEGL'INNOCE advanced to second, advanced to third on an error by cf. PECORARO stole second. GENTILINI flied out to cf, SF, RBI; DEGL'INNOCE scored. NARDI doubled to left field, RBI; PECORARO scored. SPERONI to p for RIZZO. NERBINI flied out to 2b. GLIELMI grounded out to 3b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

MASSA CARRARA SSD 4th - GARRIDO singled to shortstop. GARRIDO stole second. REYES struck out. GRAZZINI reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error; GARRIDO advanced to third, scored on the error. MANFREDI singled to second base; GRAZZINI advanced to third. MADRIGNANI reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error, RBI; MANFREDI advanced to second, scored on the error, unearned; GRAZZINI scored, unearned. PROSCIA singled to shortstop, RBI; MADRIGNANI scored, unearned. REYES J walked; PROSCIA advanced to second. SALVADORI singled to shortstop; REYES J advanced to second; PROSCIA advanced to third. MENCHETTI grounded into double play 3b to 1b; REYES J out on the play. 4 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

LANCERS BC 4th - BARATELLA singled to center field. CIAPPI doubled to left field, RBI; BARATELLA scored. GERI singled to left field; CIAPPI advanced to third, scored on an error by lf. DEGL'INNOCE walked; GERI advanced to second. PECORARO reached on a fielder's choice; DEGL'INNOCE out at second 2b to ss; GERI advanced to third. GENTILINI singled to left field, RBI; PECORARO advanced to second; GERI scored. NARDI walked; GENTILINI advanced to second; PECORARO advanced to third. REYES J to p. GONZALES to ss for REYES. MANFREDI to cf. BUFFA to 3b for PROSCIA. / for SPERONI. NERBINI singled to left field, 2 RBI; NARDI advanced to third; GENTILINI scored; PECORARO scored. NERBINI stole second. GLIELMI grounded out to 2b, RBI; NERBINI advanced to third; NARDI scored. BARATELLA struck out to catcher. 6 runs, 5 hits, 1 error, 1 LOB.

MASSA CARRARA SSD 5th - ALBANO to 3b for PECORARO. GARRIDO struck out. GONZALES singled to center field. GRAZZINI reached on a throwing error by 3b; GONZALES advanced to second. MANFREDI reached on a fielder's choice; GRAZZINI out at second 1b to ss; GONZALES advanced to third. MADRIGNANI fouled out to c. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

LANCERS BC 5th - CIAPPI doubled to center field. GERI singled to center field, RBI; CIAPPI scored. GERI stole second. DEGL'INNOCE walked. ALBANO reached on a fielder's choice; DEGL'INNOCE advanced to second on a fielder's choice; GERI out at third 3b unassisted. DEGL'INNOCE advanced to third on a wild pitch. GENTILINI reached on a fielding error by ss, RBI; ALBANO advanced to second, advanced to third on the error; DEGL'INNOCE scored. GENTILINI advanced to second on a passed ball. NARDI walked. NERBINI singled to right field, RBI; NARDI advanced to second; GENTILINI advanced to third; ALBANO scored. GLIELMI flied out to cf, SF, RBI; GENTILINI scored, unearned. BARATELLA hit by pitch; NERBINI advanced to second; NARDI advanced to third. CIAPPI reached on a fielder's choice; BARATELLA out at second ss to 2b. 4 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.

MASSA CARRARA SSD 6th - GLIELMI to cf. ROMEI to lf for GERI. BUFFA grounded out to 3b. REYES J singled to left field. SALVADORI singled to left field; REYES J advanced to second. MENCHETTI grounded out to p; SALVADORI advanced to second; REYES J advanced to third. GARRIDO grounded out to p. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

LANCERS BC 6th - MADAFARI to lf for GRAZZINI. ROMEI grounded out to 1b unassisted. DEGL'INNOCE grounded out to 3b. ALBANO singled to left field. GENTILINI walked; ALBANO advanced to second. NARDI flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

MASSA CARRARA SSD 7th - NOCENTINI to p for VANNUZZI. GONZALES struck out. MADAFARI grounded out to 2b. MANFREDI fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori