Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

LIBERTAS PERUGIA vs ASD MAREMMA BAS (Apr 21, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
ASD MAREMMA BAS 16, LIBERTAS PERUGIA 5
Apr 21, 2013 at Grosseto (Jannella)

LIBERTAS PERUGIA   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
BONINI Diego lf/cf 
TICCHIONI Lorenzo ss/p 
PETTINELLI Riccardo cf/ss 
ALVAREZ Gil 2b/3b 
MARSILI Daniel 1b/p 
BACCHIORRI Mirko p 
   LA ROSA Marco p/lf 
ROMIZI Bernardo c 
MARTINEZ Jesus rf 
   SILVIOLI Matteo ph/2b 
BRIZI Andrea 3b/rf 
Totals  31  11  18 
  
ASD MAREMMA BAS   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
CASELLI Massimo 2b 
TAVIANI Francesco cf 
DI VITTORIO Maurizio ss 
MAGGIO Matteo p/1b 
PIERI Marco 1b/rf 
RIGHESCHI Luca c 
LETTERI Lorenzo lf 
   LANFORTI Alessio lf 
TOTICCHI Massimilian rf 
   VECCHIARELI Stefano ph/p 
LO CASTO Massimo 3b 
   CIPRIANI Federico ph/3b 
Totals  31  16  14  13  21  11 

Score by Innings                     R  H  E
--------------------------------------------
LIBERTAS PERUGIA.... 000 021    2 -  5 11  4
ASD MAREMMA BAS..... 002 04(10) X - 16 14  1
--------------------------------------------
E - PETTINELLI; ALVAREZ; MARTINEZ; BRIZI; LO CASTO. DP - PER 1. LOB - PER 8; MAE 11. 2B - PETTINELLI; ALVAREZ 2; BACCHIORRI; DI VITTORIO; CIPRIANI. 3B - BRIZI. HBP - BONINI; DI VITTORIO; PIERI 2; VECCHIARELLI. SF - TOTICCHI. SB - TAVIANI. CS - BACCHIORRI; ROMIZI; TAVIANI.

LIBERTAS PERUGIA   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BACCHIORRI Mirko L  5.0  20  29 
LA ROSA Marco   0.0 
TICCHIONI Lorenzo   0.2  11 
MARSILI Daniel   0.1 
  
ASD MAREMMA BAS   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MAGGIO Matteo W  6.0  25  28 
VECCHIARELI Stefano   1.0 

Win - MAGGIO. Loss - BACCHIORRI. Save - None. WP - VECCHIARELLI. HBP - by MAGGIO (BONINI); by BACCHIORRI (PIERI); by LA ROSA (PIERI); by TICCHIONI (DI VITTORIO); by TICCHIONI (VECCHIARELLI). PB - ROMIZI.

Umpires - HP: MALENTACCHI Mauro 1B: GUAZZINI Ildo
Start: 15:30 Time: 2:30 Attendance: 30
Game notes: Scorekeepers: DEL BOTTEGONE Anna, MIELE Claudio VM: HERNANDEZ VENTO Jose' Antonio - HM: DI VITTORIO Roberto VC: LA ROSA Marco, BELILLI Giovanni HC: FANARA Angelo, CORRIDORI Maurizio, RIGHESCHI Maurizio
LA ROSA faced 4 batters in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
ASD MAREMMA BAS 16, LIBERTAS PERUGIA 5
Apr 21, 2013 at Grosseto (Jannella)

LIBERTAS PERUGIA starters: 53/lf BONINI; 55/ss TICCHIONI; 4/cf PETTINELLI; 58/2b ALVAREZ; 21/1b MARSILI; 29/p BACCHIORRI; 81/c ROMIZI; 26/rf MARTINEZ; 33/3b BRIZI;

ASD MAREMMA BAS starters: 7/2b CASELLI; 20/cf TAVIANI; 18/ss DI VITTORIO; 3/p MAGGIO; 96/1b PIERI; 89/c RIGHESCHI; 0/lf LETTERI; 31/rf TOTICCHI; 29/3b LO CASTO;

LIBERTAS PERUGIA 1st - BONINI walked. TICCHIONI grounded out to p, bunt; BONINI advanced to second. PETTINELLI struck out looking. ALVAREZ struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD MAREMMA BAS 1st - CASELLI walked. CASELLI advanced to second on a passed ball. TAVIANI walked. DI VITTORIO grounded into double play 2b to ss to 1b; TAVIANI out on the play; CASELLI advanced to third. MAGGIO flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 2nd - MARSILI struck out swinging to catcher. BACCHIORRI grounded out to 1b unassisted. ROMIZI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD MAREMMA BAS 2nd - PIERI struck out swinging. RIGHESCHI walked. LETTERI flied out to rf. TOTICCHI singled to second base; RIGHESCHI advanced to second. LO CASTO grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 3rd - MARTINEZ grounded out to 1b unassisted. BRIZI singled to left field. BONINI hit by pitch; BRIZI advanced to second. TICCHIONI singled to shortstop; BONINI advanced to second; BRIZI advanced to third. PETTINELLI popped up to ss. ALVAREZ popped up to 1b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD MAREMMA BAS 3rd - CASELLI flied out to rf. TAVIANI singled to center field. DI VITTORIO flied out to cf. TAVIANI stole second. MAGGIO walked. MAGGIO advanced to second on a fielder's choice; TAVIANI advanced to third on a muffed throw by 3b, assist by c, caught stealing. PIERI hit by pitch. RIGHESCHI singled to right field, advanced to second on an error by rf, RBI; PIERI advanced to second, advanced to third on the error; MAGGIO advanced to third, scored on the error, unearned; TAVIANI scored, unearned. LETTERI walked. TOTICCHI flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 3 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 4th - MARSILI flied out to lf. BACCHIORRI doubled to right field. ROMIZI singled to third base. BACCHIORRI out at third c to 3b, caught stealing. MARTINEZ flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD MAREMMA BAS 4th - LO CASTO grounded out to p. CASELLI grounded out to ss. TAVIANI singled to center field. TAVIANI out at first p to 1b, picked off. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 5th - BRIZI grounded out to 3b. BONINI singled to left field. TICCHIONI singled to center field; BONINI advanced to second. PETTINELLI struck out swinging. ALVAREZ doubled to left center, 2 RBI; TICCHIONI scored; BONINI scored. MARSILI flied out to cf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD MAREMMA BAS 5th - DI VITTORIO doubled down the lf line. MAGGIO singled down the lf line; DI VITTORIO advanced to third. PIERI singled through the left side, RBI; MAGGIO advanced to second; DI VITTORIO scored. RIGHESCHI walked; PIERI advanced to second; MAGGIO advanced to third. LETTERI walked, RBI; RIGHESCHI advanced to second; PIERI advanced to third; MAGGIO scored. TOTICCHI flied out to cf, SF, RBI; PIERI scored. LO CASTO flied out to 1b. CASELLI singled to right field, advanced to second on the throw, RBI; LETTERI advanced to third; RIGHESCHI scored. TAVIANI flied out to lf. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 6th - BACCHIORRI lined out to ss. ROMIZI reached on a throwing error by 3b. ROMIZI out at second c to ss, caught stealing. SILVIOLI pinch hit for MARTINEZ. SILVIOLI walked. BRIZI tripled to left center, RBI; SILVIOLI scored. BONINI fouled out to 3b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD MAREMMA BAS 6th - ALVAREZ to 3b. LA ROSA to p for BACCHIORRI. SILVIOLI to 2b. BRIZI to rf. DI VITTORIO singled to left field. MAGGIO singled to left field; DI VITTORIO advanced to second. PIERI hit by pitch; MAGGIO advanced to second; DI VITTORIO advanced to third. RIGHESCHI walked, RBI; PIERI advanced to second; MAGGIO advanced to third; DI VITTORIO scored. BONINI to cf. TICCHIONI to p. PETTINELLI to ss. LA ROSA to lf. LETTERI singled to center field, RBI; RIGHESCHI advanced to second; PIERI advanced to third; MAGGIO scored. VECCHIARELLI pinch hit for TOTICCHI. VECCHIARELLI infield fly to 2b, RBI; LETTERI advanced to second; RIGHESCHI advanced to third; PIERI scored. CIPRIANI pinch hit for LO CASTO. CIPRIANI doubled to left center, 2 RBI; LETTERI scored; RIGHESCHI scored. CASELLI singled to right field; CIPRIANI advanced to third. TAVIANI fouled out to c. DI VITTORIO hit by pitch; CASELLI advanced to second. MAGGIO reached on a fielder's choice, RBI; DI VITTORIO advanced to second on a fielder's choice; CASELLI advanced to third on a muffed throw by 3b, assist by ss; CIPRIANI scored, unearned. PIERI walked, RBI; MAGGIO advanced to second; DI VITTORIO advanced to third; CASELLI scored, unearned. RIGHESCHI singled up the middle, RBI; PIERI advanced to second; MAGGIO advanced to third; DI VITTORIO scored, unearned. LETTERI reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; RIGHESCHI advanced to third on the error; PIERI scored on the error, unearned; MAGGIO scored on the error, unearned. VECCHIARELLI hit by pitch. TICCHIONI to ss. PETTINELLI to 3b. ALVAREZ to 1b. MARSILI to p. CIPRIANI reached on a fielder's choice; VECCHIARELLI out at second ss to 2b. 10 runs, 6 hits, 2 errors, 3 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 7th - MAGGIO to 1b. PIERI to rf. LANFORTI to lf for LETTERI. VECCHIARELLI to p. CIPRIANI to 3b. TICCHIONI flied out to rf. PETTINELLI doubled to left field. ALVAREZ doubled to left field, RBI; PETTINELLI scored. ALVAREZ advanced to third on a wild pitch. MARSILI flied out to 1b. LA ROSA singled to right field, RBI; ALVAREZ scored. ROMIZI flied out to ss. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori