Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

GROSSETO BAS vs BANCAETRURIA AREZZO (Apr 21, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
GROSSETO BAS 13, BANCAETRURIA AREZZO 5
Apr 21, 2013 at Arezzo (Comunale)

GROSSETO BAS   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SCALA Federico 2b 
PIVIROTTO Alessandro 3b 
   FALINI Alessandro p 
BRANDI Francesco cf 
CORSINI Niccolo' dh 
ZANOBI Simone 1b 
   GIANNI Matteo ph/1b 
MALENTACCHI Mirko c 
   TARENTINI Tommaso ph/c 
MORINI Stefano rf 
   BACCETTI Simone pr/rf 
FALINI Simone lf 
MARANO Giacomo ss 
PICCINI Jacopo p/ph 
Totals  40  13  11  12  27  14 
  
BANCAETRURIA AREZZO   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
ARAUJO Jose' Gustavo cf 
   PAUL 3b 
FOIS Alessandro c/2b 
DONATI Francesco ss 
MARINELLI Claudio p/1b 
   BALDINI Federico ph 
MAZZOLI Simone 1b/lf 
   BURGOS Willy lf 
SHEJI Roland 3b/c 
MARASHI Klisman rf 
   ONEL Manuel rf 
DONATELLI Francesco lf 
   CIABATTI Michele p 
   GAGGIO Leo p 
ZAYAS Mochado Osyel 2b 
   CHRISTOPHER cf 
Totals  37  10  27  11 

Score by Innings                       R  H  E
----------------------------------------------
GROSSETO BAS........ 2(10)0 010 000 - 13  8  2
BANCAETRURIA AREZZO. 20   1 100 100 -  5 10  5
----------------------------------------------
E - BRANDI; MORINI; FOIS; DONATI F; SHEJI 3. DP - ROS 1. LOB - ROS 14; ARZ2 11. 2B - MALENTACCHI. 3B - SCALA 2; ZANOBI; ARAUJO. HBP - BRANDI; MORINI. SF - MAZZOLI. SB - SCALA; PIVIROTTO A; ZANOBI; MORINI; MARANO 2; FOIS; DONATI F 2.

GROSSETO BAS   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PICCINI Jacopo W  6.0  27  28 
FALINI Alessandro S  3.0  10  15 
  
BANCAETRURIA AREZZO   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MARINELLI Claudio L  3.0  12  19  23 
CIABATTI Michele   4.0  14  19 
GAGGIO Leo   2.0  12 

Win - PICCINI. Loss - MARINELLI. Save - FALINI A . WP - FALINI A; CIABATTI; GAGGIO 2. HBP - by MARINELLI (MORINI); by MARINELLI (BRANDI).

Umpires - HP: SANZI Carmine 1B: CAVINI Mario
Start: 15:30 Time: 3:15 Attendance:
Game notes: Scorekeeper: NATTIA Garcia

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
GROSSETO BAS 13, BANCAETRURIA AREZZO 5
Apr 21, 2013 at Arezzo (Comunale)

GROSSETO BAS starters: 40/2b SCALA; 52/3b PIVIROTTO A; 29/cf BRANDI; 26/dh CORSINI; 41/1b ZANOBI; 50/c MALENTACCHI; 59/rf MORINI; 38/lf FALINI; 32/ss MARANO; 54/p PICCINI;

BANCAETRURIA AREZZO starters: 70/cf ARAUJO; 66/c FOIS; 20/ss DONATI F; 8/p MARINELLI; 27/1b MAZZOLI; 82/3b SHEJI; 12/rf MARASHI; 7/lf DONATELLI; 11/2b ZAYAS;

GROSSETO BAS 1st - SCALA tripled to left field. PIVIROTTO A grounded out to ss, RBI; SCALA scored. BRANDI reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. CORSINI grounded out to ss; BRANDI advanced to third. ZANOBI tripled to center field, RBI; BRANDI scored, unearned. MALENTACCHI grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 1st - ARAUJO tripled to right field. FOIS flied out to ss. DONATI F singled to center field, RBI; ARAUJO scored. DONATI F stole second. MARINELLI grounded out to ss; DONATI F advanced to third. MAZZOLI singled to left field, RBI; DONATI F scored. SHEJI reached on a dropped fly by rf; MAZZOLI advanced to second on the error. MARASHI struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

GROSSETO BAS 2nd - MORINI hit by pitch. FALINI reached on a fielding error by 3b; MORINI advanced to second. MARANO reached on a fielding error by c; FALINI advanced to second, advanced to third on the error; MORINI advanced to third, scored on the error, unearned. MARANO stole second. SCALA reached on a fielding error by 3b, RBI; MARANO no advance; FALINI scored, unearned. SCALA stole second; MARANO stole third. PIVIROTTO A reached on a fielder's choice to catcher, RBI; SCALA advanced to third; MARANO scored, unearned. PIVIROTTO A stole second. BRANDI hit by pitch. CORSINI flied out to p. ZANOBI singled to right field, 2 RBI; BRANDI advanced to third; PIVIROTTO A scored, unearned; SCALA scored, unearned. ZANOBI stole second. MALENTACCHI walked. MORINI walked, RBI; MALENTACCHI advanced to second; ZANOBI advanced to third; BRANDI scored, unearned. FALINI singled to right field, RBI; MORINI advanced to second; MALENTACCHI advanced to third; ZANOBI scored, unearned. MARANO singled to center field, RBI; FALINI advanced to second; MORINI advanced to third, out at home cf to p to 1b; MALENTACCHI scored, unearned. SCALA tripled to center field, 2 RBI; MARANO scored, unearned; FALINI scored, unearned. PIVIROTTO A struck out looking. 10 runs, 4 hits, 3 errors, 1 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 2nd - DONATELLI struck out swinging. ZAYAS struck out looking. ARAUJO flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GROSSETO BAS 3rd - BRANDI grounded out to 3b. CORSINI struck out swinging. ZANOBI popped up to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 3rd - FOIS singled to center field. DONATI F singled to right field; FOIS advanced to second. DONATI F stole second; FOIS stole third. MARINELLI grounded out to p unassisted. MAZZOLI flied out to cf, SF, RBI; FOIS scored. SHEJI flied out to cf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

GROSSETO BAS 4th - MARINELLI to 1b. MAZZOLI to lf. CIABATTI to p for DONATELLI. MALENTACCHI flied out to p. MORINI walked. MORINI stole second. BACCETTI pinch ran for MORINI. FALINI walked. MARANO walked; FALINI advanced to second; BACCETTI advanced to third. SCALA flied out to p. PIVIROTTO A flied out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 4th - BACCETTI to rf. MARASHI singled to center field. CIABATTI reached on a fielder's choice; MARASHI out at second ss to 2b. ZAYAS struck out swinging. ARAUJO singled to center field, advanced to second on an error by cf; CIABATTI advanced to second, advanced to third on the error. FOIS reached on a fielder's choice to catcher, RBI; ARAUJO advanced to third; CIABATTI scored, unearned. DONATI F popped up to p. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

GROSSETO BAS 5th - PAUL to 3b for ARAUJO. FOIS to 2b. SHEJI to c. ONEL to rf for MARASHI. CHRISTOPHER to cf for ZAYAS. BRANDI reached on a throwing error by c. CORSINI struck out swinging. ZANOBI struck out swinging. MALENTACCHI doubled to left field; BRANDI advanced to third. MALENTACCHI advanced to third on a wild pitch; BRANDI scored on a wild pitch, unearned. BACCETTI walked. FALINI walked; BACCETTI advanced to second. MARANO struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 5th - MARINELLI popped up to ss. MAZZOLI struck out swinging. SHEJI singled to left field. ONEL struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

GROSSETO BAS 6th - SCALA struck out looking. PIVIROTTO A popped up to 3b. BRANDI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 6th - CIABATTI grounded out to 2b. CHRISTOPHER grounded out to 2b. PAUL flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GROSSETO BAS 7th - PICCINI pinch hit for CORSINI. / for PICCINI. PICCINI flied out to 3b. GIANNI pinch hit for ZANOBI. GIANNI grounded out to 3b. TARENTINI pinch hit for MALENTACCHI. TARENTINI flied out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 7th - FALINI A to p for PIVIROTTO A. PICCINI to 3b. GIANNI to 1b. TARENTINI to c. FOIS flied out to cf. DONATI F walked. MARINELLI flied out to rf. MAZZOLI walked; DONATI F advanced to second. SHEJI singled to center field; MAZZOLI advanced to second; DONATI F advanced to third. ONEL reached on a fielder's choice, RBI; SHEJI advanced to second on a fielder's choice; MAZZOLI out at third 3b unassisted; DONATI F scored. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

GROSSETO BAS 8th - BURGOS to lf for MAZZOLI. GAGGIO to p for CIABATTI. BACCETTI walked. FALINI walked; BACCETTI advanced to second. FALINI advanced to second on a wild pitch; BACCETTI advanced to third on a wild pitch. MARANO flied out to ss. SCALA flied out to ss. FALINI A walked. BRANDI flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 8th - GAGGIO walked. CHRISTOPHER flied out to cf. PAUL reached on a fielder's choice; GAGGIO out at second cf to 2b. PAUL advanced to second on a wild pitch. FOIS popped up to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

GROSSETO BAS 9th - PICCINI walked. GIANNI struck out swinging. TARENTINI singled to right field; PICCINI advanced to second. TARENTINI advanced to second on a wild pitch; PICCINI advanced to third on a wild pitch. BACCETTI walked. FALINI struck out swinging. MARANO flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 9th - DONATI F walked. BALDINI pinch hit for MARINELLI. BALDINI flied into double play 2b to 1b; DONATI F out on the play. BURGOS walked. SHEJI singled to left field; BURGOS advanced to second. ONEL struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori