Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

MONTERIGGIONI vs ASD MAREMMA BAS (May 05, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
ASD MAREMMA BAS 5, MONTERIGGIONI 1
May 05, 2013 at Grosseto (Jannella)

MONTERIGGIONI   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
GUERRINI Ivan c 
CASTILLEJOS Paul K. 1b  10 
RODRIGUEZ R. Antonio lf 
LISI Edoardo 3b 
MARTINEZ H. Euridis p/ss 
ORRU' Jacopo ss/p 
COSTANZI Matteo cf 
LANGIALONGA Antonell rf 
LALA Davit 2b 
Totals  38  24  14  11 
  
ASD MAREMMA BAS   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
CASELLI Massimo 2b 
TAVIANI Francesco ss 
DI VITTORIO Maurizio dh/rf 
MAGGIO Matteo 1b/p  11 
PIERI Marco lf/1b 
RIGHESCHI Luca c 
VECCHIARELI Stefano rf/lf 
LO CASTO Massimo 3b 
LANFORTI Alessio cf 
CIPRIANI Federico p 
Totals  33  27  14  13 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
MONTERIGGIONI....... 100 000 000 -  1  8  4
ASD MAREMMA BAS..... 000 100 31X -  5  9  4
-------------------------------------------
E - GUERRINI 2; CASTILLEJOS; ORRU'; CASELLI; TAVIANI; RIGHESCHI; LO CASTO. DP - MAE 1. LOB - MOR 11; MAE 13. 2B - CASTILLEJOS; MAGGIO 2. 3B - DI VITTORIO. HBP - ORRU'; CASELLI. SF - PIERI. SB - RODRIGUEZ; TAVIANI; RIGHESCHI; VECCHIARELLI 2; LO CASTO. CS - CASELLI.

MONTERIGGIONI   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MARTINEZ H. Euridis   5.0  18  23 
ORRU' Jacopo L  3.0  15  19 
  
ASD MAREMMA BAS   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CIPRIANI Federico W  7.1  31  32  11 
MAGGIO Matteo S  1.2 

Win - CIPRIANI. Loss - ORRU'. Save - MAGGIO . WP - ORRU'. HBP - by MARTINEZ (CASELLI); by CIPRIANI (ORRU'). BK - MARTINEZ.

Umpires - HP: DE LALLA Guido 1B: FANCELLU Renzo
Start: 15:30 Time: 2:20 Attendance: 30
Game notes: Scorekeepers: DEL BOTTEGONE Anna, RAFFAELLI Marta VM: GRAPPOLINI Franco - HM: DI VITTORIO Roberto VC: RODRIGUEZ R. Antonio, MORANDI ANDREA, GIUSTI Francesco HC: FANARA Angelo, CORRIDORI Maurizio, RIGHESCHI Maurizio

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
ASD MAREMMA BAS 5, MONTERIGGIONI 1
May 05, 2013 at Grosseto (Jannella)

MONTERIGGIONI starters: 16/c GUERRINI; 17/1b CASTILLEJOS; 22/lf RODRIGUEZ; 11/3b LISI; 35/p MARTINEZ; 9/ss ORRU'; 20/cf COSTANZI; 15/rf LANGIALONGA; 10/2b LALA;

ASD MAREMMA BAS starters: 7/2b CASELLI; 20/ss TAVIANI; 18/dh DI VITTORIO; 3/1b MAGGIO; 96/lf PIERI; 89/c RIGHESCHI; 30/rf VECCHIARELLI; 29/3b LO CASTO; 10/cf LANFORTI; 41/p CIPRIANI;

MONTERIGGIONI 1st - GUERRINI reached on a throwing error by c, advanced to third on the error. CASTILLEJOS struck out looking. RODRIGUEZ grounded out to 2b, RBI; GUERRINI scored, unearned. LISI grounded out to 3b. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

ASD MAREMMA BAS 1st - CASELLI grounded out to 2b. TAVIANI grounded out to 2b. DI VITTORIO lined out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MONTERIGGIONI 2nd - MARTINEZ grounded out to ss. ORRU' grounded out to p. COSTANZI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD MAREMMA BAS 2nd - MAGGIO singled to left field, out at second lf to 1b to 2b. PIERI grounded out to 2b. RIGHESCHI walked. VECCHIARELLI singled to left field; RIGHESCHI advanced to second. LO CASTO grounded out to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

MONTERIGGIONI 3rd - LANGIALONGA struck out swinging. LALA flied out to cf. GUERRINI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD MAREMMA BAS 3rd - LANFORTI flied out to lf. CASELLI hit by pitch. CASELLI advanced to second on a balk. TAVIANI struck out swinging. DI VITTORIO singled to shortstop; CASELLI advanced to third. MAGGIO struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

MONTERIGGIONI 4th - CASTILLEJOS doubled to left center. RODRIGUEZ singled down the lf line; CASTILLEJOS advanced to third. LISI reached on a fielder's choice; RODRIGUEZ advanced to second on a fielder's choice; CASTILLEJOS out at home 3b to c. MARTINEZ struck out swinging. ORRU' hit by pitch; LISI advanced to second; RODRIGUEZ advanced to third. COSTANZI grounded out to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD MAREMMA BAS 4th - PIERI grounded out to 2b. RIGHESCHI walked. RIGHESCHI stole second. VECCHIARELLI reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error; RIGHESCHI advanced to third, scored on the error, unearned. LO CASTO grounded out to 3b; VECCHIARELLI advanced to third. LANFORTI grounded out to p. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

MONTERIGGIONI 5th - LANGIALONGA grounded out to ss. LALA reached on a fielding error by ss. GUERRINI flied out to rf. CASTILLEJOS grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD MAREMMA BAS 5th - CASELLI walked. CASELLI out at second c to 2b, caught stealing. TAVIANI walked. DI VITTORIO reached on a fielder's choice; TAVIANI out at second 3b to 2b. MAGGIO doubled down the rf line; DI VITTORIO advanced to third. PIERI grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

MONTERIGGIONI 6th - RODRIGUEZ singled to second base. LISI struck out swinging; RODRIGUEZ stole second. MARTINEZ struck out swinging. ORRU' popped up to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD MAREMMA BAS 6th - MARTINEZ to ss. ORRU' to p. RIGHESCHI struck out swinging. VECCHIARELLI struck out swinging, reached first on a muffed throw by 1b, assist by c. LO CASTO flied out to rf. LANFORTI singled to third base; VECCHIARELLI advanced to second. CASELLI popped up to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

MONTERIGGIONI 7th - COSTANZI singled down the lf line. LANGIALONGA grounded into double play ss to 2b to 1b; COSTANZI out on the play. LALA reached on a fielding error by 2b. GUERRINI grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD MAREMMA BAS 7th - TAVIANI fouled out to c. DI VITTORIO tripled to left field. MAGGIO doubled to left field, RBI; DI VITTORIO scored. PIERI popped up to 2b. RIGHESCHI walked. RIGHESCHI advanced to second on a wild pitch; MAGGIO advanced to third on a wild pitch. VECCHIARELLI singled up the middle, 2 RBI; RIGHESCHI scored; MAGGIO scored. VECCHIARELLI stole second. LO CASTO walked; VECCHIARELLI stole third. LO CASTO stole second. LANFORTI walked. CASELLI flied out to rf. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

MONTERIGGIONI 8th - CASTILLEJOS singled through the right side. RODRIGUEZ struck out swinging. LISI singled to center field; CASTILLEJOS advanced to second. MARTINEZ singled to center field; LISI advanced to second; CASTILLEJOS advanced to third. DI VITTORIO to rf. MAGGIO to p. PIERI to 1b. VECCHIARELLI to lf. / for CIPRIANI. ORRU' struck out looking. COSTANZI out at first 1b to p. 0 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD MAREMMA BAS 8th - TAVIANI singled up the middle. TAVIANI stole second, advanced to third on a throwing error by c. DI VITTORIO reached on a dropped fly by c; TAVIANI no advance. MAGGIO grounded out to 3b; DI VITTORIO advanced to second; TAVIANI no advance. PIERI flied out to lf, SF, RBI; TAVIANI scored, unearned. RIGHESCHI lined out to ss. 1 run, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

MONTERIGGIONI 9th - LANGIALONGA singled to third base. LALA popped up to 2b. GUERRINI reached on a fielder's choice; LANGIALONGA advanced to second on a throwing error by 3b, advanced to third on the error. CASTILLEJOS flied out to lf. RODRIGUEZ grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori