Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

LIBERTAS PERUGIA vs GROSSETO BAS (Jun 16, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
GROSSETO BAS 11, LIBERTAS PERUGIA 9
Jun 16, 2013 at Grosseto (Scarpelli)

LIBERTAS PERUGIA   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
MARTINEZ Jesus lf/p 
TICCHIONI Lorenzo ss 
PETTINELLI Riccardo cf 
ALVAREZ Gil 3b 
LA ROSA Marco 1b/lf 
BACCHIORRI Mirko p/1b 
SILVIOLI Matteo 2b 
COSTANTINI Jacopo c  15 
BRIZI Andrea rf 
   VENTURA Lorenzo lf/rf 
   DE LA HOZ ph 
Totals  34  10  24 
  
GROSSETO BAS   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
MARANO Giacomo ss 
SCALA Federico 2b 
RAMIREZ 3b 
MALENTACCHI Mirko c  10 
GIANNI Matteo 1b 
FALINI Simone cf 
   PICCINI Jacopo p 
TARENTINI Tommaso rf/lf 
BACCETTI Simone lf/cf 
CORSINI Niccolo' dh/rf 
   VELTRONI Gregorio rf 
PANCELLINI p 
Totals  31  11  11  16  27  13 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
LIBERTAS PERUGIA.... 003 030 300 -  9 10  2
GROSSETO BAS........ 050 012 03X - 11  8  3
-------------------------------------------
E - TICCHIONI; BACCHIORRI; MARANO; SCALA; RAMIREZ. DP - ROS 1. LOB - PER 3; ROS 7. 2B - ALVAREZ; MALENTACCHI. 3B - PETTINELLI. SB - MARTINEZ; PETTINELLI; SCALA 3; RAMIREZ 4; PICCINI; BACCETTI. CS - ALVAREZ; LA ROSA; SILVIOLI 2; FALINI; PICCINI 2.

LIBERTAS PERUGIA   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BACCHIORRI Mirko L  4.0  17  24 
MARTINEZ Jesus   4.0  14  18 
  
GROSSETO BAS   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PANCELLINI   4.1  16  19 
PICCINI Jacopo W  4.2  18  20 

Win - PICCINI. Loss - BACCHIORRI. Save - None. WP - MARTINEZ 2; BACCHIORRI. PB - COSTANTINI; MALENTACCHI.

Umpires - HP: DE LALLA Guido
Start: 15:30 Time: 3:30 Attendance:
Game notes: Scorekeepwrs: FALINI Rossana, PICCINI Luigi VM: HERNANDEZ VENTO Jose' - HM: PICCINI Jacopo VC: LA ROSA Marco, BEZILLI Giovanni

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
GROSSETO BAS 11, LIBERTAS PERUGIA 9
Jun 16, 2013 at Grosseto (Scarpelli)

LIBERTAS PERUGIA starters: 26/lf MARTINEZ; 55/ss TICCHIONI; 4/cf PETTINELLI; 58/3b ALVAREZ; 56/1b LA ROSA; 29/p BACCHIORRI; 50/2b SILVIOLI; 0/c COSTANTINI; 33/rf BRIZI;

GROSSETO BAS starters: 32/ss MARANO; 40/2b SCALA; 0/3b RAMIREZ; 50/c MALENTACCHI; 45/1b GIANNI; 38/cf FALINI; 43/rf TARENTINI; 30/lf BACCETTI; 26/dh CORSINI; 0/p PANCELLINI;

LIBERTAS PERUGIA 1st - MARTINEZ singled to center field. MARTINEZ stole second. TICCHIONI struck out swinging. MARTINEZ advanced to third on a passed ball. PETTINELLI walked. PETTINELLI stole second. ALVAREZ struck out looking. LA ROSA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

GROSSETO BAS 1st - MARANO struck out swinging. SCALA walked. SCALA stole second. RAMIREZ singled to second base; SCALA advanced to third. MALENTACCHI struck out swinging. GIANNI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 2nd - BACCHIORRI flied out to lf. SILVIOLI struck out looking. COSTANTINI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GROSSETO BAS 2nd - FALINI walked. FALINI advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. TARENTINI struck out swinging. BACCETTI walked. BACCETTI stole second. CORSINI walked. MARANO walked, RBI; CORSINI advanced to second; BACCETTI advanced to third; FALINI scored. SCALA struck out swinging. MARANO advanced to second on a wild pitch; CORSINI advanced to third on a wild pitch; BACCETTI scored on a wild pitch. RAMIREZ singled to left field, 2 RBI; MARANO scored; CORSINI scored. RAMIREZ stole second. MALENTACCHI doubled to left field, RBI; RAMIREZ scored. MARTINEZ to p. LA ROSA to lf. BACCHIORRI to 1b. GIANNI struck out swinging. 5 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 3rd - BRIZI grounded out to p. MARTINEZ flied out to 2b. TICCHIONI singled to right field. PETTINELLI walked; TICCHIONI advanced to second. ALVAREZ doubled to left field, RBI; PETTINELLI advanced to third; TICCHIONI scored. LA ROSA singled to center field, advanced to second on the throw, out at second c to ss, 2 RBI; ALVAREZ scored; PETTINELLI scored. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

GROSSETO BAS 3rd - FALINI walked. FALINI out at second c to 2b, caught stealing. TARENTINI struck out swinging. BACCETTI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 4th - PANCELLINI to p for FALINI. TARENTINI to lf. BACCETTI to cf. CORSINI to rf. / for PANCELLINI. BACCHIORRI grounded out to ss. SILVIOLI singled to center field. SILVIOLI out at second c to ss, caught stealing. COSTANTINI grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

GROSSETO BAS 4th - CORSINI fouled out to 3b. MARANO struck out looking. SCALA struck out swinging, reached first on a passed ball. SCALA stole second. SCALA advanced to third on a wild pitch. RAMIREZ struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 5th - BRIZI struck out swinging. MARTINEZ walked. PICCINI to p for PANCELLINI. TICCHIONI reached on a throwing error by 2b; MARTINEZ advanced to second. PETTINELLI tripled to center field, 2 RBI; TICCHIONI scored, unearned; MARTINEZ scored. ALVAREZ struck out swinging. LA ROSA reached on a fielding error by ss; PETTINELLI scored on the error, unearned. LA ROSA out at second c to 2b, caught stealing. 3 runs, 1 hit, 2 errors, 0 LOB.

GROSSETO BAS 5th - LA ROSA to rf. VENTURA to lf for BRIZI. MALENTACCHI reached on a dropped fly by ss. GIANNI grounded out to 2b; MALENTACCHI advanced to second. PICCINI singled to right center; MALENTACCHI advanced to third. PICCINI stole second. TARENTINI struck out swinging. PICCINI advanced to third on a wild pitch; MALENTACCHI scored on a wild pitch, unearned. PICCINI out at home p unassisted, caught stealing. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 6th - VELTRONI to rf for CORSINI. BACCHIORRI grounded out to 2b. SILVIOLI struck out looking. COSTANTINI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

GROSSETO BAS 6th - BACCETTI walked. VELTRONI reached on a fielder's choice; BACCETTI out at second ss to 2b. MARANO walked; VELTRONI advanced to second. SCALA reached on a fielder's choice; MARANO advanced to second on a fielder's choice; VELTRONI out at third ss to 3b. RAMIREZ singled to center field, RBI; SCALA advanced to third; MARANO scored. RAMIREZ stole second. MALENTACCHI walked. MARTINEZ to lf. LA ROSA to 1b. BACCHIORRI to p. VENTURA to rf. GIANNI walked, RBI; MALENTACCHI advanced to second; RAMIREZ advanced to third; SCALA scored. PICCINI struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 7th - VENTURA struck out swinging. MARTINEZ singled to right center. TICCHIONI singled to right center; MARTINEZ advanced to second. PETTINELLI walked; TICCHIONI advanced to second; MARTINEZ advanced to third. ALVAREZ singled to left field, advanced to second on the throw, 3 RBI; PETTINELLI scored; TICCHIONI scored; MARTINEZ scored. LA ROSA flied out to 2b. ALVAREZ out at third c to 3b, caught stealing. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

GROSSETO BAS 7th - TARENTINI struck out looking. BACCETTI flied out to cf. VELTRONI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 8th - BACCHIORRI fouled out to c. SILVIOLI singled to pitcher, bunt. COSTANTINI flied out to 1b. SILVIOLI out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

GROSSETO BAS 8th - MARANO walked. SCALA singled to third base, bunt; MARANO advanced to second. RAMIREZ singled to right field, RBI; SCALA advanced to third; MARANO scored. RAMIREZ stole second. RAMIREZ stole third; SCALA stole home. MALENTACCHI struck out swinging. GIANNI singled to right field, RBI; RAMIREZ scored. PICCINI reached on a fielder's choice; GIANNI out at second p to 2b. PICCINI out at second c to 1b to ss to p, caught stealing. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 9th - DE LA HOZ pinch hit for VENTURA. DE LA HOZ struck out looking. MARTINEZ walked. TICCHIONI reached on a throwing error by 3b; MARTINEZ advanced to second. PETTINELLI grounded into double play p to ss to 1b; TICCHIONI out on the play. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori