Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

MONTERIGGIONI vs LIBERTAS PERUGIA (Jun 23, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
LIBERTAS PERUGIA 13, MONTERIGGIONI 3
Jun 23, 2013 at Perugia (Pian di Massiano)

MONTERIGGIONI   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
LALA Davit cf/2b 
CASTILLEJOS Paul K. 1b 
MARTINEZ H. Euridis p/ss 
RODRIGUEZ R. Antonio lf/3b 
LISI Edoardo 3b/p 
ORRU' Jacopo ss/lf 
LANGIALONGA Antonell rf 
   RAMIREZ V. Victor J. cf 
CAMACCI 2b 
   GIUSTI Francesco ph/rf 
GUERRINI Ivan c/lf 
Totals  33  21 
  
LIBERTAS PERUGIA   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
TICCHIONI Lorenzo ss 
SILVIOLI Matteo 2b 
PETTINELLI Riccardo cf 
ALVAREZ Gil 3b 
LA ROSA Marco rf 
   COSTANTINI Jacopo rf 
BACCHIORRI Mirko 1b 
B. BALDINI lf 
   ALUNNI Simone lf 
   VENTURA Lorenzo lf 
ROMIZI Bernardo c 
DE LA HOZ dh 
MARTINEZ Jesus p 
Totals  32  13  12  10  24  13 

Score by Innings                   R  H  E
------------------------------------------
MONTERIGGIONI....... 101 100 00 -  3  4  2
LIBERTAS PERUGIA.... 201 801 01 - 13 12  6
------------------------------------------

Note: None out, 2 runners LOB when the game ended.

E - CASTILLEJOS; CAMACCI; TICCHIONI 3; SILVIOLI; BACCHIORRI 2. DP - MOR 1. LOB - MOR 7; PER 13. 2B - GUERRINI; TICCHIONI 2; ALVAREZ. HBP - PETTINELLI; LA ROSA; B. BALDINI 2; ALUNNI; ROMIZI 2. SF - ALVAREZ. SB - CASTILLEJOS; LANGIALONGA 2; TICCHIONI; ALVAREZ 2.

MONTERIGGIONI   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MARTINEZ H. Euridis L  3.1  10  15  26 
LISI Edoardo   2.2  12  14 
ORRU' Jacopo   1.0 
  
LIBERTAS PERUGIA   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MARTINEZ Jesus W  8.0  33  34  10 

Win - MARTINEZ. Loss - MARTINEZ. Save - None. HBP - by MARTINEZ (B. BALDINI); by MARTINEZ (ROMIZI); by MARTINEZ (PETTINELLI); by MARTINEZ (LA ROSA); by MARTINEZ (B. BALDINI); by MARTINEZ (ROMIZI); by ORRU' (ALUNNI). PB - ROMIZI.

Umpires - HP: RICCI Massimo 1B: SACCHI Gabriele
Start: 15:30 Time: 2:41 Attendance:

ORRU' faced 3 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
LIBERTAS PERUGIA 13, MONTERIGGIONI 3
Jun 23, 2013 at Perugia (Pian di Massiano)

MONTERIGGIONI starters: 10/cf LALA; 17/1b CASTILLEJOS; 35/p MARTINEZ; 22/lf RODRIGUEZ; 11/3b LISI; 9/ss ORRU'; 15/rf LANGIALONGA; 0/2b CAMACCI; 16/c GUERRINI;

LIBERTAS PERUGIA starters: 55/ss TICCHIONI; 50/2b SILVIOLI; 4/cf PETTINELLI; 58/3b ALVAREZ; 56/rf LA ROSA; 29/1b BACCHIORRI; 0/lf B. BALDINI; 81/c ROMIZI; 0/dh DE LA HOZ; 26/p MARTINEZ;

MONTERIGGIONI 1st - LALA struck out swinging. CASTILLEJOS struck out swinging. MARTINEZ struck out, reached first on a passed ball. RODRIGUEZ reached on a fielding error by ss, advanced to third on a throwing error by 1b; MARTINEZ scored on the error, unearned. LISI flied out to p. 1 run, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 1st - TICCHIONI grounded out to 3b. SILVIOLI flied out to ss. PETTINELLI singled to center field. ALVAREZ doubled to left field; PETTINELLI advanced to third. LA ROSA reached on a fielding error by 1b; ALVAREZ scored on the error, unearned; PETTINELLI scored on the error, unearned. BACCHIORRI struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

MONTERIGGIONI 2nd - ORRU' walked. LANGIALONGA reached on a fielder's choice; ORRU' out at second 2b unassisted. LANGIALONGA stole second. CAMACCI flied out to c. LANGIALONGA stole third. GUERRINI grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 2nd - B. BALDINI hit by pitch. ROMIZI reached on a fielder's choice, grounded out to 2b unassisted; B. BALDINI out at second 2b unassisted. DE LA HOZ walked. TICCHIONI singled to center field; DE LA HOZ advanced to second. SILVIOLI walked; TICCHIONI advanced to second; DE LA HOZ advanced to third. PETTINELLI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

MONTERIGGIONI 3rd - LALA grounded out to 3b. CASTILLEJOS reached on a fielding error by 1b. CASTILLEJOS stole second. MARTINEZ struck out swinging. RODRIGUEZ singled to center field, RBI; CASTILLEJOS scored, unearned. RODRIGUEZ out at first p to 1b, picked off. 1 run, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 3rd - ALVAREZ walked. ALVAREZ stole second. ALVAREZ stole third. LA ROSA singled to right field, RBI; ALVAREZ scored. BACCHIORRI flied into double play 2b to 1b; LA ROSA out on the play. B. BALDINI singled to third base. ROMIZI hit by pitch; B. BALDINI advanced to second. DE LA HOZ struck out looking. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

MONTERIGGIONI 4th - LISI struck out swinging. ORRU' flied out to lf. LANGIALONGA reached on a throwing error by ss. CAMACCI reached on a fielding error by ss; LANGIALONGA advanced to second on the error. GUERRINI doubled to left field, RBI; CAMACCI advanced to third; LANGIALONGA scored, unearned. ::: LALA - Out By Rule: Touched by own Batted Ball (TBB) :::. LALA grounded out to c unassisted. 1 run, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 4th - TICCHIONI walked. SILVIOLI singled to second base; TICCHIONI advanced to second. PETTINELLI hit by pitch; SILVIOLI advanced to second; TICCHIONI advanced to third. ALVAREZ flied out to lf, SF, RBI; PETTINELLI advanced to second; SILVIOLI advanced to third; TICCHIONI scored. LA ROSA hit by pitch. BACCHIORRI reached on a fielding error by 2b, RBI; LA ROSA advanced to second, advanced to third on the error; PETTINELLI advanced to third, scored on the error; SILVIOLI scored. B. BALDINI hit by pitch; BACCHIORRI advanced to second. ROMIZI hit by pitch, RBI; B. BALDINI advanced to second; BACCHIORRI advanced to third; LA ROSA scored. MARTINEZ to ss. RODRIGUEZ to 3b. LISI to p. ORRU' to lf. DE LA HOZ reached on a fielder's choice; ROMIZI advanced to second on a fielder's choice; B. BALDINI advanced to third on a fielder's choice; BACCHIORRI out at home 3b to c. TICCHIONI doubled to center field, 3 RBI; DE LA HOZ scored; ROMIZI scored; B. BALDINI scored. TICCHIONI stole third. SILVIOLI singled to left field, RBI; TICCHIONI scored, team unearned. PETTINELLI walked; SILVIOLI advanced to second. ALVAREZ flied out to cf. 8 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

MONTERIGGIONI 5th - CASTILLEJOS singled to right field. MARTINEZ struck out swinging. RODRIGUEZ reached on a fielder's choice; CASTILLEJOS out at second ss to 2b. LISI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 5th - LA ROSA struck out swinging. BACCHIORRI singled to right field. B. BALDINI struck out looking. ROMIZI reached on a fielder's choice; BACCHIORRI out at second ss to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MONTERIGGIONI 6th - COSTANTINI to rf for LA ROSA. ORRU' flied out to lf. LANGIALONGA singled to right field. GIUSTI pinch hit for CAMACCI. GIUSTI struck out looking. GUERRINI grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 6th - LALA to 2b. RAMIREZ to cf for LANGIALONGA. GIUSTI to rf. DE LA HOZ singled to third base. TICCHIONI walked; DE LA HOZ advanced to second. SILVIOLI reached on a fielder's choice; TICCHIONI out at second ss unassisted; DE LA HOZ advanced to third. PETTINELLI grounded out to p, RBI; SILVIOLI advanced to second; DE LA HOZ scored. ALVAREZ lined out to p. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MONTERIGGIONI 7th - ALUNNI to lf for B. BALDINI. LALA grounded out to ss. CASTILLEJOS grounded out to ss. MARTINEZ grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 7th - MARTINEZ to c. LISI to ss. ORRU' to p. GUERRINI to lf. COSTANTINI grounded out to ss. BACCHIORRI lined out to 2b. ALUNNI hit by pitch. ROMIZI flied out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

MONTERIGGIONI 8th - VENTURA to lf for ALUNNI. RODRIGUEZ grounded out to ss. LISI reached on a fielding error by 2b. ORRU' flied out to 2b. RAMIREZ flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 8th - DE LA HOZ walked. TICCHIONI doubled to right field; DE LA HOZ advanced to third. SILVIOLI singled to left field, RBI; TICCHIONI advanced to third; DE LA HOZ scored. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori