Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD MAREMMA BAS vs LIBERTAS PERUGIA (Jul 07, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
LIBERTAS PERUGIA 8, ASD MAREMMA BAS 7
Jul 07, 2013 at Perugia (Pian di Massiano)

ASD MAREMMA BAS   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
CASELLI Massimo 2b 
TAVIANI Francesco cf 
CIPRIANI Federico 3b 
MAGGIO Matteo 1b/p 
PIERI Marco p/1b 
VECCHIARELI Stefano c  11 
TOTICCHI Massimilian rf 
JAQUEZ G. Joel lf 
LO CASTO Massimo ss 
Totals  29  12  26  10  11 
  
LIBERTAS PERUGIA   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
MARTINEZ Jesus lf 
SILVIOLI Matteo 2b 
TICCHIONI Lorenzo ss 
ALVAREZ Gil 3b 
PETTINELLI Riccardo cf 
BACCHIORRI Mirko 1b/p 
LA ROSA Marco dh 
BONINI Diego c 
   CARDELLI Riccardo rf 
ROMIZI Bernardo rf/c 
MARSILI Daniel p/ph 
Totals  32  27  14 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
ASD MAREMMA BAS..... 002 102 002 -  7  5  2
LIBERTAS PERUGIA.... 400 001 201 -  8  9  4
-------------------------------------------

Note: 2 outs, 1 runner LOB when the game ended.

E - PIERI; JAQUEZ; TICCHIONI; ALVAREZ; CARDELLI 2. DP - PER 2. LOB - MAE 11; PER 8. 2B - CIPRIANI; MAGGIO; VECCHIARELLI; ALVAREZ 2; BACCHIORRI; MARSILI. HBP - CIPRIANI; LO CASTO; SILVIOLI. SH - CASELLI; MARTINEZ 2; SILVIOLI; LA ROSA. SF - JAQUEZ. SB - CASELLI; MAGGIO; PIERI; JAQUEZ; LO CASTO 2; ALVAREZ; PETTINELLI; ROMIZI. CS - CASELLI; TAVIANI.

ASD MAREMMA BAS   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PIERI Marco   2.0  14 
MAGGIO Matteo L  6.2  23  28 
  
LIBERTAS PERUGIA   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MARSILI Daniel   6.0  11  19  33 
BACCHIORRI Mirko W  3.0  10  12 

Win - BACCHIORRI. Loss - MAGGIO. Save - None. WP - MARSILI. HBP - by PIERI (SILVIOLI); by MARSILI (CIPRIANI); by MARSILI (LO CASTO). PB - VECCHIARELLI; BONINI 2.

Umpires - HP: RICCI Massimo 1B: ARDISSONE Enrico
Start: 15:30 Time: 3:40 Attendance:

PIERI faced 2 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
LIBERTAS PERUGIA 8, ASD MAREMMA BAS 7
Jul 07, 2013 at Perugia (Pian di Massiano)

ASD MAREMMA BAS starters: 7/2b CASELLI; 20/cf TAVIANI; 41/3b CIPRIANI; 3/1b MAGGIO; 96/p PIERI; 30/c VECCHIARELLI; 31/rf TOTICCHI; 6/lf JAQUEZ; 29/ss LO CASTO;

LIBERTAS PERUGIA starters: 26/lf MARTINEZ; 50/2b SILVIOLI; 55/ss TICCHIONI; 58/3b ALVAREZ; 4/cf PETTINELLI; 29/1b BACCHIORRI; 56/dh LA ROSA; 53/c BONINI; 81/rf ROMIZI; 21/p MARSILI;

ASD MAREMMA BAS 1st - CASELLI walked. CASELLI out at first p to 1b. TAVIANI walked. TAVIANI out at second p to 2b to 1b to 3b, caught stealing. CIPRIANI flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 1st - MARTINEZ struck out swinging. SILVIOLI hit by pitch. TICCHIONI singled to left field; SILVIOLI advanced to second. ALVAREZ doubled to center field, RBI; TICCHIONI advanced to third; SILVIOLI scored. PETTINELLI singled to center field, advanced to second on the throw, 2 RBI; ALVAREZ scored; TICCHIONI scored. BACCHIORRI singled to center field, RBI; PETTINELLI scored. LA ROSA grounded out to p, SAC; BACCHIORRI advanced to second. BONINI grounded out to 3b. 4 runs, 4 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD MAREMMA BAS 2nd - MAGGIO struck out swinging. PIERI walked. VECCHIARELLI struck out swinging. TOTICCHI walked; PIERI advanced to second. JAQUEZ singled to first base; TOTICCHI advanced to second; PIERI advanced to third. LO CASTO flied out to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 2nd - ROMIZI walked. ROMIZI stole second. MARTINEZ grounded out to p, SAC; ROMIZI advanced to third. SILVIOLI struck out. TICCHIONI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD MAREMMA BAS 3rd - CASELLI grounded out to c unassisted. TAVIANI walked. CIPRIANI hit by pitch; TAVIANI advanced to second. MAGGIO doubled to center field, 2 RBI; CIPRIANI scored; TAVIANI scored. PIERI walked. PIERI stole second; MAGGIO stole third. VECCHIARELLI reached on a fielding error by 3b; PIERI no advance; MAGGIO no advance. TOTICCHI grounded into double play 3b to 1b; PIERI out on the play. 2 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 3rd - ALVAREZ singled to left field. PETTINELLI walked; ALVAREZ advanced to second. MAGGIO to p. PIERI to 1b. BACCHIORRI struck out swinging. LA ROSA flied out to ss. PETTINELLI stole second; ALVAREZ stole third. BONINI struck out. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD MAREMMA BAS 4th - JAQUEZ walked. JAQUEZ stole second. LO CASTO hit by pitch. CASELLI grounded out to p, SAC; LO CASTO advanced to second; JAQUEZ advanced to third. TAVIANI grounded out to 3b, RBI; JAQUEZ scored. CIPRIANI singled to left field; LO CASTO advanced to third. CIPRIANI advanced to second on a passed ball. MAGGIO grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 4th - ROMIZI singled to third base. MARTINEZ grounded out to p, SAC; ROMIZI advanced to second. SILVIOLI grounded out to p, SAC; ROMIZI advanced to third. TICCHIONI flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD MAREMMA BAS 5th - PIERI walked. VECCHIARELLI walked; PIERI advanced to second. TOTICCHI grounded into double play 3b to 1b; VECCHIARELLI advanced to second; PIERI out on the play. JAQUEZ struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 5th - ALVAREZ lined out to 3b. PETTINELLI struck out. BACCHIORRI flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD MAREMMA BAS 6th - LO CASTO walked. LO CASTO stole second. CASELLI struck out, reached first on a passed ball. CASELLI stole second; LO CASTO stole third. TAVIANI popped up to p. CIPRIANI doubled to left field, 2 RBI; CASELLI scored; LO CASTO scored. CIPRIANI advanced to third on a wild pitch. MAGGIO flied out to cf. PIERI walked. VECCHIARELLI reached on a fielder's choice; PIERI out at second ss to 2b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 6th - MARSILI pinch hit for LA ROSA. / for MARSILI. MARSILI doubled to center field. BONINI walked. ROMIZI reached on a fielding error by 1b; BONINI advanced to second; MARSILI advanced to third. ROMIZI advanced to second on a passed ball; BONINI advanced to third on a passed ball; MARSILI scored on a passed ball, unearned. MARTINEZ struck out swinging. SILVIOLI reached on a fielder's choice; BONINI out at home 3b to c. TICCHIONI reached on a fielder's choice; SILVIOLI out at second ss to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

ASD MAREMMA BAS 7th - BACCHIORRI to p. MARSILI to 1b. CARDELLI to rf for BONINI. ROMIZI to c. TOTICCHI struck out swinging. JAQUEZ flied out to cf. LO CASTO flied out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 7th - ALVAREZ doubled to left field. PETTINELLI walked. BACCHIORRI flied out to cf. MARSILI struck out swinging. CARDELLI reached on a dropped fly by lf, out at first cf to c to 1b; PETTINELLI scored on the error, unearned; ALVAREZ scored on the error, unearned. 2 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

ASD MAREMMA BAS 8th - CASELLI reached on a dropped fly by rf, advanced to second on the error. CASELLI out at third c to 3b, caught stealing. TAVIANI walked. CIPRIANI lined out to lf. MAGGIO reached on a fielding error by ss, advanced to second on the error; TAVIANI advanced to second, out at third cf to 3b. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 8th - ROMIZI fouled out to c. MARTINEZ flied out to cf. SILVIOLI lined out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD MAREMMA BAS 9th - PIERI reached on a dropped fly by rf. VECCHIARELLI doubled to center field; PIERI advanced to third. TOTICCHI grounded out to 2b, RBI; VECCHIARELLI advanced to third; PIERI scored, unearned. JAQUEZ flied out to cf, SF, RBI; VECCHIARELLI scored, unearned. LO CASTO grounded out to ss. 2 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

LIBERTAS PERUGIA 9th - TICCHIONI struck out swinging. ALVAREZ walked. PETTINELLI struck out swinging. BACCHIORRI doubled to center field, RBI; ALVAREZ scored. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori