Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

BANCAETRURIA AREZZO vs MONTERIGGIONI (Jul 14, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
MONTERIGGIONI 7, BANCAETRURIA AREZZO 1
Jul 14, 2013 at Arezzo (Comunale)

BANCAETRURIA AREZZO   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
GAGGIO Leo 3b 
MARINELLI Claudio p 
MATA ORTIZ Victor 1b 
   ARAUJO Jose' Gustavo cf 
DONATI Francesco ss 
MAZZOLI Simone cf/rf 
MARASHI Klisman c/cf 
   ONEL Manuel lf 
DONATELLI Francesco lf/rf 
BURGOS Willy rf 
   FOIS Alessandro ph/c 
ZAYAS Mochado Osyel 2b 
Totals  33  24  12 
  
MONTERIGGIONI   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
ORRU' Jacopo ss 
CASTILLEJOS Paul K. 1b/p 
MARTINEZ H. Euridis p/rf 
RODRIGUEZ R. Antonio cf/lf 
LISI Edoardo 3b 
KAMACHI Masandri rf/2b 
ROSARIO R. Jeison c 
LANGIALONGA Antonell lf/cf 
LALA Davit 2b/cf 
Totals  32  27  10 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
BANCAETRURIA AREZZO. 000 010 000 -  1  7  4
MONTERIGGIONI....... 000 002 23X -  7  6  1
-------------------------------------------
E - ARAUJO 2; MAZZOLI; MARASHI; ORRU'. DP - ARZ2 1; MOR 1. LOB - ARZ2 9; MOR 5. HBP - LISI. SB - GAGGIO; DONATI F; MARASHI; CASTILLEJOS 3; MARTINEZ 5; RODRIGUEZ; LISI; KAMACHI 2; LALA. CS - GAGGIO; RODRIGUEZ.

BANCAETRURIA AREZZO   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MARINELLI Claudio L  8.0  32  36 
  
MONTERIGGIONI   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MARTINEZ H. Euridis W  5.0  20  21 
CASTILLEJOS Paul K. S  4.0  13  16 

Win - MARTINEZ. Loss - MARINELLI. Save - CASTILLEJOS . HBP - by MARINELLI (LISI). BK - MARTINEZ. PB - ROSARIO.

Umpires - HP: SANZI Carmine
Start: 15:30 Time: 2:40 Attendance:
Game notes: Scorekeeper: GARCIA Nattia

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
MONTERIGGIONI 7, BANCAETRURIA AREZZO 1
Jul 14, 2013 at Arezzo (Comunale)

BANCAETRURIA AREZZO starters: 57/3b GAGGIO; 8/p MARINELLI; 24/1b MATA ORTIZ; 20/ss DONATI F; 27/cf MAZZOLI; 12/c MARASHI; 7/lf DONATELLI; 28/rf BURGOS; 11/2b ZAYAS;

MONTERIGGIONI starters: 9/ss ORRU'; 17/1b CASTILLEJOS; 35/p MARTINEZ; 22/cf RODRIGUEZ; 11/3b LISI; 3/rf KAMACHI; 1/c ROSARIO; 15/lf LANGIALONGA; 10/2b LALA;

BANCAETRURIA AREZZO 1st - GAGGIO grounded out to p. MARINELLI struck out swinging. MATA ORTIZ struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MONTERIGGIONI 1st - ORRU' struck out looking. CASTILLEJOS grounded out to 2b. MARTINEZ singled to right field. MARTINEZ stole second. MARTINEZ stole third. RODRIGUEZ flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 2nd - DONATI F lined out to 3b. MAZZOLI singled to center field. MARASHI singled to center field; MAZZOLI advanced to second. DONATELLI flied out to lf. BURGOS struck out swinging. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

MONTERIGGIONI 2nd - LISI struck out swinging. KAMACHI walked. KAMACHI stole second. ROSARIO struck out swinging. LANGIALONGA grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 3rd - RODRIGUEZ to lf. LANGIALONGA to cf. ZAYAS singled to shortstop. ZAYAS advanced to second on a balk. GAGGIO grounded out to p. MARINELLI lined out to 1b. MATA ORTIZ grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MONTERIGGIONI 3rd - LALA struck out swinging. ORRU' struck out swinging, out at first c to 1b. CASTILLEJOS struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 4th - DONATI F singled to left field. DONATI F stole second. MAZZOLI grounded out to ss. DONATI F advanced to third on a passed ball. MARASHI walked. MARASHI stole second. DONATELLI lined out to p. FOIS pinch hit for BURGOS. FOIS grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

MONTERIGGIONI 4th - MAZZOLI to rf. MARASHI to cf. FOIS to c. MARTINEZ grounded out to p. RODRIGUEZ grounded out to ss. LISI struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 5th - ZAYAS grounded out to p. GAGGIO singled to second base. GAGGIO stole second. MARINELLI singled to right field, RBI; GAGGIO scored. MATA ORTIZ grounded into double play 2b to ss to 1b; MARINELLI out on the play. 1 run, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

MONTERIGGIONI 5th - ARAUJO to cf for MATA ORTIZ. MAZZOLI to 1b. MARASHI to rf. KAMACHI grounded out to ss. ROSARIO grounded out to ss. LANGIALONGA grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 6th - CASTILLEJOS to p. MARTINEZ to rf. RODRIGUEZ to 1b. KAMACHI to 2b. LANGIALONGA to lf. LALA to cf. DONATI F walked. MAZZOLI reached on a fielder's choice; DONATI F advanced to second on a fielding error by ss. MARASHI flied out to rf. DONATELLI struck out swinging. FOIS flied out to 1b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

MONTERIGGIONI 6th - LALA flied out to ss. ORRU' flied out to rf. CASTILLEJOS singled to right field. CASTILLEJOS stole second. CASTILLEJOS stole third. MARTINEZ walked. MARTINEZ stole second. RODRIGUEZ singled to right field, advanced to second on an error by rf, RBI; MARTINEZ advanced to third, scored on the error, unearned; CASTILLEJOS scored. RODRIGUEZ out at third c to 3b, caught stealing. 2 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 7th - ZAYAS struck out swinging. GAGGIO walked. GAGGIO out at second c to ss, caught stealing. MARINELLI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MONTERIGGIONI 7th - ONEL to lf for MARASHI. DONATELLI to rf. LISI singled to left field. LISI stole second. KAMACHI reached on a fielding error by 1b; LISI advanced to third, scored on the error, unearned. ROSARIO popped up to 1b. LANGIALONGA popped up to p. KAMACHI stole second. LALA singled to center field, RBI; KAMACHI scored, unearned. LALA stole second. ORRU' flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 8th - ARAUJO flied out to rf. DONATI F grounded out to ss. MAZZOLI singled to right field. ONEL struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MONTERIGGIONI 8th - CASTILLEJOS singled to center field. CASTILLEJOS stole second. MARTINEZ reached on a dropped fly by cf; CASTILLEJOS scored on the error. MARTINEZ stole second. MARTINEZ stole third. RODRIGUEZ walked. RODRIGUEZ stole second. LISI hit by pitch. KAMACHI reached on a dropped fly by cf; LISI advanced to second on the error; RODRIGUEZ advanced to third on the error; MARTINEZ scored on the error, unearned. ROSARIO reached on a fielder's choice to catcher, RBI; KAMACHI advanced to second; LISI advanced to third; RODRIGUEZ scored, unearned. LANGIALONGA grounded into double play p to c to 1b; LISI out on the play. LALA grounded out to ss. 3 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

BANCAETRURIA AREZZO 9th - DONATELLI struck out looking. FOIS flied out to lf. ZAYAS walked. GAGGIO struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori