Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

MONTERIGGIONI vs ASD MAREMMA BAS (Jul 21, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
ASD MAREMMA BAS 8, MONTERIGGIONI 3
Jul 21, 2013 at Grosseto (Jannella)

MONTERIGGIONI   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
GUERRINI Ivan c 
CASTILLEJOS Paul K. 1b/p  10 
MARTINEZ H. Euridis p/lf 
RODRIGUEZ R. Antonio lf/1b 
LISI Edoardo 3b 
ORRU' Jacopo ss/p 
COSTANZI Matteo cf 
   KAMACHI Masandri 2b 
LANGIALONGA Antonell rf 
LALA Davit 2b/cf 
Totals  35  24  10 
  
ASD MAREMMA BAS   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
LANFORTI Alessio dh/lf 
TAVIANI Francesco cf 
DI VITTORIO Maurizio 2b 
PIERI Marco lf/1b 
RIGHESCHI Luca 1b 
VECCHIARELI Stefano c 
TOTICCHI Massimilian rf 
   JAQUEZ G. Joel ph/rf 
LO CASTO Massimo ss 
CASELLI Massimo 3b 
CIPRIANI Federico p 
Totals  30  13  27  11  13 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
MONTERIGGIONI....... 000 102 000 -  3  7  4
ASD MAREMMA BAS..... 200 011 13X -  8  4  2
-------------------------------------------
E - MARTINEZ; LISI; ORRU' 2; LO CASTO; CASELLI. LOB - MOR 5; MAE 13. 2B - CASTILLEJOS. 3B - RODRIGUEZ. HBP - PIERI; TOTICCHI. SB - GUERRINI 2; MARTINEZ; LANFORTI; DI VITTORIO 2; CASELLI. CS - COSTANZI; RIGHESCHI.

MONTERIGGIONI   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MARTINEZ H. Euridis   5.0  19  26 
CASTILLEJOS Paul K. L  1.0 
ORRU' Jacopo   2.0  11 
  
ASD MAREMMA BAS   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CIPRIANI Federico W  9.0  35  35  11 

Win - CIPRIANI. Loss - CASTILLEJOS. Save - None. WP - ORRU' 2; CIPRIANI. HBP - by MARTINEZ (TOTICCHI); by MARTINEZ (PIERI).

Umpires - HP: MALENTACCHI Mauro
Start: 15:30 Time: 2:45 Attendance: 20
Game notes: Scorekeepers: DEL BOTTEGONE Anna, MIELE Claudio VM: MORANDI Andrea - HM: DI VITTORIO Maurizio VC: RODRIGUEZ R. Antonio HC: CORRIDORI M., RIGHESCHI M.
CASTILLEJOS faced 1 batter in the 7th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
ASD MAREMMA BAS 8, MONTERIGGIONI 3
Jul 21, 2013 at Grosseto (Jannella)

MONTERIGGIONI starters: 16/c GUERRINI; 17/1b CASTILLEJOS; 35/p MARTINEZ; 22/lf RODRIGUEZ; 11/3b LISI; 9/ss ORRU'; 20/cf COSTANZI; 15/rf LANGIALONGA; 10/2b LALA;

ASD MAREMMA BAS starters: 10/dh LANFORTI; 20/cf TAVIANI; 18/2b DI VITTORIO; 96/lf PIERI; 89/1b RIGHESCHI; 30/c VECCHIARELLI; 31/rf TOTICCHI; 29/ss LO CASTO; 7/3b CASELLI; 41/p CIPRIANI;

MONTERIGGIONI 1st - GUERRINI grounded out to p. CASTILLEJOS lined out to p. MARTINEZ grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD MAREMMA BAS 1st - LANFORTI walked. TAVIANI reached on a throwing error by ss; LANFORTI advanced to second. DI VITTORIO singled up the middle, RBI; TAVIANI advanced to second; LANFORTI scored. PIERI infield fly to 2b. RIGHESCHI singled to right field, RBI; DI VITTORIO advanced to third; TAVIANI scored, unearned. RIGHESCHI out at second c to 2b, caught stealing. VECCHIARELLI struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

MONTERIGGIONI 2nd - RODRIGUEZ grounded out to p. LISI grounded out to 2b. ORRU' popped up to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD MAREMMA BAS 2nd - TOTICCHI struck out looking. LO CASTO flied out to 3b. CASELLI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MONTERIGGIONI 3rd - COSTANZI singled through the right side. COSTANZI out at second c to 2b, caught stealing. LANGIALONGA fouled out to 1b. LALA struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

ASD MAREMMA BAS 3rd - LANFORTI grounded out to ss. TAVIANI grounded out to 2b. DI VITTORIO walked. DI VITTORIO stole second. PIERI walked. RIGHESCHI grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

MONTERIGGIONI 4th - GUERRINI singled through the right side. GUERRINI stole second. GUERRINI stole third. CASTILLEJOS struck out looking. MARTINEZ popped up to p. RODRIGUEZ tripled to right center, RBI; GUERRINI scored. LISI flied out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD MAREMMA BAS 4th - VECCHIARELLI struck out swinging. TOTICCHI hit by pitch. LO CASTO fouled out to c. CASELLI singled through the left side; TOTICCHI advanced to second. LANFORTI walked; CASELLI advanced to second; TOTICCHI advanced to third. TAVIANI grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

MONTERIGGIONI 5th - ORRU' struck out swinging, out at first c to 1b. COSTANZI grounded out to p. LANGIALONGA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD MAREMMA BAS 5th - DI VITTORIO walked. PIERI hit by pitch; DI VITTORIO advanced to second. RIGHESCHI reached on a fielder's choice; PIERI advanced to third on a throwing error by p; DI VITTORIO advanced to third, scored, unearned. VECCHIARELLI grounded out to p, bunt; RIGHESCHI advanced to second. JAQUEZ pinch hit for TOTICCHI. JAQUEZ flied out to p. LO CASTO fouled out to 1b. 1 run, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

MONTERIGGIONI 6th - JAQUEZ to rf. LALA grounded out to 3b. GUERRINI singled down the lf line. GUERRINI advanced to second on a wild pitch. CASTILLEJOS doubled to left center, RBI; GUERRINI scored. MARTINEZ fouled out to 3b. RODRIGUEZ singled to right field, RBI; CASTILLEJOS scored. LISI singled to left field; RODRIGUEZ advanced to second. ORRU' struck out swinging. 2 runs, 4 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD MAREMMA BAS 6th - CASTILLEJOS to p. MARTINEZ to lf. RODRIGUEZ to 1b. KAMACHI to 2b for COSTANZI. LALA to cf. CASELLI struck out swinging. LANFORTI walked. LANFORTI stole second. TAVIANI grounded out to p; LANFORTI advanced to third. DI VITTORIO walked. PIERI walked; DI VITTORIO advanced to second. RIGHESCHI walked, RBI; PIERI advanced to second; DI VITTORIO advanced to third; LANFORTI scored. VECCHIARELLI popped up to 2b. 1 run, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

MONTERIGGIONI 7th - KAMACHI flied out to rf. LANGIALONGA struck out looking. LALA grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD MAREMMA BAS 7th - JAQUEZ walked. CASTILLEJOS to 1b. MARTINEZ to ss. RODRIGUEZ to lf. ORRU' to p. JAQUEZ advanced to third on a throwing error by p. JAQUEZ scored on a wild pitch, unearned. LO CASTO flied out to cf. CASELLI walked. CASELLI stole second. LANFORTI flied out to cf. TAVIANI grounded out to ss. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

MONTERIGGIONI 8th - GUERRINI flied out to lf. CASTILLEJOS reached on a fielding error by 3b. MARTINEZ reached on a fielder's choice; CASTILLEJOS out at second ss to 2b. MARTINEZ stole second. RODRIGUEZ lined out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD MAREMMA BAS 8th - DI VITTORIO walked. DI VITTORIO stole second. PIERI singled to shortstop; DI VITTORIO no advance. RIGHESCHI grounded out to ss; PIERI advanced to second; DI VITTORIO advanced to third. VECCHIARELLI walked. JAQUEZ reached on a fielder's choice, RBI; VECCHIARELLI advanced to second on a fielder's choice, advanced to third on the error; PIERI advanced to third on a fielder's choice, scored on the error; DI VITTORIO scored on a throwing error by 3b, unearned. JAQUEZ advanced to second on a wild pitch; VECCHIARELLI scored on a wild pitch. LO CASTO grounded out to 2b; JAQUEZ advanced to third. CASELLI grounded out to 2b. 3 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

MONTERIGGIONI 9th - LANFORTI to lf. PIERI to 1b. CIPRIANI to p for RIGHESCHI. / for CIPRIANI. LISI grounded out to 2b. ORRU' struck out swinging. KAMACHI reached on a throwing error by ss. LANGIALONGA flied out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori