Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

TUSCIA BAS TEAM vs SS LAZIO (Jun 02, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
SS LAZIO 8, TUSCIA BAS TEAM 7
Jun 02, 2013 at Roma (Parco di Aguzzano)

TUSCIA BAS TEAM   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
TEODORI Alessio rf 
RASTRELLO Andrea ss 
DOMINICI Luis lf 
CAPEZZALI Carlo c 
CAPPANNELLA Daniele cf 
CORNICCHIA Giulio dh 
VASELLI Fabio 3b 
BALLAROTTO Marco 1b  12 
CARLETTI Matteo 2b 
FABBRI Saverio p 
Totals  34  25  14  11 
  
SS LAZIO   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
JUVI ? ss 
MURARO Stefano 2b 
ZORZINO Matteo lf 
FUSCO Valerio 3b 
PANNESE Fulvio 1b/rf 
PAGLIEI Giovanni rf 
   ORTIS Tiziano 1b 
CIONI Simone p 
   GIURATO Thomas p 
STEFANONI Andrea cf 
SANNINO Daniele c 
   COLONNA Dario ph/c 
Totals  32  27  16 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
TUSCIA BAS TEAM..... 100 120 021 -  7  8  3
SS LAZIO............ 200 030 003 -  8  5  6
-------------------------------------------

Note: 1 out, 2 runners LOB when the game ended.

E - CARLETTI M; FABBRI S 2; JUVI ? 2; MURARO; ZORZINO; CIONI; COLONNA. DP - LAZ 1. LOB - VIT2 11; LAZ 8. HR - PANNESE. HBP - CAPEZZALI; BALLAROTTO. SH - CARLETTI M. SF - DOMINICI. SB - RASTRELLO; CAPPANNELLA; CARLETTI M; STEFANONI A. CS - MURARO; ZORZINO. Reached on CI - CARLETTI M.

TUSCIA BAS TEAM   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FABBRI Saverio L  8.1  32  41  12 
  
SS LAZIO   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CIONI Simone   4.0  15  23 
GIURATO Thomas W  5.0  19  22 

Win - GIURATO. Loss - FABBRI S. Save - None. WP - FABBRI S; CIONI. HBP - by CIONI (BALLAROTTO); by CIONI (CAPEZZALI). PB - CAPEZZALI; SANNINO; COLONNA. CI - COLONNA.

Umpires - HP: CARDINALI Sergio 1B: FALCIANO Rosario
Start: 15:30 Time: Attendance:

CIONI faced 3 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
SS LAZIO 8, TUSCIA BAS TEAM 7
Jun 02, 2013 at Roma (Parco di Aguzzano)

TUSCIA BAS TEAM starters: 19/rf TEODORI; 5/ss RASTRELLO; 96/lf DOMINICI; 25/c CAPEZZALI; 10/cf CAPPANNELLA; 99/dh CORNICCHIA; 21/3b VASELLI; 30/1b BALLAROTTO; 33/2b CARLETTI M; 14/p FABBRI S;

SS LAZIO starters: 0/ss JUVI ?; 7/2b MURARO; 64/lf ZORZINO; 93/3b FUSCO; 0/1b PANNESE; 54/rf PAGLIEI; 32/p CIONI; 11/cf STEFANONI A; 86/c SANNINO;

TUSCIA BAS TEAM 1st - TEODORI reached on a fielding error by 2b. RASTRELLO reached on a fielding error by ss; TEODORI advanced to second. DOMINICI grounded into double play 3b to 1b; RASTRELLO advanced to second; TEODORI out on the play. CAPEZZALI singled to center field, RBI; RASTRELLO scored, unearned. CAPEZZALI advanced to second on a wild pitch. CAPPANNELLA singled to left field; CAPEZZALI advanced to third. CORNICCHIA flied out to ss. 1 run, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

SS LAZIO 1st - JUVI ? struck out looking. MURARO singled to third base. ZORZINO walked; MURARO advanced to second. ZORZINO advanced to second on a wild pitch; MURARO advanced to third on a wild pitch. FUSCO reached on a fielder's choice to catcher, RBI; ZORZINO advanced to third; MURARO scored. PANNESE singled to left field, RBI; FUSCO advanced to second; ZORZINO scored. PAGLIEI grounded out to p. CIONI grounded out to ss. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

TUSCIA BAS TEAM 2nd - VASELLI struck out looking. BALLAROTTO hit by pitch. BALLAROTTO advanced to second on a throwing error by p. CARLETTI M grounded out to 3b, SAC; BALLAROTTO advanced to third. TEODORI grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

SS LAZIO 2nd - STEFANONI A walked. SANNINO flied out to rf. STEFANONI A stole second. JUVI ? grounded out to c; STEFANONI A advanced to third. MURARO walked. MURARO out at second c to ss, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

TUSCIA BAS TEAM 3rd - RASTRELLO grounded out to ss. DOMINICI flied out to rf. CAPEZZALI singled to second base. CAPPANNELLA grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SS LAZIO 3rd - ZORZINO walked. FUSCO reached on a fielding error by 2b; ZORZINO advanced to second. PANNESE reached on a fielder's choice; FUSCO out at second 2b to ss; ZORZINO advanced to third. PANNESE out at first c to 1b. PAGLIEI struck out. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

TUSCIA BAS TEAM 4th - CORNICCHIA walked. VASELLI walked; CORNICCHIA advanced to second. BALLAROTTO walked; VASELLI advanced to second; CORNICCHIA advanced to third. CARLETTI M reached on a fielder's choice; BALLAROTTO advanced to second on a fielder's choice; VASELLI advanced to third on a fielder's choice; CORNICCHIA out at home 3b to c. CARLETTI M advanced to second on a passed ball; BALLAROTTO advanced to third on a passed ball, out at home c to ss to c; VASELLI scored on a passed ball, unearned. TEODORI walked. RASTRELLO flied out to rf. 1 run, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

SS LAZIO 4th - CIONI grounded out to 3b. STEFANONI A struck out. COLONNA pinch hit for SANNINO. COLONNA walked. JUVI ? flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

TUSCIA BAS TEAM 5th - COLONNA to c. DOMINICI singled to right field. CAPEZZALI hit by pitch; DOMINICI advanced to second. CAPPANNELLA walked; CAPEZZALI advanced to second; DOMINICI advanced to third. PANNESE to rf. ORTIS to 1b for PAGLIEI. GIURATO to p for CIONI. CORNICCHIA reached on a fielder's choice; CAPPANNELLA advanced to second on a fielder's choice; CAPEZZALI advanced to third on a fielder's choice; DOMINICI out at home 3b to c. VASELLI reached on a fielder's choice, RBI; CORNICCHIA out at second ss to 2b; CAPPANNELLA advanced to third; CAPEZZALI scored. BALLAROTTO walked; VASELLI advanced to second. CARLETTI M reached on catcher's interference, RBI; BALLAROTTO advanced to second; VASELLI advanced to third; CAPPANNELLA scored. TEODORI grounded out to 2b. 2 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

SS LAZIO 5th - MURARO struck out. ZORZINO walked. FUSCO singled to third base; ZORZINO advanced to second. PANNESE homered, 3 RBI; FUSCO scored; ZORZINO scored. ORTIS struck out. GIURATO grounded out to 2b. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

TUSCIA BAS TEAM 6th - RASTRELLO singled to center field. RASTRELLO stole second. DOMINICI flied out to cf. CAPEZZALI struck out. CAPPANNELLA flied out to 3b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

SS LAZIO 6th - STEFANONI A grounded out to 1b unassisted. COLONNA grounded out to ss. JUVI ? grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TUSCIA BAS TEAM 7th - CORNICCHIA flied out to ss. VASELLI grounded out to ss. BALLAROTTO struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SS LAZIO 7th - MURARO grounded out to ss. ZORZINO reached on a throwing error by p. FUSCO walked; ZORZINO advanced to second. ZORZINO out at second c to 2b to ss, caught stealing. PANNESE struck out. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

TUSCIA BAS TEAM 8th - CARLETTI M singled to center field. CARLETTI M stole second. TEODORI singled to left field; CARLETTI M advanced to third. RASTRELLO singled to center field, RBI; TEODORI advanced to second; CARLETTI M scored. RASTRELLO advanced to second on a passed ball; TEODORI advanced to third on a passed ball. DOMINICI flied out to rf, SF, RBI; RASTRELLO advanced to third, out at home rf to 3b to 2b; TEODORI scored, unearned. CAPEZZALI flied out to 2b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

SS LAZIO 8th - ORTIS grounded out to ss. GIURATO struck out. STEFANONI A grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

TUSCIA BAS TEAM 9th - CAPPANNELLA reached on a fielding error by ss. CAPPANNELLA stole second. CORNICCHIA reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error; CAPPANNELLA scored on the error, unearned. VASELLI grounded out to 2b. BALLAROTTO grounded out to 2b. CARLETTI M flied out to 1b. 1 run, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

SS LAZIO 9th - COLONNA reached on a fielding error by p. JUVI ? flied out to 2b. COLONNA advanced to second on a passed ball. MURARO walked. ZORZINO reached on a fielder's choice; MURARO advanced to second; COLONNA advanced to third. FUSCO walked, RBI; ZORZINO advanced to second; MURARO advanced to third; COLONNA scored, unearned. PANNESE singled to left field, 2 RBI; FUSCO advanced to second; ZORZINO scored; MURARO scored. 3 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori