Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CALI ROMA XIII vs FALCHI CASERTA (Jun 30, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
CALI ROMA XIII 23, FALCHI CASERTA 4
Jun 30, 2013 at Caserta (San Clemente)

CALI ROMA XIII   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
BATTELLA Francesco cf 
ZBINCA Vlady ss 
AGROMONTE 3b 
ROSSETTI Simone lf 
CORSETTI Stefano p 
TERENTINO 2b 
FACCHINI Andrea rf 
ATTURI 1b 
BATTELLA Simone c  11 
Totals  43  23  11  16  11  24 
  
FALCHI CASERTA   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
IANNETTA Nicola 1b/p  10 
CORBO Pierdomenico ss 
CASU Alessandro c 
BATTINIERI Efrem cf/p 
IANNUCCI Pietro p 
   LIU Mario rf 
CARTA Mariano 2b 
TRIUZZI Lorenzo 3b/p 
BAGGETTA Giovanni lf 
GRAVINA Antonio rf/3b 
Totals  33  12  24  17  10 

Score by Innings                      R  H  E
---------------------------------------------
CALI ROMA XIII...... 120 511 2(11) - 23 11  4
FALCHI CASERTA...... 000 301 00    -  4  9 11
---------------------------------------------
E - ZBINCA; AGROMONTE; ROSSETTI; CORSETTI; CORBO P 6; CASU; CARTA 2; TRIUZZI; BAGGETTA. DP - CALI 1; CAS 1. LOB - CALI 8; CAS 10. 2B - BATTELLA F. 3B - BATTELLA F. HBP - BAGGETTA. SF - AGROMONTE. SB - ZBINCA 2; AGROMONTE 2; ROSSETTI 3; CORSETTI; BATTELLA S; IANNETTA; CASU.

CALI ROMA XIII   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CORSETTI Stefano W  8.0  12  33  38 
  
FALCHI CASERTA   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
IANNUCCI Pietro L  7.0  12  33  39  13 
TRIUZZI Lorenzo   0.0 
BATTINIERI Efrem   0.1 
IANNETTA Nicola   0.2 

Win - CORSETTI. Loss - IANNUCCI. Save - None. WP - CORSETTI 2; IANNETTA; IANNUCCI 2; TRIUZZI. HBP - by CORSETTI (BAGGETTA).

Umpires - HP: GIORDANO Giacomo
Start: 16:00 Time: 2:50 Attendance:
Game notes: Scorekeeper: ROTILI Domenico
TRIUZZI faced 5 batters in the 8th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
CALI ROMA XIII 23, FALCHI CASERTA 4
Jun 30, 2013 at Caserta (San Clemente)

CALI ROMA XIII starters: 25/cf BATTELLA F; 43/ss ZBINCA; 0/3b AGROMONTE; 50/lf ROSSETTI; 23/p CORSETTI; 0/2b TERENTINO; 35/rf FACCHINI; 0/1b ATTURI; 14/c BATTELLA S;

FALCHI CASERTA starters: 13/1b IANNETTA; 15/ss CORBO P; 32/c CASU; 10/cf BATTINIERI; 4/p IANNUCCI; 6/2b CARTA; 5/3b TRIUZZI; 1/lf BAGGETTA; 56/rf GRAVINA;

CALI ROMA XIII 1st - BATTELLA F reached on a fielding error by ss. BATTELLA F advanced to second on a wild pitch. ZBINCA singled to third base; BATTELLA F advanced to third. AGROMONTE flied out to cf, SF, RBI; ZBINCA advanced to second, out at third cf to c to 3b; BATTELLA F scored, unearned. ROSSETTI singled up the middle. ROSSETTI stole second. CORSETTI struck out swinging, out at first c to 1b. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

FALCHI CASERTA 1st - IANNETTA out at first 1b to 2b. CORBO P struck out swinging, out at first c to 1b. CASU walked. BATTINIERI reached on a fielder's choice; CASU out at second 2b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CALI ROMA XIII 2nd - TERENTINO reached on a fielding error by 2b. FACCHINI singled to pitcher, bunt; TERENTINO advanced to second. ATTURI walked; FACCHINI advanced to second; TERENTINO advanced to third. BATTELLA S grounded out to 2b, RBI; ATTURI advanced to second; FACCHINI advanced to third; TERENTINO scored, unearned. BATTELLA F grounded out to 2b, RBI; ATTURI advanced to third; FACCHINI scored, unearned. ZBINCA grounded out to p. 2 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

FALCHI CASERTA 2nd - IANNUCCI singled through the right side. CARTA struck out swinging. TRIUZZI struck out looking. BAGGETTA struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CALI ROMA XIII 3rd - AGROMONTE walked. AGROMONTE stole second. AGROMONTE stole third. ROSSETTI reached on a fielder's choice; AGROMONTE out at home p to c. CORSETTI fouled out to c. TERENTINO out at first 1b to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

FALCHI CASERTA 3rd - GRAVINA struck out looking. IANNETTA walked. CORBO P struck out swinging. IANNETTA stole second. CASU singled to pitcher; IANNETTA advanced to third. CASU stole second. BATTINIERI flied out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CALI ROMA XIII 4th - FACCHINI walked. ATTURI walked; FACCHINI advanced to second. BATTELLA S reached on a fielding error by 2b; ATTURI advanced to second, advanced to third on the error; FACCHINI advanced to third, scored on the error. BATTELLA F tripled to right field, 2 RBI; BATTELLA S scored, unearned; ATTURI scored. ZBINCA reached on a fielding error by ss, RBI; BATTELLA F scored. AGROMONTE struck out swinging. ZBINCA stole second. ZBINCA stole third. ROSSETTI fouled out to c. CORSETTI reached on a fielding error by ss; ZBINCA scored on the error, unearned. TERENTINO reached on a fielder's choice; CORSETTI out at second 2b to ss. 5 runs, 1 hit, 3 errors, 1 LOB.

FALCHI CASERTA 4th - IANNUCCI singled to pitcher, bunt, advanced to second on a throwing error by p. CARTA walked. TRIUZZI struck out looking. BAGGETTA reached on a fielder's choice; CARTA out at second ss to 2b; IANNUCCI advanced to third. GRAVINA reached on a throwing error by ss; BAGGETTA advanced to third on the error; IANNUCCI scored on the error, unearned. IANNETTA singled to left field, advanced to second on an error by lf, RBI; GRAVINA advanced to second, advanced to third on the error; BAGGETTA scored, unearned. CORBO P singled to second base, RBI; IANNETTA advanced to third; GRAVINA scored, unearned. CASU grounded out to 3b. 3 runs, 3 hits, 3 errors, 2 LOB.

CALI ROMA XIII 5th - FACCHINI grounded out to 3b. ATTURI walked. BATTELLA S reached on a throwing error by c; ATTURI advanced to second. BATTELLA F grounded out to 1b unassisted, RBI; BATTELLA S advanced to third; ATTURI scored, unearned. ZBINCA grounded out to p. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

FALCHI CASERTA 5th - BATTINIERI singled up the middle. IANNUCCI singled to center field; BATTINIERI advanced to second. CARTA struck out swinging. TRIUZZI reached on a fielder's choice, advanced to second on a throwing error by 3b; IANNUCCI advanced to second on a fielder's choice, advanced to third on the error; BATTINIERI out at third p to 3b. BAGGETTA flied out to 3b. 0 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

CALI ROMA XIII 6th - AGROMONTE reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error. AGROMONTE advanced to third on a wild pitch. ROSSETTI grounded out to p, RBI; AGROMONTE scored, unearned. CORSETTI singled to third base. TERENTINO grounded out to p; CORSETTI advanced to second. CORSETTI stole third. FACCHINI flied out to 1b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

FALCHI CASERTA 6th - GRAVINA struck out swinging. IANNETTA walked. IANNETTA advanced to second on a wild pitch. CORBO P grounded out to 3b; IANNETTA advanced to third. IANNETTA scored on a wild pitch. CASU singled to second base. BATTINIERI reached on a fielder's choice; CASU out at second 2b unassisted. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CALI ROMA XIII 7th - ATTURI singled to left field. BATTELLA S reached on a fielder's choice; ATTURI out at second 2b to ss. BATTELLA S stole second. BATTELLA F doubled to center field, RBI; BATTELLA S scored. ZBINCA reached on a fielder's choice; BATTELLA F advanced to third on a fielding error by 3b. AGROMONTE hit into double play p to 1b to c to 3b, RBI; ZBINCA advanced to second, out on the play; BATTELLA F scored, unearned. 2 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

FALCHI CASERTA 7th - IANNUCCI grounded out to p. CARTA struck out looking. TRIUZZI struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CALI ROMA XIII 8th - LIU to rf for IANNUCCI. TRIUZZI to p. GRAVINA to 3b. ROSSETTI walked. ROSSETTI stole second. CORSETTI singled to third base; ROSSETTI no advance. TERENTINO walked; CORSETTI advanced to second; ROSSETTI advanced to third. FACCHINI walked, RBI; TERENTINO advanced to second; CORSETTI advanced to third; ROSSETTI scored. FACCHINI advanced to third on a wild pitch; TERENTINO scored on a wild pitch; CORSETTI scored on a wild pitch. ATTURI walked. BATTINIERI to p. TRIUZZI to 3b. GRAVINA to cf. BATTELLA S walked; ATTURI advanced to second. BATTELLA F singled to right field, 2 RBI; BATTELLA S advanced to second; ATTURI scored; FACCHINI scored. ZBINCA struck out looking. AGROMONTE walked; BATTELLA F advanced to second; BATTELLA S advanced to third. ROSSETTI reached on a fielding error by ss, RBI; AGROMONTE advanced to second, advanced to third on the error; BATTELLA F advanced to third, scored on the error; BATTELLA S scored. ROSSETTI stole second. CORSETTI singled to second base, RBI; ROSSETTI advanced to third; AGROMONTE scored. IANNETTA to p. BATTINIERI to 1b. CORSETTI advanced to third on a wild pitch; ROSSETTI scored on a wild pitch, unearned. TERENTINO reached on a fielding error by ss, RBI; CORSETTI scored, unearned. FACCHINI singled to third base; TERENTINO advanced to second. ATTURI reached on a fielding error by ss; FACCHINI advanced to second, advanced to third on the error; TERENTINO advanced to third, scored on the error, unearned. BATTELLA S struck out swinging. BATTELLA F flied out to 1b. 11 runs, 4 hits, 3 errors, 2 LOB.

FALCHI CASERTA 8th - BAGGETTA hit by pitch. GRAVINA singled to center field; BAGGETTA advanced to second. IANNETTA flied into double play rf to 1b; GRAVINA out on the play. CORBO P struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori