Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SSD YELLOW TEAM vs ASD CATALANA (May 05, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
ASD CATALANA 19, SSD YELLOW TEAM 9
May 05, 2013 at Alghero (Via Emilia)

SSD YELLOW TEAM   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
CHESSA Marco ss 
CHIRRA Ignazio 3b/p 
SPANO Alessandro 2b 
CADDEO Emanuel c 
ROTONDO Elia J. 1b 
MARGOTTI Marco p/3b 
MELONI Marco lf 
SERRA Antonio cf 
   SANNA Mauro rf 
CARA Pietro rf 
   SCUROSU Giorgio ph/rf 
Totals  23  12  12  18 
  
ASD CATALANA   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
GARGIULO Daniele c 
   SIMULA Sergio c 
MARRAS Luca lf 
   ADELMI Fabrizio p 
ZIDDA Mirko 2b/ss 
DELRIO Marco 3b 
MANAI Fabio 1b 
PIRAS Michele p 
   ZISSA Nicola p/lf 
PIGA Salvatore cf 
   LA ROCCA Gennaro ph/cf 
SCRAMUZZA Filippo rf 
   SECHI Michele ph/rf 
ADELMI Ivan ss 
   COLLU Marco 2b 
Totals  39  19  16  15  21 

Score by Innings                     R  H  E
--------------------------------------------
SSD YELLOW TEAM..... 20   3 300 1 -  9  4  9
ASD CATALANA........ 5(11)0 210 X - 19 16  1
--------------------------------------------
E - CHESSA M 3; CHIRRA I; SPANO 3; ROTONDO E; CARA; DELRIO. DP - YEL 1; CAN 1. LOB - YEL 7; CAN 8. 2B - DELRIO 2; MANAI; PIRAS. 3B - ZIDDA M 2. HBP - CHESSA M; CADDEO; DELRIO; PIRAS; SECHI. SB - CHESSA M; SPANO; CADDEO; MARGOTTI; GARGIULO; MANAI; PIRAS. CS - SERRA.

SSD YELLOW TEAM   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MARGOTTI Marco L  4.0  13  18  31  36 
CHIRRA Ignazio   2.0 
  
ASD CATALANA   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PIRAS Michele   3.0  17 
ZISSA Nicola   2.0  12 
ADELMI Fabrizio W  2.0 

Win - ADELMI. Loss - MARGOTTI. Save - None. WP - ZIDDA N 2. HBP - by MARGOTTI (DELRIO); by MARGOTTI (PIRAS); by ZIDDA N (CHESSA M); by ZIDDA N (CADDEO); by MARGOTTI (SECHI). PB - GARGIULO 2.

Umpires - HP: CADONI Pietro P.(NF)
Start: 15:35 Time: 2:55 Attendance:
Game notes: Scorekeeper: CORREDDU Giuseppe

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
ASD CATALANA 19, SSD YELLOW TEAM 9
May 05, 2013 at Alghero (Via Emilia)

SSD YELLOW TEAM starters: 7/ss CHESSA M; 15/3b CHIRRA I; 27/2b SPANO; 16/c CADDEO; 18/1b ROTONDO E; 8/p MARGOTTI; 39/lf MELONI; 11/cf SERRA; 34/rf CARA;

ASD CATALANA starters: 88/c GARGIULO; 71/lf MARRAS; 4/2b ZIDDA M; 11/3b DELRIO; 57/1b MANAI; 16/p PIRAS; 24/cf PIGA; 69/rf SCRAMUZZA; 94/ss ADELMI I.;

SSD YELLOW TEAM 1st - CHESSA M walked. CHESSA M stole second. CHIRRA I walked. SPANO walked; CHIRRA I advanced to second; CHESSA M advanced to third. CADDEO struck out swinging. ROTONDO E walked, RBI; SPANO advanced to second; CHIRRA I advanced to third; CHESSA M scored. MARGOTTI walked, RBI; ROTONDO E advanced to second; SPANO advanced to third; CHIRRA I scored. MELONI grounded into double play 2b to 1b; MARGOTTI out on the play. 2 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD CATALANA 1st - GARGIULO walked. GARGIULO stole second. MARRAS flied out to lf. ZIDDA M tripled to center field, RBI; GARGIULO scored. DELRIO hit by pitch. MANAI singled to third base, RBI; DELRIO advanced to second; ZIDDA M scored. PIRAS hit by pitch; MANAI advanced to second; DELRIO advanced to third. PIGA struck out looking. SCRAMUZZA singled to center field, 2 RBI; PIRAS advanced to second; MANAI scored; DELRIO scored. ADELMI I. singled to second base, advanced to second on the error; SCRAMUZZA advanced to second, advanced to third on a throwing error by 2b; PIRAS advanced to third, scored on the error, unearned. GARGIULO flied out to p. 5 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

SSD YELLOW TEAM 2nd - SERRA struck out looking. CARA struck out looking. CHESSA M struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD CATALANA 2nd - MARRAS grounded out to p. ZIDDA M reached on a dropped fly by rf, advanced to second on the error. DELRIO doubled to left field, RBI; ZIDDA M scored, unearned. MANAI singled to shortstop; DELRIO advanced to third. MANAI stole second. PIRAS singled to left field, RBI; MANAI advanced to third; DELRIO scored. PIRAS stole second. PIGA reached on a fielding error by ss, RBI; PIRAS advanced to third, scored on the error, unearned; MANAI scored, unearned. SCRAMUZZA reached on a fielding error by 2b; PIGA advanced to second. ADELMI I. reached on a fielding error by 2b; SCRAMUZZA advanced to second; PIGA advanced to third, scored on the error, unearned. GARGIULO walked; ADELMI I. advanced to second; SCRAMUZZA advanced to third. MARRAS reached on a fielding error by 3b, RBI; GARGIULO advanced to second, advanced to third on the error; ADELMI I. advanced to third, scored on the error, unearned; SCRAMUZZA scored, unearned. ZIDDA M reached on a fielding error by ss, RBI; MARRAS advanced to second; GARGIULO scored, unearned. DELRIO grounded out to 3b; ZIDDA M advanced to second; MARRAS advanced to third. MANAI doubled to center field, 2 RBI; ZIDDA M scored, unearned; MARRAS scored, unearned. PIRAS doubled to left field, RBI; MANAI scored, unearned. PIGA reached on a fielding error by ss; PIRAS advanced to third on the error. ::: PIGA - Out By Rule: Hit By fair Ball - HBB :::. SCRAMUZZA singled to first base; PIGA out at first 1b unassisted. 11 runs, 6 hits, 7 errors, 2 LOB.

SSD YELLOW TEAM 3rd - CHIRRA I walked. SPANO walked; CHIRRA I advanced to second. CADDEO struck out swinging. ROTONDO E struck out swinging. SPANO advanced to second on a passed ball; CHIRRA I advanced to third on a passed ball. MARGOTTI walked. MELONI walked, RBI; MARGOTTI advanced to second; SPANO advanced to third; CHIRRA I scored. SERRA singled to second base, grounded out to 2b unassisted, RBI; MELONI advanced to second, advanced to third on a fielder's choice; MARGOTTI advanced to third, advanced to home on a fielder's choice; SPANO scored. 3 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD CATALANA 3rd - ADELMI I. lined out to 1b. GARGIULO struck out swinging. MARRAS struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SSD YELLOW TEAM 4th - ZIDDA N to p for PIRAS. CARA struck out swinging. CHESSA M hit by pitch. CHIRRA I walked; CHESSA M advanced to second. CHIRRA I advanced to second on a passed ball; CHESSA M advanced to third on a passed ball. CHIRRA I advanced to third on a wild pitch; CHESSA M scored on a wild pitch. SPANO walked. SPANO stole second. SPANO advanced to third on a wild pitch; CHIRRA I scored on a wild pitch, unearned. CADDEO hit by pitch. CADDEO stole second. ROTONDO E fouled out to 1b. MARGOTTI reached on a fielding error by 3b; CADDEO advanced to third on the error; SPANO scored on the error, unearned. MARGOTTI stole second. MELONI struck out swinging. 3 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD CATALANA 4th - ZIDDA M tripled to center field. DELRIO doubled to left field, RBI; ZIDDA M scored. MANAI singled to center field, RBI; DELRIO scored. ZIDDA N grounded out to ss; MANAI advanced to second. LA ROCCA pinch hit for PIGA. LA ROCCA struck out looking. SECHI pinch hit for SCRAMUZZA. SECHI hit by pitch. ADELMI I. flied out to ss. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

SSD YELLOW TEAM 5th - LA ROCCA to cf. SECHI to rf. SERRA singled to right field. SCUROSU pinch hit for CARA. SERRA out at second c to 2b, caught stealing. SCUROSU struck out swinging. CHESSA M walked. CHIRRA I grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD CATALANA 5th - CHIRRA I to p. MARGOTTI to 3b. SCUROSU to rf. GARGIULO lined out to 2b. MARRAS out at first 2b to c. ZIDDA M singled to center field. ZIDDA M advanced to second on an error by 1b. DELRIO walked. MANAI singled to left field, RBI; DELRIO advanced to second; ZIDDA M scored. ZIDDA N flied out to 1b. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

SSD YELLOW TEAM 6th - SIMULA to c for GARGIULO. ADELMI to p for MARRAS. ZIDDA N to lf. SPANO grounded out to 3b. CADDEO struck out looking. ROTONDO E struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD CATALANA 6th - SANNA to rf for SERRA. SCUROSU to cf. LA ROCCA singled to right field. SECHI reached on a fielder's choice; LA ROCCA out at second ss to 2b. ADELMI I. grounded into double play ss to 2b to 1b; SECHI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SSD YELLOW TEAM 7th - ZIDDA M to ss. COLLU to 2b for ADELMI I.. MARGOTTI singled to right field. MELONI grounded out to 1b unassisted; MARGOTTI advanced to second. SANNA struck out looking. SCUROSU singled to center field, RBI; MARGOTTI scored. CHESSA M grounded out to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori