Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD CATALANA vs SSD YELLOW TEAM (May 26, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
ASD CATALANA 12, SSD YELLOW TEAM 1
May 26, 2013 at Alghero (Via Emilia)

ASD CATALANA   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
ADELMI Ivan ss 
MARRAS Luca lf 
ZIDDA Mirko 2b 
DELRIO Marco 3b 
MELONI Salvatore 1b 
   MANAI Fabio 1b 
LA ROCCA Gennaro cf 
   SECHI Michele cf 
SIMULA Sergio c 
ADELMI Fabrizio p 
PIGA Salvatore rf 
   SCRAMUZZA Filippo rf 
Totals  31  12  21  13 
  
SSD YELLOW TEAM   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SPANO Alessandro 2b 
CHIRRA Ignazio ss/p 
ROTONDO Elia J. p/ss 
CADDEO Emanuel c/p 
NERONE Michele 1b 
SERRA Antonio lf/c 
MELONI Marco 3b 
SCUROSU Giorgio cf 
CARA Pietro rf 
   SANNA Mauro rf 
Totals  24  21  11 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
ASD CATALANA........ 241 002 3 - 12  8  4
SSD YELLOW TEAM..... 000 100 0 -  1  4 11
-----------------------------------------
E - ZIDDA M; DELRIO 2; SIMULA; SPANO 2; CHIRRA I 5; ROTONDO E 2; CADDEO 2. DP - CAN 1; YEL 3. LOB - CAN 6; YEL 6. 2B - ADELMI I.. HBP - SIMULA; NERONE; SERRA. SH - ADELMI I.; MARRAS; NERONE; SANNA. SB - ADELMI I. 2; DELRIO; SIMULA; PIGA; ROTONDO E. CS - MELONI; SIMULA; PIGA; CADDEO.

ASD CATALANA   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ADELMI Fabrizio W  7.0  24  28  11 
  
SSD YELLOW TEAM   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ROTONDO Elia J. L  3.0  16  20 
CHIRRA Ignazio   3.0  10  12 
CADDEO Emanuel   1.0 

Win - ADELMI. Loss - ROTONDO E. Save - None. WP - ROTONDO E; CADDEO. HBP - by ADELMI (NERONE); by ADELMI (SERRA); by CADDEO (SIMULA). PB - SIMULA; CADDEO.

Umpires - HP: SANNA Lino
Start: 15:30 Time: 3:00 Attendance: 30
Game notes: Scorekeeper: SONNU Emilio VM: CORREDDU Giovanni HM: SONNU Emilio

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
ASD CATALANA 12, SSD YELLOW TEAM 1
May 26, 2013 at Alghero (Via Emilia)

ASD CATALANA starters: 94/ss ADELMI I.; 71/lf MARRAS; 4/2b ZIDDA M; 11/3b DELRIO; 46/1b MELONI; 41/cf LA ROCCA; 40/c SIMULA; 60/p ADELMI; 24/rf PIGA;

SSD YELLOW TEAM starters: 27/2b SPANO; 15/ss CHIRRA I; 18/p ROTONDO E; 16/c CADDEO; 29/1b NERONE; 11/lf SERRA; 39/3b MELONI; 31/cf SCUROSU; 34/rf CARA;

ASD CATALANA 1st - ADELMI I. singled to shortstop. ADELMI I. stole second. MARRAS struck out looking. ZIDDA M lined out to 1b; ADELMI I. advanced to third. DELRIO reached on a throwing error by ss; ADELMI I. scored on the error, unearned. MELONI reached on a fielding error by ss; DELRIO advanced to third on the error. MELONI advanced to second on a muffed throw by ss, assist by c, caught stealing; DELRIO advanced to home on a fielder's choice, unearned. LA ROCCA walked. SIMULA grounded out to p. 2 runs, 1 hit, 3 errors, 2 LOB.

SSD YELLOW TEAM 1st - SPANO grounded out to 2b. CHIRRA I grounded out to 2b. ROTONDO E struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD CATALANA 2nd - ADELMI singled to third base. PIGA reached on a fielder's choice; ADELMI out at second ss to 2b. PIGA stole second. PIGA advanced to third on a throwing error by c, caught stealing. PIGA scored on a wild pitch, unearned. ADELMI I. walked. ADELMI I. stole second. MARRAS walked. ZIDDA M grounded out to p; MARRAS advanced to second; ADELMI I. advanced to third. DELRIO reached on a fielding error by p; MARRAS advanced to third; ADELMI I. scored on the error, unearned. DELRIO stole second. MELONI singled to center field, advanced to second on the throw, 2 RBI; DELRIO scored, unearned; MARRAS scored, unearned. LA ROCCA struck out looking. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

SSD YELLOW TEAM 2nd - CADDEO singled to first base. CADDEO out at second c to ss, caught stealing. NERONE hit by pitch. NERONE advanced to second on a passed ball. SERRA grounded out to ss; NERONE advanced to third. MELONI popped up to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD CATALANA 3rd - SIMULA walked. SIMULA stole second. ADELMI flied out to ss. PIGA singled up the middle, RBI; SIMULA scored. ADELMI I. doubled down the lf line; PIGA advanced to third. MARRAS lined into double play 3b unassisted; PIGA out on the play. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SSD YELLOW TEAM 3rd - SCUROSU grounded out to 2b. CARA struck out looking. SPANO singled to left field. CHIRRA I grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD CATALANA 4th - CHIRRA I to p. ROTONDO E to ss. ZIDDA M grounded out to 2b. DELRIO singled to left center. MELONI grounded into double play p to 2b to 1b; DELRIO out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SSD YELLOW TEAM 4th - MANAI to 1b for MELONI. SECHI to cf for LA ROCCA. SCRAMUZZA to rf for PIGA. ROTONDO E singled to center field. ROTONDO E stole second. ::: ROTONDO - scored on the same play :::. ROTONDO E scored on a throwing error by c, unearned. CADDEO reached on a dropped fly by 2b. NERONE reached on a fielding error by 3b, bunt; CADDEO advanced to second, advanced to third on the error. SERRA hit by pitch; NERONE advanced to second. MELONI reached on a fielder's choice; SERRA advanced to second on a fielder's choice; NERONE advanced to third on a fielder's choice; CADDEO out at home p to c. SCUROSU grounded into double play p to c to 1b; NERONE out on the play. 1 run, 1 hit, 3 errors, 2 LOB.

ASD CATALANA 5th - SECHI struck out looking. SIMULA walked. ADELMI struck out swinging, hit into double play c to 1b; SIMULA out on the play, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

SSD YELLOW TEAM 5th - CARA struck out swinging. SPANO grounded out to p. CHIRRA I flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD CATALANA 6th - SANNA to rf for CARA. SCRAMUZZA reached on a fielding error by 2b. ADELMI I. reached on a fielder's choice; SCRAMUZZA out at second 2b to ss. ADELMI I. advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. MARRAS out at first p to 2b, SAC, RBI; ADELMI I. scored, unearned. ZIDDA M reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error. ZIDDA M advanced to third on a passed ball. DELRIO singled to shortstop, RBI; ZIDDA M scored, unearned. MANAI struck out swinging. 2 runs, 1 hit, 3 errors, 1 LOB.

SSD YELLOW TEAM 6th - ROTONDO E fouled out to 1b. CADDEO singled through the right side. NERONE grounded out to p, SAC; CADDEO advanced to second. SERRA flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD CATALANA 7th - CHIRRA I to ss. ROTONDO E to lf. CADDEO to p. SERRA to c. SECHI reached on a fielding error by 2b. SECHI advanced to second on a throwing error by p, failed pickoff attempt. SIMULA hit by pitch. ADELMI popped up to 1b. SIMULA advanced to second on a wild pitch; SECHI advanced to third on a wild pitch. SCRAMUZZA singled to shortstop, RBI; SIMULA advanced to third; SECHI scored, unearned. ADELMI I. grounded out to p, SAC, RBI; SCRAMUZZA advanced to second; SIMULA scored. MARRAS reached on a throwing error by ss; SCRAMUZZA scored on the error, unearned. ZIDDA M grounded out to ss unassisted. 3 runs, 1 hit, 3 errors, 1 LOB.

SSD YELLOW TEAM 7th - MELONI reached on a fielding error by 3b. SCUROSU grounded out to p; MELONI advanced to second. SANNA grounded out to p, SAC; MELONI advanced to third. SPANO flied out to 1b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori