Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD CATALANA vs VIBRAF BAS (Jun 15, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
ASD CATALANA 19, VIBRAF BAS 8
Jun 15, 2013 at Domusnovas (Comunale Zona 167)

ASD CATALANA   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
GARGIULO Daniele c 
MARRAS Luca lf 
ZIDDA Mirko ss 
MADARESE S. dh 
   ADELMI Fabrizio p/3b 
MELONI Salvatore 1b 
MANAI Fabio 3b/p 
SIMULA Sergio cf 
PIGA Salvatore rf 
ADELMI Ivan 2b 
ZISSA Nicola p 
Totals  40  19  13  14  21 
  
VIBRAF BAS   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
LOCCI Alberto cf 
EVOLA Alessandro lf/rf 
   CORRIAS Gianmaria rf 
MATZUZZI Simone 2b 
SAIS Franco 3b/p 
SIREUS Federico ss/c 
VARGUI Giorgio 1b  10 
PALMAS Claudio p/lf 
CHIA Luca c 
   DESSI Luca lf 
VENENRI Ruben R. rf/p 
   LAI Mauro 3b 
Totals  22  13  21  13  12 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
ASD CATALANA........ 165 421 0 - 19 13  3
VIBRAF BAS.......... 002 113 1 -  8  5 11
-----------------------------------------
E - ZIDDA M; ADELMI; MANAI; CORRIAS; SAIS; SIREUS 4; VARGIU; PALMAS 2; CHIA; LAI. DP - CAN 1; VIB 1. LOB - CAN 8; VIB 12. 2B - SIMULA; ADELMI I.. 3B - MARRAS; ZIDDA M. HBP - CORRIAS; MATZUZZI; SIREUS. SH - MADARESE; CORRIAS; SIREUS; DESSI. SB - GARGIULO; MARRAS; ZIDDA M 2; ADELMI; MELONI; MANAI 2; SIMULA; PIGA; ADELMI I. 2; LOCCI; EVOLA; SAIS. CS - SIMULA.

ASD CATALANA   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ZISSA Nicola   2.0  12 
ADELMI Fabrizio W  4.0  12  22 
MANAI Fabio   1.0 
  
VIBRAF BAS   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PALMAS Claudio   2.0  13  17 
VENENRI Ruben R. L  4.0  10  23  27 
SAIS Franco   1.0 

Win - ADELMI. Loss - VENNERI. Save - None. HBP - by ADELMI (SIREUS); by ADELMI (MATZUZZI); by ADELMI (CORRIAS). PB - GARGIULO; SIREUS 3.

Umpires - HP: FLORIS Francesco(NF)
Start: 16:00 Time: 3:28 Attendance:
Game notes: Scorekeeper: LAI Loana
PALMAS faced 2 batters in the 3rd.
ZIDDA N faced 3 batters in the 3rd.

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
ASD CATALANA 19, VIBRAF BAS 8
Jun 15, 2013 at Domusnovas (Comunale Zona 167)

ASD CATALANA starters: 88/c GARGIULO; 71/lf MARRAS; 4/ss ZIDDA M; 7/dh MADARESE; 46/1b MELONI; 57/3b MANAI; 40/cf SIMULA; 24/rf PIGA; 94/2b ADELMI I.; 90/p ZIDDA N;

VIBRAF BAS starters: 1/cf LOCCI; 2/lf EVOLA; 28/2b MATZUZZI; 16/3b SAIS; 37/ss SIREUS; 14/1b VARGIU; 40/p PALMAS; 8/c CHIA; 5/rf VENNERI;

ASD CATALANA 1st - GARGIULO walked. MARRAS grounded out to ss; GARGIULO advanced to second. ZIDDA M singled to center field, RBI; GARGIULO scored. ZIDDA M stole second. MADARESE grounded out to 2b; ZIDDA M advanced to third. MELONI flied out to lf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

VIBRAF BAS 1st - LOCCI struck out. EVOLA struck out. MATZUZZI struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD CATALANA 2nd - MANAI struck out. SIMULA doubled to center field. PIGA walked. PIGA stole second; SIMULA stole third. ADELMI I. doubled to center field, RBI; PIGA advanced to third; SIMULA scored. GARGIULO singled to third base. MARRAS tripled to left field, 3 RBI; GARGIULO scored; ADELMI I. scored; PIGA scored. ZIDDA M singled to center field, RBI; MARRAS scored. ZIDDA M stole second, advanced to third on a throwing error by c. MADARESE reached on a fielding error by ss, RBI; ZIDDA M scored. MELONI grounded out to c; MADARESE advanced to second. MANAI struck out. 6 runs, 5 hits, 2 errors, 1 LOB.

VIBRAF BAS 2nd - SAIS walked. SIREUS struck out. VARGIU walked; SAIS advanced to second. PALMAS walked; VARGIU advanced to second; SAIS advanced to third. CHIA struck out. VENNERI struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD CATALANA 3rd - SIMULA walked. PIGA walked; SIMULA advanced to second. EVOLA to rf. PALMAS to lf. VENNERI to p. ADELMI I. grounded out to p; PIGA advanced to second; SIMULA advanced to third. GARGIULO reached on a throwing error by ss, RBI; PIGA advanced to third, scored on the error, unearned; SIMULA scored. GARGIULO stole second. MARRAS reached on a fielding error by ss; GARGIULO advanced to third. MARRAS advanced to second on a muffed throw by 1b, assist by c; GARGIULO scored on the error, unearned. ZIDDA M tripled to center field, RBI; MARRAS scored, unearned. MADARESE grounded out to 2b, SAC, RBI; ZIDDA M scored, unearned. MELONI flied out to rf. 5 runs, 1 hit, 3 errors, 0 LOB.

VIBRAF BAS 3rd - LOCCI walked. LOCCI stole second. LOCCI advanced to third on a passed ball. EVOLA walked. EVOLA stole second; LOCCI scored on an error by ss. MATZUZZI walked. ADELMI to p for MADARESE. / for ZIDDA N. SAIS grounded out to ss; MATZUZZI advanced to second; EVOLA advanced to third. SIREUS hit by pitch. VARGIU flied out to 3b. PALMAS walked, RBI; SIREUS advanced to second; MATZUZZI advanced to third; EVOLA scored. CHIA struck out. 2 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

ASD CATALANA 4th - CORRIAS to rf for EVOLA. SIREUS to c. PALMAS to ss. DESSI to lf for CHIA. MANAI reached on a fielding error by ss. MANAI stole second. SIMULA reached on a dropped fly by rf; MANAI advanced to third. SIMULA out at second c to 2b, caught stealing. MANAI stole home, unearned. PIGA walked. PIGA advanced to second on a passed ball. ADELMI I. singled to pitcher; PIGA advanced to third. ADELMI I. stole second. GARGIULO reached on a throwing error by 3b, advanced to third on the error, RBI; ADELMI I. advanced to third, scored on the error, unearned; PIGA scored, unearned. MARRAS singled to third base. MARRAS stole second. ZIDDA M flied out to 1b. ADELMI struck out, reached first on a passed ball; MARRAS advanced to third on a passed ball; GARGIULO scored on a passed ball, unearned. MELONI grounded out to ss. 4 runs, 2 hits, 3 errors, 2 LOB.

VIBRAF BAS 4th - VENNERI walked. VENNERI advanced to third on a throwing error by p, failed pickoff attempt. LOCCI walked. CORRIAS grounded out to 2b, SAC, RBI; LOCCI advanced to second; VENNERI scored, unearned. MATZUZZI hit by pitch. SAIS grounded into double play 2b to 1b; MATZUZZI out on the play. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD CATALANA 5th - MANAI struck out. SIMULA walked. SIMULA advanced to second on a passed ball. PIGA grounded out to 2b; SIMULA advanced to third. ADELMI I. singled to right field, RBI; SIMULA scored. ADELMI I. stole second. GARGIULO singled to left field, RBI; ADELMI I. scored. MARRAS grounded out to 3b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

VIBRAF BAS 5th - SIREUS struck out. VARGIU walked. PALMAS singled to third base, advanced to second on a throwing error by 3b; VARGIU advanced to second, advanced to third on the error. DESSI grounded out to p, SAC, RBI; PALMAS advanced to third; VARGIU scored, unearned. VENNERI grounded out to p. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD CATALANA 6th - ZIDDA M singled to center field. ADELMI reached on a fielding error by ss; ZIDDA M advanced to second. MELONI singled to left field, RBI; ADELMI advanced to second; ZIDDA M scored. MELONI stole second; ADELMI stole third. MANAI walked. SIMULA grounded into double play cf to c to 3b to ss, reached on a fielder's choice; MANAI out on the play; MELONI out on the play. PIGA flied out to 2b. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

VIBRAF BAS 6th - LOCCI singled to pitcher. CORRIAS hit by pitch; LOCCI advanced to second. MATZUZZI grounded out to p; CORRIAS advanced to second; LOCCI advanced to third. SAIS singled to left field, RBI; CORRIAS advanced to third; LOCCI scored. SAIS stole second. SIREUS grounded out to p, SAC, RBI; SAIS advanced to third; CORRIAS scored. VARGIU singled to right field, RBI; SAIS scored. PALMAS reached on a fielder's choice; VARGIU out at second ss unassisted. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD CATALANA 7th - SAIS to p. LAI to 3b for VENNERI. ADELMI I. flied out to rf. GARGIULO grounded out to 1b unassisted. MARRAS reached on a throwing error by 3b. MARRAS advanced to second on a throwing error by c. ZIDDA M flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

VIBRAF BAS 7th - ADELMI to 3b. MANAI to p. DESSI flied out to 2b. LAI singled to center field. LOCCI struck out. CORRIAS walked; LAI advanced to second. MATZUZZI walked; CORRIAS advanced to second; LAI advanced to third. SAIS walked, RBI; MATZUZZI advanced to second; CORRIAS advanced to third; LAI scored. SIREUS reached on a fielder's choice; SAIS out at second ss to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori