Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

SSD YELLOW TEAM vs ASD CATALANA (Jun 22, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
ASD CATALANA 17, SSD YELLOW TEAM 4
Jun 22, 2013 at Alghero (Via Emilia)

SSD YELLOW TEAM   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
ROTONDO Elia J. p/3b 
CHIRRA Ignazio ss/2b 
MARGOTTI Marco 3b/ss 
CADDEO Emanuel c/p 
ROTONDO J cf 
NERONE Michele 1b 
SPANO Alessandro 2b/lf 
   CARA Pietro lf 
MELONI Marco lf/rf 
SCUROSU Giorgio rf 
   SERRA Antonio c 
Totals  26  18  11 
  
ASD CATALANA   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
GARGIULO Daniele c 
MARRAS Luca lf 
ZIDDA Mirko 2b 
DELRIO Marco 3b 
MELONI Salvatore 1b 
   ADELMI Fabrizio p 
SCRAMUZZA Filippo rf 
ZISSA Nicola p 
   MANAI Fabio p/1b 
PIGA Salvatore cf 
   MADARESE S. cf 
ADELMI Ivan ss 
Totals  36  17  11  21 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
SSD YELLOW TEAM..... 040 000 0 -  4  4 11
ASD CATALANA........ 167 201 X - 17 11  4
-----------------------------------------
E - ROTONDO E 4; CADDEO; ROTONDO J; SPANO 3; CARA; MELONI; MELONI 2; MANAI; ADELMI I.. LOB - YEL 11; CAN 7. 2B - GARGIULO; MARRAS. 3B - DELRIO 2. HBP - CHIRRA I; ROTONDO J; SPANO. SH - GARGIULO; ADELMI I. 2. SB - MARGOTTI; CADDEO; SPANO 2; MELONI; GARGIULO 2; DELRIO; MANAI; PIGA; ADELMI I..

SSD YELLOW TEAM   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ROTONDO Elia J. L  2.2  14  21  26 
CADDEO Emanuel   3.1  15  16 
  
ASD CATALANA   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ZISSA Nicola   1.1  12 
MANAI Fabio   3.2  13  17 
ADELMI Fabrizio W  2.0 

Win - ADELMI. Loss - ROTONDO E. Save - None. WP - ROTONDO E 2; CADDEO; MANAI. HBP - by MANAI (ROTONDO J); by MANAI (CHIRRA I); by MANAI (SPANO). PB - CADDEO 4; SERRA.

Umpires - HP: FODDAI A. (N.F.)
Start: 15:30 Time: 3:03 Attendance:
Game notes: Scorekeeper: CORREDDU Giuseppe

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
ASD CATALANA 17, SSD YELLOW TEAM 4
Jun 22, 2013 at Alghero (Via Emilia)

SSD YELLOW TEAM starters: 18/p ROTONDO E; 15/ss CHIRRA I; 8/3b MARGOTTI; 16/c CADDEO; 0/cf ROTONDO J; 29/1b NERONE; 27/2b SPANO; 39/lf MELONI; 31/rf SCUROSU;

ASD CATALANA starters: 88/c GARGIULO; 71/lf MARRAS; 4/2b ZIDDA M; 11/3b DELRIO; 46/1b MELONI; 69/rf SCRAMUZZA; 90/p ZIDDA N; 24/cf PIGA; 94/ss ADELMI I.;

SSD YELLOW TEAM 1st - ROTONDO E walked. CHIRRA I walked; ROTONDO E advanced to second. MARGOTTI reached on a fielder's choice; CHIRRA I out at second 2b to ss; ROTONDO E advanced to third. MARGOTTI stole second. CADDEO walked. ROTONDO J flied out to 2b. NERONE struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD CATALANA 1st - GARGIULO struck out, reached first on a passed ball. GARGIULO stole second. MARRAS struck out swinging. GARGIULO advanced to third on a wild pitch. ZIDDA M flied out to p. DELRIO singled to left field, RBI; GARGIULO scored, unearned. DELRIO advanced to second on a passed ball. MELONI reached on a fielding error by 2b; DELRIO advanced to third on the error. SCRAMUZZA struck out swinging. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

SSD YELLOW TEAM 2nd - SPANO walked. SPANO stole second. SPANO stole third. MELONI walked. MELONI stole second. SCUROSU reached on a fielding error by 1b, advanced to second on the error, RBI; MELONI advanced to third, scored on the error; SPANO scored. ROTONDO E grounded out to p; SCUROSU advanced to third. CHIRRA I singled to center field, RBI; SCUROSU scored, unearned. MARGOTTI walked; CHIRRA I advanced to second. MANAI to p for ZIDDA N. MARGOTTI advanced to second on a wild pitch; CHIRRA I advanced to third on a wild pitch. CADDEO lined out to ss. ROTONDO J hit by pitch. NERONE singled to shortstop, RBI; ROTONDO J advanced to second; MARGOTTI advanced to third; CHIRRA I scored, unearned. SPANO grounded out to p. 4 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

ASD CATALANA 2nd - MANAI singled to center field. PIGA flied out to ss. MANAI advanced to second on a passed ball. ADELMI I. reached on a throwing error by p, SAC; MANAI advanced to third, scored on the error. GARGIULO doubled to left field, RBI; ADELMI I. scored, unearned. MARRAS singled to catcher, bunt; GARGIULO advanced to third. ZIDDA M reached on a dropped fly by 2b; MARRAS advanced to third on the error; GARGIULO scored on the error, unearned. DELRIO tripled to left field, 2 RBI; ZIDDA M scored, unearned; MARRAS scored, unearned. MELONI reached on a fielding error by 2b, RBI; DELRIO scored, unearned. SCRAMUZZA grounded out to 2b; MELONI advanced to second. MANAI flied out to lf. 6 runs, 4 hits, 3 errors, 1 LOB.

SSD YELLOW TEAM 3rd - MELONI struck out looking. SCUROSU grounded out to ss. ROTONDO E walked. CHIRRA I hit by pitch; ROTONDO E advanced to second. MARGOTTI struck out, out at first c to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD CATALANA 3rd - PIGA walked. PIGA stole second. ADELMI I. reached on a fielding error by p, SAC; PIGA advanced to third. ADELMI I. stole second. ADELMI I. advanced to third on a wild pitch; PIGA scored on a wild pitch. GARGIULO reached on a fielding error by p, SAC, RBI; ADELMI I. scored, unearned. GARGIULO stole second. MARRAS reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error; GARGIULO scored on the error, unearned. ZIDDA M flied out to rf. DELRIO tripled to center field, RBI; MARRAS scored, unearned. DELRIO scored on a throwing error by c, unearned. MELONI grounded out to p. SCRAMUZZA walked. SCRAMUZZA advanced to second on a passed ball. MANAI singled to shortstop; SCRAMUZZA advanced to third. MANAI stole second. PIGA singled to right field, RBI; MANAI advanced to third; SCRAMUZZA scored, unearned. ROTONDO E to 3b. CHIRRA I to 2b. MARGOTTI to ss. CADDEO to p. SPANO to lf. MELONI to rf. SERRA to c for SCUROSU. ADELMI I. reached on a dropped fly by cf, advanced to second on the error; PIGA advanced to third on the error; MANAI scored on the error, unearned. GARGIULO flied out to p. 7 runs, 3 hits, 5 errors, 2 LOB.

SSD YELLOW TEAM 4th - CADDEO singled to right field. CADDEO stole second. ROTONDO J flied out to 2b. NERONE struck out swinging. SPANO hit by pitch. SPANO out at first c to 1b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD CATALANA 4th - MARRAS doubled to left field. ZIDDA M flied out to cf; MARRAS advanced to third. MARRAS scored on a wild pitch. DELRIO walked. DELRIO stole second. MELONI singled to center field, RBI; DELRIO scored. SCRAMUZZA grounded out to 1b unassisted; MELONI advanced to second. MANAI flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

SSD YELLOW TEAM 5th - MADARESE to cf for PIGA. MELONI grounded out to 1b unassisted. SERRA singled to right field. SERRA advanced to second on an error by 1b. SERRA advanced to third on a throwing error by p. ROTONDO E struck out swinging. CHIRRA I struck out looking. 0 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

ASD CATALANA 5th - CARA to lf for SPANO. MADARESE struck out swinging. ADELMI I. singled to left field. ADELMI I. out at first p to 1b, picked off. GARGIULO struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

SSD YELLOW TEAM 6th - ADELMI to p for MELONI. MANAI to 1b. MARGOTTI grounded out to ss. CADDEO grounded out to p. ROTONDO J grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD CATALANA 6th - MARRAS grounded out to 3b. ZIDDA M reached on a fielding error by 3b. ZIDDA M advanced to second on a passed ball. DELRIO flied out to 2b. ADELMI reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error; ZIDDA M scored on the error, unearned. SCRAMUZZA grounded out to 1b unassisted. 1 run, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

SSD YELLOW TEAM 7th - NERONE flied out to p. CARA struck out swinging. MELONI reached on a fielding error by ss. SERRA reached on a fielder's choice; MELONI out at second 2b unassisted. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori