Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

VIBRAF BAS vs ASD CATALANA (Jul 07, 2013)

 
Box Score
 

Serie C Federale - 2013
ASD CATALANA 20, VIBRAF BAS 10
Jul 07, 2013 at Alghero (Via Emilia)

VIBRAF BAS   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
CHIA Luca c/ss 
SIREUS Federico ss/c 
MATZUZZI Simone 2b/cf 
SAIS Franco 3b/p 
PALMAS Claudio cf/3b 
DESSI Luca lf 
EVOLA Alessandro 1b 
CORRIAS Gianmaria rf 
VENENRI Ruben R. p 
   LAI Mauro 2b 
Totals  28  10  13  15  18  12  10 
  
ASD CATALANA   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
GARGIULO Daniele c 
   SIMULA Sergio c 
SCRAMUZZA Filippo lf 
   MARRAS Luca lf 
CONTINI Antonio 2b 
DELRIO Marco 3b 
MELONI Salvatore 1b 
LA ROCCA Gennaro rf 
   ZIDDA Mirko rf 
PIGA Salvatore cf 
ZISSA Nicola p 
   ADELMI Fabrizio p 
   PIRAS Michele p 
ADELMI Ivan ss 
Totals  33  20  10  12  21 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
VIBRAF BAS.......... 080 020 0 - 10  5 12
ASD CATALANA........ 631 604 X - 20 10  2
-----------------------------------------
E - CHIA 2; MATZUZZI; SAIS 2; PALMAS 2; EVOLA; CORRIAS; VENNERI 2; LAI; DELRIO; PIGA. DP - CAN 1. LOB - VIB 10; CAN 6. 2B - SAIS; MELONI 2; ZIDDA M. 3B - MELONI; PIGA. HBP - CONTINI; ADELMI I.. SH - SCRAMUZZA; LA ROCCA. SB - CONTINI; MELONI; LA ROCCA; ADELMI I. 2. CS - CONTINI; ZIDDA M.

VIBRAF BAS   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
VENENRI Ruben R. L  3.0  12  17  24 
SAIS Franco   3.0  16  20 
  
ASD CATALANA   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
ZISSA Nicola   1.2  15 
ADELMI Fabrizio W  2.1  11  15 
PIRAS Michele   3.0  11 

Win - ADELMI. Loss - VENNERI. Save - None. WP - VENNERI; ZIDDA N 2. HBP - by VENNERI (ADELMI I.); by SAIS (CONTINI). PB - CHIA 3; SIMULA 2.

Umpires - HP: SECHI Michele (N.F.)
Start: 15:30 Time: 3:16 Attendance:
Game notes: Scorekeeper: CORREDDU Giuseppe
VENNERI faced 2 batters in the 4th.
ADELMI faced 3 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Serie C Federale - 2013
ASD CATALANA 20, VIBRAF BAS 10
Jul 07, 2013 at Alghero (Via Emilia)

VIBRAF BAS starters: 8/c CHIA; 37/ss SIREUS; 28/2b MATZUZZI; 16/3b SAIS; 40/cf PALMAS; 3/lf DESSI; 2/1b EVOLA; 6/rf CORRIAS; 5/p VENNERI;

ASD CATALANA starters: 88/c GARGIULO; 69/lf SCRAMUZZA; 25/2b CONTINI; 11/3b DELRIO; 46/1b MELONI; 41/rf LA ROCCA; 24/cf PIGA; 90/p ZIDDA N; 94/ss ADELMI I.;

VIBRAF BAS 1st - CHIA grounded out to ss. SIREUS singled to left field. MATZUZZI walked; SIREUS advanced to second. MATZUZZI advanced to second on a wild pitch; SIREUS advanced to third on a wild pitch. SAIS walked. PALMAS struck out swinging. DESSI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

ASD CATALANA 1st - GARGIULO reached on a dropped fly by cf, advanced to second on the error. SCRAMUZZA grounded out to c, SAC, RBI; GARGIULO scored, unearned. CONTINI walked. CONTINI stole second. DELRIO reached on a dropped fly by p; CONTINI no advance. MELONI tripled to center field, 2 RBI; DELRIO scored, unearned; CONTINI scored, unearned. LA ROCCA grounded out to p, SAC, RBI; MELONI scored, unearned. PIGA tripled to right field, scored on an error by rf, unearned. ZIDDA N reached on a fielding error by 3b, advanced to second on the error. ADELMI I. walked. ADELMI I. advanced to second on a wild pitch; ZIDDA N advanced to third on a wild pitch. GARGIULO singled to third base, RBI; ADELMI I. advanced to third; ZIDDA N scored, unearned. SCRAMUZZA struck out swinging. 6 runs, 3 hits, 4 errors, 2 LOB.

VIBRAF BAS 2nd - EVOLA singled to center field. EVOLA advanced to second on a wild pitch. CORRIAS struck out swinging. VENNERI walked. CHIA struck out swinging. SIREUS walked; VENNERI advanced to second; EVOLA advanced to third. MATZUZZI walked, RBI; SIREUS advanced to second; VENNERI advanced to third; EVOLA scored. SAIS doubled to left field, 3 RBI; MATZUZZI scored; SIREUS scored; VENNERI scored. PALMAS walked. DESSI walked; PALMAS advanced to second; SAIS advanced to third. ADELMI to p for ZIDDA N. EVOLA reached on a dropped fly by cf, advanced to third on the error, scored on an error by cf, unearned; DESSI scored on the error, unearned; PALMAS scored on the error, unearned; SAIS scored on the error, unearned. CORRIAS walked. VENNERI struck out looking. 8 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD CATALANA 2nd - CONTINI walked. DELRIO reached on a fielder's choice; CONTINI out at second ss to 2b. MELONI doubled to center field, RBI; DELRIO scored. LA ROCCA singled to shortstop; MELONI advanced to third. LA ROCCA stole second; MELONI stole home. PIGA grounded out to 2b; LA ROCCA advanced to third. LA ROCCA scored on a passed ball, unearned. ADELMI fouled out to c. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

VIBRAF BAS 3rd - SIMULA to c for GARGIULO. CHIA struck out looking. SIREUS grounded out to 3b. MATZUZZI fouled out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD CATALANA 3rd - ADELMI I. hit by pitch. ADELMI I. stole second. SIMULA grounded out to 2b; ADELMI I. advanced to third. ADELMI I. scored on a passed ball. SCRAMUZZA grounded out to 1b unassisted. CONTINI walked. DELRIO flied out to c. 1 run, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

VIBRAF BAS 4th - MARRAS to lf for SCRAMUZZA. SAIS singled to center field. PALMAS reached on a fielding error by 3b; SAIS advanced to second. DESSI struck out looking. EVOLA struck out swinging. CORRIAS walked; PALMAS advanced to second; SAIS advanced to third. VENNERI struck out swinging. 0 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

ASD CATALANA 4th - MELONI doubled to center field. LA ROCCA reached on a dropped fly by p; MELONI no advance. MATZUZZI to cf. SAIS to p. PALMAS to 3b. LAI to 2b for VENNERI. PIGA reached on a fielder's choice; LA ROCCA advanced to second on a fielder's choice; MELONI advanced to third on a muffed throw by 3b, assist by ss. ADELMI singled to left field, 2 RBI; PIGA advanced to second; LA ROCCA scored, unearned; MELONI scored, unearned. ADELMI advanced to second on a passed ball; PIGA advanced to third on a passed ball. ADELMI I. reached on a dropped fly by 2b, advanced to second on the error; ADELMI advanced to third on the error; PIGA scored on the error, unearned. SIMULA reached on a muffed throw by 1b, assist by ss, RBI; ADELMI I. advanced to third, scored on the error, unearned; ADELMI scored, unearned. SIMULA advanced to second on a throwing error by p. MARRAS grounded out to p. CONTINI walked. CONTINI out at second c to 2b, caught stealing; SIMULA, unearned. DELRIO flied out to ss. 6 runs, 2 hits, 5 errors, 0 LOB.

VIBRAF BAS 5th - ZIDDA M to rf for LA ROCCA. CHIA struck out, reached first on a passed ball. SIREUS walked; CHIA advanced to second. MATZUZZI walked; SIREUS advanced to second; CHIA advanced to third. PIRAS to p for ADELMI. SAIS singled to right field, 2 RBI; MATZUZZI advanced to third; SIREUS scored; CHIA scored, unearned. PALMAS flied into double play rf to 1b; SAIS out on the play. DESSI struck out looking. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD CATALANA 5th - CHIA to ss. SIREUS to c. MELONI grounded out to ss. ZIDDA M doubled to center field. ZIDDA M out at second p to 2b, caught stealing. PIGA reached on a fielding error by ss. PIRAS struck out looking. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

VIBRAF BAS 6th - EVOLA struck out looking. CORRIAS walked. LAI walked; CORRIAS advanced to second. LAI advanced to second on a passed ball; CORRIAS advanced to third on a passed ball. CHIA struck out looking. SIREUS flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD CATALANA 6th - ADELMI I. singled to center field. ADELMI I. stole second. SIMULA walked. MARRAS reached on a fielder's choice; SIMULA advanced to second on a fielder's choice, advanced to third on a throwing error by ss; ADELMI I. out at third ss to 3b. CONTINI hit by pitch; MARRAS advanced to second. DELRIO walked, RBI; CONTINI advanced to second; MARRAS advanced to third; SIMULA scored, unearned. MELONI reached on a dropped fly by cf; DELRIO advanced to second on the error; CONTINI advanced to third on the error; MARRAS scored on the error, unearned. ZIDDA M singled to second base, 2 RBI; MELONI advanced to second; DELRIO scored, unearned; CONTINI scored, unearned. PIGA flied out to cf. PIRAS reached on a fielder's choice; ZIDDA M advanced to second on a fielder's choice; MELONI out at third 3b unassisted. 4 runs, 2 hits, 2 errors, 2 LOB.

VIBRAF BAS 7th - MATZUZZI grounded out to p. SAIS struck out swinging. PALMAS struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori