Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CATANIA WARRIORS vs ASD AQUILA BRONTE (Apr 28, 2013)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2013
CATANIA WARRIORS at ASD AQUILA BRONTE
Apr 28, 2013 at Bronte (Comunale)

CATANIA WARRIORS 5

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
ANIA Massimiliano cf 
CONSIGLIO Corrado ss 
GAROFALO S lf 
FIDENZIO Gaetano c 
GAROFALO Caspare 3b/p 
GAROFALO E 1b 
ACCOMANDO Ignazio 2b 
DI PERNA Giuseppe dh/rf 
PISANA Rosario rf/3b 
MESSINA Pietro p 
Totals  33  24 
  

ASD AQUILA BRONTE 9

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
PORTALE M. ss 
   MONTAGNO S. cf 
MONTAGNO G. p/1b 
SANFILIPPO S 1b/p 
SPITALERI M. c 
LONGHITANO F. rf 
SANFILIPPO R. 3b 
PANTALEO E. cf/ss 
GRIGOLI F. 2b 
SPITALERI G. lf 
   BIUSO B lf 
Totals  24  11  27  14 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
CATANIA WARRIORS.... 002 030 000 -  5  4  3
ASD AQUILA BRONTE... 305 010 00X -  9  4  6
-------------------------------------------
E - GAROFALO S; GAROFALO E; MESSINA; MONTAGNO G.; SANFILIPPO S; SPITALERI M.; GRIGOLI; SPITALERI G. 2. DP - CAT 1. LOB - CAT 8; AQU 6. HBP - ANIA; GRIGOLI; SPITALERI G.. SH - GAROFALO G; ACCOMANDO; PANTALEO. SF - FIDENZIO; LONGHITANO. SB - ANIA; CONSIGLIO 4; GAROFALO S; PISANA; MONTAGNO G.; SANFILIPPO S 2; SPITALERI M. 4; LONGHITANO 2; SANFILIPPO; SPITALERI G.. CS - MONTAGNO G..

CATANIA WARRIORS   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MESSINA Pietro   3.0  10  19 
GAROFALO Caspare L  5.0  14  20 
  
ASD AQUILA BRONTE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MONTAGNO G.   4.0  16  22 
SANFILIPPO S W  5.0  17  18 

Win - SANFILIPPO S. Loss - GAROFALO G. Save - None. WP - MESSINA 3. HBP - by MESSINA (SPITALERI G.); by MESSINA (GRIGOLI); by MONTAGNO G. (ANIA). BK - MONTAGNO G.. PB - FIDENZIO 2.

Umpires - HP: FICHERA Fabio 1B: PULVIRENTI Giancarlo
Start: 10:30 Time: Attendance:

MONTAGNO G. faced 4 batters in the 5th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2013
CATANIA WARRIORS at ASD AQUILA BRONTE
Apr 28, 2013 at Bronte (Comunale)

CATANIA WARRIORS starters: 15/cf ANIA; 4/ss CONSIGLIO; 19/lf GAROFALO S; 30/c FIDENZIO; 12/3b GAROFALO G; 34/1b GAROFALO E; 14/2b ACCOMANDO; 41/dh DI PERNA; 26/rf PISANA; 38/p MESSINA;

ASD AQUILA BRONTE starters: 11/ss PORTALE; 5/p MONTAGNO G.; 0/1b SANFILIPPO S; 14/c SPITALERI M.; 3/rf LONGHITANO; 6/3b SANFILIPPO; 19/cf PANTALEO; 21/2b GRIGOLI; 13/lf SPITALERI G.;

CATANIA WARRIORS 1st - ANIA walked. ANIA advanced to second on a throwing error by c. CONSIGLIO grounded out to ss; ANIA advanced to third. GAROFALO S flied out to 3b. FIDENZIO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 1st - PORTALE struck out. MONTAGNO G. reached on a dropped fly by lf, advanced to third on the error. SANFILIPPO S singled, RBI; MONTAGNO G. scored, unearned. SANFILIPPO S stole second. SANFILIPPO S advanced to third on a wild pitch. SPITALERI M. walked. SPITALERI M. stole second. LONGHITANO flied out to lf, SF, RBI; SANFILIPPO S scored. SANFILIPPO walked. SANFILIPPO stole second; SPITALERI M. stole third. SPITALERI M. scored on a passed ball, unearned. PANTALEO struck out. 3 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

CATANIA WARRIORS 2nd - GAROFALO G reached on a dropped fly by lf, advanced to second on the error. GAROFALO E grounded out to 3b; GAROFALO G advanced to third. ACCOMANDO struck out. DI PERNA struck out. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 2nd - GRIGOLI struck out. SPITALERI G. hit by pitch. SPITALERI G. stole second. PORTALE flied into double play rf to 3b; SPITALERI G. out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CATANIA WARRIORS 3rd - PISANA singled. ANIA reached on a muffed throw by 1b, assist by p; PISANA advanced to second, advanced to third on the error. CONSIGLIO singled, RBI; ANIA advanced to third; PISANA scored, unearned. GAROFALO S struck out. CONSIGLIO stole second. FIDENZIO flied out to lf, SF, RBI; ANIA scored, unearned. CONSIGLIO stole third. GAROFALO G grounded out to 3b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 3rd - MONTAGNO G. walked. MONTAGNO G. advanced to second on a throwing error by p, picked off. SANFILIPPO S walked. SANFILIPPO S stole second; MONTAGNO G. stole third. SPITALERI M. singled, RBI; SANFILIPPO S advanced to third; MONTAGNO G. scored. SPITALERI M. stole second. LONGHITANO reached on a fielder's choice; SANFILIPPO S out at third p to 3b. LONGHITANO stole second; SPITALERI M. stole third. SANFILIPPO walked. SANFILIPPO advanced to second on a muffed throw by 1b, picked off; LONGHITANO advanced to third on the error; SPITALERI M. scored on the error. PANTALEO walked. PANTALEO advanced to second on a wild pitch; SANFILIPPO advanced to third on a wild pitch; LONGHITANO scored on a wild pitch. GRIGOLI hit by pitch. GRIGOLI advanced to second on a wild pitch; PANTALEO advanced to third on a wild pitch; SANFILIPPO scored on a wild pitch. SPITALERI G. grounded out to ss, RBI; GRIGOLI advanced to third; PANTALEO scored. PORTALE flied out to 1b. 5 runs, 1 hit, 2 errors, 1 LOB.

CATANIA WARRIORS 4th - GAROFALO E walked. ACCOMANDO grounded out to p, SAC; GAROFALO E advanced to second. DI PERNA struck out. PISANA grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 4th - GAROFALO G to p. DI PERNA to rf. PISANA to 3b. / for MESSINA. MONTAGNO G. flied out to cf. SANFILIPPO S flied out to lf. SPITALERI M. struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CATANIA WARRIORS 5th - ANIA hit by pitch. ANIA stole second. ANIA advanced to third on a balk. CONSIGLIO walked. CONSIGLIO stole second. GAROFALO S singled, RBI; CONSIGLIO advanced to third; ANIA scored. GAROFALO S stole second. FIDENZIO reached on a dropped fly by lf; GAROFALO S scored on the error, unearned; CONSIGLIO scored on the error. MONTAGNO S to cf for PORTALE. MONTAGNO G. to 1b. SANFILIPPO S to p. PANTALEO to ss. BIUSO to lf for SPITALERI G.. GAROFALO G reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b, SAC; FIDENZIO advanced to second. GAROFALO E grounded out to p; GAROFALO G advanced to second; FIDENZIO advanced to third. ACCOMANDO struck out. DI PERNA grounded out to p. 3 runs, 1 hit, 2 errors, 2 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 5th - LONGHITANO walked. LONGHITANO stole second. SANFILIPPO struck out, out at first c to 1b; LONGHITANO advanced to third on a passed ball. PANTALEO struck out. GRIGOLI singled, RBI; LONGHITANO scored, unearned. BIUSO struck out. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA WARRIORS 6th - PISANA reached on a fielding error by 2b. PISANA stole second. ANIA flied out to rf. CONSIGLIO reached on a fielder's choice; PISANA out at third p to 3b. GAROFALO S grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 6th - MONTAGNO S grounded out to 3b. MONTAGNO G. lined out to lf. SANFILIPPO S walked. SPITALERI M. lined out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA WARRIORS 7th - FIDENZIO grounded out to 2b. GAROFALO G struck out. GAROFALO E flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 7th - LONGHITANO walked. SANFILIPPO walked; LONGHITANO advanced to second. LONGHITANO out at second p to 2b, picked off. PANTALEO grounded out to p, SAC; SANFILIPPO advanced to second. GRIGOLI struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA WARRIORS 8th - ACCOMANDO grounded out to ss. DI PERNA flied out to 2b. PISANA struck out. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 8th - BIUSO flied out to 2b. MONTAGNO S walked. MONTAGNO G. singled; MONTAGNO S advanced to third. MONTAGNO G. out at second c to ss, caught stealing. SANFILIPPO S flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA WARRIORS 9th - ANIA struck out. CONSIGLIO singled. CONSIGLIO stole second. GAROFALO S flied out to lf. FIDENZIO flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori