Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

CATANIA WARRIORS vs ASD ALI' TERME (May 05, 2013)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2013
CATANIA WARRIORS at ASD ALI' TERME
May 05, 2013 at Ali' Terme (Comunale)

CATANIA WARRIORS 11

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
GAROFALO S lf 
ANIA Massimiliano cf 
   MESSINA Pietro rf 
CONSIGLIO Corrado ss 
VAZZANO Nicola c 
GAROFALO Caspare 1b 
GAROFALO E p 
ACCOMANDO Ignazio 2b 
DIGREGORIO Giacomo rf/cf 
PISANA Rosario 3b 
Totals  38  11  10  10  11  24  16 
  

ASD ALI' TERME 12

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SPARACINO Alessandro ss 
LOPEZ Manuel A. cf 
FALCONE Francesco 2b 
FIUMARA Salvatore 3b 
GIUFFRIDA 1b 
GIUFFRE' Salvatore c 
RACITI Roberto dh 
FIUMARA Roberto lf 
FAUDALE Francesco rf 
GIUCA Salvatore p 
Totals  40  12  15  11  27  11 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
CATANIA WARRIORS.... 442 010 000 - 11 10  4
ASD ALI' TERME...... 271 000 11X - 12 15  7
-------------------------------------------
E - GAROFALO G; GAROFALO E; ACCOMANDO; PISANA; SPARACINO 3; FIUMARA S 3; GIUFFRIDA. DP - ALI 1. LOB - CAT 16; ALI 11. 2B - ANIA; CONSIGLIO; VAZZANO; SPARACINO; GIUFFRIDA; FIUMARA Ro 2. HBP - GAROFALO E; FAUDALE. SH - FAUDALE. SF - VAZZANO; GAROFALO G; GAROFALO E 2; SPARACINO. SB - GAROFALO S 2; ANIA; CONSIGLIO 3; GAROFALO G 3; GAROFALO E; ACCOMANDO; LOPEZ; FALCONE F 2; GIUFFRE'; RACITI.

CATANIA WARRIORS   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GAROFALO E L  8.0  15  12  40  47  10 
  
ASD ALI' TERME   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIUCA Salvatore W  9.0  10  11  11  38  54  15 

Win - GIUCA. Loss - GAROFALO E. Save - None. WP - GAROFALO E 2; GIUCA 3. HBP - by GAROFALO E (FAUDALE); by GIUCA (GAROFALO E).

Umpires - HP: FIORITO Giuseppe
Start: 15:30 Time: Attendance:

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2013
CATANIA WARRIORS at ASD ALI' TERME
May 05, 2013 at Ali' Terme (Comunale)

CATANIA WARRIORS starters: 19/lf GAROFALO S; 15/cf ANIA; 4/ss CONSIGLIO; 23/c VAZZANO; 12/1b GAROFALO G; 34/p GAROFALO E; 14/2b ACCOMANDO; 28/rf DIGREGORIO; 26/3b PISANA;

ASD ALI' TERME starters: 21/ss SPARACINO; 4/cf LOPEZ; 22/2b FALCONE F; 24/3b FIUMARA S; 0/1b GIUFFRIDA; 3/c GIUFFRE'; 23/dh RACITI; 11/lf FIUMARA Ro; 9/rf FAUDALE; 33/p GIUCA;

CATANIA WARRIORS 1st - GAROFALO S reached on a fielding error by 3b. ANIA walked; GAROFALO S advanced to second. CONSIGLIO doubled to center field, RBI; ANIA advanced to third; GAROFALO S scored, unearned. VAZZANO flied out to lf, SF, RBI; ANIA scored. CONSIGLIO stole third. GAROFALO G walked. GAROFALO G stole second. GAROFALO E reached on a throwing error by ss, advanced to second on the error, RBI; GAROFALO G advanced to third; CONSIGLIO scored, unearned. ACCOMANDO flied out to 2b. DIGREGORIO walked. DIGREGORIO advanced to second on a wild pitch; GAROFALO E advanced to third on a wild pitch; GAROFALO G scored on a wild pitch, unearned. PISANA walked. GAROFALO S flied out to 2b. 4 runs, 1 hit, 2 errors, 3 LOB.

ASD ALI' TERME 1st - SPARACINO doubled to center field. LOPEZ singled to center field; SPARACINO advanced to third. LOPEZ stole second. FALCONE F struck out swinging. FIUMARA S reached on a throwing error by p, advanced to second on the error, RBI; LOPEZ advanced to third, out at home c to p; SPARACINO scored on the error. FIUMARA S advanced to third on a wild pitch. GIUFFRIDA singled to right field, RBI; FIUMARA S scored, unearned. GIUFFRIDA advanced to second on a wild pitch. GIUFFRE' walked. RACITI reached on a fielder's choice; GIUFFRE' advanced to second on a fielder's choice; GIUFFRIDA out at third ss to 3b. 2 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

CATANIA WARRIORS 2nd - ANIA doubled to left field. CONSIGLIO singled to pitcher. VAZZANO doubled to center field, RBI; CONSIGLIO advanced to third; ANIA scored. GAROFALO G flied out to lf, SF, RBI; VAZZANO advanced to third on a throwing error by 3b; CONSIGLIO scored. GAROFALO E flied out to cf, SF, RBI; VAZZANO scored, unearned. ACCOMANDO reached on a throwing error by ss. DIGREGORIO walked; ACCOMANDO advanced to second. PISANA singled to center field, RBI; DIGREGORIO advanced to third; ACCOMANDO scored, unearned. GAROFALO S flied out to c. 4 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

ASD ALI' TERME 2nd - FIUMARA Ro doubled to left field. FAUDALE reached on a fielding error by 3b; FIUMARA Ro advanced to third on the error. SPARACINO walked; FAUDALE advanced to second. LOPEZ singled to right field, RBI; SPARACINO advanced to second; FAUDALE advanced to third; FIUMARA Ro scored. FALCONE F reached on a fielder's choice; LOPEZ advanced to second on a fielder's choice; SPARACINO advanced to third on a fielder's choice; FAUDALE out at home 3b to c. FIUMARA S singled to center field, 2 RBI; FALCONE F advanced to second; LOPEZ scored; SPARACINO scored, unearned. GIUFFRIDA doubled to right field, RBI; FIUMARA S advanced to third; FALCONE F scored. GIUFFRE' flied out to ss. RACITI singled to right field, 2 RBI; GIUFFRIDA scored, unearned; FIUMARA S scored, unearned. RACITI stole second. FIUMARA Ro singled to right field, RBI; RACITI scored, unearned. FAUDALE reached on a fielding error by 2b, advanced to second on the error; FIUMARA Ro advanced to third on the error. SPARACINO grounded out to 3b. 7 runs, 6 hits, 2 errors, 2 LOB.

CATANIA WARRIORS 3rd - ANIA walked. ANIA stole second. CONSIGLIO singled to catcher; ANIA advanced to third. CONSIGLIO stole second. VAZZANO walked. GAROFALO G walked, RBI; VAZZANO advanced to second; CONSIGLIO advanced to third; ANIA scored. GAROFALO E flied out to cf, SF, RBI; CONSIGLIO scored. VAZZANO advanced to third on a wild pitch. GAROFALO G stole second. ACCOMANDO walked. DIGREGORIO struck out swinging. PISANA reached on a fielder's choice; ACCOMANDO advanced to second on a fielder's choice; GAROFALO G out at third 3b unassisted. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

ASD ALI' TERME 3rd - LOPEZ flied out to cf. FALCONE F grounded out to 2b. FIUMARA S singled to right field. GIUFFRIDA singled to center field; FIUMARA S advanced to third. GIUFFRE' reached on a fielding error by 1b, advanced to second on the error; GIUFFRIDA advanced to third on the error; FIUMARA S scored on the error, unearned. RACITI flied out to ss. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

CATANIA WARRIORS 4th - GAROFALO S walked. GAROFALO S stole second. GAROFALO S stole third. ANIA struck out swinging. CONSIGLIO walked. CONSIGLIO stole second. VAZZANO flied out to 2b. GAROFALO G struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD ALI' TERME 4th - FIUMARA Ro grounded out to ss. FAUDALE struck out looking. SPARACINO flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

CATANIA WARRIORS 5th - GAROFALO E reached on a fielding error by ss. ACCOMANDO singled to center field; GAROFALO E advanced to second. DIGREGORIO reached on a fielder's choice; ACCOMANDO advanced to second on a fielder's choice; GAROFALO E out at third p to 3b. ACCOMANDO stole third. PISANA flied out to ss. GAROFALO S singled to left field, RBI; DIGREGORIO advanced to second; ACCOMANDO scored, unearned. ANIA reached on a fielder's choice; GAROFALO S advanced to second on a fielder's choice; DIGREGORIO out at third 3b unassisted. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD ALI' TERME 5th - LOPEZ grounded out to 3b. FALCONE F singled to center field. FIUMARA S reached on a fielder's choice; FALCONE F out at second rf to 2b. GIUFFRIDA reached on a fielder's choice; FIUMARA S out at second ss unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

CATANIA WARRIORS 6th - CONSIGLIO lined out to rf. VAZZANO grounded out to 3b. GAROFALO G reached on a fielding error by 3b. GAROFALO G stole second. GAROFALO E flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD ALI' TERME 6th - MESSINA to rf for ANIA. DIGREGORIO to cf. GIUFFRE' flied out to lf. RACITI grounded out to 2b. FIUMARA Ro singled to center field. FAUDALE hit by pitch; FIUMARA Ro advanced to second. SPARACINO flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CATANIA WARRIORS 7th - ACCOMANDO flied out to lf. DIGREGORIO struck out. PISANA reached on a fielding error by 1b. GAROFALO S flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD ALI' TERME 7th - LOPEZ flied out to rf. FALCONE F walked. FALCONE F stole second. FALCONE F stole third. FIUMARA S struck out looking. GIUFFRIDA walked. GIUFFRE' singled to center field, RBI; GIUFFRIDA advanced to third; FALCONE F scored. GIUFFRE' stole second. RACITI flied out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

CATANIA WARRIORS 8th - MESSINA singled to left field. CONSIGLIO flied into double play ss to 2b; MESSINA out on the play. VAZZANO singled to center field. GAROFALO G flied out to 3b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD ALI' TERME 8th - FIUMARA Ro doubled to left field. FAUDALE grounded out to 1b unassisted, SAC; FIUMARA Ro advanced to third. SPARACINO flied out to cf, SF, RBI; FIUMARA Ro scored. LOPEZ struck out looking. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

CATANIA WARRIORS 9th - GAROFALO E hit by pitch. GAROFALO E stole second. GAROFALO E advanced to third on a wild pitch. ACCOMANDO struck out looking. DIGREGORIO struck out looking. PISANA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori