Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD RANDAZZESE vs EAGLES MISTERBIANCO (May 05, 2013)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2013
ASD RANDAZZESE at EAGLES MISTERBIANCO
May 05, 2013 at Randazzo (Comunale)

ASD RANDAZZESE 19

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
FRANCO JVAN cf 
BERNARDO Alfio 2b 
CAVALLARO Carlo p/1b 
SGROI Claudio 3b 
MILITI Matteo 1b 
   GULLOTTO Mauro A. p 
EDDAIRI Zakaria ss 
BUTTO' Davide c 
SGROI Carmelo rf 
   GAMUZZI Giovanni A. rf 
CARIOLA Francesco lf 
Totals  41  19  12  14  11  27  13 
  

EAGLES MISTERBIANCO 10

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
CIANCITTO cf/p 
TORRISI lf 
ALOISI ss/cf 
DI STEFANO rf 
GULLOTTA 2b/p 
AVENI 3b 
MARLETTA 1b 
RANNO c  10 
   PORTES 2b 
BONACCORSO p/2b 
   MARICI 2b/c 
Totals  45  10  15  27  10 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
ASD RANDAZZESE...... 003 157 201 - 19 12  9
EAGLES MISTERBIANCO. 503 101 000 - 10 15 11
-------------------------------------------
E - BERNARDO; SGROI Cl; EDDAIRI 4; BUTTO'; CARIOLA 2; ALOISI 3; GULLOTTA 3; AVENI 2; MARLETTA; BONACCORSO 2. DP - RAD 2; EAG 1. LOB - RAD 6; EAG 10. 2B - BERNARDO; GAMUZZI; MARLETTA. HBP - BUTTO'. SH - CAVALLARO C. SB - FRANCO; BERNARDO 2; CAVALLARO C 6; SGROI Cl 2; GULLOTTO 3; EDDAIRI; CIANCITTO; ALOISI; GULLOTTA 2; AVENI 2. CS - GULLOTTA.

ASD RANDAZZESE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CAVALLARO Carlo   2.2  16  18 
GULLOTTO Mauro A. W  6.1  29  29 
  
EAGLES MISTERBIANCO   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BONACCORSO L  5.0  10  22  27 
GULLOTTA   1.0 
CIANCITTO   3.0  13  16 

Win - GULLOTTO. Loss - BONACCORSO. Save - None. WP - CAVALLARO C; CIANCITTO; GULLOTTA; BONACCORSO 4. HBP - by CIANCITTO (BUTTO'). PB - BUTTO'.

Umpires - HP: LONGO Giovanni 1B: PULVIRENTI Giancarlo
Start: 15:30 Time: Attendance:

BONACCORSO faced 1 batter in the 6th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2013
ASD RANDAZZESE at EAGLES MISTERBIANCO
May 05, 2013 at Randazzo (Comunale)

ASD RANDAZZESE starters: 30/cf FRANCO; 45/2b BERNARDO; 14/p CAVALLARO C; 34/3b SGROI Cl; 54/1b MILITI; 32/ss EDDAIRI; 35/c BUTTO'; 26/rf SGROI Ca; 21/lf CARIOLA;

EAGLES MISTERBIANCO starters: 81/cf CIANCITTO; 21/lf TORRISI; 90/ss ALOISI; 26/rf DI STEFANO; 3/2b GULLOTTA; 82/3b AVENI; 25/1b MARLETTA; 17/c RANNO; 1/p BONACCORSO;

ASD RANDAZZESE 1st - FRANCO struck out. BERNARDO flied out to cf. CAVALLARO C flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 1st - CIANCITTO singled to second base. CIANCITTO stole second. TORRISI walked. ALOISI reached on a fielder's choice; TORRISI advanced to second on a fielder's choice; CIANCITTO out at third p to 3b. DI STEFANO singled to right field; ALOISI advanced to second; TORRISI advanced to third. DI STEFANO advanced to second on a wild pitch; ALOISI advanced to third on a wild pitch; TORRISI scored on a wild pitch. GULLOTTA reached on a fielding error by ss, RBI; DI STEFANO advanced to third; ALOISI scored. GULLOTTA stole second. AVENI singled to left field, 2 RBI; GULLOTTA scored, unearned; DI STEFANO scored. MARLETTA doubled to right field, RBI; AVENI scored. MARLETTA out at second p to ss, picked off. RANNO reached on a dropped fly by lf. BONACCORSO grounded out to 3b. 5 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 2nd - SGROI Cl flied out to lf. MILITI reached on a fielding error by 2b, advanced to second on the error, out at third 1b to 3b. EDDAIRI struck out. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 2nd - CIANCITTO reached on a fielding error by 2b. TORRISI grounded into double play p to 2b to 1b; CIANCITTO out on the play. ALOISI grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 3rd - BUTTO' singled to left field. SGROI Ca popped up to ss. CARIOLA walked; BUTTO' advanced to second. CARIOLA advanced to second on a wild pitch; BUTTO' advanced to third on a wild pitch. FRANCO struck out swinging. BERNARDO doubled to left field, 2 RBI; CARIOLA scored; BUTTO' scored. CAVALLARO C singled to right field, RBI; BERNARDO scored. CAVALLARO C stole second. CAVALLARO C advanced to third on a wild pitch. SGROI Cl flied out to cf. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 3rd - DI STEFANO singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf. GULLOTTA reached on a fielding error by ss; DI STEFANO advanced to third. AVENI singled to center field, RBI; GULLOTTA advanced to second; DI STEFANO scored. GULLOTTA out at second p to ss, caught stealing. MARLETTA popped up to p. RANNO walked; AVENI advanced to second. BONACCORSO singled to right field, RBI; RANNO advanced to second; AVENI scored. CAVALLARO C to 1b. GULLOTTO to p for MILITI. GAMUZZI to rf for SGROI Ca. CIANCITTO singled to right field, RBI; BONACCORSO advanced to third; RANNO scored. TORRISI struck out swinging. 3 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 4th - GULLOTTO grounded out to 1b unassisted. EDDAIRI reached on a throwing error by p, bunt, advanced to second on the error. EDDAIRI advanced to third on a fielding error by 1b, scored on the error, unearned. BUTTO' reached on a fielding error by ss. GAMUZZI struck out swinging, hit into double play c to 2b; BUTTO' out on the play. 1 run, 0 hits, 3 errors, 0 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 4th - ALOISI singled to left field. ALOISI stole second. DI STEFANO flied out to cf. GULLOTTA lined out to 2b. AVENI singled to right field; ALOISI advanced to third. MARLETTA singled to second base, RBI; AVENI advanced to second; ALOISI scored. RANNO singled to center field; MARLETTA advanced to second; AVENI advanced to third. BONACCORSO struck out swinging. 1 run, 4 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD RANDAZZESE 5th - CARIOLA struck out swinging. FRANCO walked. FRANCO advanced to second on a wild pitch. BERNARDO walked. CAVALLARO C reached on a fielding error by p, SAC; BERNARDO advanced to second; FRANCO advanced to third. CAVALLARO C advanced to second on the error; BERNARDO advanced to third on the error; FRANCO scored on a muffed throw by 3b, assist by c, unearned. SGROI Cl reached on a fielding error by ss, advanced to second on the error, RBI; CAVALLARO C advanced to third, scored on the error, unearned; BERNARDO scored, unearned. SGROI Cl advanced to third on a wild pitch. GULLOTTO walked. GULLOTTO stole second. EDDAIRI singled to right field, RBI; GULLOTTO advanced to third; SGROI Cl scored, unearned. EDDAIRI stole second, advanced to third on a muffed throw by ss; GULLOTTO scored on the error, unearned. BUTTO' struck out swinging. GAMUZZI grounded out to ss. 5 runs, 1 hit, 4 errors, 1 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 5th - CIANCITTO singled to right field. TORRISI grounded into double play p to 1b, bunt; CIANCITTO out on the play. ALOISI singled to center field. DI STEFANO singled to center field; ALOISI advanced to second. GULLOTTA struck out swinging. 0 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 6th - CARIOLA singled to left field. GULLOTTA to p. BONACCORSO to 2b. MARICI to 2b for BONACCORSO. CARIOLA advanced to second on a throwing error by p, advanced to third on the error. FRANCO walked. FRANCO stole second. BERNARDO singled to left field, 2 RBI; FRANCO scored; CARIOLA scored. BERNARDO stole second. CAVALLARO C singled to center field, RBI; BERNARDO scored. CAVALLARO C stole second. SGROI Cl walked. SGROI Cl stole second; CAVALLARO C stole third. GULLOTTO singled to right field, 2 RBI; SGROI Cl scored; CAVALLARO C scored. GULLOTTO stole second. EDDAIRI walked. EDDAIRI advanced to second on a wild pitch; GULLOTTO advanced to third on a wild pitch. BUTTO' struck out swinging. GAMUZZI doubled to left field, 2 RBI; EDDAIRI scored; GULLOTTO scored. CARIOLA singled to left field; GAMUZZI advanced to third. CARIOLA advanced to second on a fielder's choice; GAMUZZI out at home c to p. CARIOLA out at third c to p. 7 runs, 6 hits, 1 error, 0 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 6th - AVENI reached on a fielding error by ss. AVENI stole second. AVENI stole third, scored on a throwing error by c, unearned. MARLETTA struck out swinging. RANNO struck out swinging. MARICI grounded out to p. 1 run, 0 hits, 2 errors, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 7th - CIANCITTO to p. ALOISI to cf. GULLOTTA to ss. FRANCO struck out swinging. BERNARDO reached on a fielding error by ss. BERNARDO stole second. CAVALLARO C singled, bunt; BERNARDO advanced to third. CAVALLARO C stole second. SGROI Cl reached on a fielding error by 3b, RBI; BERNARDO scored, unearned. SGROI Cl stole second; CAVALLARO C stole third. GULLOTTO walked. EDDAIRI struck out swinging. BUTTO' hit by pitch, RBI; GULLOTTO advanced to second; SGROI Cl advanced to third; CAVALLARO C scored, unearned. GAMUZZI grounded out to 3b. 2 runs, 1 hit, 2 errors, 3 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 7th - CIANCITTO grounded out to 1b unassisted. TORRISI flied out to lf. ALOISI reached on a fielding error by ss. DI STEFANO reached on a fielder's choice; ALOISI out at second ss to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 8th - CARIOLA grounded out to 2b. FRANCO struck out. BERNARDO popped up to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 8th - GULLOTTA reached on a fielding error by 3b. GULLOTTA stole second. GULLOTTA advanced to third on a passed ball. AVENI struck out looking. MARLETTA flied out to rf. RANNO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 9th - PORTES to 2b for RANNO. MARICI to c. CAVALLARO C singled to right field. CAVALLARO C stole second. SGROI Cl grounded out to p; CAVALLARO C advanced to third. CAVALLARO C scored on a wild pitch. GULLOTTO walked. GULLOTTO stole second. EDDAIRI struck out swinging. BUTTO' popped up to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 9th - MARICI grounded out to 3b. CIANCITTO grounded out to 2b. TORRISI lined out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori