Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD ALI' TERME vs ASD RANDAZZESE (May 12, 2013)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2013
ASD ALI' TERME at ASD RANDAZZESE
May 12, 2013 at Randazzo (Comunale)

ASD ALI' TERME 10

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SPARACINO Alessandro ss 
LOPEZ Manuel A. cf 
FALCONE Francesco 1b 
FIUMARA Salvatore c  10 
RACITI Roberto 2b 
LABATE Antonio Maria 3b 
FIUMARA Roberto lf 
FAUDALE Francesco rf 
AERIA Francesco dh 
GIUCA Salvatore p 
Totals  43  10  15  24  13  12 
  

ASD RANDAZZESE 15

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
EDDAIRI Zakaria ss 
BERNARDO Alfio 1b/2b 
CAVALLARO Carlo p/cf 
MANNINO Antonino cf 
   GULLOTTO Mauro A. p 
SGROI Claudio c 
GAMUZZI Giovanni A. rf 
CARUSO Alfio 2b 
   MANITTA 1b 
CARIOLA Francesco lf 
   FRANCO JVAN lf 
IMBROGIO P. Vincenzo 3b 
Totals  33  15  12  12  27  12 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
ASD ALI' TERME...... 210 400 102 - 10 15  3
ASD RANDAZZESE...... 610 230 30X - 15  8  9
-------------------------------------------
E - FALCONE F 2; RACITI; EDDAIRI 2; BERNARDO; GULLOTTO; GAMUZZI; CARUSO; CARIOLA; IMBROGIO 2. DP - RAD 1. LOB - ALI 12; RAD 8. 2B - BERNARDO; IMBROGIO. 3B - FIUMARA Ro; IMBROGIO. HR - LOPEZ; FIUMARA S. HBP - CAVALLARO C. SH - AERIA; FRANCO. SF - SPARACINO. SB - EDDAIRI 2; BERNARDO; GAMUZZI; FRANCO; IMBROGIO. CS - SPARACINO; SGROI Cl 3.

ASD ALI' TERME   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIUCA Salvatore L  8.0  15  12  12  33  47 
  
ASD RANDAZZESE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CAVALLARO Carlo   4.0  22  25 
GULLOTTO Mauro A. W  5.0  21  24 

Win - GULLOTTO. Loss - GIUCA. Save - None. WP - GIUCA 3. HBP - by GIUCA (CAVALLARO C). PB - FIUMARA S 3.

Umpires - HP: FIORITO Giuseppe 1B: ROMANO Luigi
Start: 15:30 Time: 3:45 Attendance:

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2013
ASD ALI' TERME at ASD RANDAZZESE
May 12, 2013 at Randazzo (Comunale)

ASD ALI' TERME starters: 21/ss SPARACINO; 4/cf LOPEZ; 22/1b FALCONE F; 24/c FIUMARA S; 23/2b RACITI; 2/3b LABATE; 11/lf FIUMARA Ro; 9/rf FAUDALE; 8/dh AERIA; 33/p GIUCA;

ASD RANDAZZESE starters: 32/ss EDDAIRI; 45/1b BERNARDO; 14/p CAVALLARO C; 11/cf MANNINO; 34/c SGROI Cl; 3/rf GAMUZZI; 6/2b CARUSO; 21/lf CARIOLA; 57/3b IMBROGIO;

ASD ALI' TERME 1st - SPARACINO singled to center field. SPARACINO out at first p to 1b, caught stealing. LOPEZ singled to center field. FALCONE F singled to second base; LOPEZ advanced to second. FIUMARA S reached on a fielding error by 2b; FALCONE F advanced to second on the error; LOPEZ scored on the error, unearned. RACITI singled to left field; FIUMARA S advanced to second; FALCONE F advanced to third. LABATE reached on a fielding error by ss; RACITI advanced to second on the error; FIUMARA S advanced to third on the error; FALCONE F scored on the error, unearned. FIUMARA Ro fouled out to c. LABATE out at first p to 1b, picked off. 2 runs, 4 hits, 2 errors, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 1st - EDDAIRI walked. EDDAIRI stole second. BERNARDO reached on a fielder's choice; EDDAIRI advanced to third. BERNARDO advanced to second on a fielder's choice. CAVALLARO C hit by pitch. MANNINO reached on a fielder's choice, RBI; CAVALLARO C out at second 2b to ss; BERNARDO advanced to third; EDDAIRI scored. MANNINO advanced to second on a fielder's choice. SGROI Cl singled to left field, RBI; MANNINO advanced to third; BERNARDO scored. SGROI Cl advanced to second on a fielder's choice. GAMUZZI struck out swinging. CARUSO walked. CARIOLA singled to left field, RBI; CARUSO advanced to second; SGROI Cl advanced to third; MANNINO scored. CARIOLA advanced to second on a passed ball; CARUSO advanced to third on a passed ball; SGROI Cl scored on a passed ball, unearned. IMBROGIO struck out, reached first on a wild pitch; CARIOLA scored on a wild pitch, unearned; CARUSO scored on a wild pitch, unearned. EDDAIRI grounded out to 1b unassisted. 6 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD ALI' TERME 2nd - FAUDALE reached on a dropped fly by rf. FAUDALE advanced to third on a muffed throw by 1b, assist by p. AERIA walked. SPARACINO flied out to rf, SF, RBI; FAUDALE scored, unearned. LOPEZ reached on a fielder's choice; AERIA advanced to second on a throwing error by 3b. FALCONE F grounded into double play 3b to 1b; AERIA out on the play. 1 run, 0 hits, 3 errors, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 2nd - BERNARDO struck out swinging. CAVALLARO C fouled out to 3b. MANNINO walked. MANNINO advanced to second on a wild pitch. SGROI Cl reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b, advanced to second on the error; MANNINO scored on the error, unearned. SGROI Cl out at third c to 3b, caught stealing. 1 run, 0 hits, 1 error, 0 LOB.

ASD ALI' TERME 3rd - FIUMARA S grounded out to p. RACITI singled to center field. LABATE lined out to 3b. FIUMARA Ro singled to left field, advanced to second on an error by lf; RACITI advanced to second, advanced to third on the error. FAUDALE grounded out to 2b. 0 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 3rd - GAMUZZI walked. CARUSO struck out swinging. GAMUZZI stole second. CARIOLA grounded out to 2b. IMBROGIO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD ALI' TERME 4th - BERNARDO to 2b. MANITTA to 1b for CARUSO. FRANCO to lf for CARIOLA. AERIA grounded out to ss. SPARACINO walked. LOPEZ singled to left field; SPARACINO advanced to second. FALCONE F singled to right field; LOPEZ advanced to second; SPARACINO advanced to third. FIUMARA S homered to center field, 4 RBI; FALCONE F scored; LOPEZ scored; SPARACINO scored. RACITI flied out to 2b. LABATE reached on a fielding error by 3b. FIUMARA Ro fouled out to lf. 4 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 4th - EDDAIRI struck out swinging. BERNARDO walked. BERNARDO stole second. BERNARDO advanced to third on a wild pitch. CAVALLARO C flied out to ss. MANNINO walked. MANNINO advanced to second on a fielder's choice. SGROI Cl reached on a muffed throw by 1b, assist by 3b; MANNINO scored on the error, unearned; BERNARDO scored on the error, unearned. SGROI Cl advanced to second on a muffed throw by 2b, assist by c, caught stealing. GAMUZZI walked. SGROI Cl out at third c to 3b, caught stealing. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 1 LOB.

ASD ALI' TERME 5th - CAVALLARO C to cf. GULLOTTO to p for MANNINO. FAUDALE struck out swinging. AERIA struck out swinging. SPARACINO reached on a fielding error by ss. LOPEZ walked; SPARACINO advanced to second. FALCONE F flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD RANDAZZESE 5th - MANITTA struck out, reached first on a passed ball. FRANCO grounded out to p, SAC; MANITTA advanced to second. IMBROGIO tripled to left field, RBI; MANITTA scored, unearned. EDDAIRI walked. EDDAIRI advanced to second on a fielder's choice. BERNARDO doubled to center field, RBI; EDDAIRI advanced to third; IMBROGIO scored. CAVALLARO C flied out to 2b. BERNARDO advanced to third on a passed ball; EDDAIRI scored on a passed ball, unearned. GULLOTTO grounded out to ss. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD ALI' TERME 6th - FIUMARA S flied out to rf. RACITI flied out to rf. LABATE lined out to 1b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD RANDAZZESE 6th - SGROI Cl flied out to lf. GAMUZZI struck out looking. MANITTA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ALI' TERME 7th - FIUMARA Ro tripled to left field. FIUMARA Ro scored on a throwing error by p. FAUDALE walked. AERIA grounded out to p, SAC; FAUDALE advanced to second. SPARACINO struck out swinging. LOPEZ flied out to 3b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD RANDAZZESE 7th - FRANCO singled to shortstop. FRANCO stole second. IMBROGIO doubled to second base, RBI; FRANCO scored. EDDAIRI walked. EDDAIRI stole second; IMBROGIO stole third. BERNARDO struck out looking. CAVALLARO C walked. GULLOTTO walked, RBI; CAVALLARO C advanced to second; EDDAIRI advanced to third; IMBROGIO scored. SGROI Cl singled to center field, RBI; GULLOTTO advanced to second; CAVALLARO C advanced to third; EDDAIRI scored. GAMUZZI struck out swinging. MANITTA reached on a fielder's choice; SGROI Cl out at second ss to 2b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD ALI' TERME 8th - FALCONE F grounded out to 2b. FIUMARA S singled to second base. RACITI singled to right field; FIUMARA S advanced to second. LABATE grounded out to p. FIUMARA Ro singled to third base; RACITI advanced to second; FIUMARA S advanced to third. FAUDALE struck out swinging. 0 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

ASD RANDAZZESE 8th - FRANCO struck out swinging. IMBROGIO struck out. EDDAIRI walked. BERNARDO singled to left field; EDDAIRI advanced to second, out at second lf to 2b to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD ALI' TERME 9th - AERIA grounded out to p. SPARACINO singled to third base. LOPEZ homered to left field, 2 RBI; SPARACINO scored. FALCONE F grounded out to 2b. FIUMARA S struck out swinging. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori