Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD AQUILA BRONTE vs EAGLES MISTERBIANCO (May 12, 2013)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2013
ASD AQUILA BRONTE at EAGLES MISTERBIANCO
May 12, 2013 at Misterbianco (Totuccio La Piana)

ASD AQUILA BRONTE 14

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
PORTALE M. p/rf 
MONTAGNO G. 1b/lf 
SPITALERI M. c 
MONTAGNO S. cf/lf 
SANFILIPPO S 3b 
BONINA A. 2b 
PANTALEO E. ss 
BIUSO B lf 
   SANFILIPPO R. ph/1b 
MONTAGNO M. rf 
   CARMINE M. ph/p 
   GRIGOLI F. cf 
Totals  38  14  13  13  27  14  11 
  

EAGLES MISTERBIANCO 6

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
PORTES 2b 
GULLOTTA ss 
ALOISI cf/lf 
DI STEFANO rf/cf 
MAZZAGLIA lf/c 
RANNO c 
   MARICI c 
   TORRISI ph/lf 
AVENI 3b 
MARLETTA 1b  12 
BONACCORSO p 
   CAVALLARO p 
Totals  34  27  11 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
ASD AQUILA BRONTE... 030 051 131 - 14  9  6
EAGLES MISTERBIANCO. 120 020 100 -  6  9  9
-------------------------------------------
E - PORTALE; SANFILIPPO S 2; BONINA; CARMINE 2; PORTES; GULLOTTA; MAZZAGLIA 3; AVENI; BONACCORSO; CAVALLARO 2. DP - AQU 2. LOB - AQU 11; EAG 8. 2B - MONTAGNO S; PORTES. HBP - ALOISI; DI STEFANO. SH - SANFILIPPO. SB - PORTALE 3; SPITALERI M. 2; SANFILIPPO S 2; BONINA 3; PORTES; GULLOTTA 2; MAZZAGLIA. CS - DI STEFANO 2; RANNO; MARLETTA.

ASD AQUILA BRONTE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
PORTALE M.   2.0  10 
CARMINE M.   2.1  11 
SANFILIPPO R. W  4.2  18  20 
  
EAGLES MISTERBIANCO   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
BONACCORSO L  4.2  10  19  29 
CAVALLARO   4.1  19  23 

Win - SANFILIPPO. Loss - BONACCORSO. Save - None. HBP - by CARMINE (DI STEFANO); by SANFILIPPO (ALOISI). PB - SPITALERI M. 2; MAZZAGLIA 2; RANNO.

Umpires - HP: NICOLOSI Salvatore 1B: FICHERA Fabio
Start: 15:30 Time: Attendance:

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2013
ASD AQUILA BRONTE at EAGLES MISTERBIANCO
May 12, 2013 at Misterbianco (Totuccio La Piana)

ASD AQUILA BRONTE starters: 11/p PORTALE; 5/1b MONTAGNO G.; 14/c SPITALERI M.; 8/cf MONTAGNO S; 0/3b SANFILIPPO S; 18/2b BONINA; 19/ss PANTALEO; 12/lf BIUSO; 2/rf MONTAGNO M;

EAGLES MISTERBIANCO starters: 7/2b PORTES; 3/ss GULLOTTA; 90/cf ALOISI; 26/rf DI STEFANO; 27/lf MAZZAGLIA; 17/c RANNO; 82/3b AVENI; 25/1b MARLETTA; 1/p BONACCORSO;

ASD AQUILA BRONTE 1st - PORTALE flied out to lf. MONTAGNO G. grounded out to ss. SPITALERI M. struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 1st - PORTES doubled to left field. GULLOTTA grounded out to p unassisted; PORTES advanced to third. ALOISI lined out to p. PORTES scored on a throwing error by p. DI STEFANO singled to right field. DI STEFANO out at second c to 2b, caught stealing. 1 run, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 2nd - MONTAGNO S grounded out to 3b. SANFILIPPO S reached on a fielding error by 2b. BONINA walked; SANFILIPPO S advanced to second. BONINA out at first p to 1b, picked off. PANTALEO walked. BIUSO walked; PANTALEO advanced to second; SANFILIPPO S advanced to third. MONTAGNO M walked, RBI; BIUSO advanced to second; PANTALEO advanced to third; SANFILIPPO S scored, unearned. PORTALE singled to left field, 2 RBI; MONTAGNO M advanced to second; BIUSO scored, unearned; PANTALEO scored, unearned. MONTAGNO G. walked; PORTALE advanced to second; MONTAGNO M advanced to third. SPITALERI M. popped up to ss. 3 runs, 1 hit, 1 error, 3 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 2nd - MAZZAGLIA singled to third base. MAZZAGLIA stole second. RANNO walked. AVENI reached on a fielder's choice; RANNO advanced to second on a fielder's choice; MAZZAGLIA out at third p unassisted. MARLETTA reached on a fielding error by 3b; AVENI advanced to second; RANNO advanced to third. AVENI obstruction, out at second ss unassisted. BONACCORSO singled to shortstop; MARLETTA advanced to second. PORTES singled to left field, 2 RBI; BONACCORSO advanced to second, out at third lf to 3b; MARLETTA scored, unearned; RANNO scored, unearned. 2 runs, 3 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 3rd - MONTAGNO S popped up to ss. SANFILIPPO S walked. SANFILIPPO S advanced to second on a passed ball. SANFILIPPO S advanced to third on a throwing error by p. BONINA walked. BONINA stole second. PANTALEO out at first 3b to 2b, bunt. BIUSO walked. CARMINE pinch hit for MONTAGNO M. CARMINE struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 1 error, 3 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 3rd - PORTALE to rf. CARMINE to p. GULLOTTA struck out. ALOISI walked. DI STEFANO hit by pitch; ALOISI advanced to second. MAZZAGLIA struck out looking, hit into double play c to 2b; DI STEFANO out on the play, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 4th - PORTALE grounded out to 3b. MONTAGNO G. popped up to 3b. SPITALERI M. flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 4th - RANNO singled to center field. RANNO advanced to second on a throwing error by p. AVENI struck out swinging. MARLETTA singled to left field. MARLETTA out on double play p to 2b to 3b, caught stealing; RANNO out on the play, caught stealing. 0 runs, 2 hits, 1 error, 0 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 5th - MONTAGNO S singled to left field. SANFILIPPO S struck out looking. BONINA struck out looking. PANTALEO walked; MONTAGNO S advanced to second. SANFILIPPO pinch hit for BIUSO. SANFILIPPO intentionally walked; PANTALEO advanced to second; MONTAGNO S advanced to third. CARMINE singled to left field, 2 RBI; SANFILIPPO advanced to second; PANTALEO scored; MONTAGNO S scored. PORTALE singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf, 2 RBI; CARMINE advanced to second, scored on the error, unearned; SANFILIPPO advanced to third, scored on the error. PORTALE stole third. MONTAGNO G. singled to left field, advanced to second on a fielding error by lf, RBI; PORTALE scored, unearned. CAVALLARO to p for BONACCORSO. MARICI to c for RANNO. SPITALERI M. struck out swinging. 5 runs, 4 hits, 2 errors, 1 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 5th - MONTAGNO G. to lf. SANFILIPPO to 1b. CAVALLARO walked. PORTES reached on a fielder's choice; CAVALLARO out at second 2b to ss. PORTES advanced to second on a fielder's choice. PORTES advanced to third on a passed ball. GULLOTTA walked. GULLOTTA stole second; PORTES stole home. ALOISI reached on a fielding error by p. MONTAGNO G. to 1b. MONTAGNO S to lf. SANFILIPPO to p. CARMINE to cf. DI STEFANO intentionally walked; ALOISI advanced to second; GULLOTTA advanced to third. MAZZAGLIA out at first rf to 1b, RBI; DI STEFANO advanced to second; ALOISI advanced to third; GULLOTTA scored, unearned. TORRISI pinch hit for MARICI. TORRISI struck out looking. 2 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 6th - MAZZAGLIA to c. TORRISI to lf. MONTAGNO S lined out to 1b. SANFILIPPO S walked. SANFILIPPO S stole second. BONINA singled to shortstop; SANFILIPPO S advanced to third. BONINA stole second. PANTALEO grounded out to 2b, RBI; BONINA advanced to third; SANFILIPPO S scored. SANFILIPPO grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 6th - AVENI grounded out to ss. MARLETTA reached on a fielding error by 2b. CAVALLARO struck out looking. PORTES struck out looking. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 7th - ALOISI to lf. DI STEFANO to cf. TORRISI to rf. GRIGOLI to cf for CARMINE. GRIGOLI struck out. PORTALE singled to right field. PORTALE stole second. PORTALE stole third. MONTAGNO G. grounded out to 2b, RBI; PORTALE scored. SPITALERI M. walked. SPITALERI M. stole second. SPITALERI M. stole third. MONTAGNO S grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 7th - GULLOTTA reached on a fielding error by 3b. GULLOTTA stole second. ALOISI hit by pitch. ALOISI advanced to second on a passed ball; GULLOTTA advanced to third on a passed ball. DI STEFANO grounded out to ss, RBI; ALOISI advanced to third; GULLOTTA scored, unearned. MAZZAGLIA struck out swinging. TORRISI grounded out to 2b. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 8th - SANFILIPPO S reached on a fielding error by ss, advanced to second on the error. SANFILIPPO S advanced to third on a passed ball. BONINA reached on a fielding error by p, RBI; SANFILIPPO S scored, unearned. BONINA advanced to second on a passed ball. PANTALEO struck out; BONINA stole third. SANFILIPPO grounded out to 1b unassisted, SAC, RBI; BONINA scored, unearned. GRIGOLI walked. PORTALE reached on a throwing error by 3b; GRIGOLI advanced to third on the error. MONTAGNO G. singled to center field, RBI; PORTALE advanced to third; GRIGOLI scored, unearned. MONTAGNO G. advanced to second on a fielder's choice. SPITALERI M. grounded out to 1b unassisted. 3 runs, 1 hit, 3 errors, 2 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 8th - AVENI singled to left field. MARLETTA reached on a fielder's choice; AVENI out at second p to 2b. CAVALLARO singled to left field; MARLETTA advanced to second. PORTES infield fly to 1b. GULLOTTA grounded out to c. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 9th - MONTAGNO S doubled to left field, out at third p to cf to 3b. SANFILIPPO S reached on a throwing error by p. SANFILIPPO S stole second. SANFILIPPO S advanced to third on a throwing error by c, scored on the error, unearned. BONINA grounded out to 1b unassisted. PANTALEO struck out. 1 run, 1 hit, 2 errors, 0 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 9th - ALOISI grounded out to p. DI STEFANO grounded out to p. MAZZAGLIA popped up to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori