Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD AQUILA BRONTE vs ASD ALI' TERME (Dec 11, 2013)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2013
ASD AQUILA BRONTE at ASD ALI' TERME
Dec 11, 2013 at Ali' Terme (Comunale)

ASD AQUILA BRONTE 9

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
PORTALE M. ss 
MONTAGNO G. 1b 
MONTAGNO S. dh 
SPITALERI M. c 
SANFILIPPO R. 3b 
   MONTAGNO M. 3b 
PANTALEO E. cf 
   MONTAGNO GI. cf 
SPITALERI G. rf 
   TRISCARI D. rf 
BIUSO B lf 
BONINA A. 2b 
MELI C. p 
   SANFILIPPO S p 
Totals  34  11  24 
  

ASD ALI' TERME 14

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SPARACINO Alessandro ss 
LOPEZ Manuel A. cf 
FALCONE Francesco 2b 
FIUMARA Salvatore 3b 
GIUFFRIDA 1b 
GIUFFRE' Salvatore c 
RACITI Roberto lf 
LABATE Antonio Maria dh/p 
FAUDALE Francesco rf 
GIUCA Salvatore p 
Totals  36  14  13  27  16  12 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
ASD AQUILA BRONTE... 020 020 140 -  9  6  7
ASD ALI' TERME...... 301 331 03X - 14 13  6
-------------------------------------------
E - PORTALE; MONTAGNO G. 3; SPITALERI G.; BIUSO; BONINA; SPARACINO; FALCONE F 2; FIUMARA S 2; GIUCA. DP - AQU 1. LOB - AQU 9; ALI 12. 2B - FALCONE F; GIUFFRE' 2. 3B - SPITALERI G.. HBP - RACITI. SH - LOPEZ 2; LABATE. SF - FALCONE F; FIUMARA S. SB - MONTAGNO G.; MONTAGNO S; SPITALERI M. 2; PANTALEO 2; SPITALERI G. 2; SPARACINO; FALCONE F 2; FIUMARA S; FAUDALE. CS - MONTAGNO G..

ASD AQUILA BRONTE   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
MELI C. L  4.0  18  26 
SANFILIPPO S   4.0  18  24 
  
ASD ALI' TERME   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIUCA Salvatore W  6.0  24  30  11 
LABATE Antonio Maria S  3.0  10  15 

Win - GIUCA. Loss - MELI. Save - LABATE . WP - MELI; SANFILIPPO S 2; LABATE 2; GIUCA. HBP - by SANFILIPPO S (RACITI). BK - LABATE 2; GIUCA.

Umpires - HP: VIRGILLITO Francesco 1B: PULVIRENTI Giancarlo
Start: 15:30 Time: Attendance:

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2013
ASD AQUILA BRONTE at ASD ALI' TERME
Dec 11, 2013 at Ali' Terme (Comunale)

ASD AQUILA BRONTE starters: 11/ss PORTALE; 5/1b MONTAGNO G.; 8/dh MONTAGNO S; 14/c SPITALERI M.; 6/3b SANFILIPPO; 19/cf PANTALEO; 13/rf SPITALERI G.; 12/lf BIUSO; 18/2b BONINA; 10/p MELI;

ASD ALI' TERME starters: 21/ss SPARACINO; 4/cf LOPEZ; 22/2b FALCONE F; 24/3b FIUMARA S; 0/1b GIUFFRIDA; 3/c GIUFFRE'; 23/lf RACITI; 2/dh LABATE; 9/rf FAUDALE; 33/p GIUCA;

ASD AQUILA BRONTE 1st - PORTALE grounded out to 2b. MONTAGNO G. walked. MONTAGNO G. out at second c to 2b, caught stealing. MONTAGNO S grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ALI' TERME 1st - SPARACINO walked. LOPEZ walked; SPARACINO advanced to second. LOPEZ advanced to second on a wild pitch; SPARACINO advanced to third on a wild pitch. FALCONE F reached on a fielding error by rf, SF, advanced to second on the error, RBI; LOPEZ advanced to third, scored on the error, unearned; SPARACINO scored. FIUMARA S flied out to 2b. GIUFFRIDA walked. GIUFFRE' walked; GIUFFRIDA advanced to second; FALCONE F advanced to third. RACITI struck out swinging. LABATE reached on a fielding error by ss; GIUFFRE' advanced to second on the error; GIUFFRIDA advanced to third on the error; FALCONE F scored on the error, unearned. FAUDALE struck out swinging. 3 runs, 0 hits, 2 errors, 3 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 2nd - SPITALERI M. walked. SPITALERI M. stole second. SANFILIPPO struck out. PANTALEO grounded out to 2b; SPITALERI M. advanced to third. SPITALERI G. walked. BIUSO reached on a fielding error by 3b; SPITALERI G. advanced to second on the error; SPITALERI M. scored on the error, unearned. BONINA reached on a fielding error by ss, advanced to second on the error; BIUSO advanced to third on the error; SPITALERI G. scored on the error, unearned. PORTALE walked. MONTAGNO G. reached on a fielder's choice; PORTALE out at second ss to 2b. 2 runs, 0 hits, 2 errors, 3 LOB.

ASD ALI' TERME 2nd - SPARACINO grounded out to 2b. LOPEZ flied out to rf. FALCONE F flied out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 3rd - MONTAGNO S singled to left field. SPITALERI M. reached on a fielder's choice; MONTAGNO S out at second p to 2b. SANFILIPPO grounded out to 1b unassisted. SPITALERI M. advanced to second on a wild pitch. PANTALEO grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD ALI' TERME 3rd - FIUMARA S singled to shortstop. GIUFFRIDA flied out to rf. GIUFFRE' singled to center field; FIUMARA S advanced to second. RACITI walked; GIUFFRE' advanced to second; FIUMARA S advanced to third. LABATE grounded out to 1b unassisted, SAC, RBI; RACITI advanced to second; GIUFFRE' advanced to third; FIUMARA S scored. FAUDALE struck out swinging. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 4th - SPITALERI G. grounded out to p. BIUSO reached on a fielding error by p. BIUSO out at second ss to 2b. BONINA walked. PORTALE singled to shortstop; BONINA advanced to second. MONTAGNO G. flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

ASD ALI' TERME 4th - SPARACINO singled to third base. LOPEZ grounded out to c, SAC; SPARACINO advanced to second. FALCONE F singled to center field; SPARACINO advanced to third. FIUMARA S singled to left field, RBI; FALCONE F advanced to second; SPARACINO scored. FIUMARA S stole second; FALCONE F stole third. GIUFFRIDA singled to center field, RBI; FIUMARA S advanced to third; FALCONE F scored. GIUFFRE' doubled to center field, RBI; GIUFFRIDA advanced to third; FIUMARA S scored. RACITI flied out to 1b. LABATE struck out swinging. 3 runs, 5 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 5th - MONTAGNO S singled to left field. SPITALERI M. flied out to ss. SANFILIPPO reached on a fielder's choice; MONTAGNO S out at second ss to 2b. SANFILIPPO advanced to second on a balk. PANTALEO reached on a fielding error by 2b; SANFILIPPO advanced to third on the error. SPITALERI G. tripled to left field, 2 RBI; PANTALEO scored, unearned; SANFILIPPO scored, unearned. BIUSO walked. BONINA flied out to 3b. 2 runs, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD ALI' TERME 5th - MONTAGNO M to 3b for SANFILIPPO. SANFILIPPO S to p for MELI. FAUDALE walked. SPARACINO reached on a fielding error by lf; FAUDALE advanced to second on the error. LOPEZ grounded out to c, SAC; SPARACINO advanced to second; FAUDALE advanced to third. FALCONE F reached on a fielding error by 1b; SPARACINO advanced to third on the error; FAUDALE scored on the error, unearned. FALCONE F advanced to second on a fielder's choice. FIUMARA S flied out to rf, SF, RBI; FALCONE F advanced to third; SPARACINO scored, unearned. GIUFFRIDA reached on a fielding error by 1b, advanced to third on the error; FALCONE F scored on the error, unearned. GIUFFRE' flied out to 1b. 3 runs, 0 hits, 3 errors, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 6th - PORTALE flied out to ss. MONTAGNO G. grounded out to ss. MONTAGNO S grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ALI' TERME 6th - RACITI hit by pitch. RACITI advanced to second on a wild pitch. RACITI advanced to third on a wild pitch. LABATE flied out to ss. FAUDALE struck out swinging. SPARACINO walked. SPARACINO stole second. LOPEZ singled to shortstop, RBI; SPARACINO advanced to third; RACITI scored. SPARACINO out at home p to c. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 7th - LABATE to p. / for GIUCA. SPITALERI M. singled to third base. SPITALERI M. stole second. MONTAGNO M struck out looking. PANTALEO reached on a fielding error by 2b,; SPITALERI M. advanced to third on the error, out at home rf to c. SPITALERI G. walked. SPITALERI G. stole second; PANTALEO stole third. SPITALERI G. stole third; PANTALEO stole home, unearned. BIUSO flied out to 3b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

ASD ALI' TERME 7th - MONTAGNO GI. to cf for PANTALEO. TRISCARI to rf for SPITALERI G.. FALCONE F singled to shortstop. FALCONE F stole second. FIUMARA S walked. GIUFFRIDA flied into double play 3b to 2b; FALCONE F out on the play. GIUFFRE' doubled to center field; FIUMARA S advanced to third. RACITI grounded out to ss. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 8th - BONINA walked. PORTALE walked; BONINA advanced to second. MONTAGNO G. walked; PORTALE advanced to second; BONINA advanced to third. MONTAGNO G. advanced to second on a wild pitch; PORTALE advanced to third on a wild pitch; BONINA scored on a wild pitch. MONTAGNO S reached on a fielding error by 3b; PORTALE scored on the error. MONTAGNO S stole second; MONTAGNO G. stole third. SPITALERI M. walked. MONTAGNO S out at second rf to ss. SPITALERI M. advanced to second on a balk; MONTAGNO G. scored on a balk. SPITALERI M. advanced to third on a balk. MONTAGNO M struck out swinging. MONTAGNO GI. singled to second base, RBI; SPITALERI M. scored. MONTAGNO GI. advanced to second on a wild pitch. MONTAGNO GI. out at third 2b to 3b. 4 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

ASD ALI' TERME 8th - LABATE grounded out to 3b. FAUDALE singled to left field. FAUDALE stole second. SPARACINO reached on a fielding error by 2b. LOPEZ flied out to 2b. FALCONE F doubled to center field, 2 RBI; SPARACINO scored, unearned; FAUDALE scored. FIUMARA S singled to third base, advanced to second on an error by 1b; FALCONE F advanced to third, scored on the error, unearned. GIUFFRIDA grounded out to 2b. 3 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

ASD AQUILA BRONTE 9th - TRISCARI grounded out to 2b. BIUSO struck out looking. BONINA flied out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori