Comitato Nazionale Classificatori
IBL FIBS CNC

ASD ALI' TERME vs EAGLES MISTERBIANCO (Jun 06, 2013)

 
Box Score
 

Italian Baseball League - 2013
ASD ALI' TERME at EAGLES MISTERBIANCO
Jun 06, 2013 at Misterbianco (Totuccio La Piana)

ASD ALI' TERME 16

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
SPARACINO Alessandro ss 
LOPEZ Manuel A. cf 
FALCONE Francesco 2b 
FIUMARA Salvatore 3b 
GIUFFRIDA 1b 
GIUFFRE' Salvatore c 
FIUMARA Roberto lf 
FAUDALE Francesco rf 
AERIA Francesco dh/p 
   LABATE Antonio Maria p 
GIUCA Salvatore p 
Totals  45  16  14  13  27  13  17 
  

EAGLES MISTERBIANCO 7

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
GULLOTTA ss 
CIANCITTO cf 
BOTTA 1b/3b 
DI STEFANO rf 
AVENI 3b 
   MARLETTA ph/1b 
MARICI c 
   RANNO c 
MAZZAGLIA lf 
CAVALLARO p 
   BONACCORSO p 
PORTES 2b 
Totals  36  11  27  11  15 

Score by Innings                    R  H  E
-------------------------------------------
ASD ALI' TERME...... 101 005 612 - 16 14  4
EAGLES MISTERBIANCO. 100 401 100 -  7  6 11
-------------------------------------------
E - SPARACINO 2; FIUMARA S; AERIA; GULLOTTA; CIANCITTO; BOTTA 2; AVENI 3; MAZZAGLIA 3; PORTES. DP - ALI 1. LOB - ALI 17; EAG 15. 2B - SPARACINO; GIUFFRIDA; GIUFFRE'; BOTTA. HBP - SPARACINO; FIUMARA S; GIUFFRIDA; FIUMARA Ro; AERIA; BOTTA; RANNO. SF - FIUMARA S; GIUFFRIDA; GIUFFRE'. SB - LOPEZ; FIUMARA S; GIUFFRE'; GULLOTTA 2.

ASD ALI' TERME   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
GIUCA Salvatore   3.0  13  22 
AERIA Francesco W  4.1  18  19 
LABATE Antonio Maria   1.2 
  
EAGLES MISTERBIANCO   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CAVALLARO   5.0  21  26 
BONACCORSO L  4.0  10  14  24  34 

Win - AERIA. Loss - BONACCORSO. Save - None. WP - GIUCA 2; CAVALLARO; BONACCORSO. HBP - by CAVALLARO (FIUMARA Ro); by AERIA (RANNO); by BONACCORSO (AERIA); by BONACCORSO (FIUMARA S); by BONACCORSO (SPARACINO); by BONACCORSO (GIUFFRIDA); by LABATE (BOTTA). PB - GIUFFRE'; MARICI.

Umpires - HP: PULVIRENTI Giancarlo
Start: 15:30 Time: Attendance:

GIUCA faced 7 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

Italian Baseball League - 2013
ASD ALI' TERME at EAGLES MISTERBIANCO
Jun 06, 2013 at Misterbianco (Totuccio La Piana)

ASD ALI' TERME starters: 21/ss SPARACINO; 4/cf LOPEZ; 22/2b FALCONE F; 24/3b FIUMARA S; 0/1b GIUFFRIDA; 3/c GIUFFRE'; 11/lf FIUMARA Ro; 9/rf FAUDALE; 8/dh AERIA; 33/p GIUCA;

EAGLES MISTERBIANCO starters: 3/ss GULLOTTA; 81/cf CIANCITTO; 47/1b BOTTA; 26/rf DI STEFANO; 82/3b AVENI; 2/c MARICI; 27/lf MAZZAGLIA; 16/p CAVALLARO; 7/2b PORTES;

ASD ALI' TERME 1st - SPARACINO struck out. LOPEZ reached on a throwing error by 3b, advanced to second on the error. LOPEZ advanced to third on a wild pitch. FALCONE F singled to right field, RBI; LOPEZ scored, unearned. FIUMARA S walked; FALCONE F advanced to second. GIUFFRIDA flied out to ss. GIUFFRE' reached on an error by ss; FIUMARA S advanced to second on the error; FALCONE F advanced to third on the error. FIUMARA Ro struck out. 1 run, 1 hit, 2 errors, 3 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 1st - GULLOTTA walked. GULLOTTA stole second. CIANCITTO reached on a fielding error by ss; GULLOTTA advanced to third, scored on the error, unearned. BOTTA singled to right field; CIANCITTO advanced to second. DI STEFANO reached on a fielder's choice; BOTTA advanced to second on a fielder's choice; CIANCITTO out at third ss to 3b. BOTTA advanced to third on a passed ball. AVENI struck out. MARICI grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

ASD ALI' TERME 2nd - FAUDALE struck out. AERIA struck out. SPARACINO grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 2nd - MAZZAGLIA struck out swinging. CAVALLARO reached on a fielding error by ss. PORTES reached on a fielder's choice; CAVALLARO out at second ss to 2b. PORTES advanced to second on a wild pitch. GULLOTTA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

ASD ALI' TERME 3rd - LOPEZ singled to center field, advanced to second on a throwing error by lf. FALCONE F out at first 1b to p; LOPEZ advanced to third. FIUMARA S walked. GIUFFRIDA flied out to cf, SF, RBI; LOPEZ scored, unearned. GIUFFRE' reached on a fielder's choice; FIUMARA S out at second ss to 2b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 3rd - CIANCITTO flied out to cf. BOTTA walked. DI STEFANO walked; BOTTA advanced to second. AVENI reached on a fielder's choice; DI STEFANO out at second ss to 2b; BOTTA advanced to third. AVENI advanced to second on a fielder's choice. MARICI reached on a fielder's choice; BOTTA out at home p to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD ALI' TERME 4th - FIUMARA Ro grounded out to 2b. FAUDALE grounded out to 1b unassisted. AERIA reached on a throwing error by 3b. SPARACINO singled to center field; AERIA advanced to third. SPARACINO advanced to second on a fielder's choice. LOPEZ grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 4th - MAZZAGLIA walked. MAZZAGLIA advanced to second on a wild pitch. CAVALLARO walked. PORTES walked; CAVALLARO advanced to second; MAZZAGLIA advanced to third. GULLOTTA walked, RBI; PORTES advanced to second; CAVALLARO advanced to third; MAZZAGLIA scored. CIANCITTO singled to second base, RBI; GULLOTTA advanced to second; PORTES advanced to third; CAVALLARO scored. BOTTA walked, RBI; CIANCITTO advanced to second; GULLOTTA advanced to third; PORTES scored. DI STEFANO walked, RBI; BOTTA advanced to second; CIANCITTO advanced to third; GULLOTTA scored. AERIA to p. / for GIUCA. AVENI reached on a fielder's choice, grounded into double play 3b to c; DI STEFANO advanced to second on a fielder's choice; BOTTA out on the play; CIANCITTO out on the play. MARICI lined out to ss. 4 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ASD ALI' TERME 5th - FALCONE F grounded out to p. FIUMARA S grounded out to 2b. GIUFFRIDA doubled to left field. GIUFFRIDA advanced to third on a passed ball. GIUFFRE' walked. GIUFFRE' stole second. FIUMARA Ro hit by pitch. FAUDALE grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 5th - MAZZAGLIA popped up to ss. CAVALLARO flied out to lf. PORTES grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ASD ALI' TERME 6th - RANNO to c for MARICI. BONACCORSO to p for CAVALLARO. AERIA struck out. SPARACINO doubled to center field. LOPEZ singled to right field; SPARACINO advanced to third. LOPEZ stole second. FALCONE F singled to center field, 2 RBI; LOPEZ scored; SPARACINO scored. FALCONE F advanced to second on a wild pitch. FIUMARA S reached on a fielding error by 2b; FALCONE F advanced to third, scored on the error. FIUMARA S stole second. GIUFFRIDA singled to center field, advanced to second on an error by cf, advanced to third on an error by 3b; FIUMARA S advanced to third, scored on the error, unearned. GIUFFRE' flied out to lf, SF, RBI; GIUFFRIDA scored, unearned. FIUMARA Ro walked. FAUDALE flied out to lf. 5 runs, 4 hits, 3 errors, 1 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 6th - GULLOTTA reached on a throwing error by 3b. GULLOTTA stole second. CIANCITTO flied out to rf. BOTTA singled to center field, RBI; GULLOTTA scored, unearned. DI STEFANO singled to left field; BOTTA advanced to second. MARLETTA pinch hit for AVENI. MARLETTA reached on a fielder's choice; DI STEFANO out at second 2b to ss; BOTTA advanced to third. RANNO hit by pitch; MARLETTA advanced to second. MAZZAGLIA reached on a fielder's choice; RANNO advanced to second on a fielder's choice; MARLETTA out at third 3b unassisted. 1 run, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

ASD ALI' TERME 7th - BOTTA to 3b. MARLETTA to 1b. AERIA hit by pitch. SPARACINO singled to right field; AERIA advanced to second. LOPEZ reached on a fielding error by 3b; SPARACINO advanced to second; AERIA advanced to third. FALCONE F reached on a fielder's choice, 2 RBI; LOPEZ out at second 3b to ss to 2b; SPARACINO scored; AERIA scored. FIUMARA S walked; FALCONE F advanced to second. GIUFFRIDA reached on a fielder's choice; FIUMARA S advanced to second on a fielder's choice; FALCONE F out at third 3b unassisted. GIUFFRE' doubled to center field, 2 RBI; GIUFFRIDA scored, unearned; FIUMARA S scored, unearned. FIUMARA Ro singled to center field,, RBI; GIUFFRE' scored, unearned. FAUDALE reached on a dropped fly by lf, advanced to third on the error; FIUMARA Ro scored on the error, unearned. AERIA grounded out to p. 6 runs, 3 hits, 2 errors, 1 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 7th - BONACCORSO reached on a throwing error by p. PORTES singled to left field; BONACCORSO advanced to second. GULLOTTA reached on a fielder's choice; PORTES advanced to second on a fielder's choice; BONACCORSO out at third 3b unassisted. CIANCITTO flied out to cf. BOTTA doubled to center field, RBI; GULLOTTA advanced to third; PORTES scored, unearned. DI STEFANO popped up to ss. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

ASD ALI' TERME 8th - SPARACINO struck out. LOPEZ grounded out to 3b. FALCONE F singled to right field. FIUMARA S hit by pitch; FALCONE F advanced to second. GIUFFRIDA walked; FIUMARA S advanced to second; FALCONE F advanced to third. GIUFFRE' walked, RBI; GIUFFRIDA advanced to second; FIUMARA S advanced to third; FALCONE F scored. FIUMARA Ro grounded out to 1b unassisted. 1 run, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 8th - MARLETTA struck out, out at first c to 1b. LABATE to p for AERIA. RANNO grounded out to p. MAZZAGLIA walked. BONACCORSO walked; MAZZAGLIA advanced to second. PORTES flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

ASD ALI' TERME 9th - FAUDALE reached on a fielding error by 3b, advanced to second on the error, advanced to third on an error by lf. LABATE singled to left field, RBI; FAUDALE scored, unearned. SPARACINO hit by pitch; LABATE advanced to second. LOPEZ singled to right field; SPARACINO advanced to second; LABATE advanced to third. FALCONE F lined out to 1b. FIUMARA S flied out to cf, SF, RBI; LABATE scored, unearned. GIUFFRIDA hit by pitch; LOPEZ advanced to second; SPARACINO advanced to third. GIUFFRE' flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 3 LOB.

EAGLES MISTERBIANCO 9th - GULLOTTA struck out. CIANCITTO grounded out to ss. BOTTA hit by pitch. DI STEFANO grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Comitato Nazionale Classificatori